Új privát üzeneted érkezett!

Kattkat Köszi. A GyK-t is :lol: .

Edit Ha vígasztal, én napi 1500 mg magnéziumot szedek, ezt a doki még felemelte, no de erre meg a szívem kezdett szamba ritmusba. Szóval visszatértem az 1500 mg-hoz. (3x500mg magnézium citrát tabletta) És erősen gondolkodom, hogy a 2x500 is elég lehet, de a tegnapi keményedés után kicsit várok a csökkentéssel.
A magnerot sem épp egy izmos vmi, a leírása szerint a benne levő magnézium 32 mg. De ha nem kell több, akkor minek?

Boruska Én speciel most egy héliumos lufinak érzem magam, mindjárt elpusztulok. A zöldség diétához szokott gyomrom úgy fest kifeküdt a vadhúsos fasírt és krumplifőzi párostól. Holnapra valami lightos kell. Zöldet akarok!
Ja, és attól félek jön vissza a hányingerem. Az előző babánál is mire elkezdtem örülni, hogy elmúlt, addigra visszatért :( .
pammut

Oké Boruskának van igaza, a Magnerot-ban 500 mg magnézium vagyület van. Na, ez az amire a dokim mondta, hogy nem árt, ha az ember nem olvasgat szakérterlem nélkül. A lényeg, hogy 3x2 szedhető belőle.
pammut

Edit azt irja atajekoztato hogy hatoanyag: 500 mg magnezium-orotat-dihidrat ami 32 mg magneziumnak felel meg tablettankent. Amikor gorcsoltem nekem 3x2-ot kellett szednem naponta.

Kép

Kép
editmk

A magnerotban 500 mg van. Én azt szedek. Esténként két szemet, plussz egy fél Gravida (bár abban nem sok van). Nekem a gyógyszertárban ajánlották ezt, aztán a doki is azt mondta, hogy ez volt a legjobb választás. Mióta szedem nem görcsöl a vádlim. Viszont a combom tövében (vagy még feljebb) néha éjjel be szokott görcsölni, de kizárólag a jobb oldalon. Van valakinek még ilyen?

Kép
zsizell

nekemi is azt mondta a doki, hogy jobb a megnerot, mint a többi.
illetve ha gondolom pezsgőtablettával váltogassam.

a magne b6-osra mondta, hogy ne, mert csak felesleges étvágyat csinál benne a b6 :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Lara, Pammut: a vasalnivalót hozzátok csak nekem! :D

Magnézium: pont ma beszéltem a dokival, Béres magnéziumot szedek (250mg-os) este, lefekvés előtt 2 szemet, s rákérdeztem, hogy lehet-e hármat, mert hajlamos a vádlim a görcsre. Mondta, hogy nyugodtan vegyem be. De feltétlenül késő este, lefekvés előtt. Eddig is így volt, minden vitaminnál/vasnál stb. megnéztem, mikor ajánlatos bevenni, melyik máik bogyóval ne szedjem együtt (pl. a magnéziumot pont a vassal), így összeállítottam a napi listát, hogy mikor mit kell előkészítenem. Ja, abban is van B6.
ktc

Köszi Katica Mint Mézgáéknál: Fénypost küld. :lol:
pammut

Pammut, én azt figyeltem meg, hogy akkor van ilyen telegyomor érzésem, ha pl. húst krumplival vagy húst tésztával, galuskával eszek, húsos pizzát, vagyis össze nem illő dolgokat. Ilyenkor a gyomor küzd, hogy feldolgozza ezeket, ezért van ez az érzés…

Magnézium: kérdeztem a dokimat, hogy ugye kell szednem, erre azt válaszolta, hogy „dehogyis, minek kéne!” Úgy tűnik ebben is egységes az álláspont 8)

Katica, nálatok nincs elég vasalnivaló vagy ennyire szeretsz vasalni? Én viszek szivesen, ezen ne múljon! Amúgy már 3 inget kivasaltam…lassan de biztosan haladok :D
lara

ok, köszi csajok a gyors infokat!!!!

Edit

Kép
ézsóné

Lara 3 terhességben nálam se látta senki szükségét a magnéziumnak, most viszont parázok mindentől, a kórházi tartózkodás erre jó :( . ezért is kezdtem magnéziumot szedni, meg hát voltam kórházban keményedéssel is, teljesen nem merem elhagyni :( .

A telegyomor érzet kétségtelenül helytelen párosítás következménye, de ennyire durva nem szokott lenni.
pammut

Lara, szeretek vasalni! Szoktam átvállalni is (kis pénzecskéért), bár az utóbbi időben én is nehezebben szánom rá magam.

Kakti! A JYSK-ben van festhető házikó-persely! 17 cm magas, 1290-ről van leárazva 750-re! http://www.jysk.hu/search?query=persely ... Submit.y=0
ktc

Lara: írtam privit
zuzmooo

Katica!

KÖSZÖNÖM!
Emlékeztem rá, hogy láttam valahol, csak nem tudtam, hol! :) Holnap lehet, el is szaladok a jysk-be! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jobbat találtam ki!
A barátnőm megy holnap JYSK-be, megveszi nekem, mert este meg amúgyis jön hozzám! Hogy én milyen egy lusta dög vagyok! :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Helloka! Jó sokat írtatok már megint. Alig győztem visszaolvasni. Itthon voltam ma, kaptam egy nap szabadnapot. :lol: Főztem, sütöttem, takarítottam, bevásároltam és jól elfáradtam. Kicsit fáj a derekam is úgyhogy pihizek le gyorsan.

Most hogy írtátok a magnéziumot gondoltam gyorsan megiszom egyet :roll:

Csütörtökön megyek a kórházba mert ügyel a dokibácsim és megnézzük a cukorterheléses eredményét meg megbeszéljük a 4D-t :lol: Már olyan kíváncsi vagyok a kis drágaságom kis pofijára :lol:

Szép estét mindenkinek

bellerreni
Eger

Katalinok! Holnap nagy rohanásban leszek, úgyhogy előre is boldog névnapot mindenkinek!! :)

Én is a Magnerotot pártolom, pont azért, mert nincs benne B vitamin. Az étvágyam anélkül is pompás. Kalciumból a Sandozt szedem, kérdeztem a dokit, azt mondta, az jó. Látogatási tilalom ügyben azt mondta, elvileg apuka jöhet szülni olyankor is.

Délután elmentem a dokihoz, csak a kenet miatt, de megnézett, ha már ott voltam. Méhszáj ok, a folyásra azt mondta használjak el 3 betadint, de állítólag ez terhességi kísérőjelenség, ne nagyon izgassam magam miatta. Hátha mást is érint: azt mondta, ha valakit zavar a dolog, akkor érdemes 3 egymás utáni nap floragynt használni (recept nélküli), az kicsit helyreállítja a PH értéket.

Holnap délelőtt megyek kocsi + bútornézőbe, délután meg ruhanézőbe. Hurrá!! :D

Más: látott valaki jó mozifilmet az elmúlt hetekben? A hétvégén nekiindultunk volna, de semmi jót nem találtam :(

Aki bírja a modern, kissé nehezebben emészthető darabokat és nem zavarja, hogy meztelen szereplők rohangálnak a színpadon, annak jó szívvel ajánlom a nemzetiben a Jég című darabot. Brutális, de klassz. Én alapvetően irtózom az ilyesmitől, de ez a kifejezetten tetszett.

Kép
juci-77

Jaj és azt elfelejtettem, hogy sok boldogságot az ünnepelteknek :oops: :roll: :wink: :lol:

bellerreni
Eger

Lányok egy gyors kérdés, ismeri, tud vki vmit Dr. Kiss Attila András dokiról ÁEK(MÁV)? Tarifa, hozzáállás stb. Barátnémnak kellene, ő is bebabázott.
Segítséget előre is köszi.

Kép
csipike09

Juci: így könnyű kiállni a jogaidért, hogy kikeresed a megfelelő paragrafust. Képzeld el szegény halandó lélek mennyit küzd.

Erusverus: hát a babó mozgása. Ma akkorát rúgott belém, hogy hátraugrottam székestül. Mondjuk addigra én is morcos voltam, mert mán megint hiába rongyolom a számat, nem figyelnek oda.

Boruska: nekem is tele a hócipőm az ismerősök kedves kérdésével:
És jól vagytok? Persze, miért, most rosszul kéne éreznem magam? Nem beteg vagyok, hanem V Á R A N D Ó S. És nem terhes, hanem V Á R A N D Ó S. Nekem nem teher!
Másik isteni kérdés: Hogy van a pocaklakó? Honnét tudjam? Kérdezze meg tőle, ha nem fél attól hogy sírósra röhögöm magam azon, hogy a köldökömhöz beszél.

Kismaki: a magnéziumod nem B6 vitaminnal együtt van? Mert a B vitamin étvágyfokozó.

Hát télikabát. Most hogy elkezdtem vadászni, kaptam 3 nagy télikabátot. Az egyiket örökbe, a másik kettőt pedig a tél végéig. Most akkor köntöst és hálóinget nézek. :D Hátha valaki megszán.

Zsizsell: nem lehet, hogy attól görcsöl, mert nem így szoktál aludni, és még nem szokja a feelinget?

Ja és tegnap beszéltem az Axa eüpénztárral, és a mosható pelenka is elszámolható. Asszem Zuzmoo rakott fel listát, hogy mi elszámolható. Érdemes átnézni, mielőtt beszabadultok a Dm-be.

És ha érdekel valakit a linea negrám, tettem fel kicsit művészi fotót róla a gmailra.

zarja

Sziasztok!

Zsizell, előre is sok boldog szülinapot kívánok! Legyen szép és jó a holnapi napod!

A Katalinoknak meg előre is boldog névnapot!

Ma sütöttem sütit, mert holnap megyek a kollégákhoz látogatóba és hát nem akarok üres kézzel menni. Kipróbáltam Bea csokis-meggyesét, nem volt türelmem megvárni, míg rádermed a csoki megkóstoltam. Nagyon fini! Mondjuk nem volt eperlekvárom, helyette sárgabaracklekvárt használtam. Most is ragadok a csokitól... :oops:
Nem is csináltam mást, így aztán rendesen szalad a lakás. De speckó nem érdekel, majd valamikor az is meglesz.

DE jó azoknak akik, mennek babacuccokat venni... Nálunk per pillanat még csak a babakocsi van meg és még egypár babaruha. A lakásfelújítást úgy néz ki, hogy két részben kell megoldanunk. Talán még a télen megoldhatjuk a szobákat, bár szeretném ha egy kicsit ki lehetne festetni. Szerintetek megoldható? A párom szerint nincs értelme... És az ablakcsere?

Kép
Kép
molmar

Eszter!

Nagyon sirály az a fekete-fehér kép! :) Tényleg jól sikerült! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csajok!

Jövök panaszkodni! Sajna nincs más, akinek tehetném... :cry:
Tegnap megkaptuk az oltásokat és megkért a dokinéni, hogy ne vigyem pár napig Lucát bölcsibe, mert ha belázasodik, nem tudhatom, hogy oltás reakció, vagy valamit benyalt. Mára viszont 2ügyféllel volt randim, bank, könyvelő, másik bank meg fodrász.
Mivel anyós 100szor elmondta, ha kell vigyem hozzá Mukit, megkéretem, vigyázzon rá ma ő.
Fél5re értem vissza. Após meg is jegyezte, hogy "máris". Pedig még anyám névnapját is elintéztem, meg kicseréltem valamit a Camponában.
Ott üldögéltünk, aztán valahogy szóba jött, hogy 3. gyerek. (ja igen, onnan, hogy most otthon leszek egy kicsit és szeretnék PhD-t csinálni.) Hát amit kaptam... :cry: Olyan elkeserítő volt. Olyanokat mondott, hogy "Igazam is van, addig sem kell dolgoznom" meg "mi lenne ha teremtenék valami egzisztenciát magamnak" "egész életemben nem kerestem pénzt, mert mi az a Laci keresetéhez képest" "miért várom el, hogy a férjem tartson el" "éhen fogunk halni és nyomorba dönt majd a 3. gyerek".
És ami a legjobban fájt: "minek nekem 3. gyerek, mikor 1-ről sem tudok gondoskodni" értve ezt arra, hogy megint lepasszoltam hozzájuk. Meg hogy "én jobban szeretek plázázni, mint a saját gyerekemet". :cry:
És ezt azért, mert mondtam, hogy ha nem lesz annyi, hogy márkás ruhába öltöztessem a gyereket, akkor nem fogom. Attól egy gyerek sem lett boldogabb, hogy adidasban meg a játszótérre...

Én eddig olyan boldog voltam attól, ahogy élünk. Sokszor van itthon kupi, mert hiába rakok rendet napközben, estére a család feldúl mindent. Akkor meg nem tudok nekiállni takarítani, mert olyan kicsi a lakás, hogy Lucát felébresztem, Apát meg zavarom a pihenésben! Naivan azt hittem, hogy Lacinak elég az, hogy meleg étel és szerető feleség várja haza....
Annak idején, mikor összejöttem vele egy külkereskedelmi cég irodavezetője voltam 21évesen. A nettó fizetésem 850.000Ft volt. Reggel 6-tól este 22h-ig az irodában voltam. Amúgy meg sokszor hajnalban tárgyaltam otthon az indonéz, új-zélandi vagy mittudom én milyen ügyféllel. Ezt család és gyerek mellett NEM LEHET!!!!
25éves vagyok és 6éves korom óta nem volt olyan tanév, amikor nem jártam volna iskolába. Van 1,5 diplomám, egy mérlegképes könyvelői és egy titkárságvezetői papírom, 3nyelvből nyelvvizsgám. Mégis mi a radai rossebet kellene még felmutatnom az életben?
A szörnyű, hogy én a legbüszkébb a 1,5 gyerekemre vagyok, mert ez a legjobb dolog az életben. És ha szarul is hangzik, nekem most már nem az a célom, hogy valami csicsa multi főnöke legyek, hanem, hogy EMBERT faragjak a gyerekeimből. Méghozzá BOLDOG embert. És én azt hittem, hogy ehhez nem kurva sok pénz, hanem szeretet és törődés kell!

Na abbahagyom, mert teleírhatnék egy nyomorult regényt!
Bocs, de muszáj volt kiírni magamból!
Vendég

Nóri, ne vedd a szívedre. Sajnos anyós-após már csak ilyen. Bármennyire is mézes mázosak, vigyázni kell velük. Ezt tapasztalatból mondom (sajnos :cry: )
DE TE talpraesett csajszi vagy. Levonod akövetkeztetések és majd úgy cselekszel, hogy NEKTEK mindig jó legyen :wink:

Kép
csipike09

Tudom, mert nem akar ő rosszat, meg alapból szeretnek is. Csak hogy a retkes francban mondhat ilyet?
Meg teljesen ledöbbent, hogy milyen anya vagyok, hogy használt ruhát adok a gyerekemre. Mert ugye Luca ruhái tök jók lesznek Noncsira is. Szóval hogy hogy merek nem újat venni. Miért jár a 2.-nak kevesebb, mint az elsőnek? :shock:
Tényleg gáz, hogy úgy gondolom, a nem túl koszos, szakadt ruhákat megkapja a tesó? Persze kap újat is. Most is kapott már néhányat. Meg én pont fordítva éreztem, mert én voltam a nagyobb és emiatt a húgom mindent duplán kapott. Pl. karácsonyra kapott ő is ajándékot, de egyúttal megörökölte az enyémet is. Bár lennék kicsit idősebb, talán nem esne ilyen szarul. De baromira nem szembesültem még ilyen problémákkal! :roll:
Vendég

Nóri, teljesen normális, hogy kishugi örökli a nagy teó ruháit. Anyoséknak 1 szem gyerekük van?

Kép
csipike09

Nóri!
Próbáld meg nem a szívedre venni!
Nekik más értékek fontosak az életben, mint neked. Nyilván Lacinak is jó az a stabil háttér, amit te biztosítasz neki! Ha nem így lenne, már minimum szóvá tette volna!
Te a szemtelenül fiatal korod ellenére ( :lol: ) nagyon sok mindent elértél az életedben, és ezt maximum csak irigyelhetik tőled, de a szemedre ne vesse senki! :)
Ja! Az én gyerekem az első lesz (34,5 évesen), nincs egy diplomám sem - sajnos, a saját hülyeségem miatt. Ja! A gyerekemnek eddig 1 azaz egy darab ÚJ ruhája van! Mindent örököltünk eddig! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lacinak van egy 8évvel idősebb bátyja. Após 30évig Szibériában melózott. Csak akkor volt otthon, amikor elkészültek a gyerekek. Csak azért, hogy anyagilag rendben legyenek. Meg megkapjon mindent a két elkényeztetett kisfiuk! :twisted:

Olyan baromságokat mondanak, hogy ha 3gyerekünk lesz, nem lesz pénzünk minden évben nyaralni, csak 3-4évente! És??? Bassza meg, most morzsoljak el egy könnycseppet? Mi sem mentünk nyaralni. A Duna-kanyarban laktam. Más oda ment nyaralni!!! :evil:

Csak fura, mert otthon mindig azt hallom, hogy a gyereknek nem pénzre, hanem testvérre van szüksége. Anyám már csesztet a 3. gyerek miatt. Mármint hogy igenis kell!
Én meg még ki vagyok akadva, hogy anyám soha semmit nem vesz Lucának, anyósék meg elhalmozzák mindennel! Most igazán elgondolkodtam, ki is szereti jobban az unokáját. :roll:

Jaj, tudom, szedjem össze magam, meg hülyeséget dumál. Csak valahogy olyan hülye lelkis vagyok... Kicsi vagyok, egyedül vagyok és félek!!! :lol:
Na szarom le, megyek, sütök valami zsírban tocsogó, csokival leöntött izét!!!!!
Vendég

Nóri!
A 85 éves nagymamám azt mondta minap:
- egy nőnek a legnagyobb ajándék a gyerekei!
- egy gyereknek a legszebb ajándék, amit kaphat: a testvér!
Szóval Te gondolkodsz jól!
Én amióta Apával vagyok, nem voltunk külföldön nyaralni. Nekünk fontosabb volt, hogy összehozzunk egy valamennyire biztos hátteret ahhoz, hogy a gyerekeinket felnevelhessük. Ha el is jutunk nyaralni, akkor is max. belföldön. De könyörgöm! Olyan gyönyörű helyek vannak az országban!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kati!

Azt a diplomás dolgot nem azért írtam, hogy hencegjek. Hanem azért, mert nem értem, hogy a nyomorult 25 évbe mi a tökömnek kellett volna még beleférnie 2gyerek mellé???? :shock: :shock: Egy diplomától nem lesz jobb, vagy több senki. Lacinak sincs. Nyelvvizsgája sincs. Mégis 100szor jobban elboldogul az életben, mint én! :roll:
Vendég

Nóri: Teljesen megértem, hogy kiakadtál! Nagyon durva, amiket a fejedhez vágtak és ráadásul hülyeség is. Kiváncsi lennék Laci mit szólna hozzá, ha nem lenne egy gyerketek sem, nem főznél minden nap és max a takarítónő rakna rendet a "steril" lakásotokban, mert te hajnaltól-éjszakáig "egzisztenciát teremtesz". :shock: :shock: :shock:
zuzmooo

Ne aggódj, nem is vettem hencegésnek! :D
Én ma már sajnálom, hogy nem voltam kitartóbb, de ugyanakkor pontosan tudom, hogy ha befejezem bármelyik főiskolát (kettőt kezdtem el), akkor sem lennék sokkal jobb helyzetben, mint most. Az egyik egy művelődésszervező volt, ami leginkább a büfé-ruhatár szaknak felel meg véleményem szerint (és most bocs, aki ilyet végzett), mert ez csak töltelék szak szerintem, de semmire sem jó. A másik egy egyszakos pedagógia volt, amivel két lehetőségem lett volna: nevelőintézetben lehettem volna nevelő, vagy a rendőrségnél gyermek- és ifjúságvédelmi alosztályon dolgozhatnék. De egyikhez sem volt igazán gyomrom. Mondjuk a sulit nbem ezért hagytam abba... Na, mindegy. Ha lesz energiám (bár mindig lusta voltam, mint a dög), gyerkőcök mellett talán elvégeznék valami sulit...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri, egyetértek Kakti nagymamájával. Az én szüleim is ezt az elvet valják.
Egyébként még mindig szerencsés vagy , hogy csak a 3. ellen ágálnak. Nálam az exszülei a 2. nál megkérdezték minek még 1 gyerek? :roll: :evil: :evil:
És igen , van miért büszkének lenned magadra!
Vedd be a lesz@rom tablettát. lehet, hogy az idegességüket vezetik le rajtad (édes, pici fiacskájuk elutazott messszire)

Kép
csipike09

Nóri, ha a munkáddal lennél elfoglalva, akkor meg az lenne a baj. Teljesen mind1 mit csinálsz nagy valószínűséggel, úgyhogy ne vedd magadra és nagy ívben tojd le mit beszélnek. Szerintem nincs olyan anyós akinek a menye tökéletesen csinál mindent!
Azt meg nem értem, hogy aki 2 gyerekkel minden évben el tud menni külföldre nyaralni, az 3 gyerekkel miért ne tudna…
Azért megértem, hogy rosszul esik, hogy ilyeneket mondanak, de ők nincsenek nap mint nap a te helyedben, ők kivülállók. Nem is értem, hogy mernek ilyeneket mondani..

Pammut, és most a keményedésre érzed, hogy használ a magnézium?
A telegyomor érzés nálam is sokkal rosszabb érzés, mint normál állapotban, rendesen fájni tud a gyomrom.

Katica, végülis ha megy valami érdekes a tévében, úgy tényleg nem olyan rossz a vasalás..
lara

Nálam eddig a legfuribb mondat az volt anyósom (és sógornőm szájából), amit arra "dobtak vissza", hogy nem fogom a széltől is óvni a gyereket. Azt mondták: akkor minek a légzésfigyelő... Hmmm....
Azért, mert 36 meg 15 meg 10 éve még nem volt, attól még az lehet hasznos! De végül azt mondtam: mindegy! Ez a mi dolgunk, majd megoldjuk! (ez azután jött fel, hogy mit kérünk karira, és megemlítettük a légzésfigyut)

Most SMS-eztem Barbival, mert nagyon el van tűnve...
Puszil mindenkit, minden OK, csak szabin van, a gépe meg dokinál, így nem tud fóruméletet élni! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lanyok, megvagyok. Visszaolvasni most nincs idom, mert meg javaban van pakolni valom, ugyanakkor mindjart ebredunk szinte. FEl otkor indulunk a repterre.
Itt hagyom Ferit. :cry: :cry: Nem akarom!
Most mar szivem szerint nem mennek... :cry: :cry:
Nem tudom, hogy mikor leszek, holnap este megprobalok bejelentkezni.

Addig is elmondom nektek az aggodalmamat.

Cukorterheles: ma voltam az utolso midwife-s talalkozomon. Ugye ho elejen voltam GTT-n, ket oras terheles volt. Kiderult, hogy meg nem kapta meg irasban az eredmenyt, sebaj, hivja a korhazat. Hivta is, kozben engem elkuldott, hogy produkaljak pisi mintat, mert mar mindketten sietesben voltunk.
Mire visszaertem mondta, hogy OK a cukor, normal, beirta az eredmenyt a konyvbe, amit visz is fenymasolni, a masolatot nekem adja, az eredetit el kell rakja, mert lezarja az angol aktamat.
Keso delutan este neztem meg, hogy mit is irogatott ma. Erre latok ennyit: GTT - 12,4.
Mennyi??????????
Ez letezik???
Ez ez normal?
Nem 7,8-ig jo?
Most baromira nem vagom, hogy csak elcseszett valamit, tehat rossz eredmenyt irt be, vagy tenyleg ilyen szar lett, de o nem vette ezt eszre?
Persze elerni csak jovo kedden tudom. Hetfo reggeltol anyaeknal vagyok, ott majd csinalok apa merojevel egy rogtonzott terhelest. Hogyan kell azt? Megnezem ehgyomorra, majd mit egyek, igyak?

Mas: ma csinaltunk pocakfotot. Ugyanabban a ruhaban, mint a multkor es osszeraktam a ket fotot. Szembol nezve szerintem semmit sem nott a pocakom:
Kép
Viszont oldalrol szeirntem igen es valahogy mas lett a formaja, ugye?
Kép
Vendég

Nóri!
Nem tudom, hogy állsz a "zsírban tocsogó, csokival leöntött izével", de ha még nem csináltad meg, akkor javaslom azt a mikrós-bögrés cuccot, amit feltettünk anno a gmailre! Pikkpakk kész, és tiszta csoki az egész! És nem is zsíros! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Es nehany foto tegnaprol:

Kristof, Anya, Maci
Kép

A menyjelolttel:
Kép
Kép
Vendég

Bea!

Morr! Nem vagyok se orvos, se nagytudású! DE!Mielőtt a frászt hozod rám és magadra, sztem az érték 124 volt. És a mértékegység mg/dl. (átváltásból megbuknék, de a 12,4 mértékegysége meg akkor mg/l, ugye?)
A magyar rendszer szerint meg mol-ban nézik!
A normál érték meg 140alatt van!
http://en.wikipedia.org/wiki/Glucose_tolerance_test
Tudod, az angolok mindenben különcködnek. Még vezetni sem tudnak a jó oldalon!

Tessék gumitortát tolni az ijedségre!!! Én bezabáltam egy ananászt meg néhány marcipán krumplit!

Holnap meg sütök egy nagyon csokis, narancsos-marcipános tortát anyunak. Mert Kati. És majd megeszem helyette is! :lol:
Vendég

Jó estéket!

Zsizell! Isten éltessen!!!!

Minden Katinak! Boldog névnapot Nektek is!

Sajnos nekem is fáj a torkom, pedig még a hplnapi napot kell csak kibírnom, aztán egy darab gyereket sem látok a sajátjaimon kívül. Remélem megúszom.

Ez a tali helyszín az Örsön lévő Sugarban lévő cuki? Vagy hol van?

Ronci!
Örülök, hogy otthon vagy már.

Én pénteken megyek a Margitba UH_ra, gondolom minden okés lesz. Meg veszek pár új bodyt meg rugit pocakbabának, a többit meg örökli a 3 nagytesótól a kis hátrányos helyzetű :P

Nóri! Tudod mit mondott a legnagyobb( 9 éves) lányom? Hogy neki februárban a szülinapi ajándék a kistesó lesz. :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát így vannak a tesók egymással.
Nekünk házassági felkészítőn mondta a nagyon jó fej papunk, hogy akkor lesz hosszú a házasságunk, ha amit a családtagok mondanak az egyik fülön be a másikon meg már masirozik is kifelé....Igaza lehet, már 12 éve gyűrjük egymást és tök jó :P
A másik, hogy párom is "csak" 2 gyereket szeretett volna, de a 3. után most mondja, h Őt kihagyni óriási hiba lett volna, most meg a 4. előtt mondja, hogy csak ennek van értelme, ezért érdemes gürizni.
Hová a manóba ment az urad? És miért? Randa dolog anyóstól, hogy akkor csesztet, amikor a párod nincs melletted. Az tutkó, hogy én most jó párszor még rájuk bíznám a lányomat, és mosolyogva mondanám, hogy megyek a szoláriumba, szaunába, műkörmöshöz, kozmetikushoz, stb, stb. És utána nem üldögélnék náluk, hanem húznék haza mosolyogva. Tudom, könnyű már így " öregen" bölcselkedni, nekem 9 kemény évembe került anyóst puhítani. De most a vaj hozzá képest beton :P hajrá!

Na eldugulok, joccakát.

Móni
Kép
kokonya

Móni!

Nem anyós piszkál! Ő alig várja, hogy odavigyem a gyereket! Hanem após. Neki már nyűg egy kicsit 70évesen. De mindig anyósra fogja, hogy szegény Erzsi néni!
De visszakapták, mert pont azzal példálózott anyós, hogy őt a faluban nem tartották semmire, mert jöttek a 2gyerekkel a nagymamához és csak vitték a disznót, meg a befőttet. Bezzeg az ikertestvére meg Bécsbe ment férjhez, nem lett egy gyereke sem, és ő meg hordta a sütiket tálca számra a drága bécsi cukrászdából. Akkor megkérdeztem, hogy az ő szülei a süteménynek, vagy az unokáknak örültek-e jobban. Na akkor bőgte el magát! :twisted:

Végül is velem legalább szóba állnak. Míg sógor csaja csak a "bárcás büdös kurva" néven fut! Szóval még én vagyok a jobb!!!! :lol:

Sugar nem = Sugár! Sugar = http://sugarshop.hu/index.html :D
Vendég

Móni!

Sugar Shop: Újpesten van! De ha neked az Örs jó lenne, én onnan el tudlak szállítani majd - ha gondolod. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bea!

Én nem látom ebben a gyerekben a Ferit. (ja én egyáltalán nem láttam a Ferit! :lol: ) De Rád sztem rohadtul hasonlít!!!!
Mikor jöttök vissza anyukádtól?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 20:31-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Katik, Katák, Katalinok!

BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT!

Kép

Zsizell!

Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

ZSIZELL!!!

Kép

Druszáimnak meg boldog névnapot!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Katalinok!!!! Boldog névnapot kívánok nektek!!!!
Zsizell!!!! Neked pedig boldog-boldog születésnapot mára!!!!!

Én meg megyek a klinikára, hátha ma "kiengednek"..na meg uh-ra..

puszi mindenkinek!

Kép
Kép
ronci

Katáknak, Katalinoknak boldog névnapot kívánok, Zsizell Neked meg boldog szülinapot :lol:
Nóri nyugi, van olyan, hogy semmi se jó senkinek :wink:
És enyim második gyerek is hátrányos helyzetű, mi tegnap-tegnap előtt elővettünk Lilluval minden babacuccot és csak olyat veszünk, ami mondjuk nyári gyerekemnek nem volt, pl. overáll, sapi, téli cuccok. Felírtam a listára két normálisan kinéző új együttest is, egyiket hazahozósnak, de Apa szerint még ez is sok, mondtam neki, hogy ez alá a szint alá azért nem megyünk :wink: Meg igényt tartok néhány új bodyra is, nem azért mert megromlana a gyerek a régiben, csak hát Lilluról össz. 2 hosszúujjú body maradt, februárban azért csak dukál neki pár hosszúujjú is :wink: Ha mind a ketten februáriak lennének, még ennyit se kellene venni :oops: Ha majd nagylány lesz lesz új rucija is, csecsemőként se Noncsi se Léni nem fog reklamálni a szép, de használt ruhák ellen :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Boldog névnapot a Katalinoknak!!!

Kép
Kép
szana80

Isten eltesse a Katalinokat!

Ronci, szoritok, hogy minden ok legyen!

Kép

Kép
editmk

Jó reggelt!

Zsizell, még 1x: Boldog Szülinapot! Remélem szuperul fog telni az egész nap :D :wink:

Druszáimnak én is boldog névnapot kívánok!

Bea, nagyon szép pár lesz a két gyerekből :wink:
Valóban csak oldalról látszik különbség (alakjában)a pocak fotóidnál.

Ma jól kezdődőtt a napom, így kora reggel megkérdezték tőlem "Te terhes vagy?" :shock: :D Hááát nem is tudom, így a 8. hónap közelében...lehet, hogy csak felszedtem egy kicsit :wink:

Kép
csipike09

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?