Ronci, örülök, hogy minden ok! Geri, kíméld magad! Vickynek drukkolok, ha lesz net, akkor kicsit elviselhetőbb lesz a kórházi lét. Mondjuk, ha ott kell tölteni a karit, az gáz
Reggel mentem voltam a dokihoz kenetvételre, de mire felébredtem, megkávéztam, lezuhiztam, jött az sms, hogy szülés van, rendelés elmarad
Akkor viszont dolgozom egy kicsit jóga előtt, ezek már csak apró simítások, péntekig minden ügyet tudok zárni
Pocaklakóm hihetetlenül aktív az elmúlt napokban. Lefekvéskor még fennvan és reggel már ébren, amikor kelek. Dübörög a drága. Csütörtökön megyünk 4D-re, nagyon kiváncsi vagyok mennyi a súlya, meg jó lenne látni az arcocskáját.
Edit, volt vadveszély tábla (asszem) 2 km-en belül? Mert ha igen, akkor sajnos nem fizetnek. És Casco? Persze a legfontosabb az, hogy a párodnak nincs baja. Én épp tegnap gondolkodtam azon, hogy a gyerkőcöt talán jobb, ha hátul szállítom majd, mert elöl ugyan látjuk egymást, viszont életveszély, ha ki van kapcsolva az anyósülésen a légzsák, valami hülye meg belénk jön.
Klassz recepteket írtatok tegnap, pénteken jönnek a barátnőmék, majd valamelyiket kipróbálom.
Én is úgy tudom, hogy szülésnél látogatási tilalom alatt is bent lehet lenni, kivéve, ha apuka taknyos, szörtyög, stb. Meg fogom kérdezni a dokit, az Imrében mi a szokás. Amúgy azt azt hiszem törvény írja elő, hogy jogod van hozzá, hogy egy felnőttkorú személy veled legyen szülés alatt, ehhez képest ezt egy kórházi igazgatási döntés nem írhatja felül. Ha a doki nemleges választ ad, megkeresem az erre vonatkozó rendelkezést és verem az asztalt, én márpedig nem szülök Apa nélkül