Új privát üzeneted érkezett!

Beus!
Köszike!
Én viszont nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked és álmaid beteljesülését!!!!!!!!!Puszi!
Gyere sütizni!!!!!!
Kép

phpBB: Kép
belluska

Beus,
én is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
Kép

Én majd csak vérvételre megyek valamikor december közepén, konzultációra nem kell.

i.kata

Csajok!
Még Beus visszajelzését megvárjuk és akkor 6 v.7 főre foglalunk!Jó így?És akkor a 16óra!Akkor párok nélkül :?: Gondolom,hogy akkor inkább legyen csak csajos,és akkor ma du. telefonálunk a cukinak!

belluska

sziasztok

Kata szerintem igenis jól haladsz! hozzám képest pedig egyenesen csúcs, egy deka nem ment le nyár óta, el is határoztam hogy januárban komolyan nekikezdek. milyen módszerrel fogyizol?

Belluska
gyerkőcök egyszerűen zabálnivalóak :D Barni a kis göndör fürtjeivel, gondolom körbepisilik a kiságyat a lányok a környéken ;) Kata meg kezdi a "sztárallűröket"? lesztek ti még bajban!! ;)
sütőtököt szereti Pepe, sárgarépát és az almát is, ma alma-sütőtök-banán volt tízóraira, először forgatta a szájában, de végül megette :D úgy örülök, mert amilyen rossz evő volt, úgy látszik a kanalazgatás bejön neki. bár van amikor zenés-táncos kiselőadást rittyentek neki és úgy eszik, de legalább eszik!! (7 kg :D :D :D nagyon boldog vagyok)

nálunk nagyon nyűgösen telt az elmúlt 2 nap, nem tudom hogy mi lehet a baj mert az alsó két foga már kint van, felül pedig jele sincs hogy jönne. tegnap este is legalább 8szor mentem be hozzá mert álmában felsír, nyüszög :( remélem ma már jobb lesz, mert tegnap szinte le sem lehetett rakni, persze könnyebb ölben tartani hétvégén amikor apja is itthon van, egyedül elég nehéz.

Zsuzska
azt akartam még írni, hogy olyan aranyos az a kép amikor a nagyszülők vannak lefotózva Bencussal, nem tudom hogy anyukád vagy anyósod tartja a bébit, de tök szimpi ahogy látszik az arcán a büszkeség: ez itt az ő kisunokája!

puszi mindenkinek és szép napot

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Beus
boldog szülinapot!!!

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie,
nekem magas az IR-em, ezért 160g-os szénhidrát diétát tartok.
De amúgy anyum régen volt egy dietetikusnál és szinte ugyanezt a diétát állította össze neki. Lényeg, hogy 3 óránként kell enni és figyelni a szénhisrát mennyiségére és persze a cukrot kiiktatni.

i.kata

Fitie!
Hát még ha csak "sztárallűrök" lennének! 8) De van,hogy majdnem tépem a hajam,mikor civakodnak Barni is úgy visít mint egy kis röfi! :D
Kata szerintem az a baj,hogy túlságosan képben van és mindent kisakkozik a drágám!De most pl. megyünk boltosat játszani,hát sejted,hogy csak két számológéppel tudunk játszani!Barnitól mikor megkérdezem mit vegyek tőled azt mondja pénzt! :shock: Hát szóval telnek a napjaink,de egyébként néha akkorákat tudok nevetni rajtuk,főleg Katánk tudományos beszólásain!
Örülök,hogy Peti jobban eszik!!!!!Kata nem volt egy nagy kanállal evős,de Barni miután nem szopizott nagyon imádta!Szinte semmiben nem egyformák! :D
Sajnálom,hogy nyűgös a kis drágaság!De reméljük hamarosan javul a helyzet,mert hát nyilván amikor magad vagy vele sokkal nehezebb!Puszi neki!

belluska

Hahó!

Majdnem azt írtam, hogy jó reggelt, aztán ránéztem az órára és mindjárt dél :shock:

Kata! ma találkozom a konzulensemmel utoljára, aztán beadom a szakdogát és kész :) Sajnos utána sincs pihi, mert készülök az államvizsgára :( és magamat ismerve, ha most nem kezdem el, baj lesz januárban :)

Zsuzska! tündér ez a Bencus baba :)

Szilvi! éljen a nagy tüsző :) remélem szerdán is ok lesz minden! Nagyon szép eredmény a -16kg! Én elviekben ma kezdem a fogyit :oops:

Fiti! gratulálok én is Pepe 6. hónapjához :)

Beus! boldog szülinapot neked!

Belluska! helyesek ezek a gyerekek, még így hisztisen is :wink:

Nálunk holnap vv.

Ölelés mindenkinek!
sonjus

Sonjus,
én nem tudok ennyire előre tanulni. Én szerintem majd 2 hetet szánok a tételekre, szerintem annyi elég lesz. Mondjuk egy részét még csak ma kapjuk meg a tételeknek.
Nekem előbb lesz államvizsga, ha minden igaz, akkor még karácsony előtt túlleszek rajta :lol: Aztán jelentkeztem Msc-re, úgyhogy januárban lehet mennem kell felvételizni is.

i.kata

Sziasztok!Belluska,akkor legyen a 4 óra,szerintem addigra mindenki kész van mindennel,nem?Nagyon aranyosak a gyerekeid,de Katád nagyon -nagy előadó művész.... :lol: Reméljük ez a tulajdonsága meg is marad,szüksége lesz rá az életben...Egy nőcikének kell a talpraesettség,kicsi hiszti,rafinéria,nem? :lol: :lol: Nekem Vivi hasonlit nagyon a te Katádra :lol: Zsuzskám!Nagyon szépen fejlődik Bencus,olyan kis elégedett arcot vág... :lol: Az ucsó kép a szüleid,ugye?Hbzs hova tüntél? :lol: Katám!Nagyon büszke vagyok rád a fogyás miatt,miért gondolod,hogy nem haladsz jól?Szülés után én is követlek... :cry: :oops: Én holnap megyek uh-ra,remélem ott már látni fogom azt,amit én akarok!:)Puszi nektek!

salygabó

salygabó

Beus!Én is kivánok neked nagyon boldog szülinapot!18? :roll: :lol:

salygabó

Gabó!
CSINI KISMAMI VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Köszönjük a képet! :P
Húúú,holnap uh.!Jaj de várom!!!!!!!!

Igen,én sem bánom,hogy talpraesett csaj!Csak jó lesz ha elmúlik az ok nélküli hiszti,ugyan is egész nap velük foglalkozom és nincsen oka rá! :D De tudom,hogy van ilyen "időszak" is!De te erről többet tudnál mesélni! :lol: :wink:
Bízom benne,hogy mindenkinek jó a 4 óra,és remélem a 6 fő az tuti lesz legalább!Kell egy kis dumcsi! :wink:Na meg a süti! :oops:

belluska

Gabó!Ja és lemaradt,hogy az igen,mekkora pocid van,szépséges! :shock: :P

belluska

Gabó,
nagyon csinike vagy! Édesen kikerekedett az arcod, és szerintem nagyon jól áll :lol:

Belluska,
szerintem lehet, hogy Ladiva is jön, legalábbis remélem. De gondolom majd nyilatkozik, ha benéz.
Akkor most melyik nap talizunk 4-kor?

i.kata

Kata!
28.-án!!!!!!!!
De jó lenne ha Ladiva is tudna jönni!!!!!! :P Most csak azért nem írtam személyesen mindenkinek mint múltkor,mert hát akkor még is csak hozzánk jöttetek és úgy illett.
De remélem még lesznek utolsó "befutók" és többen leszünk!
Nyilván gondolom akik nem is említették meg azok nem szeretnének jönni,így ezért mertem kijelenteni a létszámot,de örülnék ha változna és még más is megkívánná a sütit! :lol: :lol: :lol:

belluska

Belluska,
húúú, az már most szombat, akkor a héten koplalok, hogy szombaton bűnözhessek :lol:

i.kata

Kata!
Belefog férni!
Egyébként nekem is bűnözés lesz! 8) :D

belluska

Sziasztok! :D

Hú, Gabó, de gyönyörű nagy pocakod van! :D Nem tűntem el, csak a hétvégéink mindig nagyon zsúfoltak, így akkor nem nagyon van időm jönni, ma meg az intézetben jártam, utána pedig az új gyógyszereimmel ismerkedtem... :wink: Köszi szépen, hogy te mindig számon tartasz engem! Drukkolok a holnapi UH-hoz, hogy végre meghalld azt, amire annyira vársz! :lol: Puszi

Szilvi, örülök, hogy van egy szép nagy tüsződ! Remélem, a mai találkán is jó híreket kaptál! Gyere majd, s írd meg! :wink: S nagy-nagy gratula a fogyásodhoz! :wink:

Zsuzska, nagyon édes Bencus! Sok tejcsit nektek! :D

Beus, nagyon sok boldog születésnapot neked! :D Ugye jössz a talira? :wink: Másnap én is szülinapi bulira készülök, de mindenképpen szeretnék ott lenni a találkozónkon! Persze nekem könnyű, mert én voltam az előzőn is, s így tudom, hogy milyen szuper kis csapatunk van! :lol:

Belluska, nagy édesek a gyerekek! Az a rajongás Barnus arcán! :lol: Látszik, hogy ő jól érezte magát! :D Kata meg kis durcásan is gyönyörűséges! :D Sikerült felhívnod a cukrászdát, és asztalt foglalnod? Vagy hívjam én?

Fitie, remélem, ez a nyűgös időszak mihamarabb elmúlik! Az alma-sütőtök-banán gyümölcspép biztos nagyon finom - ki kéne nekem is próbálnom! :lol: Ezt te gyártod, vagy előregyártottat veszel? :lol:

Rólam: még mindig nem tiszták a petefészkeim - úgy tűnik, senki sem érti, miért... Jobb oldalon egy 30, bal oldalon egy 16 mm-es tüszőm van a 2.(!) napon, méghozzá fogamzásgátló szedése után... S úgy, hogy 1 hónapja semmi nem volt a jobb oldalon... Sipos doki megint fogamzásgátlót akart felírni, s újabb hónap várakozást, de úgy tűnik, elég határozottan képviseltem az értetlenségemet, így megtanácskozták Tanár Úrral, s felajánlották, hogy saját költségemen megpungálnak ők szerdán, s utána egyből el is kezdenek stimulálni, s karácsonyra jöhet a baba. :wink: Vállaltam. Végül is ez az a műtét lesz, amit már kértek szeptemberben a saját dokimtól, hogy csináljon meg, de végül ez nem történt meg... Szóval, szerdán 3/4 7-re megyek, s utána egyből meg is kapom az első stimus injekciómat, majd 1 hét múlva hétfőn lesz az első UH. Kiváltottam egy nagy zsák gyógyszert, de ami a jó hír: Zsuzsi mondta, hogy a korábbiakhoz képest most van 70% támogatás az IVF-es injekciókra, így jóval olcsóbbak! :lol: Megköszönöm, ha gondoltok rám - nagy szükségem van rá! :roll:
hbzs

Hbzs,
mit jelent a pungálás? leszívják?
De ha utána kezdhetsz, az szuper:-)) És még milyen szuper, hogy olcsóbbak lettek a gyógyszerek :lol:
Hatalmas drukk szerdára.

i.kata

A pungálás ez esetben azt jelenti, hogy megszúrják, azaz kipukkantják őket. Ugyanaz a műtét, mint a petesejtleszívásnál, csak más a cél. :roll: Én meg "halmazom az élvezeteket": ebben a ciklusban nekem 2 punkcióm lesz! :lol:
hbzs

Hbzs!
Sajnálom,hogy még mindig vannak ilyen tüszi problémák,de a nemsokára kezdés fantasztikus és mi nagyon szorítunk majd értetek!
Szuper,hogy olcsóbbak lettek a gyógyszerek!Hát akkor tényleg nagyon karácsony közeli tesztelés lesz majd,és reméljük nagy-nagy örömmel fűszerezve! :wink:
Még nem foglaltam asztalt!Szerinted szerdáig tudunk még várni vele?Nem késő akkor foglalni?Hátha még Ladiváról,Beusról...és még bárkiről hírt kapunk,hogy jönne!
Szomorú vagyok,hogy "új" lánykáink nem akarnak velünk találkozni! :cry:

belluska

Belluska!
Szerintem várhatunk vele szerdáig! :D Én is bízom benne, hogy lesz még jelentkező! 8) Új lánykáink nem tudják, mit hagynak ki, ha nem jönnek! :? Persze ez a cukis változat közel sem lehet olyan jó, mint az augusztusi nálatok! :wink: :lol: - De azért ez is SZUPER lesz!!! :lol: :lol: :lol:
hbzs

Hbzs!
Jól van,akkor szerdán telcsizünk!
Jó lesz ez a sütizés nagyon is,csak más jellegű,de mi ugyanúgy hozzuk majd a formánkat! :lol: 8) :wink:
Mindenkinek fogok örülni,de annak külön még plusszban,hogy a mostani kismamiainkkal még a nagy babázásuk előtt találkozhatunk még egyszer!

belluska

Sziasztok!

Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, hogy ilyen sok időre eltűntem... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Igazán okot nem tudok mondani, hogy miért nem jöttem, de mostanában még a gép közelébe se megyek, nagyon ritkán szoktam bekapcsolni, így olvasni is ritkán olvastalak benneteket, sajnos még nem sikerült visszaolvasnom, így az infóim nem naprakészek. :oops: :oops: :oops:
Örülök, hogy ismét lesz találkozó, de sajnos én nem merek elmenni a járvány miatt... :( Nem oltattam be magam, és nem szívesen megyek társaságba, pedig biztos megint szuper lesz a hangulat, mint augusztusban. De azért köszönöm, hogy gondoltatok rám. :)
Mióta kitört ez a járvány hiszti minden nap itthon vagyok, egyedül nem megyek sehova, ha párom épp szabadnapos, ő visz a dokihoz, stb. ha menni kell. Már nagyon unom és szívből remélem, hogy hamarosan vége lesz ennek az egésznek... :? :? :?

Hbzs!
Nagyon szorítok neked/nektek!!!!!!!!!! :P :P :P

Pocakosoknak!
Millió pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Spontánkodóknak!!!
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Akik pedig várakoznak!!!
Mindent bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Zsuzska!
Bencus tündéri kisfiú, büszkék lehettek rá!!! Puszi neki!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Gabó!
Nagyon szép kismami vagy!!! Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Kata!
Nagyon szép eredmény a 6 kg! Gratula érte!!!!!!!!!!! :) :) :)

Belluska!
Nagyon cukik a gyerkőcök!!! Puszi nekik!!!!!!!! :D :D :D

Szülinaposoknak!!!!
Nagyon sok boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :) :P

Szép estét mindenkinek!

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Szia Minnie!
De jó,hogy jelentkeztél!!!!!!!NE TESSÉK BELLUSKÁRA A FRÁSZT HOZNI!
A sütizés miatt ne idegesítsd magad,te érzed,hogy mi a helyes döntés számotokra!Lesz még alkalom biztos vagyok benne!Fogunk gondolni rátok!
Sok simi és puszi Minnienek! :P

belluska

Sziasztok

Pepemikulás
Kép

Hbzs
is-is. szoktam venni üveges bébiételeket és összekeverem a saját gyártmánnyal, van hogy csak üvegeset kap, de van hogy csak saját gyártmányt. sajnos a sajáttal az a gond, hogy ugye az alapanyagok nem mindig egyforma minőségűek, a múltkori répa kifejezetten sz@r volt, pedig olyan egészségeseknek látszódtak a boltban :(
Megadrukkok mennek nektek, remélem minden rendben lesz!

Minnie
teljesen megértem hogy nem akarsz kimozdulni, és is nagyon vigyázok Pepe miatt. mi beoltattuk magunkat, de semmi sem ér ha ő valahol összeszedi. remélem ezen túlmenően minden ok veletek és jól telik a terhességed! pocaksimi Babócának!

szép napot mindenkinek :D

fitie

Fitie!
Egyszerűen tündéri Pepe ebben a Miki ruciban!Nagyon cuki! :P

belluska

Belluska :D
szerintem is, apa szerint hülyét csinálok belőle, de egyszerűen nem bírtam ellenállni és szerintem zabálnivaló :D

fitie

Jó reggelt!

Fitie,
nekem is tetszik ez a ruci Pepén :lol: Én mindig megnézem karácsony előtt ezeket a ruhákat az üzletekben, sőt én már akartam venni a kutyáknak is, de párom nem hagyta :lol: :lol:

Minnie,
már nagyon régen nem voltál itt. Én szerintem még mindig a bakonyi élménybeszámolódat várom :lol: De már jó régen volt az is.
Választottatok már nevet?

Hbzs,
nem lesz egy egyszerű ciklusod, de reméljük pont ezért lesz sikeres :lol:

i.kata

Sziasztok lányok:)
köszönöm mindenkinek a sok jó kívánságokat:)
Imádni valóak vagytok.
Képzeljétek a szülinapomon keresett fel 2 cég, hogy mennyek hozzájuk dolgozni.
Úgy döntöttem, hogy lombik előtt van még egy hónapom, és elkezdek gyűjtögetni a gyógyszerek árára, úgyhogy bevállaltam mind a kettőt.
Az egyiket babásan is tudom folytatni, mert csak papír munka.
Annyira jól jön épp most ez a kis plusz pénz.
Igy sajnos biztosan nem tudok elmenni a talira, mert hétfőtől szombatig dolgozok, és a vasárnapot szeretném a férjemmel tölteni.
Én tudom, hogy lesz még ilyen tali, hisz annyira jóóóóóó csapat vagyunk mi így:):)

Remélem nem haragszotok ezért:)
Millió millió ölelés minden kismamáknak, és leendő kismamáknak!!!!!
Kép
beus84

Beus,
gartulálok az új munkákhoz! Megkérdezhetem milyen munkák?

i.kata

Persze:)
A papír munka az annyi, hogy kamionosoktól kell elvennem szállító levelet, és megmondani nekik, hogy hova borítsák a földet.

Ez nem fizet valami túl jól, de több mint a semmi. 380/óra

A másik meló pedig az hogy gépkezelő leszek, egy gyárba, ami fizikai munka 8 órás, és ez sokkal jobban fizet, de itt csak 1-2 hónapot tudok lenni:(
Vagyis remélem:) hogy az első beülti sikeres lesz.
beus84

Beus,
szuper, hogy egyszerre két munkád is lett :lol: És ezeket egyszerre is tudod majd csinálni?

i.kata

igen, mert hétfő, kedd ,szerda, kamionozok.
csütörtök, péntek néha szombat, pedig gépet kezelek.
Én is nagyon örülök neki, tényleg a lehető legjobbkor jöttek.
És ez mind tegnap:):)
beus84

Beus,
szabadidőd nem sok lesz :roll:
Mégegyszer gratulálok a dupla lehetőséghez!

i.kata

Minnie!
De jó, hogy jöttél! Hiányoztál nagyon! Örülök, hogy minden rendben veletek!!! :D Ha már úgysem mész sehová, akkor legalább a fórumra gyere fel közénk - mi mindig nagyon várunk!!! :wink: Sajnálom, hogy most nem fogunk találkozni, de megértem! :cry: S köszi, hogy szorítasz nekünk!

Beus!
Örülök az új munkalehetőségeidnek! :D De azt nagyon sajnálom, hogy emiatt most már biztos, hogy nem fogunk találkozni veled! :cry:

Fitie!
Köszi a drukkokat! 8) Sajnálom, hogy ilyen kiszámíthatatlanok már a zöldségeink is - még ha kívülről szépek is. :( (Remélem, export répa volt... :wink: )

Kata!
Már majdnem 7 kiló!!!!!! Nagyon szépen haladsz! Gratulálok! :wink: :D

Szilvi!
Hol vagy a hírekkel? :wink:

Mindenkinek puszi! :D
hbzs

Lányok!
Punkció után mikor lehet enni/inni? Már az után, hogy megcsinálták, vagy csak miután már hazaengedtek?
Általában hanyadik ciklusnapon van a petesejtleszívás, illetve a beültetés?
hbzs

Hbzs,
ha már rendesen felébredtél, akkor fogsz kapni teát, meg csokit is és ha akarsz, már ehetsz is szerintem, bár én általában a kocsiban szoktam hazafelé.
Változó, hogy hányadik napon van leszívás. Nekem volt már 12. napon is, de van akinek meg később van, mint általában a peteérése. Ezt a gyógyszerekkel tudják befolyásolni, szóval előre nem lehet megjósolni. Majd ha jössz az első uh eredményeddel hétfőn, abból nagyjából belőhető lesz a leszívás :wink:

i.kata

Köszi, Kata, a válaszokat! A csokira emlékeztem, hogy szoktak adni punkció után :lol: , csak azt nem tudtam, hogy mikor. Én egyébként sem biztos, hogy fogok kapni, hiszen holnap spéci eset vagyok... :roll: Mindenesetre akkor készítek szendvicset, hogy a reggeli IR-gyógyszeremet mielőbb be tudjam venni. :D
hbzs

Kata,Belluska ide elém raportra de izzibe! :roll: :twisted: :evil: Megjöttem az uh-ról,és minden rendbe a babámmal!Embike már 20 cm,izeg-mozog,jól van!Annyira jól van,hogy bekukacosodni is elfelejtett:kislányunk lesz!Ezt még most emészgetem! :oops: :cry: :lol: :shock: :roll:

salygabó

Beus!
Szuper a munkalehetőség,és jó hogy egyiket később is tudod majd folytatni!De remélem a következő összeröffenésen ott leszel velünk! :wink:

Gabó!
Hát.......,pedig én annyira fiús pofikáját láttam! :oops: :oops: Legalább is az enyémeknél bejött!
De a lényeg,hogy minden rendben és hát három hercegnő! :shock: :wink: Meglátod könnyű lesz megemészteni,kis királylány lesz ha megszületik,majd nem győzitek elkényeztetni! :wink:
Majd a negyedik fiú lesz és spontán baba! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :shock: Én gratulálok a kis nunishoz!Persze nagyon akartam,hogy ez az álmotok is teljesüljön!De szuper csaj lesz meglátod! :P

belluska

Gabó!
Nagyon örülök a kis 20 centisnek! :D Sajnálom, hogy jelenleg úgy néz ki, hogy nem kisfiatok lesz, ahogy szeretnétek, de ez majd akkor lesz tuti biztos, amikor már a kezetekben fogjátok őt! :wink: S ha akkor is kislány lesz, én biztos vagyok, hogy ugyanúgy fogtok örülni neki, mintha kisfiú lenne! :lol: Puszi nektek!
hbzs

Gabó,
örülök, hogy minden rendben a pici lánnyal :lol: Nyugi, hamarosan a nagylányok viszik haza a fiúkat és akkor javul a nemek aránya :wink:
Tudom közhely, de a lényeg hogy van ez a kislány és persze hogy egészséges :wink:

Hbzs,
ha altatnak, akkor szerintem hasonlóan történik a te pungálásod, mint a punkciók, úgyhogy tuti lesz csoki.

i.kata

Hbzs
a punkció tulajdonképpen "kis" altatásban történik, már amikor tolnak kifelé a műtőből akkor felébresztenek de kb 1 órát pihizni kell utána. mindig van felügyelet a kórteremben, kb 1 óra leteltét követően kapsz teát. az altatás napján nem javasolt autót vezetni, komoly döntéseket meghozni :lol:
én mindkét alkalommal miután hazamentem átaludtam a fél npot
nagyon drukkolok Nektek!
ja, nem tudom milyen zöldség volt, mert a férjem vette :)

fitie

Fitie!
Köszi szépen a választ is és a drukkokat is! Ígérem, nem hozok semmilyen komoly döntést holnap, az autózáshoz pedig sofőrt fogadok! :lol:
A vonalzód nem mozog, csak havonta egyszer??? :shock: Furcsa, hogy napok óta ugyanazt mutatja - jó lenne "naprakész" lenni Pepéből! :lol:
Puszi nektek!
hbzs

Sziasztok, csak életjelet adnék magamról: múlt pénteken erős vérzésre ébredtem, a párom éppen bent volt Pesten vizsgázni, de szerencsére azonnal jött haza ahogy megkapta az üzenetem... Tegnap voltunk UH-on: jól van a babánk 36mm-es az ülőmagassága, és csodaszép baba arca van már, és mozgatta a kicsi kezét és lábát! Nekem már csak barna folyásom van, szóval úgy tűnik most már minden rendben lesz de azért igyekszem feküdni!
Mindenkit puszilok!!!

KépKép
házitücsi

Tücsi,
vigyázz magatokra! Mit mondott a doki, mitől volt ez a vérzés?
Örülök, hogy minden rendben van és már szép nagy a babó:-)

i.kata

Katám, nem tudjuk mitől volt, szerencsére nincs hematóma, és a cisztáim se durrantak ki, lehet, hogy az ideg feszültség miatt...

KépKép
házitücsi

Tücsi!
Nagyon vigyázz magadra és a picire,pihenj sokat!!!!! Örülök,hogy már jól vagy és szépen növekszik a babátok!Sok simi!

Drága Kata!
Mivel már megint elszaladt felettem az idő és már mindjárt holnap van,így szeretnék neked NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNNI!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P
Kép

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?