Sziasztok!
Hú, Gabó, de gyönyörű nagy pocakod van!
Nem tűntem el, csak a hétvégéink mindig nagyon zsúfoltak, így akkor nem nagyon van időm jönni, ma meg az intézetben jártam, utána pedig az új gyógyszereimmel ismerkedtem...
Köszi szépen, hogy te mindig számon tartasz engem! Drukkolok a holnapi UH-hoz, hogy végre meghalld azt, amire annyira vársz!
Puszi
Szilvi, örülök, hogy van egy szép nagy tüsződ! Remélem, a mai találkán is jó híreket kaptál! Gyere majd, s írd meg!
S nagy-nagy gratula a fogyásodhoz!
Zsuzska, nagyon édes Bencus! Sok tejcsit nektek!
Beus, nagyon sok boldog születésnapot neked!
Ugye jössz a talira?
Másnap én is szülinapi bulira készülök, de mindenképpen szeretnék ott lenni a találkozónkon! Persze nekem könnyű, mert én voltam az előzőn is, s így tudom, hogy milyen szuper kis csapatunk van!
Belluska, nagy édesek a gyerekek! Az a rajongás Barnus arcán!
Látszik, hogy ő jól érezte magát!
Kata meg kis durcásan is gyönyörűséges!
Sikerült felhívnod a cukrászdát, és asztalt foglalnod? Vagy hívjam én?
Fitie, remélem, ez a nyűgös időszak mihamarabb elmúlik! Az alma-sütőtök-banán gyümölcspép biztos nagyon finom - ki kéne nekem is próbálnom!
Ezt te gyártod, vagy előregyártottat veszel?
Rólam: még mindig nem tiszták a petefészkeim - úgy tűnik, senki sem érti, miért... Jobb oldalon egy 30, bal oldalon egy 16 mm-es tüszőm van a 2.(!) napon, méghozzá fogamzásgátló szedése után... S úgy, hogy 1 hónapja semmi nem volt a jobb oldalon... Sipos doki megint fogamzásgátlót akart felírni, s újabb hónap várakozást, de úgy tűnik, elég határozottan képviseltem az értetlenségemet, így megtanácskozták Tanár Úrral, s felajánlották, hogy saját költségemen megpungálnak ők szerdán, s utána egyből el is kezdenek stimulálni, s karácsonyra jöhet a baba.
Vállaltam. Végül is ez az a műtét lesz, amit már kértek szeptemberben a saját dokimtól, hogy csináljon meg, de végül ez nem történt meg... Szóval, szerdán 3/4 7-re megyek, s utána egyből meg is kapom az első stimus injekciómat, majd 1 hét múlva hétfőn lesz az első UH. Kiváltottam egy nagy zsák gyógyszert, de ami a jó hír: Zsuzsi mondta, hogy a korábbiakhoz képest most van 70% támogatás az IVF-es injekciókra, így jóval olcsóbbak!
Megköszönöm, ha gondoltok rám - nagy szükségem van rá!