Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi!
Hol lakik anyósod?annyira ismerős. :shock: :shock:

KépKép
Kép
mucus75

Mucus ha netán ismered Nyuszi anyósát...beszélj a fejével! :) :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Oh, nagyon arik vagytok!

Nita: Anyós múltkor bocsánatot kért Anyámék előtt Tőlem, reneds volt. Az egy nagy hibája, hogy idáig elviselte a férjét, aki tök megalázta és elnyomta. Most úgy néz ki még sem válnak, mert a férjének nem érné meg az iélletékek miatt. Még jó, hogy mindin közös néven volt. Sajnálom valahol, mert nem mert kiállni a fiáért, akinek aza szeretetáéhsége és hogy apai minta nulla, és csaka pénz most létszik meg rajta.

Mucus: Vértessomlón lakik, és Tatabányán dolgozik.

Én most összkaptam Attilával. Megkérdeztme mit tervez a jövőben velünk, Benivel, mert én nem szeretnék Anyáméknál lakni, mert nem bírom a feszkót! Erre elmondta, vagyis láttam a szavaiból, hogy nem igazán szeretne bármit is. OK, akkor megmondtam, hogy akkor én úgy látom, hogy rá nem számíthatok. Erre besérült, elmentünk gyógyszertárba. Nem nagyon szólt. Mire hazértünk Anyámék megkérdezték mi eza szar közhangulat, mondom semmi. Attila nem vitte el a kaját, amit csomagoltam, nem engedte meg Apámnak hogy kivigye az állomásra... Apám erre megkérdezte mi a baja. Én mondtam, h megmondtam neki, h nem lehet rá számítani. Erre Apám: hogy lehettem ilyen, Mondom: úgy, h nem szeretnék it lakn, mert nem bírom ezt idegekkel, és mit nem bírok, hisz ők mindent megtesznek, és hogy gondolom én ezt. Mondom , hogy ez biztosan nem csak az ő hibájuk, ugyanúgy az enyém is, de nem szeretnék itt maradni ez van.
A pesti lakást is bezséltük Attilával, és abban én is egyetértek, hogy nem vehetjük ki, mert ha itt szegény Nagypapa meghal, aki fizeti a reszit, anyámék tönkre mennek, annyi a hitelük, a pesti albi pont fedezi. Én meg nem akarom azt hallgatni, h mine vagyunk ott.Apám erre elviharzott, nagy mérgesen.
Szét nézek itt Gyulán albi terén, ha nem is mek, legalább legyek tisztában a dolgokkal.Hátha lelek vmi olcsó, de jót.
Geyébként nem vagyok letörve, végre legalább megmondtam, h nem szeretk itt élni, és elegem van a sok baszogatásból, Attila meg ha kocsit meg házat akar, én meg hátráltatom sajnálom, egyébként az ő hülye Apja simán vehetett volna neki egy lakást. Engem már nem érdekel. Remélem Anyósnak boldogabb éltete lesz. Szóval én megbocsájtottam neki és díjazom, hogy összeveszett a férjével,aki az új 3 millás Opeljükkel nem volt hajlandó lejönni, majd akkor látja, ha Attila felviszi Pestre és még én távol vagyok, megmutatja. Na az ANyós ezt elégelte meg...
Ja, egyébként Apósnak megköszöntem a 3 ruhát, amit küldött, én legalább nem vagyok bunkó.

Mindegy, más: szal két cickóból csak 100-t tudok fejni, és az nem elég, a tápszertől meg megint görcsök vannak... Pedig tegnap nyugisan aludt el.

Lyly? használok fürdetőkesztyűt is, amia kis kifogójához volt, nagyon jó, a pican vettem és békésiek gyárjátk!

Kép
nyuszifül16

Nyuszi akkor vissza szívom!!!!!!.:)
segítsek albérletet keresni?mindenképp Gyulán akarod?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kicsi
vagyok én, vagyok, csak itt nem :lol:

Nagyon jó a képek...mindenkié :!:
Szépek a bébik :!:
Pussz :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Nyuszi!
Akkor valószínű,hogy nem ismerem anyóst.Pedig annyira ismerős. :shock: :roll:

Kép
Kép
lldicsi

Nyuzsi,
Bernike egy édes-édes-édes gyönyörű kiskrapek! Legyetek vele nagyon türelmesek, meg fog nyugodni, annyira kis szeretetreméltó!
Nagyon bátor vagy, hogy belevágtál a szétnézésbe, így kell elindulni, csak így tovább! Bár többet segíthetnék neked!!! Igen, tisztázni kell a feltételeket, és ha nem megy, előre, másfelé nézni!
Remélem, bejön a fürdőkesztyűs, pelusos fürdetés...

Jányok, a többi baba is nagyon édes, gyönyörű, Kírusé kis szemérmes, nem baj, hadd titkolódzón!

Kicsi,
nem sok van már hátra, én is örülök nektek... :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

sziasztok!!!!!!!
ma megvettük az összes karácsonyi ajándékot......Barninak megvettem ezt a mászó micimackót...sokkal olcsóbban mint a neten van!!!!!!

:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Siasztok!
Lyly: köszi! Én is bízom benne, h rendeződnek a dolgok.

Nita: ari vagy, de már néztem az újságot, a hírlapot, és hétfőn, amikor nyugisan telefonálhatok felhívom őket. Ha nem is jön össze, legalább tisztában leszek az árakkal itt Gyulán.
Hol találtál jó áron Mici macit én is néztema reklámot és anyira édi. És Máté mit kap? Urad?
Olvasni szoktam a 2009 októberi babás topicot, és láttama cd-t, amit ajánlottál, még nem néztem emg, csak,a mit Te bemásoltál, de jónak tűnik, Neked meg van, drága?

Tejemtől szépen lassan búcsúzom, ráteszem a cickóra, de cseszik szívni, ha csak egy 50-60 van benne.Így fejegetm, de akkor is egyre kevesebb, mpost az lesz, h éjjel elkezdek felkelni fejni, ha ez sem jön be, és a napközbeni fejés sem, akkor sajnálom, de én mindent megtettem. Pedig az elején olyan jó zsíros volt a tejcim, tök nagy föle volt, most meg soha nincs semmi a tetejéna lefejtnek, amikor előveszem a hűtőből..:(
Doki szerint jó a Milupa, majd a msáik dokival iratok akkor. Aki tápos, az mit használ? Nitát már tudom! :lol: Többiek?

Kép
nyuszifül16

Nyuszi ezt a mászó macit az auchanba mindössze 6700ft.míg itt a neten 10.000ft.....
Máté Thomaszos vonatokat..puzzlét kap!
uram meg egy nagyon jó parfümöt kap..azért csak ezt mert megbeszéltük hogy csak apróságot adunk egymásnak ert vettünk közösen egy dvd-lejátszót..ai fel is vesz....és én apróságként egkapta a THE SIMS2 alapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
nekem az a dvd nincs meg!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
De ügyesek vagytok!Mi még csak dec elején megyünk vásárolgatni.Nálunk is a felnőttek csak apróságokat kapnak majd.

KépKép
Kép
mucus75

Mucus eddig mi is dec elején mentünk...de rájöttünk hogy akkor megy mindenki.......képtelenség akkor találni már bármit is ami normális....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: ügyi vagy! Tényleg nagyon megérte, mert nálunk a játékboltokban meg 12.000, és a neten is 10.000. Nálunk is apróságok mennek, sőt én megmondtam, hogy nem is szeretnék semmit, ha nagyon muszály, max vmi hasznosat zokni vagy vmi ilyesmi, én nagy mézeskalács szívet fogok csin álni, és abba írok cukormázzal, majd szépen befóliázom, és selyem szalagok kötök rá, meg Beni képeiből fogok még ajándékokat csinálni, nálunk elég nagy a család.

Betty: láttalak az Lh-s topicban! Gyere azért néha ide is, hogy mizu!!!!!

Mucus: a Kolos név nekem tetszik, különles, és ritka.:) Hogy vagy?

Képzeljétek ma Beni 2X tudatosan rám mosizott, olyan édi volt, persze az egyik akkor jött, amikor meglátta a nagy cumis üveget.
Csajok az létezhet, hogy Beni csak NUKos cumis üvegből tud inni. Kaptam kölcsön Aventos üvegeket, és gondoltam kipróbálom, és más a cumija, és egyszerűen nem boldogult vele... :shock: :?
Ma akartam menni db-be, de hát már egyig nem érek oda, mert még zuhizni akartam, no meg Benit is fel kellene öltöztetni, mert itthon nem hagyhatom.
Tényleg Ti milyen mosószert használtok babarhákra?

Kép
nyuszifül16

Hülye vagyok, nem db-be akartam menni, hanem dm-be.. :D

Kép
nyuszifül16

No, mindenki punnyad? Nekem menni kellene sétálni, de jönnek a szegedi rokonok , akiknek a lányáól kaptam kölcsön egy csomó cuccot, rendet illene rakni egy picit, mert tényleg széjjelség van, de akkor meg átcsúszok az etetésbe, pedig ÍTescoban akarok venni, NUk alatató cumit, most abban van, mintn reményem :lol: De akkor meg nem érek 3-ig vissza, bár sztem lehet, h elmek oda külön, és akkor 3-kor megetethetem Benit, mert aza gáz, h van, hogy csak 5X eszik az ordítások miatt...és én meg látom, h éhes...Nos, akkor mosógép be, és irány a séta.
Na, gyeretek majd! :lol:

Kép
nyuszifül16

Nyuszi én is fejem a tejet, mert már a kórházban kiderült amikor 5 napos volt, hogy nem szopik ki csak keveset és játszik fél-1 órát.
vannak időszakok amikor kevesebb.
Van, hogy ki kell egészíteni, mert nem jön le mindig 140 ml, ugyan is annyit iszik meg.24 óra alatt 7.szer eszik, ebből 1, néha 2 tápszer.
Milumil HA(hipoallergén) Start-ot eszik. Ez nagyon jó fajta.
Én is kelek éjjel is, szerintem az kell is, kell az inger.
Elektromos a mell fejőd? Mert a kézi nem olyan.
És igyál alkesz mentes sört.
én2 naponta iszom, mert hát sör hasat azért nem akarok. :lol:

Nita ügyik vagytok.
Mi dm-ből (munkahelyem) fogunk rendelni fényképes ajándékokat.
Az Bence születése után is tuti ajándék volt.
Beninek játék fúró gépet, mert mindig az apáé kell neki, Daninak meg fogalmam sincs még.
:shock:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Nyuszi ha kell Beninek ilyen maci szólj..megveszem itt nektek......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angie: Nálunk 125 az adagja, de most kezdek agódni, mert van, h egy nap csak 5X hajlandó enni, és nem is ezsik meg annyit.
A fejőm kézi Aventos, ezt is kaptam kölcsibe. Sztem tuti, csak macerás. Nektek milyen van?

Kép
nyuszifül16

Na, visszajöttem, mert közben pont mondani akartam, hogy Beninek mennyire fáj a hasa, és no kaki, jól megmaszíroztama pocakját, erre bent fekszik az ágyban és sír, mondom megnézem meg megszaglászom...hát jött a pelus csere, tiszta fos, amíg meg mosogattam kia f.sból, összepisilte a rucijait. Akkor átöltözés, ezt persze marhára utálta, végig ordított.
Remélem kövi etetetésnél többet eszik, sztem mi csehül állunk ezzel az evéssel.
Ráadásul a neki a délelőtt az este, mert mikor odaveszem a reggeli szopihoz fekve szoptatok, és úgy elalszunk délig minta huzat 7-től vagy nyolctól, persze akkor is van poci fájás, mert feszeng de elviseli, jól befurja magaáta kezem alá, és szundizik. sztem aezzel a napirendel kapcsban, vmit nagyon elb.sztam :oops: , mert éjjel nem alszik.De aza gáz, hogy én is ilyen vok, inkább mindig de. aludtam, éjjel meg takarotottím, tanultam...stb.

Angie: nekem van hogy 100 jön le kettőből, tök szánalmas...de van, hogy 6 óránként tudok fejni, mert néha úgy üvölt, h én halok bele.
Nekünk is aza tápszerünk van, de sztem nálunk székrekedést okoz. Azért gonoltam váltok, nálunk akkor írták fel, amikor még a gyerekkórházban feküdtünk.

Apropó dm-es ajcsik, tök tutik, épp nézegettem, merta mostani akciós újságukban, vannak ilyen ötletek és van amire kedvezmény van. Téynleg ugye ezeket, a honlapjukon kell megnézni.
Te mit csináltatsz tőlük, és mennyi a szállítás? Megéri vagy nektek van plussz kedvezmény, hogy munkatárs vagy?
Tényleg fényképeket érdemes ott előhivatni?
Ti pesten laktok?

Nita: jaj , de drága vagy, jól esik...de épp néztem, hogy 6 hónapos kórtól ajánlják, az meg nekünk április-május...hát nem tom, mert őrültetn tetszik...még gonolkozom, de lehet Attilár küldöm el,mert akkor nincs postakölcsi. Mindegy, szted meddig van készleten, vagy ez akciós, mert néztem az Auchan honlapot és ott nem láttam.

Apropó elegem van, Ti ogy melegítitek a lefejt tejet, mert én midnig vízforralóval gyors felforralom, be pohárba abba cumisüveg, persze mindig langyi meg gyors elhűl, és úhy nem issza meg, meg állítólag a hideg is hasifájást okoz. Szóval nem tom, mert a táp , forralt vizét, mindig mikrózom, aztán bele a por, és kész, jó melef és szereti is. Apropó, ha marad meg táp Ti visszateszitek hűtőbe, vagy kiöntitek? mert a dobozon az van, h ne melegítsük újra...

Melinda: hol vagy? Mizu Veletek? Melcsike???

Kép
nyuszifül16

A vízforralóval a vizet forralom, és azt öntöm pohárba, és abba a cumisüveg, sorry, csak siettem! :oops:

Ja, tegnap nem mentünk sétálni, ma kellene...aztán lehet, ma sem megyünk. Mosóporra írjatok!

Betty?
Mucus?
Királylány?????

Kép
nyuszifül16

Nyuszi, Pesztonka elektromos mellszívóm van.
a védőnőm mondta, ha csak fejni tudom a tejet és nem szopik, akkor a kézi mellszívótól megy el a tej leghamarabb. Mivel nem olyan inger éri a mellett. Az elektromostól is elmegy előbb-utóbb, reménykedem, hogy jó sokára.
Mit mond a védőnőd arra, hogy mennyit eszik? Mérni tudod naponta?
Nem biztos, hogy kevés a 125. Ha szépen hízik, akkor nincs baj. Neki ennyi a kapacitása. :wink:

Kép
KépKép

angie28

Mosópor: Ariel. Én Bencénél sem használtam külön, nem volt allargiás , öblítőre sem, és eddig úgy néz ki Daninak is jó így.

dm: én a hógömböt néztem ki idén, van egy transzfer ktg. de most nem tudom mennyi, biztos írja a honlapon.
A fényképeknél +200 Ft, 3 munkanap és ott van a boltban, otthonról feltöltheted,a minősége nagyon jó, mindig onnan hivatok elő, amikor akciós, pl most is nov. 30-ig 100 kép 1900 Ft+ 200 ft.
Igen, nekem van dolgozói 21 % kedvezményem minden hónapban.
Nyíregyházán.

Épp akartam kérdezni, hogy ugye nema tejet forralod? :lol: :lol: :lol:
Nekem van cumisüveg melegítőm, nagyon jó, mert éjjel csak beleteszem, amikor kész sípol addig meg tudom vígasztalgatni, mert végig sír amig nem kap kaját. De nappal, mikor lent vagyunk a nappaliban szoktam forró vízbe állítani a cumisüveget én is.
a tápszerből csak pár kortyot hagy, de szerintem dobd ki amit már felmelegítettél egyszer.

A többiek nekem is hiányoznak, de van egy olyan érzésem, hogy a mi felmerülő problémáink, kérdéseink a babára váróknak nem aktuálisak és lehet zavaróak is.
Ha így van szóljatok, mert nem akarom, hogy bárki miattam(miattunk) ne jöjjön!!!

Kép
KépKép

angie28

Ja, és azt megértem, hogy néha csak 6 óránként tudsz fejni.
mert egyedül ez a csak fejés nekem nagyon nehéz lenne.
Apa segítsége nélkül nem menne így. Mindig egy lépéssel előrébb kell járjak, hogy Daninak mindig legyen időben tej.Éjjel apa eteti, amíg én lefejem a következő etetés adagját.
Kitartást neked Nyuszi

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Angie!
Egyáltalán nem zavaró amit írtok!!! Sőt így tanulunk mi is a tapasztalatokból :wink: ..

Nyuszi!
A megmaradt tápit öntsd ki...
Mosóport szerintem mindegy milyet használsz,ha netán allergiás rá akkor az ugy is kiderül az elején(legfeljebb elöször csak kis dobozost vegyél-próbának)-én anno használtam dosiát,tomit,persilt,szerencsére egyikre sem volt allergiás...
Kitartás!!! Puszi nektek!! :wink:
Vendég

Sziasztok!!
Nyuszi! A múltkor bementem Gyöngyösre,megettem a csajszit előtte,hagytam itthon 50 ml tejet,csak gyorsan fejtem a másikból,szégyellem,de f.ngom sincs mennyit eszik egy baba,szóval jövök be az ajtón,anyósom káromkodik,hogy nem adta volna oda a tejet,ha rácsörgök,hogy mindjárt jövünk (úgy szoktuk,hogy csörgök,és ha éhes is,addig a 10 percig még ringatja) na odaadta neki az 50 ml tejet,egy kicsit hagyott is,és 4 órát aludt utána.Szerintem nem kevés a 125.
Mosópor???Mosó folyadék,Lidl-ös,Tescos,nekem szépek tőle,pedig csak 30 fokon mosom...
Karácsonyi ajándék???Mi veszünk egy malacot,a fele a miénk, a másik fele 2 felé megy,anyuméknak meg anyósoméknak....a gyerekeknek még nem tudjuk....
Én Tigáz utalványt kérek!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én nem ismerek magamra,mióta házas vagyok (jobban mondva mióta falun lakom) állatokba gondolkodom...berágok,7végi főzés 5 ezret hagyok ott húsokra,na ezért inkább kigazdálkodom....Most van a 2 kicsi,de 2 hét múlva veszünk egy 130 kg-sat,azt esszük tavaszig,utána meg levágjuk a 2.
ja azt írtam ,hogy 17-20 ezret költünk egy hónapba tejre????Szóval inkább tehén kellene.... :roll:

Királylány???
Melish???
Bettik???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Rengeteget írtatok....

Mindenkinek pussz! Nem tudok mindenkinek reagálni, előre is bocsi :oops:

Nyuszi: Végre megmondtad a tutit mindenkinek. Előbb-utóbb túl kellett ezen lenni.

Lyly: Tényleg nem sok van már hátra. Kedden jönnek felmérni a konyhabútort. Nagyon ígérik, meglesz karácsonyig. Remélem is!!!!!!! Nem idegeskedek rajta. Szerintem minden rendben lesz. Mióta terhes vagyok, nem is tudok igazán idegeskedni :lol:

Melinda: Tuti a tehén ötlete....

Velünk minden ok. Holnap megyönk dokihoz. Majd írok, mit mondott. Rengeteget csuklik Zoé. Ha iszok, ha eszek, utána csuklik. Hihetetlen!!!! 8) Dagad a kezem (bár gyűrűt 8 hetes korunk óta nem tudok hordani....) Magas a koleszterinem, trigliceridem, teljes káosz van a fehérvérsejtjeim között. Össz számuk elég, csak az összetétele gázos. Tudjátok, nekem nem terhesen is vlolt ezzel gondom, mert akkor pedig kevesebb volt mindig mint a normál FVS. No de mindegy. Vasat szedem, szülés után remélem minden visszaáll a régi vágányba...

Kép
kicsi80

Nyuszi,
én is azt mondom, nem biztos, hogy kevés a tejcsi! Nekem ennyi idősen Bence 75-80-at(!) szopizott, de 35-45 percenként. Ma is ilyen: keveset, de gyakran eszik (és mondjuk ez a jobb, így kellene nekünk is). Más gyerek már a 120-180-nál tartott, mi a felét alig kajáltuk. És szépen nőtt, hízott tőle.
A maradék tápit öntsd ki, ne melegítsd újra, mert tönkremennek benne a tápanyagok, vitaminok.
A mosószer szerintem is mindegy, ha allergiás rá, úgyis kijön rajta, ha meg nem, akkor lényegtelen, mivel mosol. Az öblítés a lényeg, jól ki legyenek öblítve a ruhák.
Fürdetőszert viszont én az első évben csak gyógyszertárit használtam (fürdetőkenőcs), mert Bence bőre nagyon érzékeny, atrópiás volt (vörös, kiütéses). Az nagyon bejött nekünk, és szemtelenül olcsó volt.

Kicsi,
akkor nagyon szép karácsonyi ajándékotok lesz!
A vérképed miatt ne aggódj, a babásság elég hülye vérképeket produkáltat az emberrel. A vasat ilyenkor már igencsak szedd, de gondolom, ezt a dokid is mondta. Most töltöd fel a babád vasraktárát is, meg a magadét is!

Meli,
teccik az állatfarmos ötleted, nálunk az a baj, hogy nem tudnám egy csirke nyakát sem elvágni... Pedig falusi lány vagyok én is, volt csirkénk, malacunk, nyulunk...

Kép

Kép

Kép
lyly

Bencének tej- és tojásallergiája van, ezért tápszerből sütöm a kenyeret otthon, na, ha ettetek még nagyon finomat, puhát, omlósat, ízleteset... Akinek van kenyérsütője, annak megadom a receptet, ha kell. 3-4 féle lisztből sütöm a kenyeret: fehér, tönköly, rozs + kukoricadara.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly: Jöhet a recept!!!!!!!!!!!!!!! Ma akarok bevásárolni lisztből is kenyereknek!!!!!!!!!!!!! Várom....

Kép
kicsi80

Sziasztok :!:

Nyuszifül, Melinda, Kicsi,.....és a többiek :!:

Én speciel azért nem jövök ide, mert én még nem tartok ott ahol ti, nem tudok hozzászólni ahoz amiket írtok, mert még nem volt gyerekem...
Nem bánt engem, hogy babákról írtok, csak mint mondtam is, nem tudok hozzászólni...
Az meg milyen, hogy ti jöttök, írtok gyerekről egymás között, meg jövök én, aki most van még csak gyártósoron :lol:
Csak nekem, és Melischnek nincs még babája (asszem :roll: ), és számunkra ez nem is olyan egyszerű ugye, mint gondoltuk :roll:
De mindegy, már mindketten úton vagyunk a célunk felé...igaz Melisch :?: :wink:
Szal a lényeg az, hogy azért nem jövök, mert nem tudok hozzászólni a ti dolgotokhoz, és ti meg nem tudtok hozzászólni az enyémhez...
Nagyon imádlak benneteket, és mindig olvasom is a topicot...tehát itt vagyok, de mégsem 8) , és remélem nem haragszotok ezért rám :!:
Sok puszika mindenkinek, vigyázzatok magatokra, gyerkőcöknek is sok puszit küldök, babát váróknak pocisimike :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok csajok, osztom Betty véleményét :wink: én is olvaslak benneteket de miről is írjak :roll: :roll: mi most leálltunk nem görcsöltem, mostanában volt pé-m de olyan jól aludtam tegnap is, hogy a fenének sem volt kedve babát gyártani. cn.12 és 14-en voltunk együtt de nem én kezdeményeztem úgy akarta a párom, úgy jött ki. A cn.12-t ki is akartam hagyni de aznap szoknyába voltam és ahogy hazaértem el is kapott :oops: :oops: aztán lefekvés előtt megint :oops: :oops: ez most pont így jött neki. Hiába mértem meg teszteltem semmi eredménye nem lett a rossz spermakép miatt így most akkor szeretjük egymást mikor akarjuk és hanyagolom a babatémát mert szinte, már fájt és az egész világ csak akörül forgott.

Engem sem zavar ha babákat látok vagy olvasok róluk de mit kell kezdeni velük, nem tudom. A barátunk fiát sem merném az ölembe venni, mert nem is tudnám, hogy tartsak egy pár hetes babát. Azonban a tesóm keresztlányát meglátogattam olyan édes, már 8 hónapos :D

Csajok puszi nektek és majd még írogatok én is. Anyukák puszi nektek és vigyázzatok a babákra meg magatokra.
Kicsi neked meg kitartást nincs sok neked sem már hátra.

Királylány puszi neked is!!!!

Kép
Kép
melisch

Jaj Lányok,szörnyű dolgokat olvastam....
Már megint ez a francos influenza,naggggyon durva...
Lyly,Kicsi többiek,megnézitek/elolvassátok???Szerintetek???
Lenkey könyvét olvastátok????Azt a hapsit tartom valamire....

http://www.youtube.com/watch?v=SsmKYYOCTXg

http://aranykor.freeblog.hu/categories/ ... galataban/

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda: Én csak belenéztem a linkekbe, de nem tudok és nem is akarok véleményezni. Lenkey könyvét én is olvastam, voltam is előadásán, de nekem túlfűtött. Nem hiteles. A gyógyszerlobbi létezik. Erről vannak tények.

Bármi, amit megveszel (legyen az gyógyszer, sampon, vagy egy kiló kenyér), egy kereskedelmi lánc része, amiben csoportok érdekeltek, hogy megvegyék az emberek. Ezért van a reklám, ami manipulatív... Lehetne még sorolni.

Nekem nem az számít, ki mit mond, hanem az, mi van tényekkel alátámasztva!!!!! Van fekete, fehér, de nincs szürke. Ezek a "beszélek valamiről", "állítok tényeket, bizonyítékok nélkül" egy bizonyos célcsoport megvezetésére valók. Én nem olvasok és nem is nézek ilyeneket. A szélsőségek soha nem visznek előre. A szélsőséges szavak pedig eleve taszítanak (mindig, soha, állandóan, senki, mindenki....)!

Tehát inkáb nem fűznék hozzá ennél több véleményt. Ha nem tudok valamit, megkérdezek valakit, aki jártasabb a dolgokban, mint én. Ha eltérőek a vélemények, a bizonyítékok alapján döntök.

Remélem érthető voltam. Nem akartam senkit megbántani, de én elég racionális vagyok.

Kép
kicsi80

Melisch, Betty: Értem én értem... De mi is szeretünk benneteket, és szorítunk nektek!!!! PUSSZ

Kép
kicsi80

Kicsi mi is szeretünk benneteket :wink: :wink: :!:

Kép
Kép
melisch

Melisch, Betty: azért gyertek, és néha számoljatok be, hogy mizu! Én pl. most is tök örültem, hogy Melisch mesélt, meg az a szoknyás szori is megmosolyogtatott. Én kíváncsi vok, hogy álltok, és még mindig a Gynevacot javasolnám, megér egy próbát! De ez csak egy vélemény! És ne addjátok fel, majd jön, ah jönni akar, tom könnyen beszélek. De azért írjatok, hogy milyen kezelésekre jártok stb., mik az eredmény, max egy egy mondatos helyzet jelentés, mert sztem mindenkit érdekel, hogy hogy vagytok! Ez van ez egy ilyen JÓÓÓÓ TOPIC!

Melinda: tuti a disznós ötleted, jó is ott falun...jó levegő meg minden, meg tényleg lehet állatot is nevelni. Tényleg, akkor a tehén nem fér meg???
Megnétzem a linkekt , amiket küldtél, mert én is tök tanácstalan vok. Annyit mondhatok, hogy volt egy 3 hónapig tartó vesemedence gyulladásom, amit 5 doboz antibiotikummal kezeltek, felakarták írni a 6.-at, amikoe azt mondtam nem, Pesten le is cseszett a doki, h mekkora felelőtlen vok, vette, Lenkeit egy hónap után, mintha minden tünetem elvágták volna, azóta is ha Lenkeit nem is veszek aszkorbinsavat a gyógyszertárban( C-vitamin), és nem késhegyni, ahogy a gyógyitáros mondja, hanem egy jó teáskanálnyit iszom, napi 3X, és még megvannaka vesim. Szóval én csak pozit tok róla mondani, pedig egy nagyon szkeptikus teremtés vagyok az egészség védelem terén. Szóval most is kértem, h hozzon Attila, csak állítólag az ÁNTESZ betiltotta....de árulják, na már most ha árulják, hogy van betiltva, mert ilyenkor a fogyasztóvédelem lépések tesz...Lehet, még is hozatok!

Lyly: oksi, hűűha fiacskád tejérzékeny, nem semmi, akkor nehéz lehet, a kaját összeállítanod...Mikor derült ki, és mik voltak a tűnetek?

Kicsi: örülök, h meg vagytok, már várjuk Zoét! Mindent összepakoltál?? Nincs képed a leányzó szobájáról.

Szegény Beni itt csüng rajtam egy kengurúban, nagyon erős görcsei vannak, kakilni nem tud. Holnap remélem kapunk ip-t a gasztros dokihoz. A másik megfigadtam, hogy adok neki lightos kamillateát. Szala kérdés, hogy mivel ízesítsem, mert ugye annak van egy keserű mellékíze. Cukrot meg nem nagyon akraok beletenni, vagy tegyek azt????????????????????????

Nita: hol vagy?

Kép
nyuszifül16

Nyuszi köszi :wink: hát most hétvégén is beszélgettem sógornőmmel neki 2 nagy gyereke van de azt sem tudja milyen egy jó ciklus, mikor van pé és mikor kell együtt lenni :lol: Erre bejött sógorom és kérdezte mit traccsolunk..gyereket csinálunk te tudod, hogy kell még? Erre ő akarod, hogy megmutassam :lol: :lol: :lol: sógornőm erre mérgesen, nem, neki az öcsémtől kell gyerek nem tőled, köss rá göböt inkább. Jót nevettünk.

Sógornőm kicsit aggódik lánya 19 éves és félti. Akarta elvinni nődokihoz de még állítólag szűz :lol: :lol: azt mondta a doki, hogy akkor ne vigye :evil: Ő félti nehogy legyen valami baja és ne fedezzék fel időben. Annyi rosszat hal az ember. Na de leszögeztük nem fessük az ördögöt a falra, mert rendes 28 napos havija van a csajnak, ez azért nem utal még ovulációs gondokra vagy valamilyen frányaságra. Bár pl egy cisztát sima uh-n is meglátna a doki, vagy ha PCOS vagy tudja a fene mit láthatna, de abban a kisvárosban 2 doki van és nem valami híresek így inkább jobb nem elvinni. Szerintetek?????? A "kislány" örökletes úton túl súlyos olyan 80 kg körül, ez kicsit aggasztó lehet nehezebben marad majd terhes. Ti mit gondoltok, valami tapasztalat jó ötlet.

Nyuszi puszild meg Benit helyettem :wink:

Kép
Kép
melisch

Én holnap megyek 3. UH-ra tüszőkukucsra...
Tegnapelőtt kaptam még egy adag gonalt, mert nem volt elég, kell még nőjenek a tüszik, pedig már majd kibökik az oldalaimat :shock:
A bal oldalon 1,7 cm-es a legnagyobb, jobb oldalon 1,4cm-es a legnagyobb.
Holnap eldől, hogy csütörtökön, vagy pénteken lesz e a punkció, és megmondják majd a mennyiségeket, méreteket is remélem.
Úgyhogy holnap többet fogok majd tudni már.
A lényeg, hogy a héten tuti lesz leszívás, és jövő hét eleje körül ET.

betty615

Betty: Akkor ezek jó hírek :lol: Ha majd kibökik az oldalad, akkor csak jó lehet :lol:

Melisch: Szerintem általános nőgyogyi szűrésre még szűzen is érdemes eljárni. Én is voltam annak idején. Az, hogy kinek lesz gondja a teherbe eséssel, szerintem akkor derül ki, amikor élesben próbálkozik. Persze vannak rizikó faktorok, amiket érdemes csökkenteni.

Nyuszi: Képet csinálok majd (még jön egy bútor, amivel teljes lesz a kép. Jelenleg pedig minden mosásban van...) Pocakfotóval is tarozom még :oops:

Kép
kicsi80

Kicsi miből állt az általános nőgyógyászati szűrés????

Kép
Kép
melisch

Nyuszi elég sok helyen 10-12 ezer ez a maci....Barni is majd csak tavasszal fogja használni...de megvettük most!!!..
raktáron foggalmam sincs meddig lehet......
a megmaradt tápszert öncsd ki!!!!!!!!!!!!!!
a kamilla teába tegyél bele cukrot.jő édes legyen.......az eg hajtja.......egy barátnőm is ezt csinálta.....azóta inden nap van széklete a kicsinek!!!!!!
Betti pedig jöhetnétek picit többet......nekem nagyon hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meli olvastam a linet.......én már beadattam az oltst .a páromis befogja és a Máténak is be adtom.....nekemsemmi bajom nincs..még csak hóemelkedésem se volt...a nyoma se látszik a szurinak!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,az jó,hogy semmi bajod,de én a hosszútávú mellékhatásokra gondolok....nem tesztelték 10 évig,hogy lássák okoz-e gondot a későbbiekben...amúgy meg mutálódott a vírus,már több emberen is másfajta sertésinfluenzát találtak....a mostani oltás meg az ellen nem véd...amúgy is 2 hét kell a védettség kialakulásához....na meg azt mondják Hevesbe járvány van....SENKIT NEM ISMEREK,AKI BETEG LENNE,pedig járok erre-arra...érdekes....
Na mindegy....nem adatom be,senkinek....ez már tuti...

Valaki használ Gabi öblítőt???Milyen???

Nem illatosak a ruháim a mosógépbe,pedig nem hagyom benne őket,rögtön kiveszem...igazából sosem volt jó illatú,csak tisztaságszag...de ma éreztem,anyósom ruhái rendesen orrba csapnak,olyan jó illatos....nem tudom miért van...pedig használok öblítőt!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli én is hallottam hogy már mutálódott a vírus..be is vagyok sz@rva !!!!! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tegnap mondták be....sajna....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!
Látom jöttek elveszett topiktársaik is :D örülök.
Sajnos nincs időm visszaolvasni csak bejelentkezek.
Ma voltam AFP és terheléses vérvételen 7 kémcső vért csapoltak le.A jobb kezem be van lilulva. :roll: Mindenkit puszilok,holnap jövök! :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Mucus nagyon kiváncsi vagyok az AFP-d eredményére.....azt a betöltött 16.héten kell levenni!!!!szóval ne ilyedj meg ha nem lesz jó!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ma voltam dokinál. 2100 a méhszáj. Minden ok, maradt a nagy súly. 2700 gramm felett járunk. Nem semmi... Most is vérezgetek vizsgálat után, mint két hete. Jövő hétfőn kell mennem megint, hétvégén pedig beszélek a szülésznővel is.teljes sómentes diétára fogott, mert vizesedem. Nem tudom, milyen lesz... Már tényleg nem sok van hátra. Alig várom a végét...

Puszi nektek!

Lyly: A receptet még mindig várom....

Kép
kicsi80

Sziasztok!

Hát, nagy kérdés ez az oltassam, ne oltassam.
mi eddig gondolkodtunk és én meg apa beadatjuk, Bencét nem bírjuk eldönteni.
Félek is tőle. De az is rémisztő, hogy egészséges férfi emberek haltak meg a vírus miatt!
Az igaz, amit hallottam, hogy végül is hiába oltom be magam, meg apa is, mi simán hordozhatjuk a vírust haza és akkor a gyerekek elkaphatják, ha mi nem is leszünk betegek????
Nita, Máté hogy viselte az oltást? Volt láza vagy valami?

Kicsi, már itt az utolsó hónap! :lol:
Durva a teljes sómegvonás, legalább is számomra az lenne, szeretem a sót. Már nem olyan sok idő van hátra, sikerülni fog!

Kép
KépKép

angie28

Angie még nem kapta meg Máté a szurit.......beteg.. :(

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép