Na, visszajöttem, mert közben pont mondani akartam, hogy Beninek mennyire fáj a hasa, és no kaki, jól megmaszíroztama pocakját, erre bent fekszik az ágyban és sír, mondom megnézem meg megszaglászom...hát jött a pelus csere, tiszta fos, amíg meg mosogattam kia f.sból, összepisilte a rucijait. Akkor átöltözés, ezt persze marhára utálta, végig ordított.
Remélem kövi etetetésnél többet eszik, sztem mi csehül állunk ezzel az evéssel.
Ráadásul a neki a délelőtt az este, mert mikor odaveszem a reggeli szopihoz fekve szoptatok, és úgy elalszunk délig minta huzat 7-től vagy nyolctól, persze akkor is van poci fájás, mert feszeng de elviseli, jól befurja magaáta kezem alá, és szundizik. sztem aezzel a napirendel kapcsban, vmit nagyon elb.sztam
, mert éjjel nem alszik.De aza gáz, hogy én is ilyen vok, inkább mindig de. aludtam, éjjel meg takarotottím, tanultam...stb.
Angie: nekem van hogy 100 jön le kettőből, tök szánalmas...de van, hogy 6 óránként tudok fejni, mert néha úgy üvölt, h én halok bele.
Nekünk is aza tápszerünk van, de sztem nálunk székrekedést okoz. Azért gonoltam váltok, nálunk akkor írták fel, amikor még a gyerekkórházban feküdtünk.
Apropó dm-es ajcsik, tök tutik, épp nézegettem, merta mostani akciós újságukban, vannak ilyen ötletek és van amire kedvezmény van. Téynleg ugye ezeket, a honlapjukon kell megnézni.
Te mit csináltatsz tőlük, és mennyi a szállítás? Megéri vagy nektek van plussz kedvezmény, hogy munkatárs vagy?
Tényleg fényképeket érdemes ott előhivatni?
Ti pesten laktok?
Nita: jaj , de drága vagy, jól esik...de épp néztem, hogy 6 hónapos kórtól ajánlják, az meg nekünk április-május...hát nem tom, mert őrültetn tetszik...még gonolkozom, de lehet Attilár küldöm el,mert akkor nincs postakölcsi. Mindegy, szted meddig van készleten, vagy ez akciós, mert néztem az Auchan honlapot és ott nem láttam.
Apropó elegem van, Ti ogy melegítitek a lefejt tejet, mert én midnig vízforralóval gyors felforralom, be pohárba abba cumisüveg, persze mindig langyi meg gyors elhűl, és úhy nem issza meg, meg állítólag a hideg is hasifájást okoz. Szóval nem tom, mert a táp , forralt vizét, mindig mikrózom, aztán bele a por, és kész, jó melef és szereti is. Apropó, ha marad meg táp Ti visszateszitek hűtőbe, vagy kiöntitek? mert a dobozon az van, h ne melegítsük újra...
Melinda: hol vagy? Mizu Veletek? Melcsike???