Új privát üzeneted érkezett!

Dorka, tegnapelőttelőttre :oops: Boldog Félévet Legkisebbednek! :D Magunkhoz sem térünk, osztán lehet venni a tortát az eccál gyetyával :shock:

Szami, jól sejtek, öcsédre hasonlít a kicsi? :D Mekkora haj!

Judit
Kép

Kép
balwin

Jó reggelt,

én meg adós vagyok még: MARCIKA! ISTEN ÉLETSSEN ELSŐ SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!!!

Judit, köcci! :) HUnornak hogy ízlett az alma? Képet dobsz, hogy milyen lett a hajtok? Mért vágatta le apjuk?

Szami, ekkkkora hajat!!! NAgyon édesek a gyerekek!!!!!!!!!! :)
Jó lehetett a mulatozás!
Nekünk van egy dec. 11-i pesti vacsorameghívásunk, Peti régi csop.társaival. Hátha eljutnánk, bár Bálint esti fektetése nem egyszerű, kicsit soká alszi el :roll:
Gratula Máténak!!! Ügyes fiú nagyon!
Olga, majd gyere a képekkel!
Milyen a munka?

Kata, ez a fotó egyszerre meghozza a kedvét az embernek egy újabb babához! Már én is kedvet kapnék egy újabbhoz, de a mi családunk már így kerek, nem merünk harmadikat vállalni.
Szépek a fiúk, Bence is sokat nőtt nekem!

Betti, és neked milyen a munka??

Vera, alvás? HAdilábon álltok még minidg?
Ja, amikor írtam, hogy csak én nyomulok még esti műszakra készen, akkor a családra értettem, hogy ők már tisztán, illatosan pizsiben laszanak, csak rám vár még a munka. Azt sejtettem, hogy nem én vagyok az egyedüli anya, akinek este 10-kor még "programja" van :wink: :wink:
Jó lenne találkozni, mikor jöttök a városba? Egy séta alkalmával összefuthatnánk!

Szabi ma ment bölcsibe csüt. óta elsőzör. Elég anyás lett, most a kulcsszó az "anyával" :) Remélem a bölcsiben nem lesz nagy sírás....
Bálint meg kúszik ezerrel, kicsit nyüszisebb korszakát éli, pl. egyből sír, ha kikerülök a látóteréből, pedig a szeparációs félelem inkább 7-8 hós kor körül szokott jelentkezni.
Kép minifogakkal :) Kép mindig a tesó játéka kell

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Sok boldog szülinapot és félszülinapot kívánunk a fiúknak!

Kép

a képek nagyon fajintosak!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szánom-bánom hogy csak most, de annál nagyobb szeretettel:

Boldog szülinapot Balázs!!

Kép

Boldog szülinapot Marcika!!

Kép

KépKép Kép
76vera

Szami, látom a legifjabb családtag sem marad el hajilag a többiektől! ;) :lol: Nagyon édes :)
A lányaid meg csodaszépek még mindig! :)

Dorka, Bálint mosolya is nagyon cuki, és annnnyira hasonlít a bátyjára! :) Nektek boldog féléves fordulót!!! :)

Most is megyünk a városba, csak az a baj hogy csak 11után érünk be a városba, mert Bence 11től 1ig logopédusnál+tornán van, és ilyenkor mi két órát "elvagyunk" valahol mindig :roll:
De megbeszélhetünk valami konkrétat is! :)
Ja, és ma még 2-3ig a Gekkoban is leszünk, mert pótóránk van. (Úgyhogy nem tudom Jázmin alvásával ma mi lesz.)

Alvással amúgy jobban állunk, ugyanis megbeszéltük hogy ez így nem jó, így csak betessük az ágyába Jázmint esténként. Nem mondom hogy könnyen megy, volt 15perc sírás, utána 10, tegnap pedig egy mukk nélkül ottmaradt és kicsit se sírt :shock: Nem bízom el magam, lehet lesz még egy pár körünk, de most tök jó, már este fél 9körül így alszanak.
Viszont pont ma reggel amíg a kakaót csináltam, Bence bemászott Jázminhoz és egyszer csak kiabál hogy Jázmin fent van a pelenkázón :shock: Szaladtam be, tényleg ott állt fent. Mondtam Bencének hogy nem szabad feltenni oda, ne csináljon ilyet többet. Erre kiderült hogy egyedül mászott fel... Nem hittem el, így betettem az ágyba hogy mutassa meg hogy mászik ki. És basszus, tényleg egyedül mászott fel!! :? Úgyhogy lehet mire rendbejön az alvásunk, szedhetjük szét a kiságyat és akkor kezdődik minden előlről :(
De még abban bízom hogy a hálózsákját nem tudja levenni egyedül, azt Bence vette le róla, és zsákban tán nem mászik fel. Bár ki tudja... :roll:
Úgyhogy ez van most az alvásunkkal.

KépKép Kép
76vera

Áve.

Kata, én is emlékszem erre a fotóra, már akkor is tetszett :) Édes kis egyévesed van :D Bencének meg a hatalmas barna szemei...ahh...

Dorka, jók ezek a képek a fiúkról :D
Háááát...az alma nem gyütt be. A sütőtök se. Egyelőre nem csípi a kicsit is darabos kaját. Kipróbáltuk a bébiételeket is, az nagyjából lecsúszik :) De még nem adok neki minden nap...

Régóta tervben volt Apa hajvágászata, osztán mostanra szánta el magát...

Judit, egyéb? :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka: :oops: Utólag is boldog 1/2. szülinapot Bálintnak! Nagyon jók a képek!

Kata: Szépségesek a srácok, vééégre kééépek!
Mekkora már Marci is.............Tényleg, hogy álltok az ivássaL? Igen, TibiApu hétfőn ülte a 35.-et.

Szami: Á, az az álmodozás része. (M. doki és az időpontosdi). Akartam is kérdezni, hogy hogy tetszik Máténak a suli. Gratula az ötösökhöz! Ugye elfelejtette már, hogy ő a középmezőny?
Nagyon édi a baba, hasonlít rád is egy kicsit. :) :wink:

Olga: Úgy hallottam, az időre született babák már nem magzatmázasak, leázik róluk a cucc. Nálunk bejött az elmélet.

Balwin: Majd alakul az, ahogy szokja a szilárd kajcsit. Lassan, de biztosan.

Kati: Elég lett volna kettő ellenkező neműt, ölég gyorsan szaporodnak ezek az egérfélék. :mrgreen:

Vera: Jó ez! Fél 9-el én is nagyon kiegyeznék. :D Nálunk az a legújabb, hogy Réka nem akar a kiságyában (rácsos) aludni, hanem az én helyemen, az én párnámon....no és hm....az én vállamon, karomon. :shock: Olyan szívszaggatóan tudja zokogva hajtogatni, hogy anya, anya, hogy engedtem neki már 2 délután......
jaimee1

Jaimee!
Apának is sok boldog szülinapot!

Judit!
egyéb? semmi. elkezdtem tanulni ezerrel, ritkábban ülök gép elé, inkább ki si kapcsolom, hyog még kísértés se legyen. egy hónap, és vizsgaidőszak, 4 vizsgát muszáj leszek lerakni még idén, meg fejben pakolom a bőröndöket, vasárnap elmegyünk egy hétre Sopronba (hova máshova)

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, pont kérdezni akartam hogy mikor indultok? :) De jó lesz nektek!
Lányok hogy vannak? Te most otthon vagy, vagy még Szegedről írsz??

Jaimee, akkor mostantól minden délután így lesz! :wink: Én már csak tudom :? :oops: Onnantól kezdve hogy mi engedtünk, nem volt visszaút, este automatikusan fészkelte be magát az ágyunkba azzal a felkiáltással hogy "bittos becsukom a szemem a ti ágyatokban" :) Aztán persze nem csukta be :roll: Úgyhogy őt visszaszoktattuk :?
Néztem ma neki egy klassz ágyat, ha mégis ki kell vennünk a kiságyból...
Sztem Annalucának is olyan van (?) Állítható fenyőágy, édes kis macis huzattal :lol:
Szerintem Jázminnak valami újdonság kéne ami vonzóvá teszi a szobájában alvást. Csak ki tudja hány napig lesz vonzó? :lol: Apa egyelőre a matracra szavaz, ágyat nem veszünk, abból méghamarabb kimászna mint a kiságyból...

Jön valaki jövő héten a martfűi Alma koncertre? ;)

KépKép Kép
76vera

Vera: Jaj, neeee.....Nekem egyből egy normál kiságy jutott eszembe, bár nem hiszem, hogy a rácsos ágyat utálta meg, csak kitalálta, hogy este is tök jó, hogy együtt alszunk....Miért ne mehetne ugyanez délután is?!? Hááátt.....

Judit: Hajrá tanulás! És hurrá Sopron! :lol: :lol:
jaimee1

Jaimee, ha van energiád naponta kétszer altatni és IDŐD IS ;) akkor miért ne??? ;) Hát persze hogy jobb anyával, én ezt aláírom :) Csak hát... Nálunk az is baj volt hogy nem aludt el nálunk időben. És így éjjelre csak 8óra alvás jutott neki kb., míg előtte 11 is... És én az utóbbit tartom normálisnak az ő korában ;)
De amúgy meg olyan jó mellettük aludni... :oops:

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!Vera mikor lesz az Alma koncert pontosan tudod?Virágnak nagyon bejött,azóta is azt énekli!Ez az alvás nagyon változó nálunk is egy hétig így másik héten úgy alakul.Megyek mert a jányom játszani szeretne a gépen most nagyon rákattant a"számitomira" :D !!!

Kati Kép
virag9

Kati, az Alma jövő hét szerdán (25-én) lesz 3 órakor ;) Nem tudom erre is meg kell-e venni a jegyet előre vagy ott is lehet még kapni...? Nekünk nincs még.

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!Ó de kár,hogy hétköznap van :( az sehogy sem jó nekem már programom van!Így megyünk a Kolomposra szombaton(28.-án),jön valaki????

Kati Kép
virag9

Sziasztok!
Csak gyors bekukk!Nagyon elvagyok havazva, de azért olvasok!
Tegnap előtt hívtam a Marfűi Műv. házat, már nincs szabad jegyük!

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!

A Szülinaposoknak Boldog Szülinapot!

Mi megyünk az Almára :roll: Jegyet még bőven a szolnoki koncert előtt vetettem rá, de már akkor is csak néhány darab volt.

Hippsy rendelést a hónap végéig várom :shock:
Én már nem akartam, de megdumáltak rá...

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Épp az imént főzött gesztenyét rágcsálom, nagyon finom lett! :D

Sikerült Petinek kicsinyíteni képeket, mindjárt töltöm fel.

levay Judit! Hippsyt majd kérek, átnyálazom a honlapot a színek miatt.

Most főztem meg fél kg sóliszt gyurmát, naná hogy megégettem vele a tenyerem, kapkodtam...

Megkaptam kedden a Fluval-P-met, ma Peti is. Tegnap éjszaka veszettül fájt az oltás helye, igaz, Balázs ráugrott, illetve éjszaka kétszer is sikerült a karomba rúgnia.

Kép bölcsis Scobby-Doo-s torta Kép villám McQuenn Kép szülinapi távírányítós daru

Még van három kép, úgy tűnik azokat még kicsinyíteni kell...

Olga

Kép
juhaszolga

Kép balázs felíratos McQueen Kép bölcsis tortaevés Kép bölcsiben

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!Akkor az Alma koncert kipipálva!OLGA,hogy te milyen ügyi vagy fantasztikusak a tortáid,nem semmi kézügyességed van!!!Én is szeretek kreálni de ezt nem vállalnám be,inkább marad a cukrászda!Ma főzettem anyukámmal töltött kápit hát fincsi lett,falta a család.Valami jó mézeskalács receptetek nincs véletlen ami bevált már és nem bonyolult???Köszi előre is!

Kati Kép
virag9

Sziasztok!
Nézzétek meg,nagyon édik!Azok a töprengések,megegyem,ne egyem! :lol:

http://www.dailybest.hu/pillecukor-vagy-turelem/

Dorka:jo volt téged látni már végre élőben,igaz az a 10 másodperc nem volt valami sok. :D

Olga:de jok lettek a torták!!

Remélem a gyerkőcök jol vannak,és nincs sehol betegség!Én már lassan kikészülök ettől a munkakereséstől!!Áááá!!Na mindegy,pozitiv gondolkodás,össze fog jönni! :D

Szép napot mindenkinek!
gitta79

Sziasztok!

Látom másnak sincs kedve írni...

Mi sajnos megbetegedtünk, Letit éjszaka hűtőfürdőzni kellett. A kúpok, inkább felfele vitték a lázát, mint lefele, így vasárnap nem utazunk, majd TALÁN szerdán....Délután a köhögéstől meg is hánytatta magát, nagyon fájlalja a torkát, antibigyót kapja, láza már nincs.

Olga!
nagyon fajintosak a torták, nagyon ügyes vagy!

Fáj még a szurid?

Judit!
nekem továbbra is aktuális lenne a garbó, ah esetleg, feltétlen szóljál!

Judit!
el sem tudom apátokat képzelni rövid hajjal! mennyire rövid a rövid? Lucus mit szólt az átalakuláshoz?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép reggelt!

Hát eléggé nincs nekem sem kedvem írni ilyen buta vírus táptalajos időben...

Bbj: szegény Leti, jobbulást neki!!!

Niki: megint eltűntél Te is!!! Remélem azért egészségesek vagytok! Mikor indul a 3. gyerkőc projekt? (azt hiszem, erre nem válaszoltál... valaki kérdezte...)

Olga: fantasztikus torták voltak!!! Ezeket Te csináltad?! :shock: Ha lesz kis időd, majd írj már róluk! (tészta, krém, díszítés) Én nem tudom ti (mindenki, akire vonatkozik) hogy vagytok vele, de amikor én megyek Bencéért az oviba, mindig próbálom húzni egy kicsit az időt, hogy kukucskáljak a csoport szobába, nekem annyira tetszenek a gyerekek ott, ahogy játszanak, beszélnek... ollllyan cukik!!! (gyorsan hozzátenném... azért óvónő nem lennék)

Dorka: nagyon fajinak a kispasijaid! Boldog felediket Bálintnak is (bocsi megcsúszva)!

Szami: Az a haj! :roll: :lol: Nagyon tuti :lol: Hasonlít rád kis unokaöcsi :lol: És hát a lányaid... nagyon szépek!

Vera: nagyon tetszett, ahogy a felmászós dolgot leírtad :lol: Lelki szemeim előtt látom a saját fiaimat egy év múlva :lol: Hogy milyen rafkókat találtok ki az altatásra :lol: Nálunk Bencével nincs gond ilyen téren, Marcit meg edzem ... Amikor ketten vagyunk, nincs vele gond, csak amikor itt van anyám vagy hétvégén itthon vannak a nagyobb pasijaim... akkor leteríthetetlen :roll:

Áhhh! Míg el nem felejtem! Ki mit vesz karácsonyra a fiának?! Én Bencével bajban vagyok... minden mást megvettem, de kellene valami ötlet, ami új... nem lego, vonat, rajzolós, könyv, de kreatív vagy érdekes... :roll: Annyira nem tudom....

Most mondták, hogy mutálódott a vírus (Kossuth rádió)... és egyébként már nagyon sokan vannak itt Szolnokon is betegek... a Belvárosi iskolában. Pont tegnap találkoztam a doki néninkkel, aki mondta, hogy éjjel nappal oltanak, de már pláne semmi értelme, mert ugye 2 hét múlva alakul ki a védettség, de attól még fertőz. Úgy hogy én tegnap vettem a patikában maszkot Bencének (30 Ft/db), hogy a következő héten ha megyünk bárhová is .. kórház, SZTK, gyermek orvosi rendelő... ide kötelező lesz, akkor tuti rárakom. Úgy néz ki (remélem) megúsztuk az ovit betegség nélkül, most meg már nem megy idén többet (ha minden jól megy).

Jaimee: Jut eszembe' Marci és az ivás.... hát néhány napig különböző portfóliókat állítottam elé... és úgy néz ki, hogy víz és 100%-os narancslé... de inkább az utóbbi, és ezt nyakló nélkül most. És... legnagyobb bánatomra nem issza meg a tejet vagy kakaót. A tejbegrízt szereti nagyon, de semmilyen iható tejféleséget nem.

Kép

Kép
szolkata

Hétvégi programok (amelyekre mi már nem megyünk el): vonatmakett kiállítás a MÁV műv. házban (ezt nagyon szeretjük máskor), vasánap megajátszóház a Tligetben.

Kati: nekem olyan mézeskalács recim van, amit még Szilbeetől kaptam, ez nem a hagyományos asztal kemény féle, hanem puha, szerintem sokkal finomabb. Ha kell, beírom.

Ez nagyon finom:

Néger kocka

tészta: 3 tojás, 3 tojás súlyú cukor, 2 tojás súlyú liszt, 5 evőkanál víz, 1 dkg kakaó, 1 cs. sütőpor
sárgáját a cukorral és a vízzel habosra keverjük, hozzá a liszt, sütőpor, kakaópor, és a tojás fehérje kemény habként ... megsüt, kihűt

krém: 9 kanál liszt, 2 tojás, 6 dl tej... összekever, megfőz, mint a pudingot, kihűt
20 dkg rama, 20 dkg porcukor, 1 cs. vaníliás cukker kikever
.... összekever a kettő

csokimáz: 10 dkg vaj, 3 dkg kakaó, 2 evőkanál porcukker

A 3 tojásos piskótaszerű tészta szerintem kicsit kevés hozzá, legközelebb biztos többel csinálom.

M. felébredt...

Kép

Kép
szolkata

Balázsnak, Marcinak, Dávidnak nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!

Kép

Kép
kbernadett

Sziasztok!!!
Na mostmár bátrabban merek jönni egy nagyon jó hírrel!!!!!
Képzeljétek! Babát várunk!!!!!!Érkezik Riki kistesója!!!Annyira boldog vagyok! Igaz kicsi korkülönbséget szerettünk volna (olyan 8-9 hónap a szüléstől), kicsit gyorsabban jött,m int gondoltunk, de mivel így alakult, így is nagyon örülünk!! Most 6+3 napos nagybaba :lol: már!!! Van szívhangunk is!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Kata, mikor írtad hogy Bence már nem megy idén többet oviba, egyből az jutott eszembe hogy de jó Nektek! De aztán ugyanabban a pillanatban az is eszembe jutott hogy miért, és így már persze nem is jó :? De túllesztek rajta és utána már minden happy lesz !!!! ;)
Megértem a maszk vásárlást is, most hogy ilyen közelről hallom ezt a hülye h1n1et, megint parázok én is :roll:

Én is kivenném Bencémet az oviból és tényleg csak oda mennénk ahova muszáj (Alma és Halász Judit már úgyse jön össze :cry: ), de Apa azt mondja hogy akkor márciusig kiveszem??? Vagy olyat is mondtak hogy 2-3évig is eltarthat ez most... Előbb-utóbb mindenkit utólér :? Szóval nem tudom. Annyira nem hiányzik a betegeskedés. Arar gondoltam hogy Mikulásig járna Bencus, utána viszont már nem... És ha szerencsénk van addig nem kapja el :roll:

Olga, hát valami hihetetlen ügyes vagy!!!! Nagyon szépek a torták :) A Verdásat is te csináltad? :shock: Hogy lehet ilyen szépen elsimítani a marcipánt???
Balázsnak melyik tetszett jobban? Nekünk is ilyesmi darunk van, Bence tavaly karácsonyra kapta.
Te főzöd a só-liszt gyurmát? :shock: Én csak összekeverem és a végén max. sütőben kisütjük.

Ja, Kata, nem tudom Bence szereti/ismeri-e a Roary a versenyautó mesét. Abból most van egy nagyon aranyos autópálya, kerékcsere verseny, kisebb autós csomagok, sokféle. Bár ez nem kreatív, viszont sztem érdekes ;) :lol:
Mi autópályát veszünk, de már eggyel komolyabb változatot, ami 6éves kortól való. Carrera, Formula Racing a neve ;)

Judit, Leti hogy van???? Remélem már jobban és szerdán utazni is tudtok ;)

Gitta, nagggyon édes ez a videó :D Mikor megláttam azt a pici lányt mint Jázmin, na mondom az én lányom tuti megenné :oops: De ő is megette, úgyhogy megnyugodtam :lol:
Milyen munkát keresel, milyen területen?

Márti, köszi az infót az almáról. Addigra én is értesültem róla. Nekünk az unokatesóm vette volna meg a jegyeket, ők martfűiek, de mikor ment kb. egy hete, mondták hogy már ezer éve elfogyott itt is a jegy. A martfűi iskolásoknak Csiribiri bérlete van és az erre is jó, így alig volt szabad jegy amit ténylegesen el tudtak adni :?

Én tegnap extra melót csináltam magamnak :? Majdnem kigyújtottam a lakást :( Elfeledkeztem a tűzhelyre feltette sült krumpliról és mire kimentem a konyhába, sűrű füst volt :( még jó hogy nem gyulladt ki, de sztem pár perc kellett volna hozzá :( Igazából nem hagytam ott sok időre, max. 20percre :roll: De mivel csak kevés krumplit sütöttem volna Jázminnak, így hamar megsült, majd szénné égett az egész :oops:
Úgyhogy tegnap azon túl hogy 2 és fél órát voltunk az udvaron, mert addig nem lehetett bejönni a füst miatt :( még délután függönyt is mostam-vasaltam :evil:
De legalább kész a karácsony előtti függönymosás :lol: Még elég jó kis szag van nálunk, folyamatosan szellőztetek, és örülök hogy nem lett nagyobb baj és még időben észrevettem.

KépKép Kép
76vera

Váó Kutyafüle, gratulálok!!! :) Hát nem semmik vagytok hogy ilyen kiskorkülönbséggel bevállaljátok! Minden elismerésem ;)
Majdnem olyanok lesznek mint az ikrek és az viszont naggggyon jóóóóó!!!! :) Vigyázz magatokra! :)

KépKép Kép
76vera

Misi most van Szolnokon Grétivel, kis tüszők vannak a torkán, szóval hurrá. Nézem a Letiét is, most már neki is. Leglább megvan most már a bűnös. Szerda kétséges, de a remény hal meg utoljára!

Kutyafüle!
gratulálunk, és problémamentes, könnyű terhességet kívánok!

Kata!
Mire gondolsz konkrétan? a paperoni nem rossz dolog, de a ragasztós sablonok szarok, ezért készítés közben érdemes külön ragasztózni.

nagyon jó társas: candyland. nem dobókockás, hanem a színekkel haladsz, Leti tanulgatja ezáltal a színeket, és Gréti si imádja, mert a számokat még nem ismeri, ezzel viszont akár maga is elvan. vagy ketten is.

a halli gallinak nagyon jók a kártyajátékai, nekünk szintén színpárosítós van. esetleg puzzle?

ez a süti krém és tésztaügyileg hasonlít az almás krémesemre!

Betty!
Írj már a melóról, meg a beilleszkedésetekről!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jujj Judit, a tüszős mandulagyull. nagyon fáj :(:( Már nekem is volt benne részem :?
Jobbulást a lányoknak! :)

Örülök hogy bejött a Candyland nektek is :D A Halligalli tényleg jó, meg most van egy újabb verziója is, vagyis hasonló ehhez, a Slammers. Itt kalapáccsal kell ütni az asztalt ha egyezés van :wink:

KépKép Kép
76vera

A slammers is szupi, nekünk a hangutánzós van! istenkirály, csak egyszer Misi úgy ráb--szott a kezemre, azt hittem eltört! na azóta csak kézzel lehet utána kapkodni! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Tényleg eltűntem, olvasgattam, de nem nagyon volt mit írni. Semmi különös nincs, szerencsére.

Kata: Nekem is eszembe jutottatok múltkor, hogy nemsokára itt a dec. 1.. Gyorsan túllesztek rajta, aztán hipp-hopp, jöhettek haza.

Kutyafüle: Gratulálok! Szép bababvárást kívánok!

Szami: Aranyosak a képek. Nagy haja van a kisbabának nagyon.

Dorka: Ti aranyosak vagytok.

Olga: Olyan ügyes vagy! Én csak ámulok, hogy Te mikre vagy képes.

Candyland játék: Dorisz is imádja, meg a gyerek Monopolyt is.

3. baba: Nincs elvetve, de most napirenden sincs. Majd meglátjuk.

Menek altatni.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Kutyafüle! Gratula Riki tesóhoz!

Bbj Judit, és esetleg azt nem mondta a doki, hogy a H1N1 szuri miatt gyengülhetett le a csajok immunrendszere és lettek ilyen betegek, vagyis főként Leti?

Azt hallottam, hogy a Belvárosi igazgatónője gondolkodik az iskola bezárásán, mert van fertőzött gyerekük több is. Nem akarom a feszültséget kelteni. Meg azt is hallottam, hogy egy szolnoki, vagy szolnok környéki 19 éves fiú a védőoltást követő másnap meghalt (talán egy hete). Nem tudom mi az igazság, de ha mégis igaz, akkor erről miért nem beszélnek? És azt sem értem, hogyha 2 hét kell ahhoz, hogy a szuri hatékony legyen, védettségen adjon, akkor miért gyengítik tovább vele az emberek szervezetét, ha már vírushordozók lehetnek, megfertőződtek? A dupla dózis nem veszélyes?

Szájmaszk? Hmmmm tényleg.... muszáj lesz beszerezni, és ráadásul minden ügyfél most akar kezetfogni....

Olga legközelebbi szülinapunk jún.26., akkorra szeretnék rendelni tőled egy extra tortát .

Hippsyket jöhőhét végéig gondoljátok át.

Dorka, milyen lett??

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Hú, BBJ Judit, mi újság Letivel? Tüszős mandula? Az egy nagyon car betegség! Jobbulást!

Kutyafüle Niki, azta, gratula! Én ilyen kis korkülönbséggel tuti nem mertem volna babót vállalni! De mindenki más, sok boldogságot, probémamentes várakozást kívánok!

JJudit, a Belvárosit már én is hallottam, a szoljon.hu-n is rajta van! Azt, hogy valaki vírushordozó-e már, szerintem nem tudhatják. Szerintem minden oltás legyengít, és gondolj bele, hány védőoltást kapnak a gyerekek, ez alapján akkor semmivel sem kellene oltani őket. (martfűi srácról én is hallottam, pletyka szinten, nem tudom mi igaz belőle).
Egyébkén én is beoltattam magam hétfőn, szerdára fájt a torkom, rossz volt a közérzetem. Hívtam a dokit, valószínűleg már lappangott bennem egy légúti vírus, az oltás után meg előjött. Ma már jobban vagyok, egyedül az orrom van bedugulva. A családból senkinek semmi baja nem lett az oltástól!
Már csak azon izgulok teljen le még egy hét, hogy Csongiéknál már hasson, mire a sulijukat is eléri a járvány. Mert hogy eléri, abban biztos vagyok!

Olga, nem mondod komolyan, hogy ezeket a tortákat Te sütötted? Nem tévesztettél véletlenül pályát :wink: :lol: Fantasztikusak! Balázs meg kész nagyfiú, és még mindig tiszta anyja!

Vera, jaj, ilyenektől én annyira félek, olyan lüke tudok én is néha lenni...., még jó, hogy éppen időben észrevetted!

Gitta, milyen munkát keresel?

Szami, de jók ezek a képek! Nekem is a haja tűnt fel! Mekkora!!! :lol: Jázmin jól meggyömöszölte?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Judit, gyors gyógyulást és minél előbbi fájdalommentes napokat Nektek! ++++ És persze, hogy utazhassatok. Mi édeskettesben holnaptól keddig Kisbérre megyünk.

Niki, Nektek pedig gratulálunk, nagyon bátrak vagytok! :lol: Problémamentes babavárást kívánunk, vigyázz nagyon magatokra!

Olga, hogy lehet valaki ennyire ügyes?! Nem csodálom, hogy óvónéni lettél! Eszméletlen jók a torták! Biztos finomak is voltak... nyam-nyam...

Kata, gondolunk majd Rátok, tényleg, barátnőmék is túlestek az altatásos kukac húzogató műtéten, de lehet, hogy meg kell ismételni :cry:

Dorka, édesek a fiúk a képen! Nem győzök csodálkozni, hogy Bálint már féléves! :shock: Tervezitek még egy orvos véleményének kikérését? Vagy most inkább pihi van ebben a kérdésben?

Balwin, apa képeket hozhatnál! Elég nehéz elképzelni, milyen lehet rövidben pompázva :wink: :lol:

Vera, nálunk is kimászott kb 3 hónapja Jázmin - pont ahogy írtad, a pelenkázón át. És ő is hálózsákban alszik, de a kimászás előtt levette. :roll: És persze én nem hittem el, úgyhogy nagy vagányan megmutatta, hogy csinálta....háááát... majdnem frászt kaptam először... de most már nagyon rutinos, mondtam is a férjemnek, szét se kell szedni a kiságyat, legalább így a napi karizom erősítése is megvan :lol: :lol: :lol: Hogy érzed, Bence változott valamit? Én ezért (odaégés) miatt imádom, hogy a tűzhelyen is lehet időt állítani, és a lejáratkor veszettül csipog, szerintem legalább 2-szer már megmentett az elfüstöléstől... De nézd a jó oldalát: már túlvagy a függönymosáson...

Márti, tényleg írhatnál, mi van a tesódék babájával.

Betti, mesélj, hogy telnek a napjaid? Bettike mit szólt Pesthez?

Jaimee, nem tudom igazán, hogy az osztályában Máté mennyire középmezőny vagy sem. Mert általában nagyon jók a gyerekek jegyei, a dolgozatok eredménye ált.: a fele osztálynak 5, a maradékból 1-2 gyereknek 2,3; a többi meg négyes. Máténak minden tárgyból csak ötösei vannak, kivéve a magyart...

Niki, Gitta, van már valami munkalehetőség? Szurkolunk Nektek!

Évi, ti hogy vagytok?

Köszönjük a hajas dicséreteket, tényleg eszméletlen, mekkora neki! Nekem mindig Jaimee Rékája jut eszembe, Neki volt ilyen égnek meredezős, nem? Vagy rosszul emlékszem? Jövő hétvégén jönnek, már nagyon várják őket a gyerekek is. A két lány nagyon odavolt érte, rögtön rendeltek is egy tesót, de meggyőztem őket, hogy mennyivel jobb Marci, mert őt egy idő után csak hazaviszik... :oops: :lol:

Nekem meg Máténak adhatnátok valami jó ajándékötletet. Dorka javasolta az élmény ajándékot, csak az a baj, hogy ő Izlandra akar menni, az meg fejenként 150 ezernél kezdődik, egyedül meg nem engedhetem el, úgyhogy ezt az ötletet elvetettük... :roll: :wink: Anyukámék nevében egy érdekes, piramis alakban, térben kirakható puzzlet vettem neki.

Annának volt GMP felmérése, és képzeljétek, egy pici dologban marad még el a korától (beszédészlelés - nem szűri még mindig tökéletesen a körülötte lévő zajokból a lényeget), de minden másban utolérte a kortársait!!!! Viszont még mindig iszonyúúú lassú, hogy egy felöltözésért fél órát kell könyörögnöm és 30-szor kell szólnom - ez szinte a "természetes"... :roll:

Andi, merre vagy? És Anikó? Sikerült megszervezni a foglalkozásokat?

Influenza: kedden kellett volna megkapnom az oltást, de elfogyott a dokinak, így én vagyok az egyedüli a családban, aki még nincs beoltva. A többieknek azóta sincs semmi bajuk, de úgy figyelem őket, mintha kísérleti nyulak lennének.. :roll: :shock: Kezd már az idegeimre menni ez a bizonytalanság, a mindenféle hírek - és rémhírek...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Akit érdekel autóra való fényképes háromszög matrica, annak szeretném a figyelmébe ajánlani egy nagyon jó barátunkat, aki most elkezdett ezzel foglalkozni, a háromszög eső és időjárás álló, bármilyen kép megfelelő hozzá, és a rajta levő szöveg is bármi lehet, mintának beteszem ide a sajátunkat.

Kép

Két matricát gyárt le (mivel a legtöbb családnak biztos van még egy olyan autó a családon belül, amire fel tudják tenni) ennek a kettőnek az ára 1800 Ft., az elkészült háromszöget nyomtatás előtt mailben meg lehet nézni, és ha megfelel, akkor megy a nyomdába, aztán a készet postázzák.

Mail cím: dvst2001@gmail.com

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Judit!
Nem, két egymástól független doki is ezt mondta.

én a fiú esetéről azt kaptam emailben, hogy még a rendelőben elhunyt. szóval...

én azt gondolom, hogy bármennyire is politika-befolyásolt a média, akkor is hoznák hírként, ha kapcsolatba lehetne hozni az oltás körüli hisztériával, hiszen az igazi hír, a tragédia. arról kevésbé szól a fáma, hány ember "vészelte" át egészségesen az oltást követő időt.

Szami!
jó pihenést Nektek!

Mikroszkóp, vagy teleszkóp? MP3/4 vagy valami média kütyü?

Vera!
Hoyg áll a lakásillatosítás?

A lányok jól vannak, Leti néha fájlalja a torkát, de semmi további tünet. Gréti nem panaszkodik semmijére sem.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali,

Judit, jobbulást nektek, jól kikapttok pihi előtt :(
Bárcsak összejönne legalább szerdától!!!!

Kutyafüle,gratulálunk mi is! Asszem mindenkinek a kis korkülönbség jut eszébe, nem lesz könnyű, de gyorsan összenőnek majd! Jó egészséget !

Vera, igazi háziasszony voltál! :) :wink: Tudod, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik :)

LJudit, szuper lett, köszi!!! Kényelmes, Katlinának is jó lett a garbó!

Szami, nem lezs gond a vírussal, nyugi!
Bálintot még viszem egy dokihoz, majd dec-ben.

Olga, nem hiszem el!!!!!! Ezeket TE, OTTHON csináltadí??????? :shock: :shock: Le akalappal előtted, megrendelésre nem vállalsz? :) Jók aképek, a kis darus szakemberedről! :)

Évi, ne mondd, hogy tuti eléri a sulikat a járvány... Olyan ijesztő.... :(

Kata, köszi a modellkiállítás tippet, nagyon bejött a fiúknak, Bálint majd' kiugrott a kezemből, annyira nézte!
Bencének pedig drukkolunk majd!!!

ÉS akkor a 2 éves szülinapos Dávidról (is) képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Azta Dorka Szabi milyen ingben nyomta Dév szülinapi buliját! Nagyon nagyfiús! Te pedig nagyon szép vagy, jól áll ez a rövid haj!
Nekem mostmár Dév és Levi arca nagyon kezd egymáshoz hasonlítani, nyúlik Dávid nagyon.

Kutyafüle Niki! Hatalmas Gratula! nagyon jó egészséget és szép babavárást kívánok nektek!

levay Judit! Nem értettem miért írod a szülinapotokat... :oops: Aztán továbbolvasva a mondatot leesett. Köszi a dicséreteket lányok! ops: Amúgy Villámmal nem voltam megelégedve, még diszíteni szerettem volna, de nem volt rá idő. Egyébként nem marcipán van rajta (naná mert az egyszerűbb lett volna), hanem sk. főztem rá fondantot.

bbj Judit! Oltás... Már semmi bajom. Írtam, hogy a 3. nap Balázs belerúgott, akkor éjszaka nagyon fájt, de azóta semmi. Peti is megkapta csütörtökön, ő is csak "izomfájdalomra" panaszkodott.

Viszont ahogy Évi is írja, nekem is bejött valami kis megfázás szerű. Az orromon nem kapok levegőt, és a homlokom fáj. Remélem nem arc- vagy homloküreg gyulladás lesz belőle...

Belvárosiról én azt hallottam, hogy be is zárják. De sogórnöm kislánya oda jár, nekik nem mondtak semmit.

Judit, Vera! Igaz nem én kérdeztem, de köszi a családi társas tippeket, jegyzetelek!

bbj Judit! Jobbulást a lányoknak! A betegség soha nem jön jókor, de nektek most meg főleg nem. Remélem, hogy a lányok hamar jobban lesznek és szerdán tényleg el tudtok indulni egy kicsit telelni.

Kata! Na igen, december elseje nagyon itt van... Minden rendben lesz, természetes, hogy aggódsz, csak próbáld ezt titkolni, nehogy Bence ebből valamit megérezzen. Tudod milyen érzékelő csápjaik vannak...

Én a bölcsiben vagyok úgy mint te... Úgy nézném Balázst ahogy játszik... De valamelyik gyerek mindig lebuktat, kiabálnak egymásnak, hogy itt az anyukád! )

Ha érdekelnek a tortaleírások küld már el az e-mail címed (vagy a táblit, mert nekem már megint nincs meg), és képekkel, leírással, fázisfotóval át tudom küldeni őket. Persze ezeket én is lekalózkodtam a netről, kivéve Scubbyt, az saját szülemény. Scobby tejszínhabbal van díszitve, amit előtte barnára színeztem kakaóporral, a többi (orr, fül) az pedig ételfestékkel lett színezve.

Tegnap volt az ovis bálunk. Jól sikerült! :D Tombolán is nyertem, 3x! :lol:

Ja, torták... Balázs azért nincs rajta például a Villámos torta vágásán, mert mielőtt bevittük a tortát, azelőtt megkapta az ajándékokat, és azokkal foglalta le magát. Nagy nehezen odajött gyertyát fújni, aztán már ott sem volt. Talán evett egy falatot belőle, de már nem vagyok biztos benne.

Most a Dávid tortájából is jó lenne egy falat! Vakondtúrás torta volt Dorka?
Mindjárt állok neki egy kis reszelt túróst sütni, olyan olcsó volt a túró a Tescoban.

Legyen szép napotok!

Olga

Kép
juhaszolga

Húú Olga, már maga marcipán sem semmi, de hoyg főzted!!!! hát nem sámli vagy! a reszelt túróst (nálunk borzas Kata néven is fut,) én is imádom küldhetnél!!!!

Dorka!
én is pont azt mondtam Misinek, iylen inget neked is vennék, tök jó a színe!!!!most amúgy is menő a lila!

Dávid hihetetlen mennyit nyúlt, nyoma sincs milyen kis gömbölyű volt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép napot mindenkinek!
Először is nagyon sok szeretettel köszöntöm a születés illetve névnaposainkat-utólag, de annál nagyobb szeretettel. Kép
Mentségemre lgyen hogy az utóbbi időben nem nagyon jöttem, de egy kicsit szoktam a "3 gyerekes" anyuka szerepét. Nagyon sokat volt itt az öcsémék kislánya, ovi után és hétvégeken is, sőt még itt is aludt.Minden figyelmemet ők kötötték le.
Tesómékról: Pénteken délután végre ott hagyták a kórházat, jól vannak, a pici lány fejbőre alá van egy tasak téve ami az agyvizet gyűjti.Ahhoz képest amikor én utoljára láttam nagyon sokat változott.Csökkent a fejtérfogat, hízott és már hétfőn 1 hónapos lesz.Fejlesztő torna kell majd neki, de erről majd akkor tudok többet ha elolvastam a zárójelentést.Szombat délelőtt bevásároltam nekik, majd egy percre megnéztük Fruzsit.Majd a jövő héten több időt töltünk náluk és akkor többet tudok írni.De a lényeg hogy csupa jó dolgokkal engedték el őket a klinikáról.
Mi: a múlt szombaton a Tűzoltóság 12 éves évforduláján voltunk ezért megcsináltattam a körmömet.Íme: Kép nem a legjobb akép, de azért látszik, hogy fekete-szürke és a fehér szín. Ja és a saját körmöm, nem kellett építeni.
Szami: Nagyon szép a kisunokatesó.Hatalmas haja van.
Dorka! Majd el ájultam amikor megláttam Szabit abban a klassz csíkos ingben.Igazi pasi.
Olga! Nagyon ügyes vagy torta ügyileg.Nekem nincs hozzá sajnos türelmem.Várjuk a következő tortát!
Bbj! Jobbulást a lányoknak, hátha szerdáig helyre jönnek és eltudtok utazni.
Kutyafüle! Gratulálok, és probléma mentes terhességet kívánok.
Hát most ennyi, igyekszem magam utolérni és reagálni mindenre.

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!

Kutyafüle:gratulálok a második picurhoz!!!!!!

Vera,Szami,Évi:nem rendelkezem semmi fullos végzettséggel(érettségi és ügyintéző-titkári),ugyhogy valami irodai munkát keresek,vagy esetleg a kereskedelemben probálkozok,de oda is szinte már mindenhova kell papir.Valami tanfolyamot is akarnék kezdeni,dehát ugye ahhoz is pénz kell. :(

Márti: szupi lett a körmöd!!!

Szép napot!!
gitta79

Sziasztok!

Márti! Tényleg szép a körmöd! És nem semmi, hogy saját!
Igaz, én is növesztem (talán a régiek még emlékeznek, hogy nagy műkörömrajongó vagyok), de a fene enné meg, mikor kezdenek alakulni, egy-kettő mindig beszakad.
Nagyon örülök, hogy a kislányt biztató hírekkel engedték haza. Tudod írtam, hogy a mi ismerősi körünkben is van egy kisfiú, aki szintén söntös. Néhány évente cserélni kell a söntöt, ahogy a gyermek nő. Remélem tesódéknál a fejlesztő nagyon sokmindent el tud majd érni.

Gitta! Nem irigyellek álláskeresés ügyben. Borzasztó kilátástalanság van minden vonalon. De ügyi vagy te, előbb-utóbb csak összejön valami! Párod mikor lesz itthon? vagy most volt? Nagyon eltűntél! :wink:

Akarom írni minden nap: Balázs teljesen szobatiszta! Úgyanis múlthét pénteken a lökött anyja elfelejtett éjszakára pelust adni rá, és reggelre semmi baleset nem történt. :D Úgyhogy azóta elfelejtettük a pelust.

bbj Judit! Végül nem készült el a reszelt túrós. De majd holnap! Igen, igen, Borzas Kata, az az!

Olga

Kép
juhaszolga

sziasztok!

Hát rólunk ?

el vagyunk nagyonélvezzük Pestet, a kisebb bökkenők ellenére.
pl.: gabi még nem talált munkát, Bettikének nincs ovi :-( Mind dugig van. Tudtam hogy nehéz lesz de ennyire?
Van a környéken vagy négy ovi és egyikben sincs hely.

A munka: egyenlőre tetszik,

a többiek nagyon aranyosak, sokat segítenek. tegnap este már egyedül voltam éjszaka hogy mit ne mondjak nagyon féltem nehogy legyen valami, de szerencsére nyugi volt.

Nagyon sok mindenben különbözik ez a kórház a hetényitől. Pl. én szolnokon egyetlen egy eda-s szülést nem láttamitt a szülések 80% a edás- és nem csak annak akinek van fogadott orvosa hanem az általános kismaminak is.

Egyenlőre még gyerekágyon leszek. Ami nemm is baj sok új embert szokást megszokni betanulni.

Elég zsúfolt a beosztásom már a novemberben is. nappal éjszaka alvós nappal éjszaka alvós és ez igy tovább...

Az albérlet az jó, 1+2 félszobás Testvéreméktől 5 lépcsőháznyira vagyunk. közelben van minden. Spar Dm rossman tesco, piac, a buszmegálló ahol fel kell szállnom. A kórházba kb 25 perc az út, de ha csúcsidő van 40 perc is vagytöbb.

kellemes hétvégét.

puszi

Olga nagyon jók a képek és hogy ilyen ügyes vagy:-)

Dorka nagyon aranyosak a fiúk:-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kbernadett 2009.11.25 08:27-kor.

Kép
kbernadett

Kutyafüle: mi is gratulálunk Ketteskéhez! Boldog babavárást Neked!

Köszönöm a játék ötleteket csajok! A candyland megvan, mi is szeressük :wink: Meg a HiHoCherryo is jó. Nézelődöm változatlanul, végül is nem szorít az idő :lol: Persze Bencével játék katalógust nézegetve sem egyszerűsödik a feladat... mindenre rámutat, mindent szeretne... a lányos játékoknál a kisbarátnőit sorolja, kinek mit vegyünk, a babajátékokat pedig Marcinak szánja... mind.... :lol:

Vera: én simán beszélgettem a szomszéddal az udvaron, miközben bent forraltam a tejet tavaly nyáron... azután is volt mi... :oops: 8) Ne féltsd Bencét, nem lesz semmi baja... az meg tök természetes, hogy 1 évben 3-4-5-ször betegek... persze én sem szeretem, de elkerülni meg úgy sem lehet.

Olga: ment a tábli, ha még mindig a freemailes címed van, és kérem a reciket persze! Ügyes Balázs, hogy szobatiszta lett!

Dorka: nagyon szép fiaid vannak és csinosak is! Jó kis parti lehetett Szilbeeéknél!

Márti: hogy lehet valakinek saját ilyen szép körme?! :shock: A kisbabának meddig kell a folyadékot kivezetni? Én ilyenről még sosem hallottam :roll: :roll:

Szami: Anna... hát nem véletlenek a fejlesztő foglalkozások, tök jó, hogy ilyen ügyes!!! Máté... khm... én a mai műszaki dolgokról nagyon le vagyok maradva ...

Kép

Kép
szolkata

Bbj: megnézegettem ami ötleteket írtál a neten, köszi neked is! Hogy vannak a csajok? Láz van?

írtam már?! www.mikulashajó.hu

Kép

Kép
szolkata

Halihó!

Olga:igen,most volt itthon,szombaton ment vissza. Nem csak emiatt tűntem el,kicsit kivoltam az utobbi időben. :( Ez az állástalanság,meg hát hogy őszinte legyek a kapcsolatommal sincs minden rendben,ugyhogy elég depi voltam. :(

De jóóó,egy kis napsütés!!

Szép napot!!!
gitta79

Sziasztok!

lányok okésak ,most már a torkuk sem fáj. szóval lehet hogy a.. de nem is írom ki. Ma délután megyek dolgozni, délelőtt én vagyok a csajokkal.

Gitta!
akkor +++++++++++++++++++++++++

Na akkor még van pár ötletem, Gréti korúaknak kicsit kisebbeknek: logico, ha még nincs, gyerek activity, vagy hedbanz, a kettő hasonló, ezért érdemes csak az egyiket megvenni. és az én örök kedvencem, sodoku, mesefigurás, nekünk kell egy kis füzet alapján kirakni a táblát a kezdőfigurákkal, a gyerek meg továbbrakja.

Bár nekünk már megvan minden, igaz a felére sem emlékszem már, de jöhetnek az ötletek, lesz még szülinap, névnap, ez az amaz bőven! esetleg nagyszülőknek ajándékötletek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Bbj: lehet, hogy a védőoltás utóhatása volt akkor nálatok?! Végül is én is a logico-t találtam ki, meg inkább most kap néhány kisebb, mint egy nagyobb értékű ajit. Szóval egy olyan darut, mint OlgaBalázsa :wink: , Thomasos angol nyelv könyvet, meg a logicot.

Ma megjártuk az eü intézmények nagyját. Reggel (nekem itthontól eltérő helyen reggel) kórházban kezdtünk, rendesek voltak, mert onnantól, hogy jött a doki bácsi, másodjára behívtak... 2 kisgyerekkel voltam... és egyik sem túl malmozós fajta... Mivel előre beadtuk a papírokat, mire beértünk, minden beutaló és információs anyag ki volt nyomtatva. Kb. 10 másodpercet töltöttünk bent. Most azonnal vérvétel a kórházban, onnan SZTK aneszteziológia. És nem máskor, azonnal... úgy csodálkoztam, meg a vérvételtől meg is ijedtem magamban. Hívtam gyorsan apát, negyed óra alatt jött. Közben a kórház előtt B. mindenre fel, le, ki, be, összefogdosott, nem győztem nedves törlőkendőzni a kezét. M. elaludt. Közben elolvasgattam a papírokat, amiket kaptunk.... és rájöttem, hogy gyors eüi ellátás ide vagy oda, abban nem egyeztünk meg a dokival, hogy CSAK az orrmanduláját veheti ki... vissza is mentem M-el, míg B.-t csapolták. Annyira nem örült a doki, de hát tiszteletben tartja a kérésem. Kérdem én: ha valaki jó f-o-g orvos mégis miért ilyen lüke?! Miért akarja mindegyik kivenni a garatmanduláját szegény gyerekeknek?! Annyira nem bírom az ilyet. :twisted:

Na mindegy, B. ügyes volt, nem sírt. Kisebb vagyont hagytunk a parkolásért ott.

Onnan be a plaza parkolóba, SZTK. Aneszteziológia előtt 10-an... ha nem 1000-en. Egyszer csak kijött egy nő és leb@szott mindenkit, hogy ne türelmetlenkedjünk, tudják, hogy 3-4 óra a várakozás (aha, kössszzzz), akinek nem sürgős, jöjjön máskor (újabb 3-4 órát várni) Egy apukával összehaverkodtam, a kisfia meg B.-vel, ők is jövőhéten jönnek orrmandula műtétre. Elszidtuk az eü-t, hogy ugye senkinek nem érdeke, hogy gyorsabban, normálisabban működjön bármi is. Aztán felnyitotta a szemem, hogy hát az anesztes orvosnak is illik adni... a f-o-g orvos mellett, de ennek sem annyit, amennyit gondoltunk... :shock: Szóval a gyerekem kisebbféle műtétje összesen egy szülés ára lesz... De azért még gyűjtök infókat a kötelező hálapénzről (hű, de utálom... nekem sose senki nem adott, pedig néhány 10-20-100 milliós projektek már éppen múltak is rajtam.... ők meg erre esküdtek... :twisted: ) Szóval ti mennyi lóvékat hallottatok, hogy ilyenkor illik adni? Várom nem túl megrendítő válaszaitokat...

Dél volt, hogy hazaértünk, de egy hétnyi fáradtság volt a délelőtti...

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Hú, Kata, jó kis napotok volt :? Csonginak kivették anno mindkét manduláját, én kértem, de a doki is javasolta. Túl voltunk 2 mandula és egy tüszős mandulagyulladáson, nem akartam fél év múlva a másik mandula miatt ugyanezt a tortúrát végigjárni.
Csongit nem altatták, így nem tudom az anesztesnek mennyit "illik" adni (hálapénzzel kapcsolatban teljesen igazad van!), mi 5 éve 5.000 Ft-ot adtunk a dokinak, meg egy Tokaji aszút (nem volt magyar a dokibácsink, meg jóban is voltam vele :wink: )

Betti, hát nem csak jó hírrel jöttél..., én hallottam már erről, hogy Pesten naggggyon nehéz oviba bekerülni, (van egy pár netes ismerősöm, ők mesélték), csak nem akartam mondani, hátha neked összejön! Azért nézd meg más kerületekben is esetleg, ami útba esik, hátha!
Gabi milyen munkát keresne? Ő biztos találni fog, majd meglátod. Erről a Bettizésről...hát ez van....vannak ilyen emberek :( A lényeg, hogy a többség jól fogadott, keress magadnak egy becézést, amiről csak téged ismernek fel, leszel még ott Te is felkapott szülésznő :lol:

BBJ, jó, hogy a lányok jobban vannak (én még mindig köhögök...), na, hátha összejön az a szerda!

Évi és
Kép
csongianya

Andi: nagyon boldog születésnapot a nagylánynak!!!! Utólag is... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
jaimee1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?