Kata, mikor írtad hogy Bence már nem megy idén többet oviba, egyből az jutott eszembe hogy de jó Nektek! De aztán ugyanabban a pillanatban az is eszembe jutott hogy miért, és így már persze nem is jó
De túllesztek rajta és utána már minden happy lesz !!!!
Megértem a maszk vásárlást is, most hogy ilyen közelről hallom ezt a hülye h1n1et, megint parázok én is
Én is kivenném Bencémet az oviból és tényleg csak oda mennénk ahova muszáj (Alma és Halász Judit már úgyse jön össze
), de Apa azt mondja hogy akkor márciusig kiveszem??? Vagy olyat is mondtak hogy 2-3évig is eltarthat ez most... Előbb-utóbb mindenkit utólér
Szóval nem tudom. Annyira nem hiányzik a betegeskedés. Arar gondoltam hogy Mikulásig járna Bencus, utána viszont már nem... És ha szerencsénk van addig nem kapja el
Olga, hát valami hihetetlen ügyes vagy!!!! Nagyon szépek a torták
A Verdásat is te csináltad?
Hogy lehet ilyen szépen elsimítani a marcipánt???
Balázsnak melyik tetszett jobban? Nekünk is ilyesmi darunk van, Bence tavaly karácsonyra kapta.
Te főzöd a só-liszt gyurmát?
Én csak összekeverem és a végén max. sütőben kisütjük.
Ja,
Kata, nem tudom Bence szereti/ismeri-e a Roary a versenyautó mesét. Abból most van egy nagyon aranyos autópálya, kerékcsere verseny, kisebb autós csomagok, sokféle. Bár ez nem kreatív, viszont sztem érdekes
Mi autópályát veszünk, de már eggyel komolyabb változatot, ami 6éves kortól való. Carrera, Formula Racing a neve
Judit, Leti hogy van???? Remélem már jobban és szerdán utazni is tudtok
Gitta, nagggyon édes ez a videó
Mikor megláttam azt a pici lányt mint Jázmin, na mondom az én lányom tuti megenné
De ő is megette, úgyhogy megnyugodtam
Milyen munkát keresel, milyen területen?
Márti, köszi az infót az almáról. Addigra én is értesültem róla. Nekünk az unokatesóm vette volna meg a jegyeket, ők martfűiek, de mikor ment kb. egy hete, mondták hogy már ezer éve elfogyott itt is a jegy. A martfűi iskolásoknak Csiribiri bérlete van és az erre is jó, így alig volt szabad jegy amit ténylegesen el tudtak adni
Én tegnap extra melót csináltam magamnak
Majdnem kigyújtottam a lakást
Elfeledkeztem a tűzhelyre feltette sült krumpliról és mire kimentem a konyhába, sűrű füst volt
még jó hogy nem gyulladt ki, de sztem pár perc kellett volna hozzá
Igazából nem hagytam ott sok időre, max. 20percre
De mivel csak kevés krumplit sütöttem volna Jázminnak, így hamar megsült, majd szénné égett az egész
Úgyhogy tegnap azon túl hogy 2 és fél órát voltunk az udvaron, mert addig nem lehetett bejönni a füst miatt
még délután függönyt is mostam-vasaltam
De legalább kész a karácsony előtti függönymosás
Még elég jó kis szag van nálunk, folyamatosan szellőztetek, és örülök hogy nem lett nagyobb baj és még időben észrevettem.