Sziaszok!
Conti, Anita
Én is üdvözöllek benneteket! Látom, a lányok már segítettek mindenféle kérdésben
Csak ügyesen!
Szóval hazaértünk mi is
Kecskemét mellet nyaraltunk kb. 15 km-re. Egy szépséges luxustanyán voltunk. Állatok, úszómedence meg minden
Minden nap bementünk a városba, mert gyönyörűséges hobby boltokat találtunk. Andiéknák nyaraltunk, néhányan talán ismeritek is, cseréltetek vele. Övé ez az oldal:
http://gportal.hu/portal/decoupage001/ . Találtunk 4 hobby boltot, aminek a felszereltsége hihetetlen volt. A szalvéták 35 ft-os áron voltak, vagy ha vettünk 20 db-ot, akkor 29 ft-ért odaadták. És azok a faáruk!!! Vettem még felülrepesztő lakkot is, ami a szalvéta felett repeszte. Ehhez kaptam Anditől arany patinát. Ezzel valami gyönyörűséget lehet csinálni.
És vettem egy olyan festéket is, ami bronz színű, de ha befestem egy bizonyos anyaggal, olyan lesz, mint a szobrok, amit lekakikltak a galambok. Olyan zöldes patina lesz rajta. Tudom, ez így elég brutálisan hangzik, de láttam készen ilyen dolgokat és szuperek.
Meg vettem gyönyörű dec. paírokat is, 5 db sablont, fa vágódeszkát, dobozt, paír képkeretet, meg egy rahedli szalvétát....meg kaptan Anditől agyagcserepeket, vázákat, gyöngyöket, gyögyszövő készüléket...Úgy jöttünk haza, mint a málhás lovak.
Azt nem mondom meg, mennyit költöttem....
Ti szépeket, sőt gyönyörűségeseket alkottatok!
Jubi
Vettem neked zebrás szalvétát, de szomorúan vettem észre, hogy az már megvan neked...
Puszi mindenkinek: Koda