Új privát üzeneted érkezett!

Szia Lányok!
Ha már levan lapogatva a doboz széle ,egy pl.vastagabb pamut v.más textilcsíkot lehet ráragasztani.Én velúr bőrt használok ilyenkor.Igaz nekem van egy csomó hulladékom.De ha van ócska bőrkabát akkor nem kidobni ,hanem gondolni , hogy jó lesz az még valamire.
szorgosstuci
 
 


Sziasztok!
Én mondjuk valami szigszalag félére gondoltam, de ezt inkább nem is hallottátok!Kép
Jubi! Megnéznéd nekem az oldalamon a macis képemet, hogy az belefér abba a kategoriába amiben pályázni kell? Végülis van ott tengerpartKép Mert az 1 képem után több nincs...nem tudok másikat alkotni...
Köszi
abby
abby
 
 


Anyko!
A konzervesdobozokat én aquakolorral színezett diszperzittel szoktam lefesteni, 3 rétegben, de fontos, hogy minden réteg között várd meg, míg teljesen megszárad!

Abby!
Megnéztem a macis képedet, nagyon aranyos!!!, de szerintem az inkább a gyerekképek kategóriába tartozik. Miért nem tudsz másikat alkotni? Nem jön az ihlet? Majd mi itt jól fellelkesítünk...ahogy általában egymást szoktuk!Kép

Lenne egy kérdésem: tudna nekem valaki ajánlani olyan vízhatlan lakkot, ami nem lesz száradás után is olyan "tapadós" mint a plextol?

TEgnap ezt műveltem a fiúk lámpájával...olyan unalmas volt, újat venni meg nem akartam:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/l_mpa.JPG

Pussz: JubiKép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 

 
 

Sziasztok!

Engedjétek meg, hogy bekopogtassak hozzátok!
Pár hete kezdtem a "szakmát" de vannak homályos pontok. Két dolgot szeretnék kérdezni: egy egész kaspót szeretnék repeszteni ami már alapozva és szalvizva van. Hogy fog repedni a szalvis rész, ha arra nem teszek második réteg festéket? Vagy kell rá valami lakk? (a repesztőlakkon kívül természetesen)
A másik a krétázás. Teljesen száraz ferületen kell krétázni?
A lányom ősszel kezdi a képzőművészeti szakközepet és előtte járt előkészítőbe. Egész véletlenül felfedeztem a cuccai között egy csomó pasztellkrétát, úgy megörültem neki!
Nagyon klasszak a műveitek, gratulálok mindenkinek!
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti
 
 


Conti!Kép
Kép
Az utólagos repesztéssel kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni, én még ilyet nem csináltam, de biztos van itt valaki, aki ehhez is ért Kép
Krétázás: igen, azt száraz felületre kell maszatolni. Én úgy szoktam, hogy ha pl. kaspóról van szó, akkor lealapozom valamilyen világos színnel, aztán felragasztom rá a mintát, de úgy, hogy mindenhol lekenem lakkal, nem csak a minta alatt, mert a krétázásnál utána látszik, hogy hol volt lakk alatta és hol nem. De ha meg tudod csinálni, hogy PONTOSAN csak a minta alá kened a ragacsot, akkor jó.Kép Szóval a minta felragasztása után szoktam krétázni, utána lefújom hajlakkal, hogy rögzítse a szemcséket, majd miután ez megszáradt lekenem lakkal. REmélem tudtam segíteni, ha valamit nem értesz, csak kérdezz bátran!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi, köszönöm szépen a válaszod. Fogunk ám pályázni a lányommal, remélem ma elkészülnek a képek és tudom küldeni. Remélem még a szalvi is odaér majd hozzád.
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti
 
 


Conti!
Az nem gond, ha a szalvéta aug.20-a után ér ide, csak az a lényeg, hogy a fotó időben megérkezzen!Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


SziasztokKép
ContiKép üdv itt.

Végre van egy pici időm olvasgatni...:o)

Conti, én a napokban vettem kétkomponensű felületrepesztőt.. láttam hogy hogy néz ki készen, ma akarom kipróbálni!
Majd írom az eredménytKép

Jubi
Asszem találtam nevezni valót, csak készüljek is el veleKépKép

Jövök picit később fotókkal is, csak itt van anyum is, és annyira nincs oda a gépértKép

HAjni
hajnii
 
 


Hajnii!
MIkor megláttam, hogy te írtad az utsó hsz-t ide, az volt az első gondolatom: de jó, biztos vannak új képek!Kép Te mindig hozol valami csemegét!Kép

...még van 5 napod nevezni!!

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok lányok!

Vettem egy olyan rag.lakkot, ami kimondottan cserépre való, és az eladó hozzáfűzte, ha kiégetem akkor szép fényes lesz a felület. Itthon jutott eszembe, hogy fogalmam sincs mennyi ideig kéne "sütni" és hány fokon? Tudtok erre valami okosságot?
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti
 
 


Conti!
Én még ilyenről nem is hallottam, de engem is nagyon érdekel a dolog, ha megtudsz valamit, szólj! Kép

Lányok!
Megnéznétek az oldalamon, hogy látszik-e minden (kis piros x fóbiám van Kép), mert variáltam egy kicsi...bal oldalon legfelül a "juborka decoupage oldala" felett pl. látszik az a kis himbálódzó welcome-os tábla?
Köszi! www.gportal.hu/portal/juborka

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi!

A welcom fityeg, de a fő oldalon alul felül a kép helyett piros x vanKép
A wanted mappádnál a lovak helyett a halak száma nőtt megKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok lányok!

Pár hónapja látogattam először ide.Igazán kezdőnek számítok és elhatároztam, hogy én is megpróbálok pár gip gipszképet készíteni. A segítségeteket szeretném kérni, mint extrakezdő, nem kinevetni ámKép:
Gipszet milyen arányban keveritek a vízzel, esetleg tesztek bele más anyagot is?Tudom, hogy lehet kapni kis akasztókat hozzá, de esetleg sk itthoni gyártásút miből érdemes? Meddig kell szárítani a formában a képet , azaz mennyi száradási idő kell, mire a szalvátét fel lehet vinni? Esetleg a lépéseket leírnátok Nekem?Ja és milyen festékeket , színezőket használtok? Tudom, hogy már sokaknak segítetetek ezügyben, de sajna sok időm nincs a csemete miatt végigolvasni, ezért külön megköszönném ha válaszolátok Kép.
Ja és még egy, láttam , már nem tudom megmondani ki készítette, de klassz szennyestartó volt katicás mintákkal. Próbáltam, de egyszerűen a műanyagon a ragasztóval nem maradt meg a szalvéta, esetleg erre van vmi megoldás?

Egyenlőre ennyi jutott az eszemben, köszönöm előrre is a segítségeteket:

Anita
anita77
 
 


Szia ANita!
Téged is üdvözlünk köreinkben! Érezd jól magad közöttünk!Kép Amiben tudunk, segítünk!
A gipszöntéssel kapcsolatban: www.gportal.hu/portal/juborka bal oldalon a menüben "technikák" címszó alatt találsz leírást róla.
Festékekről: én már nem használok hobbifestéket, mert nagyon drágák, és a diszperzit aquakolorral színezve ugyanolyan jó - és sokkal barátságosabb az ára. Akasztónak pedig háromszögre hajlított gépkapcsot használok.
Ha maradt még kérdésed, tedd fel bátran!

JubiKép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Gportalos nagymester lányok! Kérek segítséget, hogy a bordűrt hogyan tudom megcsinálni???
Képzeljétek milyen jó dolog történt velem szombaton! Szerettem volna venni néhány szín porpasztellt, és akkor láttam, hogy a kínáló alatt a boltban több 1/2 meg 1/3 rúd ott van. Kérdeztem az eladót, hogy csökkentett áron meg lehet-e vásárolni? Azt nem lehet, mert azok már le vannak selejtezve, de válogassak kedvemre! Na én kitakarítottam!!!!!!
anizs007
 
 


Szia AnitaKép

A szennyestartót én követtem el a fiamnakKép MAgam részéről decopraglakkot használtam, és szépen fentmaradtak. Technikailag miután kivágtam a katicákat lekentem a tartót ott ahova szántam, vettem egy müanyagirattartó (szaknyelven genotermnek hivják) megmágneseztem a ruhámon való dörzsöléssel egy kicsit, felszippantottam vele a katicát és ennek segitségével ráraktam a ruhatartóra és elsimogattam hogy ne legyen gyürött. Ezzel a technikával a nagyfelületű katica képeket csináltam, főleg amit az oldalára raktam, mert igy szép sima lett és nem nyult meg. A kis katicákat simán ecsettel való kenegetéssel vittem fel. Az alákenés és felrakás után a tetejét is lekentem a decopraglakkal. NAgyjából tartósnak mondom a dolgot, bár a 8 hónapos fiamnak sikerült már egy katicát levakarnia, dehát mint tudjuk egy ekkora babóca elég kitartó ha megakar valamit kaparintani magánakKépKépKépKép
Ha van otthon lakkod akkor a tartosság kedvéért azzal is átkenheted vékonyan a motivumokat. Tisztántartását én nagyonkicsit nedves ronggyal szoktam áttörölni, igaz tulzottan nem is koszolódik, max porosodik.

A képakasztónak én is gémkapcsot használok, elvágok egyet és a két szárát kicsit behajlitom, ugy rakom a gipszbe még kötés elött.

JubiKép
Sikerült eltüntetni a piros x eket?

Ezeket a képeket direkt neked csináltam az Állatkertben a libero napon:
KépKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Ágiboszi!
KépKépKép Köszi, nagyon édesek!!
...a piros x-ek és az én utam remélem örökre kettéváltKép

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


SOS! Gportal készítéséhez kérek segítséget! Betettem a kedvenc képemet a bordűrbe, de a fél oldalamat elfoglalja! Milyen méretre kell lekicsinyíteni?
És a cserepartnereim linkjét hogyan tudom feltenni a "cserepartnereim kínálata"-ba???
Kérlek benneteket segítsetek, most tudnék egy kicsit dolgozni a gépen!!! Edit
anizs007
 
 


Szia Lányok!

Conti!
Ha még nem repesztetted azt a kaspót akkor ne is tedd.Nekem már egyszer sikerült jól elrontani így egy dobozkát.A repesztést szalvizás elött érdemes megcsinálni , mert utána már nehéz körbe kenni a második sor festékkel úgy , hogy szép legyen.Ha nem vagy megelégedve azzal ahogy most kinéz akkor inkább krétázd vagy szivacsal töcsköld körbe más árnyalattal.

Ánizs!
először vedd le a felére aztán majd meglátod. Én is kisérletezgettem a dologgal.
Ha megvan a modul , utána átmész a link kezelőbe és ott tudod beprütykölni a link címét.
szorgosstuci
 
 


Sziasztok!

Jubi!

Nállad mindíg csak gyönyörűségek sülnek ki a kencézésből! Kép
Közben már az ember majdnem odaadta a barátnémnak, mert azthitte kész van, de neki is így tetszik, úgyhogy mégeccer zöd, és lakk, csak simán semmi repesztés.
Ja és végre feladtam a nevezésem asszem szombaton.

Ánizs!
Te mien szerencsés vagy! Én is akarok olyan
selejtes krétákat! Kép
Nem tudom mit akarsz bordürnek tenni, de nagyon picire kicsinyitsd le, aztán tedd úgy , hogy ismétlődjön.

Hajnii!
Képzeld a kis hobbiboltos még sosem hallot a kétkomponensüről, de anélkül is csinál repesztett képeket. Aztmondja lekeni az egészet feketével, rá a repesztő, rá fehér és arra a szalvi ami elég átlátszó mint tudjuk, és igy látszanak alatta is a repedések. Bár én még mindíg állítom, hogy így lejön az egész repesztés a ragasztótól, de ti mondtátok, hogy lehet lakkozni. Akkor biztos lehet racsit is kenni rá. No meg láttam ott készen Kép

No menek mert száradnak a kereteim! Nem kaptam feles kiöntőformát kénytelen voltam venni egy készet.Úgy jöttem a villamoson, mint aki hímestojást visz Kép

Kép
krimo
 
 


Sziasztooooooooooooooooooooooook!Kép

Újra itthon!

Még semmit, de semmit sem olvastam vissza, de nemsokára hozzálátok. Még a csomagok is a kocsiban vannak. Kép

Jövök és írok mindenkinek!

Olyan dolgokat vettem!! És mennyiért!!!!!!Kép (Jóóó sokért...)

Koda a világjáróKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!
Régóta be-bekukkantok hozzátok, megcsodálom a műveiteket. Nagyon ötletesek, szépek, kreatívak.
Most lenne egy kérdésem. Lehet szalvétatechnikával textílre dolgozni? HOgyan? Lehet a kész művet mosni?
A közeljövőben megszületendő ikreimnek szeretnék valami szépet csinálni így, ha lehet.

Előre is köszönöm, jó munkálkodást kívánok Nektek: Eszter
eszter28
 
 


Sziaaaaa világjáró Koda! Kép

Na azért pakolj ki! Kép Kép

Szia Eszter!
Lehet, és aki csinát már olyant biztos el is mondja hogy, de szerintem a gyerekruhát túll sürün kell ahoz mosni Kép Mármint, hogy azt nem bizti, hogy annyira birja.

Kép
krimo
 
 


Juborka: vauu, ezt nevezem profinak, csoda klassz dolgok vannak az oldalaidonKép. Biztosan lesznek még kérdéseim, majd jövök ám.Ma egy pár képet kiöntöttem, aztán hajrá, csak győzzem várni a száradását.A képkeretet kell először kifesteni színre és úgy középre a szalvéta, vagy fordítva?

Ágiboszi: közsi a leírást. Valójában én tapétaragasztóval próbálkoztam, lehet, hogy emiatt nem ragadt oda??Azt viszont tényleg kérdezni akartam, mennyire vízhatlan így egy egy kép.

Köszi, aztán hamarosan jövök, ha elakadtam.

Anita
anita77
 
 


Sziaszok!

Conti, AnitaKép

Én is üdvözöllek benneteket! Látom, a lányok már segítettek mindenféle kérdésbenKép Csak ügyesen!

Szóval hazaértünk mi isKép Kecskemét mellet nyaraltunk kb. 15 km-re. Egy szépséges luxustanyán voltunk. Állatok, úszómedence meg mindenKép Minden nap bementünk a városba, mert gyönyörűséges hobby boltokat találtunk. Andiéknák nyaraltunk, néhányan talán ismeritek is, cseréltetek vele. Övé ez az oldal:http://gportal.hu/portal/decoupage001/ . Találtunk 4 hobby boltot, aminek a felszereltsége hihetetlen volt. A szalvéták 35 ft-os áron voltak, vagy ha vettünk 20 db-ot, akkor 29 ft-ért odaadták. És azok a faáruk!!! Vettem még felülrepesztő lakkot is, ami a szalvéta felett repeszte. Ehhez kaptam Anditől arany patinát. Ezzel valami gyönyörűséget lehet csinálni.
És vettem egy olyan festéket is, ami bronz színű, de ha befestem egy bizonyos anyaggal, olyan lesz, mint a szobrok, amit lekakikltak a galambok. Olyan zöldes patina lesz rajta. Tudom, ez így elég brutálisan hangzik, de láttam készen ilyen dolgokat és szuperek.
Meg vettem gyönyörű dec. paírokat is, 5 db sablont, fa vágódeszkát, dobozt, paír képkeretet, meg egy rahedli szalvétát....meg kaptan Anditől agyagcserepeket, vázákat, gyöngyöket, gyögyszövő készüléket...Úgy jöttünk haza, mint a málhás lovak. Kép
Azt nem mondom meg, mennyit költöttem....

Ti szépeket, sőt gyönyörűségeseket alkottatok!

JubiKép
Vettem neked zebrás szalvétát, de szomorúan vettem észre, hogy az már megvan neked...Kép

Puszi mindenkinek: Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Huha Kodám te bevásároltál rendesen! Kép Ez jó kis nyaralás volt akkor!

Jövök tanácstalankodni! Valaki aszondta, hogy le kell-vagy lehet lakkozni a repesztést. Tuti biztos ez? Most az eccer egész jó lett, de ha eltolom a lakkozással roppant mérges leszek! Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=80238&index=6&PHPSESSID=39df1f0edb3e 0bf280722fb0cb5e7c49
Na jó egészbe is megmutizom:
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=80238&index=5

Ezeket csinálom az angliai barátnőmnek, ő választotta ki a szalvikat, érdekes, hogy abból hármat Koda tőlled szereztem! Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=80238&index=4
Ez sincs még teljesen kész, csak a keretet lakkoztam le még.
hát ettől meg kivagyok, átkentem mégegyszer, de még véletlenül sem sikerült ugyanolyan zöldet keverni Kép Ha magába van elmegy, de ha látom az előzöt elég bosszantó, az szebb volt szerintem Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=80238&index=3
Nem is jó ez Kép Most hogy így nézegetem.túll zöld. Kép
Mit kellene még belekavarnom, hogy olan legyen mint elsőre? zöld volt sárga meg barna, na de az arányok.... ajaj
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=80238&index=2

kellet nekem átfesteni?


krimo

Kép
krimo
 
 


Krimoka!
Nagyon szép lett a repesztett kép! Olyan kellemes szine van! mivel festetted le? Én 1 repesztett képet csináltam eddig...most csinálok 1 cserepet épp a lakk szárad rajta! De én lekentem lakkal és nem lett baja. Tudod azt írtam is neked. A katicás az a gportalon láthatod. Szerintem nem lesz baja a decou. lakktól de inkább ezt a "nagyok" Kép jobban meg tudják neked mondani!
A rózsás is szép csak valami még mehet a keretre szerintem...mondjuk pasztellkrétával maszatolás...de így is tetszik! szóval ügyi vagy!
abby
abby
 
 


KrimoKép

Ne keseregj, nekem személy szerint tetszik a zöld keret. Azt nem tudom, hogy az ismerősöd szerei -e ezt a színt? Ha nagyon nem jó, akkor talán lehet pasztelesebbre venni a zöldet, fehérrel keverve. Ez csak egy tippKép Vagy esetleg sötétebb zöldre?? Olyan mérges zöidre gondoltam...

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


JubiKép
ilyet tudok adni, most vettem:

http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/aug13_-_6

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Krimo!
Úgy tünik én is elszúrtam rendesen a repesztést... Elsöre tök sikerült most meg a második müvemnél elrontottam. Alig repedt és most hogy lelakkoztam hát elég borzalmasan néz ki! Kép Nem akarlak elkeseríteni, de ha még lehet akkor nem kellene lekenned! Ráadásul ezzel pályáztam volna..pontosabban ez lett volna a második mü amit küldenék be! De így?! Vagy nem pályázom, vagy röhögtök! Ez van! De remélem csak az elsö 3 helyezettet hirdetik ki..mondjuk az utolsót meg nem!Kép De vállalom azt is én még csak kezdö vagyok!
abby
 
 


Krimó! Barna otthon lekicsinyítette a képet amit bordűrnek szeretnék, de hiába pipálom be az ismétlődést, nem ismétlődik! Edit

Koda! Ilyen helyen én is szívesen tölteném a szabadságomat! Várom, hogy a patinával miket varázsolsz és nagyon irigy vagyok!!!!!!! Edit
anizs007
 
 


Juborka, nem tudok pályázatot küldeni, visszajön folyton!

Koda, én Kecskeméten születtem, imádom a várost. Hol van az a legjobb hely?

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti
 
 


KrimoKép
Nem hangzik rosszul a fekete alap...
A repesztetteimet én mindig lelakkozom, nem szokott baja lenni....pl ez is lakkozva van:
http://gportal.hu/picview.php?prt=12374&gid=40306&index=15
bár én szeretem a matt lakkot, ezen az van, de a fényest is rákenem bármikorKép

Ez a kétkomponensű amit most vettem:
Kép
Sajna még nem jutottam el a próbáláshoz..de most szárad épp egy cuccos, amin próbálni fogom.

KodaKép
Épp uazokat veszegetem amit leírtálKép A patina sztem uaz amit nekem is ajánlottak. én is hasonlót láttamKép szép!! az lesz a következő, amit megveszek, csak sok-sok mást is vettem épp..így otthagytamKép

Mindjárt jövök a képekkel, mert Jubi jól sejtetteKép vannak kész dolgaimKép

Hajni
hajnii
 
 


Jubi, vagy valaki!!!
SSSSSSOOOOOOOOOOSSSSSSSSS
Hiába készítettem a telefonommal képet, se mélben nem tudom róla elküldeni, sem a gépre nem tudom fölvinni Kép Kép Már felhívtam a gyártó céget, és aszonták telepítsem a lemezt, úgyhogy azon már túl lennék... de hogyan tovább ????
LEMARADOK A PÁLYÁZATRÓL!!!!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Ez most egy kedvencem:
http://gportal.hu/picview.php?prt=12374&gid=40306&index=21 és a következő 3 kép is ez más oldlakról.
Ez az első könyvem lesz....:
http://gportal.hu/picview.php?prt=12374&gid=40306&index=25
Ez egy parafa alapra krétázva..csak nem jó a kép, holnap napfénynél lefotózom.. totál más:
http://gportal.hu/picview.php?prt=12374&gid=40269&index=26
Ez pedig egy teljes sz-mérteű kép.
Robinak így tetszik hogy nincs teljesen befestve a kerete:
http://gportal.hu/picview.php?prt=12374&gid=40269&index=27

Hajni
hajnii
 
 


Hali csajok!

Köszi a sok tanácsot mindenkinek!

Abby!
Természetesen nem fogtam semmiféle lakkozásba olvasás előtt Kép Sajnálom a pályázatodat, de még biztos lehet valamit tenni vele, ha lemosnád az egészet vízzel? Olyat is csináltam már Kép
Ha nem repedt rendesen akkor véknyan kented a festéket, vagy pont vastagon. Állítólag az a titka, de eddig nekem is csak most sikerült szépre.

Na ha nem tűnt fel nektek, hogy az a rózsásom két különböző zöld keretbe van, akkor nincs olyan nagy gáz, csak nekem az első próbálkozásom színe jobban tetszett sokkal, mint amien most lett.Fehéret most keveset tettem, igazad lehet Koda! Kép

Ja és ha összekrétáznám, azt mivel? Mármint mien szín, mert ebben a csomagomban, csak olyan hülye világítós ződ kréta van Kép
Még kevergetnék, színt, hátha sikerül az elsőt kikavarni, de már nincs rá időm Kép

Ánizs!
Hát sjna tovább nem tudom, hogy hogy csináld, nekem sikerült , de szerintem csak véletlen Kép Mindíg csak kisérletezgetek, aztán ha sikerül, megpróbálom megjegyezni hogy is vót. Majdcsak jön egy GURU erre, aki ért az ilyesmihez! Kép

Kép
krimo
 
 


ZsuzsiKép
részemről passz..nekem telepítőlemez után szokott működni....
H
hajnii
 
 


Hajniiiiii!

Na jó tisztára kétségek közt vagyok, de akkor kipróbálom az alján a lakkot lessz ami lessz! Kép

Kép
krimo
 
 


Zsuzsimanó!
Jó lenne tudni a telefonod típusát. Van-e rajta infraport vagy bluetooth vagy esetleg össze lehet-e kötni kábellel a PC-vel? Ha ezeket leírod talán könnyebb lesz instrukciókkal bombázni téged... Szóval ne kímélj! Kérdezz bátran és informálj engem lécci a fentebb leírtakról.
Borosz (Jubi férje...)

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


voltam oly bátor, és lelakkoztam! Kép SIKERÜLT jelentem! Nem lett semmi baja, juhéééj. Kép
Abby!
A repesztettemet fehér, valami barna és olyan narancsospiros szerűből kevertem ki, alatta meg sárgás vajszín valami van Kép Jól megaszondtam mi?
Nekem az egészben a legjobban ez a színkevergetés tetszik! Kép Csak nem mindíg sikerül Kép

Kép
krimo
 
 


Jubi!

Mondd, hogy megkaptad a levelemet a csatolt képekkel!!!

Szandra
krampuszmama
 
 


Sziasztok!
Krimo! gratula legalább neked bejött az élet!Kép
Én is megcsináltam és nem a legjobb de nem bánom elküldtem a fotókat jubinak-remélem meg is kapta-aztán lösz ami lészen!Kép ez az elsö megmérettetésem nekem is át kell eccer esnem a tüzkeresztségen!Kép
Most mindenkinek szép álmokat!
abby
abby
 
 


HajniKép
Úgy látom neked is kedvenc témád a rózsa! Annyira szuperek lettek! Tényleg jó lett a pzs tartóKép De nekem a könyved is nagyon tetszik. Et szalvéta vagy decu papír?? Szuper mintája van!
Én is egy rózsás ládát csinálok, ma este kész lesz szerintem. majd mutizom. Ezen lesz felülrepesztés és arany patina isKép

ContiKép
Akkor tudod miről beszélek, ha Kecskemétet emlegetem?KépKép A kedven hobby boltom a Luther közben (udvarban) van. Itt van kettő is, de nekem az tetszett jobban, ami egy ház sarkán van. Itt készítenek is dolgokat és meg is mutatták nekem a technikákat. Még a hátsó kuckóba is behívtak, mert pont arannyal patináztak. Szóval szuper kis bolt. És itt van az is, ha veszel 20 szalvétát, 29 ft-ért odaadják darabját.Kép

JubiKép
Kell a szalvéta, amit fentebb mutattam? Meg olyan halasom is van talán, ami mellett citrom van. Ez is a kersetettek között volt nálad.Kép
Legközelebb rózsás pályázat legyen már jóóóó?! Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Hajni!
Háááát ezek megint gyönyörűek lettek!!!! Én mért nem tudok ilyeneket??? brühühüüü

Jubiéknak mél megy...

Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Jubi! Odaért a pályázatom? És elfogadható?
Kérek mindenkit akinek tartozásom van jelezze emilben vagy a portalos oldalon mert holnap rendezném a dolgaim. Itt most 5 boríték van félig kész állapotban!
hajni nagyon szépek..és többet nem is lehet hozzáfüzni, klassz mint mindig!Kép
abby
 
 


Jó reggelt lánykák!

Ha van egy kis jószándék bennetek, nem írjátok tele az oldalt négy nap alatt Kép Megyek balcsira áztatni a senekem!
De mire visszajövök már fent lessznek a pályázati munkák, és majd jó szavazhatok is Kép

Koda!

Rózsás?! Nem vagy te egy kicsit részrehajló? Kép Kép

sziasztok!

Kép
krimo
 
 


Sziasztok!
Most van egy PICI időm, megpróbáltam visszaolvasni!

Anita77!
Én először a keretet festem, és csak utána szalvétázok!

Krimo!
Látom belejöttél a repsztésbe! Én le szoktam SZÁRADÁS UTÁN kenni még dekuplakkal, nem lesz semmi baja! A nagyon zöld kerethez: egy csepp feketével lehet tompítani a színét.

Koda!
Végre itthon!! Megkaptuk a lapot, aranyosak vagytok!Kép A leírtak alapján jól sikerült kis bevásárló körút volt Kép Alig várom, hogy készíts valami madárkakis-patinás csodát, és megmutasd!Kép Megmozgatta a fantáziámat!! Az a szalvéta, aminek feltettem a képét (http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/aug13_-_6) a keresettjeim között van, és nagyon vágyok rá! Meg tudnánk valahogy bótólni???

Conti!
Megérkezett a te és a Barbara pályázata is! Küldtem választ!

Zsu!
TEgnap írtunk neked mélt, remélem összejön a fényképes dolog!

Hajni!
Hát már te is??? Senki nem menekül a könyvektől?Kép

Szandra!
Megkaptam és válaszoltam is!

Abby!
Megérkezett a pályázatod, válaszoltam is! És ne aggódj, ne vedd olyan komolyan, ez csak egy JÁTÉK!! Kép

Krimo!
JÓ áztatást!

Koda!
Ez a rózsás téma jó ötlet! ...de még nem tudom, hogy legyen-e másik pályázat! Eddig 19-en neveztek erre..szerintem nem rossz...

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Elnézést mindenkitől, de lehet, hogy ez a csere oldalt érintené, de itt kezdtem el. Legközelebb figyelek megígérem!Kép

JubiKép
Akkor adom ezt a kék-sárga tájat. Meg tudjuk bótolniKép Mond egy köszit és el van intézve...

Ez esetleg érdekelne?
http://babanet.hu/album/albumimages/1776/69152.jpg

Ez is van, de kék kockával a szélén:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/garten076.jpeg

Meg ezt is tudom adni:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/kueche009.jpeg

És van egy problémám az oldaladdal kapcsolatban. Itt a Wanted szalvik között van 5 db egyforma halas szalvéta egymás után. Azt hittem, hogy ennyire kell neked, de mikor rájuk kattintok, mindegyik alatt más van, ha kinagyítom. Ezek alatt vannak a színes,rajzolt zebrák....Pedig már ezt a halas szalvit is beszereztem neked....Te is ezt látod??????

KrimoKép
Már nem olvasol, de nagyon jó pihenést kívánok!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!
Valakitől kaptam ma nevezési díjként két szalvétát, de a feladóhoz csak annyi van írva, hogy MOL, és P.B. Felfednéd a kiléted? Sajnos nem tudtalak beazonosítaniKép

Koda!
Én azért a köszönömnél többre gondoltam Kép Ha nem kérsz tőlem semmit, majd jól megleplekKép
A zebracsapat is nagyon tecc, a másik kettőt viszont nem tudom megnézni, csak a G-portal logo jön be Kép A wantedok között nem a citromos halat keresem, mert az már a gyűjteményemben meg van, csak rosszul töltöttem fel Kép

Köszi, Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubiiiiii!
Én is vagyok!! Neveztem!!! Hurrááááá!!
Kép
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?