Sziasztok lányok!
sajnos helyzet változatlan, még mindig taknyos boti, ezt nem értem, már jobban volt, szerintem azért a fogzás is közre játszik. én 4 fogat érzek, hogy készülnek áttörtni, szegénykémnek a nyakában már nem előke, hanem pelenka van, mert patakokban folyik a nyála. drnő szerint a fogzás nem okoz ilyen erős náthát. daniella, nálatok meddig tartott ez a hülye orrfolyás?
köszönjük a képhozzászólásokat, hát igen, megy az idő, számomra is hihetetlen, hogy már 1 éves lesz boti. tegnap a papától kapott egy akus kismotort, hozzáteszem ez volt apám álma, még mikor az ikreket vártam, hogy vesz nekik kismotort vagy dzsipet, 2 éves kórtól ajánják, hát nem odaadta neki tegnap. felvettem ezt is videora küldöm a csókos storyval együtt, ha végre lesz időm. persze előtte az apja és nagyapja csípőre tett kézzel csodálták a gyereket, aki simán ledőlt a motorról, naná, hogy ordítva vettem fel. mert utána nem lehetett levenni a motorról.
kajálás jól sikerült, én változatlanul nem szerettem meg a kínait, de egyszer elment. minden édes vagy csípős. szeretem az édeset, de azért kicsit ettem volna sósat is. de most a rántottananász a csúcs nálam. jobb, mint a banán, mert nem olyan tömör.
swidi!
gratulálok az elinduláshoz. gyöngyözöl? majd küldök emailben könyvet róla, nekem magas, tudod én le vagyok maradva a női munkákkal (kötés, horgolás, varrás) mert én technika órán anno a suliban fúrtam-faragtam, csavarbementet csináltam. nálunk ez volt a tecnika óra, régebben meg volt lányoknak háztartástan, de az egy korszakkal előttem. nagyon jó a gengszertnős képed, szerintem ne legyél elkeseredve, nagyon csinos vagy sokat visszafogytál. szépek vagytok rajta az uraddal. nagyon tetszik az ötlet a 20-as évekről, sokmindent ki lehet belőle hozni.
lucám!
tesód, hogy van? nagylegény megy ezerrel? boti azóta nem annyira pakol, láthattad a képeken, hogy csak "ennyire". eddig csak úgy ment boti, ha valakihez ment, most már simán egyik helyről a másikra, mi már nem kellünk. a játszótéren cipőben is megy a kavicsok között. pedig az azért nehezebb. állatira tetszik neki. kajcsink totál elfogyott, remélem nektek is
sajnos a főzött kaját nem akarja enni. rég kérdeztem, gergőről tudsz valamit.
angyalom!
jól vagy? minden rendben? vukk nem látogat? anyukád rendben van? imádkoztam ám érte ,csak írni nem volt időm. nálatok, hogy áll a h1n1 mizéria?
laar!
még régebben kérdezted, hogy nem viszem -e botit levegőre, dehogynem mindenhova viszem, csak kicsit ijesztő, mikor a szomszéd iskolát bezárják, de rájöttem, hogy nem vészes az egész, csak kell az amerikai gyógyszergyártó cégeknek a lóvé, ugyanis ők az alap vakcina gyártói. a családbarát háziorvosunk (ilyen is van) aki gyerekorvos és sokmindenben kikérem a tanácsát nem oltja a praxisában lévő gyerekeket, ha kérik tőle, akkor átirányítja a másik orvoshoz a szülőket. a háziorvosunk meg átesett rajta, mert találtak a vérében és azt mondta, hogy semmi tünete nem volt, a kolléganője köhögött, tiszta beteg volt, neki meg nem volt a vérében. szóval éredekes egy dolog ez az eégsz. szerintem ez is kampány.
daniella!
hát én biztos elájultam volna, ha boti ennyit hányt, gratulálok az erődhöz. én mindentől össze...rom magam, ha a gyerek egyet tüsszög, már végem. szegény picilány, remélem azóta semmi baja. de ők azért is hánynak sokat, számunkra soknak tűnik- mert rengeteg a nyáluk, nem?néha botiból annyi nyál kijön, hogy el sem hiszem, ha ezt lenyelik, akkor a kajával kerveredve óriási mennyiségnek tűnik. remélem ti már jobban vagytok! jó az email, amit küldtél, már vagyunk egy-ketten a fórumon, akik egyetértenek vele. (kiru, petra, én tuti) sajnos igaz, magyarország, benépesítünk, tényleg ezt teszik, mi meg gondolkozunk, hogy merjünk- e vállalni tesót.
bibócska!
de jó, nemsokára genetikai uh? 13. héttől kicsit könnyebb lesz, meg zajlanak majd az események. genetikai uh, afp, megint genetikai uh. szóval lesz teedőd. gratulálok a kiskönyvhöz, én is nagyon büszke voltam rá. én totálisan együtt érzek veled, majd figyeld meg, hogy te is jól elkapatod a kiskölköt
ennyi szenvedés után, ha majd rádnéz elolvadsz. én is így vagyok vele, pedig olyan égedelem néha.
képzeljétek lányok voltak tegnap ritáék, ákossal. nagyon jófej volt, végig vigyorizott rám, meg kurjongatott. boti tök féltékeny volt, szegény áki kapott egy jobbost. borzalom boti ezzel a bunyózással, egyszer én is meg fogom csapkodni, mert lassan gyerekek közé sem merem vinnni. mi lesz a tesóval? fémketrecben kell majd tartani?
vasi!
holnap drukkolok, várjuk a fejleményeket, hogy mit mond a csodadoki.
grácus!
kényeztesd az urad, biztos nagyon szenved szegény.
szilvi!
valami fejlemény? még mindig ennyi a meló? gyerek gyakrabban.
nofi!
mi a helyzet? én már kész idegronyó lennék a helyedben. voltál már végre dokinál? egy vélemény nem vélemény, több orvost is meg kell kérdezni. írjál már, mert nagyon drukkolok, hogy mi van.
lesza!
ákosnak nagyon sok gyógypuszi és minden tiszteletem a tied, hogy ilyen ügyesen megoldod ezt a bölcsi kérdést. később biztos jobb lesz, ha nagyobb ákos, addigra hozzászokik a sok bacihoz, amit a bölcsiben szerez. jó erős lesz az immunrendszere. még szopizik? karácsonyra nem jöttök haza?
suzy!
remélem élvezed az otthoni légkört. nagyon örülök, hogy végre egy kicsit anyucizhatsz, mind a kettőtökre jó hatással lesz. gyógyulást kívánok anyudnak és nagyon vigyázz az úton hazafelé, már ha kocsival jöttél.
petrám!
én nem tudom, hogy te honnan veszed az energiát, de adj nekem is. szerintem is jó, hogy nincs ovi, nehogy kornélka hazahozza a vírust, flóra még picike, neki nehéz lenne. beoltattátok magatokat? nekünk ajánlotta a hivatalos gyerekorvos, de hülyeséget mondott, mert attól, hogy én be vagyok oltva, boti még elkaphatja. egyébként én sem és norbi sem oltatjuk be magunkat. megvárjuk, hogy mások körülöttünk megtegyék!
na felébredt a kis szörcsögim, szép napot lányok, reméle nem hagytam ki senkit, de ha igen bocsika. szeri szeri mindenkinek!