Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsuzsa nagyon jó a videó ügyes a csaj!! Mindjárt mész a dokimhoz. Ne izgulj minden redben lesz. Remélem Te is meg leszel elégedve vele mindt Én. Gratula a fogyáshoz!!

Petra férjecském jól viseli holnap megyünk vissza kapocs szedésre. Aranyosak a gyerkőcők!!

Daniella Alexa nagyon aranyos!

Bibócska nagyon aranyos Picirix! A genetikai uh-hoz drukk de minden rendben lesz!

Remélem mindnki jól van!

Velem semmi különös!
Megyek mert mindjárt kész az ebéd rakott tésztát csinálok!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok Lányok!

Képzeljétek, tegnap este sajnos az ügyeleten kötöttünk ki. :( Kezdődött azzal a dolog, hogy Alexa már a déli, saját főzésű cukkini-krumpli párost is nyögvenyelősen ette, a felénél fel is adtam a dolgot, nem akartam erőltetni. Utána sétáltunk babakocsival egy nagyot a városban, majd 3-kor betértünk a Nagypapámhoz uzsizni. Barackot kapott almával (saját készítésűt). Ezt is ímmel-ámmal ette, amikor elkezdett sirdogálni, nem is adta neki a Papám tovább. Erre elkezdett köhögni, majd hányni! Még sosem hányt eddig, nagyon megijedtem. Felkaptam és rohantam vele a fürdőbe, közben egyfolytában jött ki bekőle a cucc (barack, alma) iszonyat mennyiségben, azon paráztam, hogy meg ne fulladjon, mert alig kapott levegőt. Megmosdattam (minden olyan lett, az ő ruhája+enyém is, a szőnyeg stb.) Utána úgy tűnt, hogy jobban lett, betettem az autóba a hordozóba és gondoltam elmegyünk apa elé a melóhelyére és majd együtt haza jövünk. Kb. 100 m-rel a melóhely előtt megint elkezdett hányni. Megálltam az út szélén, kivettem a hordozóból, az ölemben fogtam és úgy vezettem lassan apa munkahelyéig. Ő jött egyből és el is indultunk haza. Előtte még felhívtam a dokinéninket, szerencsém volt, mert az ügyeleten aznap pont ő rendelt, mondta, hogy ha lesz még hányás, akkor vigyük be. Hazafelé mégegyszer hányt apa ölében. Otthon lezuhanyoztuk a nagykádban, mert tiszta hányás volt szegénynek még az arcocskája és a haja is. Átöltöztettük, majd el is aludt, pont jött az alvásideje. Miután felébredt, elmentünk az ügyeletre. Kapott egy B6 szurit a combikájába, mondták, hogy csak anyatej, víz menjen, esetleg tea, ha elfogadja és nagyon kevés tápi. Ha újra hány, akkor kórház és infúzió, nehogy kiszáradjon. Szerencsére azóta nem hányt Lexi (kopp-kopp!!!), este csak szopi volt 7-kor és 9-kor is meg utána egy nagyon kevés tápi (50-60 ml), kaja semmi. Szerencsére az éjszaka nyugiban telt, de többször is belestünk hozzá, hogy minden okés-e. Ma is csak anyatej volt és egy kevés tápi, szerintem ez már így is marad estig. Most igazán örülök, hogy ennyi tejem van még, mert tudom, hogy ilyenkor az a legjobb neki. Kapott Magne B6 ivóoldatot (eddig nem is tudtam, hogy létezik ilyen) meg C-vitamint kell még adnom neki. A torka is piros volt, úgyhogy lehetett vírus is, de akár a kajcsi is lehetett a ludas. Bocsi, hogy ilyen hosszúra nyúltam.

Vasikáé: Gratulálok a fogyáshoz, ügyi vagy!

Nofikám: Nagyon el vagy tűnve, hogy vagytok? Voltál nődokinál?

Angyalom: Nagyon gratulálok a szívdobihoz, úgy örülök nektek!!!! Pihenj azért, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! Mikorra vagy kiírva? Milyen nevek jöhetnek szóba a kisbabókánál?

Bibócska: Biztos, hogy minden rendben lesz az uh-n és Picirix vígan elvan odabent a pocidban egészségesen! Csak erre szabad gondolni!!!!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Suzikám: Olyan jó, hogy haza tudsz jönni Anyudhoz és láthatod őt! Elhiszem, hogy már alig vártad! Imádkozom érte továbbra is, mondd meg neki, hogy csak pozitív dolgokra szabad gondolni, hinnie kell a gyógyulásban! Puszi nektek!

Etna: Nagyon sajnálom, hogy Boti beteg lett, jobbulást kívánok neki! Mi is átmentünk ezen a takonykóron szeptemberben, nagyon rossz volt!!! :( Még éjjel is többször kellett szívni az orrát. Sok gyógypuszit küldök neki! Az a baba-mama klub meg tök jó lehet, ahová jársz. Olyan jó, amikor az ember hozzá hasonlókkal (kisgyerekesekkel) megoszthatja a tapasztalatait!

Luca: Tesókád teljesen jól van már? Remélem, igen! Ő mikorra is van pontosan kiírva? Az én húgom ápr. 18-ra. Most volt a 18 hetes uh-n, szerencsére minden ok vele! Milyen nevek tetszenek tesódéknak? (Névmániás vagyok :D :D )
Tamás hogy van?

Kép

Kép
daniellla
 
 

 
 

Vasikáé: Igen, Alexa nagyon vigyori kiscsaj! A nap 90 százalékát végig mosolyogja szerencsére! :D Te mikor is mész pontosan dokihoz?

Kiru: Nagyon édi Ákos a hintában!
Milyen gyümiket kóstolt eddig? Mindegyik ízlett neki?

Arte, Szilvi: Nagyon el vagytok tűnve! :( Mi újság veletek????

Kép

Kép
daniellla
 
 


Daniella!
Elszomorodtam a sztorin, de ahogy a végére értem látom: már jobban van Alexa. El tudom képzelni hogy megijedtél, Tamás egyszer hányt nagyon keveset három hónaposan, de totál beparátzunk mi is. (visszagondolva inkább nagyobb mennyiségű tejcit bukott vissza...) A babák ilyenek: amilyen gyorsan jön náluk egy betegség, olyan gyorsan túl is lesznek rajta. Unokatesóm kislánya Alexával és Flórával egyidős, Ő is beteg volt: három napig lázas (38,5 körül), majd mikor lement a láza pöttyös lett... az orvos azt mondta nem kell megijedni, ez annak a vírusnak a "munkája", ami a lázat is okozta. Éppen most beszéltem velük, már csak egy-két pötty van, úgyhogy helyrejött Ő is. Alexa is biztos túl van rajta, nem kerül sor kórházra. Sajnos a piciknél nagyon veszélyes a kiszáradás, akár egy nap alatt is simán kiszáradhat. Figyelni kell van-e sok nyáluk, mert amíg az rendben, addig nincs gond. Puszi Nektek és jobbulást!

VEttem Tamásnak Cebion Multivitamin szirupot. Gyógyszertárban ajánlottak, tök jó, van benne egy csomó vitamin, erősíti az immunrendszert. EGy éves kortól lehet adni, remélem megússzuk vele a betegségeket. Amúgy nálunk minden rendben, bár a fogával kínlódunk rendesen, éjjel kétszer-háromszor kel, van, hogy fent van két órát :( De majdcsak túl leszünk ezen is. Tamás rengeteget beszél, el vagyok ájulva, olyan iramban halad beszéd terén. Már mond két szavas mondatokat: "Bubu (a kedvenc jegesmacija) pisi." - miután ráülteti a bilire a macit :D Nagyon édes.
Tesóm hazajött hétfőn, már nagyon jól van, hamarabb elfárad, mint előtte, de ez normális. Holnap meg varrat szedésre.

Csajok nagyon el vagytok ülve. Mi van veletek? remélem nem vagytok betegek, csak időtök nincs jönni.

Petrám!
NÉztem a képeket, hát csodásak ezek a gyerkőcök! Imádják egymást, látszik rajtuk.

Mennem kell, felébredt, írjatok CSajok pár sort, hogy minden rendben!

Kép

Kép
luca81
 
 


Daniella most látom, hogy közben Te is írtál: tesóm 15 hetes és máj. 12-re van kiírva. Most még azt mondják, hogy nem kérdezik fiú, vagy lány-e, maradjon meglepi. Szerintem úgysem fogják kibírni, ha az orvos azt mondja jól látszik, biztos megkérdik :) Neveket még nem mondtak, amíg nem lesz biztos, hogy fiú esetén.... , lány esetén.... addig nem árulják el. NAgyon titokzatosak. Tesódéknál mi lesz? Fiú/lány? Név?? Puszi

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok!

Daniella! Drágám, én annyira megilyedtem amikor írtad ezt a hányás dolgot. Még szerencse, hogy mára már jobban van szegénykém. Nagyon rossz az ilyen piciknek ez a dolog. Sajnos a Kornélkánál minden betegség így kezdődik. Aztán jön a láz. Hétfőn nálunk is volt hányás a tökösnél, majd megszakadt a szívem, mert könyörgött, hogy gyógyítsam meg... Háááát ez valami szörnyű rossz érzés, amikor nem tudsz rajta segíteni. Mi Dedalon kúpot kaptunk. Igaz a Kornél nagyobb, mint Alexa. Nem ilyesztettek meg az új influenzával?? Mert mikor én bementem a gyógyszertárba, hogy kérjek ilyen kúpot, akkor a gyógyszerész rögtön ezzel inditott, hogy azonnal vigyem orvoshoz, mert ez az új influenza, mondtam neki, hogy nincs láza, csak hány, és hogy délben jön hozzá a dokinő. De így csak a koplalást ajánlotta. Szerencsére egy napos dolog volt, és azóta virgonc mint mindig. Remélem, hogy nálatok is mára se híre se hamva a dolognak!! Jobbulást!!

Nálunk azt hiszem jön a fogacska, mert szegény Flórámnak tele van a nozikája, és széklet is hígabb, mint szokott. A Kornélkánál mindig ez volt a jele a fognak na meg a nyügösség enyhébb változata.

Zsuzsám! Drukkolok vasárnapra!! Ne aggódj minden rendben lesz!! Megcsinálja a műtétet, és jöhet a kisvasi/kisvasikáé! :)

Mindenkinek köszi a bókot a babóimra!

Jaj, Daniella! Ha nem is irtad volna oda, hogy ő a tesód kisfiam, én valahogy akkor is ráéreztem. Szerintem kicsit hasonlítanak egymásra a gyerekek!!

Most
wpetra
Pusztavám
 
 


Hoppá!! A laptop touchpadja, megint szívatott ! :oops: :roll: Mááár úgy unom... De majdcsak megtanulom, hogyan ne érjek hozzá gépelés közben.

Azt akartam írni, hogy most mennem kell, mert mindjárt itthon van az én drága krisztusi korba lépő párocskám!! Ma van a szülinapja!! :)

Sziasztok! Majd jöszök!! Puszi pocin kívül és belül mindenkinek!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok!

Tényleg nagyon sajnálom, h így eltűntem, már pár napja próbálok írni Nektek, de mindig van vmi....

Szóval ami a legfontosabb: van peteérésem! Tegnap délután megkaptuk az orvostól a "felszállási engedélyt". Úgyhogy megy a himihumi 1000el! :lol: Kaptam a "kis" petémről képet és azt mondta a dokibá hogyha összejön a baba akkor ez szép emlék :D

A házzal is haladunk, sinen vagyunk. Megrendeltem a konyhabútort, nagy nehezen kitaláltam milyen is legyen pontosan. Daniella a te konyhabútorod jó alap volt :D köszi a képet!

A munkát többek között azért hagytam ott, mert nehéz volt a bejárás. Sok időm ment el vele. Karrier szempontjából nagyon jó lett volna, de feladtam. Azurammal sem talákoztunk, csak nagyon keveset sajnos és (lehet h most kiröhögtök, de) inkább úgy döntöttünk, h munkahelyet váltok. Mikor megtudtam h felvettek a másik helyre akkor mondtam fel az előzőn. Szóval tutira mentem. Találtam másik munkát, szalagon dolgozom (mint diplomás szalagmunkás :8) ), de ma behívatott az üzemvezető és azt mondta, h hosszútávon számol velem. Most mindenhol lennem kell és be kell tanulnom mindent, h a 3 hónap próbaidő után le tudjunk ülni beszélni, h mi is leszek.... Úgyhogy mégis van remény.... Persze ha jön a baba, akkor úgyis mindegy! De majd meglátjuk... Majd a fentiek eldöntik :D A lényeg h munka, meg h a fentiek velem vannak, mert mindig segítenek.

De most lépek mert tanulnom kell, mertr az új helyemen vizsgáznom is kell majd!

Mindenkinek sok pusza és ölelés!!!! :wink:

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!

Daniella nagyon megijedtem mikor írtad, hogy Alexa hányt. Örülök, hogy már jobban van!!

Petra örülök, hogy Kornélka is jobban van!!

Arte akkor hajrá akciózatok ezerel!! A munka gondot megértem és örülök, hogy van másik!!

Férjem túl van a kapocs szedésen nem fájt neki nagyon elfáradt mire haza értünk!!

Velem semmi különös.

Remélem mindenki jól van!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Etnám, Daniellám!
Nagyon sajnálom a betegségeket :( Szörnyű lehet :( Remélem már jobban vannak a gyerkőcök!

Most gyorsan lefekszem, ki tudja meddig alhatok :S, Ákos újabban nemigen alszik esténként, nappal is összvissz 2-3 órát!
Holnap megpróbálok reagálni másra is!

Puszi mindenkinek!

kiru84
 
 


Sziasztok!

Grácus, milyen lett a rakott tészta? Párod jól van? Nálad semmi változás munka ügyben és baba ügyben?
Daniella, tiszta horror volt a sztori, de a vége hapy. Ennek nagyon örülök. Ahogy Luca is írta, sajna van ilyen és nem tudjuk mitől. Erikám is volt így, sőt ennél rosszabbul mert neki még hasmenés is párosult hozzá. Éjjel kiskanállal kellett 10 percenként itatnom. Másnap vinnem kellett gyerekorvoshoz. Az ügyelet le adta a drótot hogy nem hagytam ott a kórházba. Ott rohangáltunk az udvaron, még nem volt egy éves sem mert fognom kellett a kezét, a dokinéni teljesen el volt csodálkozva. Semmi baja nem volt.
Egyébként vasárnap megyek dokihoz.
Luca, vitamin kúra az jó, fogacskákat nem irigylem tőletek de hát mit lehet tenni, muszáj kijönniük valahogy. Férfiaknál ez nehéz ügy. Tényleg nagyon édesek amikor már beszélgetnek is ezek a csöppök. A hugid sorsát sem irigylem, nem lehet most könnyű neki.
Petra, köszönöm hogy szorítasz. Én is nagyon remélem hogy megcsinálja. Isten Éltesse aZuracskádat. Az én Vasikám is krisztusi kórba lépett szeptemberben.
Arte, borzasztóan örülök hogy végre jelentkeztél, de leginkább a csupa jó híreknek. Nem kell aggódnod a szalagmunka miatt, hamar elő fognak léptetni. De az is lehet hogy már nem éled ezt meg (én kívánom tiszta szívből) mert baba lesz ebből a himihumiból, az már tuti. De, ne hajts annyira a melóval, sokat lazíts. A konyhabútornál tartotok? ez fantörpikus.
Etnám, mizujs Botival? Jól vagytok? Bírod még cérnával? Készen van már az a csizma?
Nofi, megint jól eltűntél pedig minden nap rád gondolok hogy vajon mi van már? Írd már meg hogy voltál-e dokinál. Ne légy ilyen kegyetlen.
Suzi biztos nem ír mert most hapy az anyukájával, családjával és babázik ezerrel. Élvezd is hiszen erre mindenkinek szüksége van.
Lesza esmét nagyon rég jelentkeztél. Lehet hogy van munkád? Ákos bírja a bölcsit?
Szilvi, valami újság? Te sem jelentkeztél már nagyon rég.
Lépek, már megint be tároltam nektek. Ugye nem utáltok érte?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Zsuzsa!

A rakott tészta finom lett havonta 1-2 x csinálok szereti az egész család!! :lol: Férjecském jól van sétál meg pihenget. Munka ügyben semmi új sem baba ügyben. Igaz ez a hónap nem is esélyes mert csak egyszer voltunk együtt a 6. napon és azóta sem gyógyszerek meg a műtét miatt. Majd talán a kövi hónapban!!

Puszi!!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok,

Sajnos nem tudok nagyon jonni, mert Akos megint beteg. Nem tudom, hogy a bolcsiben szedte ossze vagy a dokinal az oltara varva. Lazas, kohog es tusszog es sir szegeny. Voltam vele dokinal, azt mondta napi ket paracetamol, hogy ne legyen annyira rossz a kozerzete, de ennyi. Egy her mire atmegy rajta.

Daniella, orulok, hogy Alexa jol van. Gondolom nagyon megijedtel. A hanyas nagyon rossz dolog es szerintem eleg veszelyes is. Nagyon szep a kiscsaj a kepen az unokatesojaval. Olyan jo, hogy van neki. A csalad szerintem nagyon fontos.

Luca, testvered, hogy van? Jaja lattam a kepet Tamasrol. Annyira gyonyoru az a fiu.

Kiru, Akos olyan edesen alszik abban a hintaban. Mi is pont ilyet tervezunk Akosna venni karacsonyra. Hogy hogy nem alszik Akos ejszaka? Tortent valami?

Most mennem kell, mert Akos nagyon nyugos es addig kell elokeszitenem a kajat, amig alszik egy par percet.

Szep napot.

Ui. Angyal nalad mi ujsag?

Kép
lesza
 
 


bocsi lányok, de megint csak írok, remélem mindenki jól van.
botikám tiszta takony, kb 20 percenként kell szívni az orrát, már kezd eszegetni, de még mindig nem az igazi. wiwre raktam fel képeket, ha ven kedvetek nézzétek meg, majd küldök emailben is, de most arra sincs időm. elég makacs ez a takonykór, torka már nem piros. orvoshoz nem viszem vissza, mert annyian vannak, gondolom mindenki adatja be az oltást. még betegebb lenne, mint most, ha odavinném. de azért remélem lassacskán renbejön. éjjel már csak 1x kellett szívni az orrát.
tengap voltunk 4 éves házasok, ma botit lepasszoljuk, mert megyünk kínaiba, minden évben más nemzet konyháját kóstoljuk, most a kínai van soron. én nem szeretem, de a rántottbanán jöhet. romantika elmarad, mert persze 18-án pont megjött! :roll: ilyenkor örülök, hogy élek, nemhogy romantikázzak. legalább nem lesz meg szilveszterkor, mert megyünk bulizni,remélem boti is így gondolja, ő nagymaminak lesz lepasszolva most másodszor, mert az epeműtétemnél is ott volt. jó lenne nem kéne hazarohannom. na mára ennyi, megyek rajzolok magamnak egy arcot, mert lassan viszi az apja botit anyuékhoz és utána megyünk. holnap jövök beszámolni, ha nem lesz gyomorrontásom. szép napot mindenkinek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok csajok !

Bocsi hogy igy eltuntem ,igyekszem visszaolvasni mindenkit, Alex multhet csutortokon elindult ugy igazan , rohan , szalad, megfordult iranytvalt es uzsgyi tovabb, nagyon elvezi az uj tudomanyat.
Nallunk minden rendben, ujra elkezdtem gyongyozni ugyhogy szabadidomben meg gornyedek az asztal felett.
Na megyek mert felkelt a hercegem.
puszika mindenkinek
Alexanak es Botinak meg sok sok gyogypuszit kuldok : cuppp cupp cuppc cupp
:lol:
Nagyon edesek a kepek Botirol!!!!!!!!!!!! :lol:
swidi05
 
 


Sziasztok lányok!

sajnos helyzet változatlan, még mindig taknyos boti, ezt nem értem, már jobban volt, szerintem azért a fogzás is közre játszik. én 4 fogat érzek, hogy készülnek áttörtni, szegénykémnek a nyakában már nem előke, hanem pelenka van, mert patakokban folyik a nyála. drnő szerint a fogzás nem okoz ilyen erős náthát. daniella, nálatok meddig tartott ez a hülye orrfolyás?
köszönjük a képhozzászólásokat, hát igen, megy az idő, számomra is hihetetlen, hogy már 1 éves lesz boti. tegnap a papától kapott egy akus kismotort, hozzáteszem ez volt apám álma, még mikor az ikreket vártam, hogy vesz nekik kismotort vagy dzsipet, 2 éves kórtól ajánják, hát nem odaadta neki tegnap. felvettem ezt is videora küldöm a csókos storyval együtt, ha végre lesz időm. persze előtte az apja és nagyapja csípőre tett kézzel csodálták a gyereket, aki simán ledőlt a motorról, naná, hogy ordítva vettem fel. mert utána nem lehetett levenni a motorról.
kajálás jól sikerült, én változatlanul nem szerettem meg a kínait, de egyszer elment. minden édes vagy csípős. szeretem az édeset, de azért kicsit ettem volna sósat is. de most a rántottananász a csúcs nálam. jobb, mint a banán, mert nem olyan tömör.

swidi!
gratulálok az elinduláshoz. gyöngyözöl? majd küldök emailben könyvet róla, nekem magas, tudod én le vagyok maradva a női munkákkal (kötés, horgolás, varrás) mert én technika órán anno a suliban fúrtam-faragtam, csavarbementet csináltam. nálunk ez volt a tecnika óra, régebben meg volt lányoknak háztartástan, de az egy korszakkal előttem. nagyon jó a gengszertnős képed, szerintem ne legyél elkeseredve, nagyon csinos vagy sokat visszafogytál. szépek vagytok rajta az uraddal. nagyon tetszik az ötlet a 20-as évekről, sokmindent ki lehet belőle hozni.

lucám!
tesód, hogy van? nagylegény megy ezerrel? boti azóta nem annyira pakol, láthattad a képeken, hogy csak "ennyire". eddig csak úgy ment boti, ha valakihez ment, most már simán egyik helyről a másikra, mi már nem kellünk. a játszótéren cipőben is megy a kavicsok között. pedig az azért nehezebb. állatira tetszik neki. kajcsink totál elfogyott, remélem nektek is :oops: sajnos a főzött kaját nem akarja enni. rég kérdeztem, gergőről tudsz valamit.

angyalom!
jól vagy? minden rendben? vukk nem látogat? anyukád rendben van? imádkoztam ám érte ,csak írni nem volt időm. nálatok, hogy áll a h1n1 mizéria?

laar!
még régebben kérdezted, hogy nem viszem -e botit levegőre, dehogynem mindenhova viszem, csak kicsit ijesztő, mikor a szomszéd iskolát bezárják, de rájöttem, hogy nem vészes az egész, csak kell az amerikai gyógyszergyártó cégeknek a lóvé, ugyanis ők az alap vakcina gyártói. a családbarát háziorvosunk (ilyen is van) aki gyerekorvos és sokmindenben kikérem a tanácsát nem oltja a praxisában lévő gyerekeket, ha kérik tőle, akkor átirányítja a másik orvoshoz a szülőket. a háziorvosunk meg átesett rajta, mert találtak a vérében és azt mondta, hogy semmi tünete nem volt, a kolléganője köhögött, tiszta beteg volt, neki meg nem volt a vérében. szóval éredekes egy dolog ez az eégsz. szerintem ez is kampány.

daniella!
hát én biztos elájultam volna, ha boti ennyit hányt, gratulálok az erődhöz. én mindentől össze...rom magam, ha a gyerek egyet tüsszög, már végem. szegény picilány, remélem azóta semmi baja. de ők azért is hánynak sokat, számunkra soknak tűnik- mert rengeteg a nyáluk, nem?néha botiból annyi nyál kijön, hogy el sem hiszem, ha ezt lenyelik, akkor a kajával kerveredve óriási mennyiségnek tűnik. remélem ti már jobban vagytok! jó az email, amit küldtél, már vagyunk egy-ketten a fórumon, akik egyetértenek vele. (kiru, petra, én tuti) sajnos igaz, magyarország, benépesítünk, tényleg ezt teszik, mi meg gondolkozunk, hogy merjünk- e vállalni tesót.

bibócska!
de jó, nemsokára genetikai uh? 13. héttől kicsit könnyebb lesz, meg zajlanak majd az események. genetikai uh, afp, megint genetikai uh. szóval lesz teedőd. gratulálok a kiskönyvhöz, én is nagyon büszke voltam rá. én totálisan együtt érzek veled, majd figyeld meg, hogy te is jól elkapatod a kiskölköt :lol: ennyi szenvedés után, ha majd rádnéz elolvadsz. én is így vagyok vele, pedig olyan égedelem néha.

képzeljétek lányok voltak tegnap ritáék, ákossal. nagyon jófej volt, végig vigyorizott rám, meg kurjongatott. boti tök féltékeny volt, szegény áki kapott egy jobbost. borzalom boti ezzel a bunyózással, egyszer én is meg fogom csapkodni, mert lassan gyerekek közé sem merem vinnni. mi lesz a tesóval? fémketrecben kell majd tartani? :roll:

vasi!
holnap drukkolok, várjuk a fejleményeket, hogy mit mond a csodadoki.

grácus!
kényeztesd az urad, biztos nagyon szenved szegény.

szilvi!
valami fejlemény? még mindig ennyi a meló? gyerek gyakrabban.

nofi!
mi a helyzet? én már kész idegronyó lennék a helyedben. voltál már végre dokinál? egy vélemény nem vélemény, több orvost is meg kell kérdezni. írjál már, mert nagyon drukkolok, hogy mi van.

lesza!
ákosnak nagyon sok gyógypuszi és minden tiszteletem a tied, hogy ilyen ügyesen megoldod ezt a bölcsi kérdést. később biztos jobb lesz, ha nagyobb ákos, addigra hozzászokik a sok bacihoz, amit a bölcsiben szerez. jó erős lesz az immunrendszere. még szopizik? karácsonyra nem jöttök haza?

suzy!
remélem élvezed az otthoni légkört. nagyon örülök, hogy végre egy kicsit anyucizhatsz, mind a kettőtökre jó hatással lesz. gyógyulást kívánok anyudnak és nagyon vigyázz az úton hazafelé, már ha kocsival jöttél.

petrám!
én nem tudom, hogy te honnan veszed az energiát, de adj nekem is. szerintem is jó, hogy nincs ovi, nehogy kornélka hazahozza a vírust, flóra még picike, neki nehéz lenne. beoltattátok magatokat? nekünk ajánlotta a hivatalos gyerekorvos, de hülyeséget mondott, mert attól, hogy én be vagyok oltva, boti még elkaphatja. egyébként én sem és norbi sem oltatjuk be magunkat. megvárjuk, hogy mások körülöttünk megtegyék! :lol:

na felébredt a kis szörcsögim, szép napot lányok, reméle nem hagytam ki senkit, de ha igen bocsika. szeri szeri mindenkinek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!
Grácus, örülök hogy jól van a férjed. A baba is jönni fog. Tudom milyen nehéz időszakon mentek keresztül mert az én Vasim is sokat volt kórházban a balesete miatt és már alig vártam hogy haza jöjjön, de még akkor sem volt felhőtlen a dolog hiszen másfél hónap után szűkülete lett. Nagyon nehéz volt. Nálatok ez a probléma nem áll fenn de sokáig ne halogassátok ne hogy úgy járjatok mint mi.
Lesza, jó hogy jelentkeztél és nagyon sajnálom hogy Ákos megbetegedett. Remélem hamar meggyógyul.
Etna, nagyon bátor vagy hogy kipróbáltad a kínait. Én biztos hogy nem mennék mert annyira idegen hogy elképzelésem sincs milyen íze lehet. Nem vagyok olyan bátor hogy kóstolgassak. Botit nagyon sajnálom, és remélem hamar rendbe jön. Kemény legény, biztosan így is lesz. Az jó hogy már csak egyszer szívtok éjjel. Köszi hogy szorítasz, rám is fér. Nagyon izgulok.
Swidi, tök jó hogy írtál. Alex már a harmadik kissrác aki elindult és mindegyik nagyon élvezi hogy mit tud. Tök jóóóó!
No, kellemes hétvégét kívánok mindenkinek, legyetek jók és szépek.

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Luca voltatok ma délelőtt Győrbe? Csak mert mintha titeket láttalak volna az Interspar előtti parkolóba, de nem bizti.

Kép
Kép
arte
 
 


Arte!
Voltunk Győrben :) Igen, az Intersparban kb. fél 10-11-ig. Kifelé, vagy befelé láttál bennünket? Mert kifelé alig bírtam kitolni a sok játékot, amit vettünk :D - elég viccesek lehettünk. Van egy tök jó játékbolt ott, baromi olcsó, vásárolgattunk karira, Tamást alig lehetett onnan kivontatni, nagyon elvolt. Amúgy érezd magad letolva, miért nem szóltál??? Én nem néztem semmit és senkit, biztos voltam benne, hogy nem lehet ott ismerős :D Puszi

Etnám!
Intézkedem, kiment a fejemből :oops: hívom a csajt hétfőn! Botinak jobbulást, sajnálom szegényt, hogy így belekeveredett.

Sajna most nem tudok többet írni, Tamás nyügi, ma egész nap mentünk, most értünk haza. vannak új képeink is, majd teszek fel holnap. További szép hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
luca81
 
 


Vasi!
Holnapra megy a drukk, aztán tessék sietni beszámolni nekünk!!!

Swidi!
Akkor Alex és Tamás totál egyidősen indultak el, 15 hósan. Tamás is úgy megy, mint a szélvész. Már nem tudok vele nyugiban menni vásárolni, mert egy szempillantás alatt elrohan mellőlem, míg pakolok a kocsiba, tiszta ideg vagyok. Eddig elácsorgott, nézegetett szépen, most tessék.... Viszont mióta megy, jobban elvan, nem lóg mindig rajtam, úgyhogy itthon nagyobb nyugi van. Nem kell mindig kísérgetnem, ennek örülök, tudom tenni a dolgom. Majd tegyél fel képeket a nagylegényről, bizti sokat nőtt Ő is. Puszi Nektek!

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok Lányok!

Olyan aranyosak vagytok, köszönöm a kedves szavakat Alexa kapcsán, annyira jól estek. :oops:

Petra: Szerencsére már jobban van Alexa, bár tegnap este lett egy kis hőemelkedése, de mára már nem volt neki. Ami aggaszt még, hogy van egy kis hasmenése is, hétfőn majd rákérdezek a dokinéninél. De szerencsére jó kedvű és eszik is rendesen. Nekünk nem mondta a dokinéni az újinfluenzát, mikor elvittem hozzá Lexit. Daedalon kúpot egyébként nekünk is írt fel, de mivel utána már nem volt hányás, nem kellett beadnom neki. A Magne B6 ivóoldatot kapta még 2 napig. Meg Cebiont adok neki és a torkába kell Tantum Verde-t spray-zni, mivel piros volt neki egy kicsit.
Kornélka már jobban van? Remélem, igen! Szegénykém, milyen aranyos lehetett, amikor kérlelt téged, hogy gyógyítsad meg! Hány napig koplaltattad? Emlékszem, mikor gyerekkorunkban hányás miatt koplalnunk kellett, azt olyan rosszul éltem meg. Nagyon nehezen fogtam fel, hogy nem ehetek rendes kaját és anyukám azért mondja ezt, mert jót akar nekem és nem azért, hogy bántson. :)
Flóra baba hogy van? Most már Alexa is egyre többet üldögél.

Etna: Jobbulást Botinak! Nálunk kb. 2 hét volt, mire lement ez a takonykór, azt hittem, már sosem lesz vége! Nálunk is egybe esett a fogzással. Egyébként én is pánikolós fajta vagyok, ha a gyerekemről van szó, akkor meg főleg, utólag magam is meglepődtem, hogy milyen higgadtan kezeltem a szitut, később jött ki rajtam az ideg. :cry: Azért elég félelmetes volt, főleg, amikor vezetés közben a hordozóban hányt és le kellett állnom az út szélére, hogy az ölembe vegyem. Lényeg, hogy túl vagyunk rajta! Aranyos lehet Boti azon a kis motoron, várom róla a képeket! Ma szétnéztünk Apával egy kicsit 1-2 játékboltban, hát....tudtunk volna miket választani Alexának, de egyszerűen horror, hogy milyen árak vannak. A könyvesboltban ugyanezt tapasztalja az ember sajnos.

Csajszik, én imádom a kínai kaját, sőt az egyik kedvencem! De a legjobban a thai kajákat szeretem, ha Pesten járunk a Westend-ben mindig kell ennem olyat! Nekem a keleti konyha egyébként nagyon bejön! Mondjuk nem vagyok válogatós, szinte mindent szeretek, még a tengeri herkentyűket is! Pedig azt aztán elég sok ember nem csipázza. :)

Arte: Remélem, beválik neked az új melóhely, szorítok, hogy így legyen. Jól tetted, hogy csak akkor mondtál fel, amikor biztos lett a másik, főleg ebben a válságos időszakban. Babásodás terén most hol is tartotok pontosan? Figyelte a dokid a tüszőidet uh-val? Bocs, kicsit elmaradtam... :oops: Konyhabútor ügyben örülök, hogy segíthettem. Nagyon várom már, hogy lássak a tietekről is fotókat!

Szilvi: Miért tűntél el ennyire?????? :( :( :(

Leszám: Nagyon sajnálom, hogy Áki beteg, remélem, semmi komoly és tényleg lemegy 1 hét alatt! Orrszívás és C-vitamin, ezek, amiket megtehetsz! Láza nem volt? Írj egy kicsit részletesebben is Ákosról, mekkora, miket csinál mostanában?

Luca: Mitől lehetett nyügi Tamás? Neki hány foga van most? MMR (15 hós) oltáson voltatok már, ugye? Nem viselte meg?
Tesóméknál a lánynév a Léna, fiúnév még nincs. Most nem kérdezték meg a nemét, karácsonykor akarnak menni 4d-re és majd ott nézetik meg. De a fiú után most kislányt szeretnének inkább.

Lassan megyek is, apa ma tejfakasztó bulin van, úgyhogy egyedül fürdettem, mert anyumék sem voltak itthon. De megoldottam a dolgot, csak azért könnyebb kettesben. Előkészíteni, elpakolni mindent. stb.
Jó éjt, szép álmokat, puszi nektek!!!!

Kép

Kép
daniellla
 
 


vonalzó próba

Kép

Kép
daniellla
 
 


megint

Kép

Kép
daniellla
 
 


??

Kép

Kép
daniellla
 
 


na

Kép

Kép
daniellla
 
 


Nemtom, miért nem teszi be. :( :(

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok!

Etna, Daniella,Petra!
Remélem jobban vannak már a kicsik, borzasztó lehet végignézni ahogy szenvednek szegények, gondolom majd megszakad a szívetek.

Daniella, hasmenésre a bnőmnek a fekete teát ajánlották.

Etna!
Elhiszem, h megijedtél, engem is a szülők is és a nagyszülők is ijesztgetnek, az én gyerekdokimnak ugyan ez a vélemény, csak kampány, a másik hiába oltatom be magam, hordozó lehetek, és ugyan úgy átadhatom a kicsinek, szóval tök mindegy.Nem tom megvédeni sehogy, akkor minek tegyem ki a szervezetem ennek, ráadásul sosem oltattam még be magam.

A bnőm azt mondta, h tornán mesélte neki az egyik szülő akinek ovis a gyereke, h akik be lettek oltva mindnek magas láza lett, akkor nem értem hogy lehet egy fél éves gyereket beoltani ezzel..még a végén nagyobb baja lesz, mintha elkapná..

Próbálok betenni néhány képet a lakásról..nem biztos h látszik rendesen mert telefonnal lett csinálva

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Kép Kép Kép Kép

a kandallo mögött jobbra van az előszoba és a szobák fürdő, balra, ahol az ablak van, ott lesz a konyha..

a tapéta llesz a nappaliban, az egyik falon az ülőgarnitúra mögött

ahol a zuhanykabin tálcája van, az a fürdő, a fehér fekete csempés a wc..egyenlőre ennyi, de majd még küldök, mert azóta már sokat haladtunk..

nem túl jó képek de vmi:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!

Luca: akkor láttalak Benneteket, amikor a kocsiból szálltatok ki. Aztán csak lestem, nem voltam benne biztos, h ti lehettek azok. Ahogy mentem be az Intersparba, állandóan hátra volt a fejem jól meglestelek Bennetek, a barátnőm mondta is h ne lessek annyira, mert azt hiszik hülye vagyok.... Úgyhogy mivel nem voltam biztos a dolgomba ezért nem mertem rátok köszönni sem. Bocsi! :oops:

Daniella: figyeltük a tüszőket, meg is tudtuk állapítani a peteérési időpontot, úgyhogy szerdától volt himihumi. Igaz a pénteki este kimaradt, mert az én drága Uram annyit poénkodott este, hogy annyit röhögtem, hogy kihánytam a vacsorát.... Képzelheted, tök blama volt az egész. Teljesen legyengültem. Már párszor volt olyan h annyit nevettem h hányingerem lett, de h hányjak.... eddig sosenem fajult a dolog! :?

Vasi: majd amint időd engedi írd meg h mi volt ma!!


Pusszantás Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára arte 2009.11.22 09:32-kor.

Kép
Kép
arte
 
 


Laar: a kandalló mögötti rész belső burkolókővel van burkolva? Szerintem tök jók lesztek!! A fekete csempét először nem tudtam hova tenni, de aztán miután leírtad, már a helyére került! :D

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok, megjöttem és végre magamhoz tértem így írhatok gyorsan mert utána nem érek rá.
Azt mondta a doki hogy: - nehéz ügy mert tényleg csinálnak ilyen műtétet de nem sok esély van utána a teherbe esésnek.
- az sem biztos hogy meg csinálják mert lehet hogy teljesen elsorvadt a petevezető a leszorítástól. Attól függ hogy hogyan lettem leszorítva-lekötve hiszen több módszer van.
- a fehérvári kórház csődben van, nem műtenek csak borzasztóan súlyos eseteket, ezért januárban még visszatérünk erre. Ja, és a műtétet értsétek laparoszkópiás vizsgálatnak. Ekkor meg fogják nézni hogy áll a petevezetőm.
Lényeg hogy még van esély. Most alig várom a januárt. Hétfőn már telefonálok is időpontért és akkor majd megbeszéljük mi legyen. Hatalmas cisztások várnak műtétre és csak januárban tudja őket megcsinálni. Ez tök gáz.
Jó hosszúra sikerült a beszámolóm, remélem mindenki megérti, ha nem majd holnap még vissza térek rá.
Arte, össze futottál Lucával és nem szóltál be neki? Egyébként olyan jót nevettem a pénteki sztoridon hogy csak na. Nem semmi vagy te sem, csajszi.
Laar, nagyon szép a lakás és jól sikerültek a telefonos képek. Az a kandalló annyira romantikus.
Luca, várjuk a fotókat.
Grácus, egy élmény volt Batával talizni és beszélgetni. A vizsgálat egy pillanat alatt meg volt, nem volt kellemetlen és fel is segített arról a francos ágyról. Ja, és képzeld sokkal fiatalabbnak nézett mert tök meglepődött amikor mondtam neki hogy 43 vagyok. És még egy kúr_a nagy jó pont jár neki mert eredményt majd én töltöm le a honlapjáról, szóval nem kell elmennem az eredményért. Ez fantasztikus. Puszi, jobbulást a férjecskédnek. Gondolom már szaladgál, nemsokára már himihumizhattok ti is. :wink:
Csajok most lépek mert megyek boltba, főzök és délután buli-buli-buli. Katalin napozunk. Isten éltesse a Katalinokat!!! Katival jókat szoktunk bulizni. Ő anyukám hugija de egy évvel fiatalabb nálam és együtt nevelkedtünk mert mamám meghalt amikor Kati 4 éves volt, így anyukám nevelte őt is. Na, most már tényleg lépek. További kellemes pihenést mindenkinek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Daniella remélem már jól van a nagylány.

Zsuzsa ez nagyon jó hír, hogy van esély! Drukkolok!!

Arte szorítok, hogy legyen eredményes a himihumi!

Etna bízom benne, hogy már Boti is meggyógyult!

Lesza, Petra a ti csemetéiteknek is mielőbbi gyógyulást kívánok!!

Grácus és természetesen a férjecskédnek is!!

Csajok nincs sok időm. Reggeltől estig dolgozom, nagyon fárasztó, de ez van. Velem semmi különös, persze hogy megjött pénteken, de nem is vártam mást. Most kezdem a 2. clostyl adagomat. A párom bejelentkezik vizsgálatra, majd meglátjuk. Szeretném, ha a Jézuska 2 csíkot hozna, semmi mást nem kérek tőle, csak ezt!!!!

Puszi mindenkinek. Vigyázzatok magatokra!!!
Szilvi
szilvi09
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa Én mondtam, hogy nem kell izgulni mert meg fogja csinálni!
Igen nagyon kedves és mindig felsegít az ágyról és tök jó, hogy az eredményért nem kell elmenni hanem a honlapon meg lehet nézni!! :lol: Örülök, hogy neked is szimpi! Tegnap este himihumiztunk is :oops: :lol:

Szilvi drukk remélem ez a hónap sikeres lesz!!

Arte neked is drukk!

Laar nagyon szép a házatok!!

Remélem mindenki jól van!!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok Lányok...

Bocsánat, hogy eltűntem, nem vagyok kegyetlen, csak hulla fáradt. :-)
Na, hát doki nem látott már babát, a vírus elintézte az életemet. :-( Volt egy kis vérezgetés, de nem számottevő.
Viszont nekem is volt peteérésem, 4 napja. 3 napja relatíve magas a hőm, 36,9 - 36,8 - 36,9. Doki azt mondja, ha fent marad még legalább 6-7-8 napig ilyen magasan, akkor sikerülhet egy új baba. Annyira reménykedem. Nem mondta, hogy várnunk kellene, tehát próbálkozunk. :-)

Nem igazán tudtam visszaolvasni ( Laar, köszönöm az infókat) de jobbulást kívánok Botinak és Alexának is. Remélem hamar kigyógyulnak a kicsik ezekből a betegségekből.

Csajok, én már annyira várom az ünnepeket. Tiszta dili vagyok, romantikus hangulatom van, érzékeny vagyok rettenetesen, és tervezgetem, miket hogyan fogok csinálni, szervezni az ünnepek alatt. Már szilveszterre is van egy-két ötletfoszlányom, még kristályosodnia kell...

Egy kis emlékeztető mindenkinek, akinek hasonló érzései vannak:

Kép

Kép

Most megyek, adok ebédet a párocskámnak.

Puszilok mindenkit, és próbálok sűrűbben jönni. :-) Nofi

nofertiri
 
 


Sziasztok lányok!

Gyorsan a képek, aztán megyünk sétálni.


Kép
Kép Kép Kép Kép

SEGÍTEK ANYÁNAK FŐZNI :)
Kép

Ahol ketten vannak, ott a kislány unokatesóm kislánya, aki egyidős Flórával és Alexával. Puszi, további kellemes hétvégét! Este jövök bővebben.

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek.

Arte!
Sztem ezekvől a kövekből nincs külső és belső burkoló kő, jók mindenhová, csak az nem mind1 milyen anyaggal van felragasztva kint fagyálló ragasztó kell hogy legyen, itt a kandallo mögött meg hőálló.Amúgy Jadrija, de a másik nevét sajnos nem tom olyan egyformák...:)Azóta sokat haladtunk, tegnap voltam kint és már kész lakás kinézete van, a festés sokat dobott rajta gyönyörű...majd még csinálok képet, ezek a kezdetekkor készültek...

Most mennem kell a boltba...sziasztok később jövök.

Daniella..Asszem kandallovilag.hu -n megtudod nézni a kandallókat.

puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok Lányok!
Már annyira szégyenlem magam, hogy nem tudlak titeket olvasni és nem írok nektek :( A képeket azért megnézegetem!
Daniella! Nagyon Ügyesen kúszik Alexa! Nemsokára mászni fog!
Luca! Nagyon édes Tamás :)
Angyalka! Hogy vagy?
Suzi! Sokat imádkozom értetek, remélem minden a legjobb úton halad!
Laar! Szépen haladtok a házzal!
Bocsi lányok, de ismét csak ennyi, Ákos már megint háborog. Jön a foga, nem alszunk kb. 2 hete :( Ja, és még a múlt héten szorulása is volt szegényemnek, kúpot kellett adnom neki :(
Most pedig nem hajlandó szopni. Valószínűleg azért mert megjött, de ennek tudatában sem jobb a helyzet.
Puszika mindenkinek!

kiru84
 
 


Lesza! Még neked akartam írni! Azt mondják, hogy ez a hinta újszülött kortól, 3 éves korig használható, úgyhogy remélem ki lesz használva! Ákos nagyon szereti. A boltban elég drága, de van egy néni aki varrta nekünk, nála jóval olcsóbb! Ha érdekel, leírom az elérhetőségeit!
Most már nagyon ordít, a dédimama meg nem bír vele, úgyhogy szaladok!
Puszika mindenkinek

kiru84
 
 


Sziasztok csajok!

Jól eltüntem, ne haragudjatok!Minden rendben van, jól vagyunk. Elkerültük a 6 kg-ot. Rohamosan nö a manó. Megkaptuk a két szurit is. Este volt egy kis láz utána, aztán szerencsére semmi. Most meg zsúfolt idöszak jön. Szombaton cocavágás anyóséknál, jövö vasárnap keresztelö, utána szombat cocavágás anyuéknál.

Küldök két képet. Az egyiken, fél percre tettem le apa mellé és beájult, a másikon megtalálta az ujját.

Puszi mindenkinek!!! Kép Kép

Kép


Kép
tina84
 
 


Sziasztok!

Nofi sajnálom :cry: :cry: drukkolok, hogy most minden rendben legyen és újra sikerüljön a baba!!

Luca Tamás nagyon aranyos!! Tesód jobban van??

Tina Danika is milyen nagy legény már nagyon aranyos!!

Velem semmi különös! Ja de szerdán megyek felvételi tesztet írni a tanfolyamra! Drukkoljatok, hogy sikerüljön!! Más nincs!!

Remélem mindenki jól van!!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Tina! Nagyon szép Dani baba!
Grácus! Ti nem voltatok véletlenül Tatabányán mostanában?
Daniella! Ákosnak napi 1 szoptatás marad ki, helyette kap mást. Egyenlőre az üveges 4-hós kortól adhatókat eszegeti, nagyon ügyesen :) Az almás a barackos a sütőtökös és a banános nagyon bejön neki! Nem tudom most hirtelen melyik márka de a szőlős rizsessel volt egy kis probléma. Szorulást okozott Ákosnak, úgyhogy kúpot kellett adni neki :( Azt most 1 hónapig nem adok neki, pedig nagyon ette! Utána 2 napig csak anyatejet kapott, hogy helyre álljon a kis pocakja. Azóta semmi baj szerencsére a kajákkal.
Lesza! Fogalmam sincs miért nem alszunk este, de már nagyon fáradt vagyok. Szörnyű hangulat hullámaim is vannak miatta. Már annyira szeretnék 1 estét végig aludni!
Már megint ordít a kismanóka :(
Puszika mindenkinek

kiru84
 
 


Kiru!

Nem voltuk Tatabányán.

Ákoskának boldog fél éves szülinapot kívánok!!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


csak pár képet rakok fel, utána rohanok, csók mindenkinek!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


az egyik kétszer ment fel, szőke vagyok! a motoros képet nem tudom felrakni, mert szétcsúszik, ha lekicsinyítem, ezért az majd megy mailban.

tina!
gratulálok nagyon szép nagy dávid! szopizik még?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Etna drága még szerencse h csak festett vagy.

Laar van külső és belső burkolókő, mert a kéményünkre mindenképp külső burkolókövet kellett vennünk. De a külsőt lehet belsőre is használni és ezért kérdeztelek.

Puszka

Kép
Kép
arte
 
 


Zsuzsa! A kisvideó nagyon szuper! Mi volt a dokinál?
Luca! Hogy van a tesód?
Petra! A gyerekek nagyon édesek! Hogy telt a párod szülinapja?
Bibocska! Nagyon jó az uh kép! Szépen növöget a manókád!
Etna! Boti nagyon cukorfalat! Hogy van?
Daniella! Lexi baba meggyógyult?
Arte! Ti hogy álltok a házzal? Tegyél fel te is képeket!
Grácus! Örülök, hogy a párod túl van mindenen, és már jól van!
Suzi drága! Remélem jól érzed magad anyukáddal! Vigyázzatok egymásra! És majd írj, ha gépközelbe kerülsz!
Remélem mindenkinek írtam ma valamit, ha nem, szánom bánom, de szanaszét van a fejem, és apa mindjárt itthon van, kaja meg sehol!

kiru84
 
 


sziasztok....
cuppantok ám mindenkit!! :D :D

etna,petra,tina...olyan szépek a gyerekek..
boti is tiszta jóképű kis srác lett már.. :lol:
flóra pedig olyan tündéri jól elvannak a bátyóval édesek :D

nófi remélem most majd probléma mentesen zajlik a ciklusod és sikerül teherbe esni és babócát várni
drukkolok nagyon.

daniella drága remélem minden rendben van már alexával..
azért kicsit ijasztő lehetett a dolog el is hiszem.


vasikám amíg remény van minden van..bár kicsit várnod kell de talán minden rendben lesz majd...

kirukám hogy telik az idő...ákos már 6 hónapos...gratula ám nektek :D


Nos mi is túl vagyunk a genetikai uh.
és hál istennek mindent rendben találtak nálunk.
kismanó 63 mm és hosszú lábú a doki néni szerint na mondtam is akkor tiszta apja a gyerek.
olyan boldog vagyok hogy most is minden rendben van.
holnap megyünk dokihoz megbeszélésre lehet ő lesz a fogadott dokim mert ma hivatalosan elhagytam a kaálit..
bélám hiányozni fog ám nekem nagyon de azt mondta kinőttük őt mától a magam lábára kell állnom..
hát így teszek de azért kicsit hiányozni fog nekem...szerettem őt csodás doki.
tegnap voltunk védőnőnél is..ott is minden rendben van majd a 16.héten kell mennem újra..
hihetetlen hogy annyi izgalom és félelem mellett csak eljutottunk idáig is...betöltöttem a 12 hetet nem semmi(számomra legalább is)
bízom benne ezután már nem lesz baj....

most búcsúzom puszilok mindenkit...
cupp
bibócska
 
 


Bibocska! Nagyon örülök, hogy minden rendben van :) Meglátod, most már nem lesz semmi baj, és júniusban már te is mesélheted majd a szülés sztoridat :)

Képzeljétek, ma Ákos répa főzeléket kapott, és fél üveggel befalt utána pedig még szopott is egy kicsit! Jó beles ez a kisember! Megyek is, mert lassan uzsonna idő van!
Puszika mindenkinek!

kiru84
 
 


Sziasztok, csajok!

Tina, de jó hogy jöttél kicsit közénk is. Nagyon szépen köszönjük a fotókat. Annyira nagyot nőttetek. Mintha tegnap írtad volna hogy képzeljétek terhes vagyok. Elképesztő. Nagyon aranyos Dániel. Remélem nem tűnsz el ismét hosszú-hosszú időre.
Grácus, nagyon szorítok a teszthez. Természetesen sikerülni fog. Szerintem nem kell aggódnod. Egyik kolléganőm is dada képzőbe jár. Ő azt mondja hogy dada nem lesz valszeg soha mert az oviban is ha beválik egy dada, az onnan megy nyugdíjba így nem sűrűn van rájuk szükség. Én bízom benne hogy nyitni fognak egy csomó új bölcsikét, ott meg szükség lesz dadákra. Sok sikert csajszi.
Etna, köszönjük a képeket. Annyira nagyot nőtt már ez a kis csávó (tökmagszotyi) :lol: Nagyon cuki-muki. Úgy meg nyúznám. Jobban vagytok már?
Bibócska, tök jó hogy minden flottul megy nálatok. Gratulálok. Csak így tovább csajszi.
Nofi, sajnálom, sajnálom, sajnálom. De, tök jó hogy ennyire felvidít az ünnepek közeledte. Én sajna nem érzek semmit. Várom, de nem annyira mint te. Annyira irigyellek. Valamit tennem kell. Szerintem a csajokkal majd elmegyünk bogyókat szedni koszorúnak és csinálok egy koszorút, majd elkezdünk díszeket gyártani. Valamit csinálni fogok hogy kapjam vissza a karácsonyi hangulatot. Jaj, ajándékokat is elkezdhetném vásárolgatni. Na, most kicsit meg is jött a hangulat.
Csajok, mindenkit pusszantok. Mára elég volt belőlem.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?