Sz'asztok mamikák!
Köszi a gratulációkat Iván cérevicshez, most nem azér' mert az én unokám
, de élőben sokkal szebb, ezek a képek azért lettek feltéve, mert kisebb felbontásúak... tényleg sokat változott, már nem nyeklik-nyaklik ha felveszi az ember, nem hízott sokat, de masszívabb lett.
Súlyprobléma: Mackoo tényleg nagyon szuper érzés, ha az ember két napi hányás-fosás után másfél kilóval könnyebb, a baj csak az, hogy ez nagyjából mind folyadék, ami pillanatok alatt vissza is jön, ne lepődj meg. (Előre szólok...) Augmentin: tudtommal ez az az antibiotikum amit szoptatós anyák is szedhetnek - ha muszáj.
De hogy valami épkézláb tanácsot is adjak a fogyáshoz: nekem két éve kezdődő diabéteszem lett, irtó szarul éreztem magam, amit csak fokozott az, mikor a doktornő elmondta, hogy ezután mit ehetek mit ne, meg hogy milyen következményekkel számolhatok... (előzmény: hirtelen indíttatástól, semmi külső segítséget nem kérve abbahagytam a 30 éve tartó doháynzást, HELYETTE elkezdtem Pilóta kekszet zabálni levezetésképp, két hét alatt rámjött plussz 6 kiló, aztán a rosszullétek... stb)
No akkor megtanultam, hol a magyarok istene. Én aki egész életemben imádtam enni, innentől kezdve minden egyes falat előtt számolgattam a szédhidrát és cukorértékeket... nem ragozom, egy hónap alatt tök depressziós lettem, aztán az lett a vége, hogy ujra elkezdtem dohányozni, de addigra a diéta bizonyos elemeit már megszoktam, és tartottam. Akkor már az sem érdekelt, hogy mibe halok meg jelzem, de én ilyen szigorúan diétázni nem tudok...
DE!!! Ami megmaradt:
-nem eszem cukrot semmilyen formában, azaz nem veszek cukorral izesített üditőt, csak shugarfrei gyümölcsleveket, ásványvizet, szeszesitalból csakis száraz bort, sör, miegyéb elfelejtve teljesen. Ennyit tartottam be továbbra is és lám lám, fél év alatt szépen lement rólam a 6 kiló STABILAN, nem is jött vissza, és nicsak a cukrom is ujra normális lett magától... Egyebekben pontosan azt eszem amit akarok.
Ha nem túl nagy áldozat, akkor mondjatok le a cukorról önmagában meg a süteményekről, próbáljatok cukormentes ételeket enni, a szoptatáshoz úgyis fehérjedús táplálkozás kell és nem cukordús. Ne igyatok SOHA kólát és egyéb szörpöket, ne igyatok sört, mert az egy hízásbomba...
ja és ja és mgegyszer ja!
Egyetek sok nyers fokhagymát, akár magában a szendvicsekhez, akár joghurtba, kefírbe belenyomva pici sóval, a fokhagyma elsőrangú zsírégető!!! Napi 3 gerezd RENDSZERES fogyasztása csodát tesz - no persze nem két hét alatt, de fél év alatt biztosan.
Aztán később, ha tornáztok is, vagy csak egyszerűen többet mozogtok, észrevétlenül lemegy a kismama háj mindenhol. Nicht besaren!