Irdab,
én akkor is urológiára mennék. Háziorovos ezzel nem tud mit kezdeni, de a nőgyógyász is egy lyukkal odébb kompetens
Ja, és engem anno Lili "vesegyógyásza" felvilágosított, hogy olyan nincs, hogy felfázás, meg hogy valaki hideg kövön ül, és felfázik, csak hugyúti fertőzés van
Na mi túl vagyunk mind a két gyerekkel a Heim Pálon, tegnap Lilinél minden ok volt, januárban még lesz egy vérvétele, májusban UH, ha ezeken minden ok, akkor majd még 2011 májusában minden vizsgálatot újra csinálnak, és ha nem nőtt a veséjén a heg, akkor nem kell többet menni. Ha nem hegesedett volna, akkor már most nem kellene többet jönni, de ezt még kontrollálják.
Levikével meg megszívtuk kicsit, fél órát voltunk a doktornéninél, nagyon alapos volt, átnézte, kikérdezett..., az tény, hogy masszívan refluxos, de mivel ettől függetlenül hízik, és nem maródik egyenlőre fel a nyelőcsöve, így gyógyszert nem kap. Viszont ott helyben elküldték vérvételre a tejallergia miatt
Először nem jött ki a vére, mert már 3,5 órája nem evett, engem meg csesztettek, hogy miért nem itatom vízzel. Mondtam, hogy szopis baba. És hogy ezt a hülyeséget, inni akkor is kell... (legalább 55 éves volt a laboros csaj). Feladat: itassam meg, és fél óra múlva megpóbálják. Na volt nálunk tápinak víz, mindig van, hátha kell, abból ivott fél decit, meg meg is szoptattam, mert nagyon éhes volt. Akkor meg azért csesztek le, hogy miért szoptattam meg, így is elég sűrű a vére. Én hülye, hát mertem feltételezni, hogy az anyatej is folyadék
Na mindegy, fél óra múlva már sikerült, jött is, csak nagyon lassan sikerült a 3 kémcsőt kivarázsolni belőle. Szegényke azóta meg alszik.
Ja, és etetések között kell neki adni egy-egy kanál őszilét, almapépet. Persze nem egy teljes étkezésnyit, csak annyit, hogy a kakin segítsen. Én pedig fél éves koráig várni szerettem volna, mondtam is a doktornőnek, aztán megegyeztünk, hogy nem elválasztani kell a gyereket, hanem megismertetni a kanállal, ízekkel, hogy mire fél éves lesz, elfogadja a tejen kívüli kajákat is, mert a refluxán majd a főzelékek fognak igazán segíteni. Na meg a kakit is inkább ezzel varázsoljuk ki, mint "gyógyszerekkel". Kapott még valami ProKid nevű probiotikumot, az is a kakilást fogja segíteni.
És ami meg nekem szívás, hogy a dec. 18-i kontrollig annyira tejmentesen kell étkeznem, hogy se felvágott, se virsli, semmi amiben csak egy pici tejtermék is van, hogy lássák a különbséget.
Tali még egyszer: November 28. 10:00-13:00 Babapihenő, Budapest II., Retek u. 30.