Sziasztok!
Vizkrisz: hát ez nem semmi
Ma is bepróbálkoztok?
Már tényleg nem sokáig lesztek 2 in 1-ben
Méhszájérlelő drukkok útnak indítva
Nekem is volt 2x beöntésem, de tényleg túl lehet élni, én speciel jókat derültem a dolgon
Brizo: csak így tovább! Szépen erősödik a 10-es és a 25-ös is, ez már tényleg nem a szuri! Megnéztem azt a honlapot, ahonnan Te rendelted a teszteket, s már elhatároztam, hogy legközelebb én is onnan szerzem be a tesztjeimet
Pláne ha nekem is ilyen szép zebrásakat küldenek
Vigyázz magatokra
Csomee: mai babaragacsok nem maradhatnak el! Mindent bele KisCsomeekák, kapaszkodjatok Anciba erősen
Puszi: hogy érzed magad? Pocid?
Tessék ám pihengetni még egyelőre..!
Lexa: de jó hogy benéztél, úgy örülök, hogy minden rendben a KisGesztenyékkel! Ügyesek vagytok! Kellemes várandósságot, a hányinger meg ha marad is, azért csak kíméltesen környékezzen
Én mivel tegnap ugye megjött, ma sebtében körbenyaltam az egész lakást, még voltak cuccok, amit a költözés óta nem pakoltam ki, van még, de már megint sokkal kevesebb. Olyan fáradt vagyok, mint egy kutya!
De ez a szép idő annyira jó, remélem a kiteregetett ruhák estére be is száradnak, mert akkor tényleg nagyon boldog leszek
Megyek, harapok valamit, mert arra még nem volt időm miközben tornádóként tomboltam idehaza
Ráadásul apácskának meglepi is van + lesz is mert sütök neki sóskiflit, amit annyira imád
Pusssszantás Néktek! Szép délutánt, este majd benézek még