Új privát üzeneted érkezett!

hali,
megint itt vagyok ,vagyis beugrottam,mig apa Bircozik egyet...Petra meg itt szaladgál az üres lakásban. Kép

Docika,
Dunakeszire költöztünk.

köszönjük a jókivánságokat,hatnak...Petra javulgat. Eredmény csak a jövőhéten lesz ....torokváladék és vérkép....talán ezek megmondják,mitől kapja el ezt Petra állandóan.

Momo,
pocak Emese nagyon ari. Kép

Tündér,
nyaralós képek szupik.

kakitéma: Petra elég sokat kaksizik egy nap,függetlenül attól mennyit evett...szerintem minimum 3 kaka van 1 nap mindig. ma már volt kettő. Kép

és egy kép Kép

Kép

Pussz
Évi és Petra
Évi24
 
 


Sziaszotk!

Orsoly
húú, már a 35. hét... Kép
dumcsizó Lackóról nem teszel fel képet?

Tündér
Képzeld, hétvégén kiderült, hogy van egy közös ismerősünk!! A Mirtill a sógornőm! Kép (A férjeink tesók)
Ilang nagyon édes Kép

Évi
Petra is tündéri Kép

Most apa próbálkozik Dani ebédeltetésével, de ahogy hallom, neki sem megy KépKép Na mindegy, amíg alszik, csinálok túrós palacsintát, hátha abból eszik majd...

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

1 napig nem jártam itt, és alig győzök utánaolvasni. Kép Örülök, hogy ilyen sokan vagyunk!! Sajnos most elutazunk hétfőig, akkor mi lesz? Hogy fogom bepótolni?Kép
Úgy volt, hogy a Balcsira megyünk, de nem jött össze, most elmegyünk az Anyósomékhoz. ( közel van a Hungaroring hozzánk, nyugisabb most vidéken ) Aktuális a téma, szerencsém van vele, nem szól bele a dolgainkba "nagyon". Inkább Anyukám az , akinem semmi nem jó, az a mániája, hogy sovány a Balázs. Pedig nem is az. Hiába mondom neki, hogy ennél többet nem eszik, nem tömhetem belé a kaját, akkor is mindig ezzel idegesít : na mindegy, nem irigyellek az Anyósok miatt benneteket, nekik sokkal nehezebb megmondani, ha nem tetszik valami .

Babák, és pocakok nagyon gyönyörűek !! Irigylem a kismamákat, én imádtam terhesnek lenni, és szülni is. Csak az utánalévő 4 hónap volt iszonyú nehéz.

Most megyek is, pakolnom kell a cuccokat,

mindenkinek jó 7végét,

Docika
docika
 
 

 
 

Sziasztok!

Tesót várók Kép!
Lenne egy eladó Graco Stadium Duo testvérbabakocsink nagyon jó állapotban. Irányár: 40000 ft. Érdekel valakit? Ha igen akkor dobjon egy mailt Kép! Hamarosan felrakom a Keres-kínálba és a Babaszobára is. Képem egyelőre nincs, mert még mindig nincs digigépünk Kép.

Timici!
Nem semmi, hogy egyszerre ennyit meg tud inni a gyerkőc Kép. Szerintem még nekem is sok lenne néha ennyi egy húzásra Kép.

Pusza, Virág
virga
 
 


Sziasztok

Orsoly: Köszi az infót elmentünk megveni és volt wc-ülöke. Nagyon jól nézz ki kiváncsi vagyok Márknak mennyire fog bejöni.Remélem szeretni fogja.

Most ennyi

Sziasztok
Andy
andy78
 
 


Sziasztok!!!

Megerkeztunk!!! Pakolas iszonyu nehez volt itt a vegen, ut jo volt, kipakolas jelentem meg tart. Kiscsaj mar megszokta a helyet, ugy kozlekedik, mint aki vilag eleteben itt lakott Kép A kertet pedig egyenesen imadja! Kép
Most ennyi, igyexem visszarazodni!
Tsok mindenkinek.
Norka
norkini
 
 


Sziasztok!

Csak beugrottam megköszönni mindenkinek az evős (vagy inkább nemevős) tippeket. Úgy látom, hogy azért nem csak nálunk nem fenékig tejfel a helyzet. Egyelőre még nem sikerült kitalálnom, hogy hogyan csempésszek egy kis húst az ételébe (mármint a joghurtba vagy a tejpépbe). Remélem, azért így is jut kellő mennyiségű vas a szervezetébe. Tényleg, a húson, májon, spenóton és almán kívül miben van még vas nagyobb mennyiségben?

NorkaKép
Jó pakolászást nektekKép Ezért nem irigyellek.

Pusssz
Tüni
tüni
 
 


Sziasztok!

Csak beugrottam megköszönni mindenkinek az evős (vagy inkább nemevős) tippeket. Úgy látom, hogy azért nem csak nálunk nem fenékig tejfel a helyzet. Egyelőre még nem sikerült kitalálnom, hogy hogyan csempésszek egy kis húst az ételébe (mármint a joghurtba vagy a tejpépbe). Remélem, azért így is jut kellő mennyiségű vas a szervezetébe. Tényleg, a húson, májon, spenóton és almán kívül miben van még vas nagyobb mennyiségben?

Pusssz
Tüni
tüni
 
 


Tüni
vas a piros színű gyümikben van rengeteg, pl. meggyben. Na meg a Maltofer cseppekben, amit én adok Daninak Kép
Én próbáltam úgy husit csempészni Daniba, hogy kikevertem főtt husiból ilyen hűskrém-szerűséget (összekevertem vajjal, zöldséggel meg egy pici mustárral - nagyon rossz íze volt Kép), de így sem ette... . De tegnap tárkonyos pulykaragu levest főztem, és abból ette a husit is Kép

Norka
szóval most már Pesten? Kép

Andi
psandi
 
 


Andy orulok hogy segithettem, majd szamolj be a tapasztalatokrolKép

Virga: koszi, mi mar beszereztunk egy ugyanilyen kocsit, remelem bevalikKép

Andi: huuuu, majd igyekszem kepet is felrakniKép

orsoly
orsoly
 
 


Psandi!

Tényleg a Csabi tesója a te férjed??? Olyan ismerös volt a párod, mostmár mindent értek!Kép
A Mirtill egyébként most járt nálam a múlthéten nagyon ari az ö kisfiuk is!
Csupa pasi a családbanKép
Bocs a kicsit személyesebbért a többiektöl...

Norka!
Üdv itt a közelben! Tényleg itt vagytok valahol Tétény környékén? Vagy valahova máshova sikerült költözni? Jó pakolást!

Évi24!
Petra nagyon drága!Kép

Docika!
Üdv köztünk és jó pakolászástKép

Na lassan lépek mert ebédidö lesz a lánynak.
Egyébként mostanában Ilang sem egy zabagép bár gondolom ez a fogzás miatt is van...

Törpiek merre??
A teljesség igény nélkül, Toffi, Zulu, Klár, Réka, Sofka, Nelli és a többiek??????????

Pussz
Tündér
tündér
 
 


Tündér
ja-ja Kép Úgy derült ki, hogy meséli a Mirtill, hogy volt egy barátnőjénél, akinek a kutyáját Nyunyó Gomeznek hívják... KépKép Ráadásul a Nálatok rendezett partyról is azért jöttünk el, mert hozzájuk voltunk hivatalosak Kép
Ja, és egyébként a Mirtillék esküvőjén is ott voltunk ugye, csak hát akkor még nem ismertük egymást...

Andi
psandi
 
 


Andi!
Milyen kicsi a világ!Kép
Most írt a Mirtill nekem emailt, pont ezt mesélte!Kép
Természetesen az esküvőn is ott voltunk, de akkor még nem ismer(het)tük egymást, hisz babáink sem voltakKép mármint nekünkKép

Na lépek megyünk a kertbe sétálgatni, meg hintázni, mert itt benn tiszta kergebirka a gyerekem...Kép

Pussz
T
tündér
 
 


AndiKép

Te a Maltofer cseppeket orvosi javaslatra adod, vagy önszorgalomból? Nekünk semmit nem írt fel a doki, mert a vérképe még rendben van, csak ha így halad, és nem eszik husit, akkor előbb-utóbb romlani fog.

Tüni
tüni
 
 


Tüni, orvosi javaslatra sajnos... Mi voltunk vérvételen, és az alsó határ alatt volt picivel Dani vasa, így már jó 3 hónapja adom a cseppeket, de a doki szerint lassan abbahagyhatjuk Kép

Andi
psandi
 
 


Andi!

És a vasra javult valamennyit az étvágya? Melyik értéke volt az alsó határ alatt? Gergőnek a Haemoglobinja volt 121, az alsó határ 125, de nem mondott rá semmit a dokinéni.

Tüni
tüni
 
 


Tüni
hát nem nagyon javult az étvágy Kép Illetve vannak időszakok, amik viszonylag jók, de nem tudom, hogy a vastól-e?
Daninak a HGB 11,5 gr/dl, és a FE 7,5 umol/l

Lányok
Daninak a köldöke mostanában eléggé kiáll, az normális? De vissza lehet dugni, csak olyan furi, mert kicsinek épphogy tök normális köldöke volt, ki sem dudorodott. Ugye nem köldöksérv vagy hasonló?

A másik, meg, hogy pár napja az esti szopinál (már csak este szoptatok) elkezd enni az egyik ciciből, majd kb 10 mp után abbahagyja, és "közli", hogy a másikból akar. Abból megy mondjuk 1/2-1 percig, és kéri vissza az elsőt. De nem sír, meg nem elégedetlenkedik, csak rámröhög és felhúzza a másik cici felett a pólót és mutogat rá Kép Kevés tejcsi jön már belőle szerintetek? VAgy csak szórakozik velem? Kép

Andi
psandi
 
 


Épp csak bekukkantottam...

Tündér, Évi,
KépekKép

Orsoly,
Drukk!

Maci_2
maci_2
 
 


Andi, ha köldöksérv, akkor sem kell nagyon izgulni, mert eléggé ártalmatlan, nem szokott (tud?) kizáródni. Sérvre tipikus, hogy erőlködésre jobban előjön.
Szopi:hááát, lehet. Meg ki tudja, lehet, hogy másik oldalra szeretne fordulni valamiértKép. Ilyeneket mondjuk akár teli cicivel Ancsi is produkál néha.

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok,

Megjottünk a nyaralásból. Elég jó volt, de azért már vágytam haza. A dédi egy kicsi faluban lakik Szlovákiában. Sokat nem tudtunk csinálni. Ráadásul Domcsi egész nap aludt. Biztos a jó levegő hatott rá.
Ezalatt a hét alatt elkezdtett magától ülni, ami most nagy szám, csak nagyon féltem, mert időnként fogja magát, és hátraveti magát. Legszívesebben bukósisakot tennék rá. De ilyen nincs sajnos.
Pedig van kovünk is, amin nagyon féltem. De hogy legyek mindig mogotte? Előkerült a járóka, de biztos nem fogja szeretni. Mit csináljak?

Visszaolvasni még nem tudtam, mert egy halom munka vár, de igyekszem.

Nelli
hnelli
 
 


Sziasztok!

Akik emlékeznek BrekireKép most olvasom az egyik topicban hogy aug 3-án lánya született, egészséges! Remélem ő az a aBreki. Úgy örülök neki, de komolyan!KépKépKép teljesen feldobotta hírKép Pedig lehet hogy ő már nem is emlékszik rám hogy valamikor együtt irogattunk a friss kismamákba.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Hali Csajok!

Nos, annak ellenére, hogy most nem a messzi tanyán vagyunk, hanem itthon, nem nagyon jutok gépközelbe...

Bölcsi témához: Zsófi majd januárban kezdi, de az elején csak a jáccóházban, ahogy Daninál már bevált. Váltóruhát, pelust, benti cipőt és kintre való ruhát kell vinni. Ha nyuka is ottvan, neki is kell papucs. Cumisüveget engedik, persze megbeszélés szerint, nincs egész de a gyerek szájában. Különben pohárból isznak, mindent kanállal esznek. Én vittem be nekik előkét is. Ja, és egy játék (baba, maci, autó) bemehet a gyerkőccel. Az egész napos bölcsinél ehhez képest nincs nagy változás, csak az üzenőfüzet - bár Danóval semmit sem írtunk bele az első oldal kivételével. Nagyfiam meg ovis lesz két hét múlva, holnap fizetem beKép.

Alvással kapcsolatban: Dani mind a mai napig a du-i alvást a mi ágyunkban rendezi le - már ha épp itthon vagyunk. Valahogy így alakult, mikor Zsófi beköltözött a pocakomba, mi is mindig ledőltünk a fiatalúrral. A lánynak már nem nagyon volt választási lehetősége... így ő délután is a saját ágyikójában alszik. Éjjel, ha betegség van, akkor velem alszik a beteggyerek apát meg kitúrjuk, különben mindenki a helyén. Zsófi ha ébred kiveszem és megmutatom neki az alvó Danit, ettől megnyugszik, visszarakom és alszik, Dani meg már önjáró, átjön hozzánk, kicsit odabújik, vagy hozzám, vagy az apjához, hogy rosszat álmodtam, aztán kis idő múlva visszamegy az ágyába (mert nem alhat velünk éjjel, mert akkor reggelre fáj a derekunk, mert öregek vagyunkKép). Persze, ha nincs itthon az apja, akkor már nem megy visszaKép

Evés témában mindig jókat mosolygok, bocsikaKép. De én tipikus semmitsem evő gyerek voltam, nem voltam 16 kiló mikor suliba mentem. Állandóan nyaggattak, hogy vérszegény vagyok (pedig csak fehérbőrű vagyok, node azt nagyon)... És mert a kajálás nálunk kész cirkusz volt, nagyon sokáig eccerűen útáltam enni... (persze most már ez nincs ígyKép) Így az én gyerekeim esznek azt amit akarnak - persze az általam szabott határok közöttKép - és annyit amennyit akarnak. És bár vékonkák, soványnak nem nevezném őket, mert azért izmuk az vanKép. Szerencsére se a gyerekorvos, se a védőnéni nem az a riogatós típus, így csak anyóssal kellett elfogadtatnom ezt a hozzáállást, de Ancika is belátta, hogy müxik a dolog. Pl. amikor nagyon nemeszik a kenyeret, akkor az ebédnél csempészem be a lisztet (rizs, tészta, nokkedli).

Manó, Ő azKép!

Na menek, varrok magamnak egy szexiruhát, hátha fogok magamnak egy olaszpasitKép

Pusssz
Zsófi
csucsuka
 
 


Egypár kép:

Dani ezt a tortát sütötte nekem:
Kép
Gyertyafúlyás:
Kép
Mi is netezünk:
Kép
Szigorúan:
Kép
Már nem annyira szigorúan:
Kép
Itt a pocim:
Kép

Pusssz
Zsófi
csucsuka
 
 


Momo,
Poci szepKép

Kepek nagyon aranyosakKép

Mano,
En emlekszem ra, de jo hirKép

Pandi,
Is-is lehet

Timici,
Matyi is rengeteget ivott, o egyebkent mai napig inkabb inna, mint enne, de tenyleg ha lehetne csak folyadek formaban venne magahoz etelt. O is mindig atazott ejszakankent, kb. olyan ket eves koraig tartott ez az idoszak. Mondjuk o rossz alv is volt es mikor felkelt akkor inni akart mindig. Ahogy megoldodott az alvasa az ejjeli ivasok is elmaradtak, de a mai napig siman megiszik minimum 2 liter folyadekot naponta.

Csucsuka,
Ahany orvos latott mind felirta a vasat(velem lehetne a hypot reklamozni)Kép

Orsoly,
Azta mar mindjart szulsz?

Zsuzso,
Ketszer kaja ejszaka, hat az meg nalunk is megy pedig kicsit korosabbak vagyunkKép

Velunk semmi extra nem tortenik. Lanyom szerintem megosziti a nyar vegere anyukamKép, tegnap az asztal tetejere maszott felKép
Matyi penteken az oviba bemutatta Magyarorszagot a tobbieknek, meg vittunk kazit ovis dalokkal,illetve foztek gulyast(na azert ezt megkostoltam volna)Kép Most az olimpia kapcsan beszelgetnek az orszagokrol.

Angi
angela2
 
 


Sziasztok!

Norka: sok boldogságot itt is nektek! Akkor jöhet is a kistesó? Kép

Psandi: Balázs köldöke születése óta kiáll ( ha kész lesz a fényképezőnk teszek fel róla képet.) A Dokinéninek megmutattam, azt mondta, hogy 2 éves koráig nem kell törődni vele, mert valószínűleg egy kicsit gyengébb a hasfal, és ezért dudorodik ki. Ő ezt már kicsi köldöksérvnek mondta. Utánanéztem a Spock könyvben is: "A köldöksérv kidudorodása miatt nem kell aggódni. A sérv egyéb fajtáival ellentétben, ez ritkán okoz zavart. A vastagabb zsírpárnával rendelkező nagyobb gyerekeknél vagy felnőttnél úgy tűnik, hogy a köldökdudor a gödröcske alján helyezkedik el. Az első 2-3 évben ez ritkán van így. A köldök rózsabimbóra emlékeztető bőrredői egészen kiállnak, ha a kicsinek teli a hasa. Ezt nem szabad összetéveszteni a köldöksérvvel. A sérvet, ha megtapintjuk, a bőrredők alatt olyannak érezzük, mint egy kicsi, puha léggömböt. Sérv esetén a köldök sokkal jobban kiáll, mint egyébként. Ha a köldöksérv még 6-8 éves korban is nagy, és nem tapasztalható kisebbedés, általában sebészeti úton szokás helyrehozni ". Remélem hasznos dolgokat írtam. Kép
A szopizatásra nem tudok mit mondani, Balázs már nem szopik . Sajnos . Kép

Hnelli: reméljük tudtál pihizni jó sokat! Kép

Zsófi: szupi édesek a gyerekek!!! Kép

Pár napja nagyon megijedtem Virág hozzászólásán, az ismerőse miatt, aki elvitte a gyerekét fogorvoshoz, és szörnyűek voltak a fogai Kép
Tegnap nem mertem a Balázsnak teát adni ( Hippet iszik, a Gyermekteát, és abban cukor is van ), próbálkoztam az ásványvízzel. Ennek az lett az eredménye, hogy egész nap kb. 1,5 decit ivott. Ma már nem mertem, mert ilyen melegben muszáj innia valami, ezért ugyanúgy adtam neki teát. Mit csináljak? Tudtok valami tippet, hogy hogyan tudnám leszoktatni a teáról?

Docika
docika
 
 


Docika,
Oke tenyleg jobb a viz de sajna nem minden gyerek issza meg, en fiam se igazan. Viszont en nagyon hamar probaltam leszokatni a cumisuvegrol. Eloszor csoros poharat, majd rendes poharat kapott(kb masfel evesen mar nem is volt cumisuveg).
Masik otlet, gondolom otthon is lehet kapni kicsi uveges asvanyvizet(1.5dl), aminek olyan a teteje, mint a kulacsoke. Erdemes beszerezni egyet, mert az enyemek imadtak, amellett, hogy praktikus hiszen ha lezarod nem folyik ki a viz(kesobb persze mi csak csapvizet toltottunk utanna).

Angi
angela2
 
 


Szasztok!

Csucsuka! Jó a tortád!Kép isten éltessen sokáig!

Mindenkinek csóközön, én mostanában kidőlök. Lehetne megint egy tali, beszélni bírok, csak írni nem. Képeket azonban mindig jövök csodálni4 Édesek a gyerkőcök. Dobok fel én is kettőt önállósodó gyerekemről.

Komoly műveleteket csinál, kikapcsolja, átrendezi a nézetet, azt se tudom, hogyan.

Kép

És mostanában elég csak félrefordulnom, és az asztalon ül.Kép

Kép
Beu
beu
 
 


Docika!

Mondjuk nekem egyik se cumisüvegezett, szóval nem vagyok mérvadó. Én azt próbálnám meg, hogy fokozatosan kevesebb cukor legyen a teájában. Lehet, hgoy ehhez másfajta teára kell átállni, amiben te tudod adagolni, de ha semmi mást nem iszik meg, akkor talán igy is megy. Igaziból szerintem önmagában a tea cumisüveg helyett pohárból ivása nem elégséges megoldás, mert ha napközben félóránként teázik, de fogat nem mosol minden alkalommal, akkor még igy is ronthatja a fogakat. (nálunk az első gyerek sose teázott, vizezett, 11 éves és nincs rossz foga. Ikrek kiskorában családilag rászoktunk, hogy lefőztünk 2 liter teát és napközben egyéb innivalók helyett azt ittuk. Ikrek kb egy éves kor után kaptak ilyenből, pohárból, kb 5-6 éves koruk táján szoktunk le róla végképp. Nagyfiam akkor se itta. Ikrek, főleg a lányom viszont viz helyett is ezt itta. És az ikreknek van egy ill két rossz foga. Lehet, hgoy semmi köze hozzá, mindenesetre mikor én felfedeztem az első gyanús fogat és elgondolkodtam a dolgon, akkor végleg leszoktunk róla, azóta napközben önálló kiszolgálással csak vizet isznak.
(mondjuk azt hiszem, az a legszerencsésebb, ha egy kisbaba soha nem kap teát, eleve csak vizzel van kinálva, és akkor megszokja azt és ha tényleg szomjas, akkor elfogadja a vizet, és azt szokja meg, az lesz neki a természetes. Ugyanilyen alapon a gyümölcslézést sem tartom jónak, nálunk gyümölcslé is csak alkalomszerűen van.)
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Docika, Én csak annyival egészíteném ki a fenti hozzászólásokat, hogy mi lenne, ha a teába nem tennél cukrot, vagy ha így nem issza meg, akkor szőlőcukrot tennél bele? Én a nagyobbik lányomnak mindig a szőlőcukrot használtam, ill. vizet kapott, és most gyonyorűek a fogai.
A kisebbik lányom nem iszik semmit, csak a tápszerét. De nem néz ki betegnek, így nem aggódom.

Nelli
hnelli
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan: Nem kell valakinek háztartási segítség? Olcsón és becsülettel dolgozik, a gyereleim imádják (de neeeem rólam van szó), nem kér sokat. Csak éppen mi a jövő héten kezdjük az érdemi költözést, és kellene neki munka erre a hétre is.

Különben megvagyunk, Marcipán ébren egy veszedelem, folyton a nyomában kell lenni, mert mindenre felmászik. Már csak ici-pici kötése van, amit anya cserélget. remélem nem sokáig. Lányok úsznak, vizitündérek.

Mi meg költözünk a jövő héten. De jó.
sofka
 
 


Sziasztok!

Helló Sofka, Beu, CsucsukaKép

LÁnyok csak egy gyors kérdés:
Ha én beteg vagyok, pl. hányás-hasmenés, a babó pedig még szopik, akkor örajta is lehetnek ilyen tünetek???
A gyerek ma reggel kihányta az egész szopit, majd késöbb viszontláttam a joghurtot isKép

Ami miatt meg még a dokinénihez is elmegyünk du., hogy a nyakán a nyirokcsomók beduzzadtak és höemelkedése is van....Kép

Mi a franc lehet ez???
Ja egyébként én sem vagyok túl jól, hányinger, fejfájás, szédülés, gyengeség, álmosság. (aki ARRA gondolna le kell lomboznom, nem vagyok terhesKép)

N amost lépek, mert teregetek aztán doki, de ha tudtok segítsetek!!

Bocs, hogy most csak magunkról.

Mindenkinek puszi

Tündér&Ilang
tündér
 
 


Sziasztok!

Nelli
az én nagyim is Szlovákiában lakik. Ti melyik részen voltatok?

Csucsuka
nagyon jó kis tortát sütött a fiacskád Kép
hogy állsz a szexi rucival? Kép gyerkőceid édesek

Ildi, Docika
köszi a köldökinfókat. Végülis nem igazán hinném, hogy köldöksérv, erőlködéskor meg kaja után nem áll ki, inkább fürdés után szokott nagyon kidudorodni, de olyankor visszanyomom, csak kicsit furi. Legközelebb megkérdem a dokit.

Docika
szerintem tegyél egyre kevesebb granulátumot a vízbe, míg egyszercsak elhagyod(mert vmi 1 evőkanál van asszem 1 dl-hez ráírva, én alapban max 1 teáskanállal teszek a 125 ml-hez, ha teát adok) és én Milupa teát vettem, abban szőlőcukor van, míg a Hipp-ben cukor. Talán egy fokkal jobb...

Beu
látom, Te sem ücsöröghetsz nyugodtan egy fotelban Kép
Dani ma vhogy kinyitotta a mi fogkrémünk kupakját és egy picit evett is belőle Kép Kimostam rögtön a száját, remélem nem lesz baja...

Dani 2-3 napja tisztán és érthetően mondja, hogy anya KépKép olyan jó hallani! És úgy bírom, hogy már egy csomó mindent megért és olykor kommunikálni is lehet vele. Ma pl. mondom neki, hogy megvárjuk, míg kihűl a kaja, és utána eszünk, jó? Erre bólogat és mondja: JÓ KépKép


Andi
psandi
 
 


Tündér
KépKép úgy tudom, hogy ha szoptatsz, akkor nem -igen fertőzheted meg Ilangot, mert egyből megy át a tejjel az immunanyag is. Vagy ha mégis, mindenképp enyhébb lefolyásúnak kell lennie nála. majd írd meg , hogy mit mondott a doki. Jobbulást nektek +++++++++

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!
Tündér!
Mi volt a dokinál? Remélem, nem komoly!

Andi!
Strand pénteken?
Beu
beu
 
 


Tündér!

Ha egyiktek beteg, akkor a másiktok, szopitól függetlenül jó eséllyel elkapja. Ezek a fránya, hétköznapi virusok szinte mind cseppfertőzéssel terjednek, ezt családon belül gyakorlatilag nem tudod kivédeni. AZért jó, ha közben is szopiztok, mert akkor az ellenanyagok is átjutnak és segitenek Ilangnak hamarabb meggyógyulni. AMiket Ilangról leirtál, tipikusan valami fertőzésre, virusra utalnak.
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Beu
péntek aug. 20., nyitva van a strand? ha igen, akkor apát is rábeszélném egy kis pancsira
ANdi
psandi
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi a tippeket. Elmentünk a dokinöhöz, aki szabin van, a helyettes fél órát késett, majd meghallgatta a gyereket megnézte a torkát, majd dobott egy hátast, hogy atyám hány fogat növeszt ez a gyerek, ez biza, mind attól van... nem is adott semmit adjak neki nurofent ha nagyon nyügiKép
Mellesleg iszonyat nyügös, nem eszik szinte semmit. Egyébként a dokinö szerintem baromi flegma volt, jó hogy helyettesít, de ez nem változtat azon, hogy ö attól még orvos, mi is a betegei voltunk/vagyunk.
Vettem homeós bogyót a fogára remélem az beválik.
Mit tudtok a camomilláról mennyit lehet neki adni belőle? A gyógyszertárosok majdhogynem tölem kérdezték....

Szóval ez van. Szopi megy, remélem kilábalunk mielöbb, plusz a fogzást is remélem mihamarabb letudjukKép
A dokinö szerint 4 foga van éppen áttörés elöttKép

Na megyek mert itt ordít a lábamnál...

Puszi nektek
Tündér
tündér
 
 


Ja és csenben jegyzem meg, hogy pénteken lesz 1 éves, jön a család, remélem ez addig helyrejön, mert ha nem, nem lesz felemelö az 1. szülinapjaKép

Sül a sütöben a szilvás lepényem, saját szilvából, küldök nektek virtuálisanKép

Pussz
T
tündér
 
 


csenben=csendbenKép
tündér
 
 


Még annyit, hogy az anyai immunitás szoptatás mellett - a hatodik hónapig érvényes. Bárányhimlő révén sikerült a kérdsét alaposan körbejárni. Esetleg enyhébb lefolyásban lehet reménykedni. Ilangnak jobbulást!
sofka
 
 


Andi!
Szerintem nyitva. De majd elugrok megnézem. ha nem felejtem el.

Tündér!
Akkor nem csodálom, hogy nyügi. Négy fog!
Beu
beu
 
 


Csucsuka,
TortaKép

Csucsuka, Beu,
KépekKép

Docika,
Fokozatosan hígabbra csináld a teát (azaz ugyanannyi vízhez egyre kevesebb teát tegyél).

Tündér,
Jobbulást nektek!
Boldog 1. szülinapot Ilangnak!Kép (Pénteken nem tudok jönni.)

Tennék fel képeket is, csak előbb kicsinyíteni kell. De most sincs hozzá erőm...
Ha nem jövök holnap, akkor csak a jövő hét közepe után leszek.

Üdv mindenkinek és jó éjt!

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok,
CSak gyorsan:

Sofka,
engem erdekelne a haztartasi segitseg. Tudnal irni reszletesebben egy mail-t rola? Mit vallal, mennyiert stb. Koszi!

Andi,
A Palatinus 20-an biztosan nyitva van. Lenne strand-tali?

Tündér,
Jobbulast Ilangnak!

Mennem kell,
Gombóc
gombóc
 
 


Helló Lányok!

Sebtiben:
Sofka, Beu, Gombóc, Maci_2!
Köszönöm!Kép

Reggel 3/4 6-kor már keltünk azóta kavarás és nyügi-bügi van, de már kapott egy homeobogyót.
Remélem ma jobb napunk leszKép

Ja azt még akartam, hogy Beu Lörinc nagy kópé ám, és milyen nagy már!Kép

Na Csajok menek, mert büdi van itt a lábamnál..

Ja és a süti fini lettKép


Pussz
Tündér
tündér
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon köszi mindent, tényleg úgy csinálom majd, hogy fokozatosan hígabbra a keverem a teát. ( akkor inkább majd Milupát veszek ) Köszi, köszi mindenkinek !Kép

Képzeljétek tegnap moziban voltunk! Kép Kép Kép Kép
Utána pedig sétáltunk egy Gyrossal a kezünkben a körúton. Olyan jó volt! Nagyi vigyázott a Manóra, mi meg szórakoztunk !

Tündér: jobbulást nektek, reméljük hamar elmúlik, és a fogacskák is kijönnek ! A lepényből kérünk ám ! Kép

Megyek főzni,

Docika
docika
 
 


Docika!
Tök jó az ilyen görbe este nem?
Mi a legutóbb a szigeten voltunk így, azt megelözöen meg egy esküvön voltunk hajnalig. Hát ennek is eljött az ideje!Kép

Jó fözést, a Manóm meg alszikKép

Tündér
tündér
 
 


Sziasztok,

emlékeztek még rám? Kép
Hát, elég némi lustaság, meg sok program, és az ember menthetetlenül lemaradKép
Na, nem baj, azért ezt az oldalt visszaolvastam.

Docika,
Mi még nem "találkoztunk" itt, üdv... Én sikeresen leszoktattam Kevint mindenféle löttyről, úgyhogy tudok neked adni sok-sok jó tanácsot... Pl a Hippet is lehet hígabbra csinálni, minél kevesebb porral. Aztán a bébiitalokat is fel lehet jól higítani, minimum fele-fele... Én 1-2 hét ilyesféle taktika után áttértem a főzött teára (feketeteamentesre, pl Pickwick gyümölcsvarázsból van ilyen), először tettem bele némi barnacukrot, az sokkal kevésbé édes, mint a fehér. Aztán azt is elhagytam. Az igazi váltás a kánikulában volt, amikor tea helyet hűs (nem jéghideg, csak kicsit kiengedett csap-)vizet adtam neki. Sokkal jobban esett neki, mint a felmelegedett tea. ÉS úgy maradt, szerencséreKép most már csak vizet kap, illetve ma almalét is, mert megy a hasa, de ez más téma.
Na, látom a többiek is hasonlókat írtakKép

Tüni,
Szopiról látom írtak. Kevinnel pont ma voltunk dokinál: tegnap hőemelkedés, meg megy a hasa. Valami nyári vírus, diétát és China Rubra CH9-et kaptunk. Hétfőn elutaznánk a Balcsira, de a dokinéni azt mondta, az már nem lesz gond... Szerintem Ilang is hasonló cipőben járhat. Mindenféle "fogós" kaját kell neki adni (banán kexszel, répa, husileves, almalé...)Meg sok folyadékot, 10 percenként kínálni.
Ja, persze Kevin is extranyügi, de azért egész jó viseli, koppkoppKép

Na, amúgy velünk is minden okés, tegnap nagy merészen vettem egy 2 részes fürdőrucit, elvégre jövő héten nyaralunkKép Kevin imád strandolni, most megint jó rövidre van nyírva a haja, kis golyóbisfejű. Ja, és jár!!KépKépKépKépKép Na, jó, inkább totyog, soxor popóra tottyan, de magától elindult épp 14 hósan.
Rékáék is jól vannak, Dani nagyon huncut, már az új helyen laknak, de még pár hónapig nincs lift, és a 7. emeleten vannakKép Voltunk a Plázson, illetve akartunk, de szerintem sz*r, a Duna felé semmi védőkorlát, ezer fokos homok, semmi árnyék, és amúgy sem egy nagy hely, mármint a gyerekrész. Úgyhogy nem is mentünk be, csak végigsétáltunk. Viszont ott van a a Szt István Parkban egy jáccó az nagyon profi.

Jók legyetek, igyexem azért olvasgatni.
Tsók
Elli

ja, ha lesz másik kezem is, teszek fel én is képetKép
ellimami
 
 


Gombóc, írj egy mailt, akkor tudok válaszolni, nem találom a címedet. Kép

sofka
sofka
 
 


Na, itt vannak a képek is:
1.Így men-Ő, a Manó:
Kép
(Bocsánat, bevillant a sajtreszelő, amivel előtte jáccottKép)

2.A kicsi tengerész a távolt kémleli
(húgom hátán):
Kép

3.Azért tud ám szenvedni is, de nagyon:
Kép

Sziasztok
E
ellimami
 
 


Sziasztok,

Elli, Nagyon édes a kisfiad. Gratula a járáshoz.

Domcsiról ma le lehetett venni a terpeszpelenkát. Végre. Még van eltérés, de szépen javul. 1/2 év múlva kell menni kontrollra.
Most aztán nem érti, mi nincs a lába kozott.

Docika, a kiruccanás jó lehetett, legalább pihentél egy kicsit.

Nelli
hnelli
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?