Sziasztok,
emlékeztek még rám?
Hát, elég némi lustaság, meg sok program, és az ember menthetetlenül lemarad
Na, nem baj, azért ezt az oldalt visszaolvastam.
Docika,
Mi még nem "találkoztunk" itt, üdv... Én sikeresen leszoktattam Kevint mindenféle löttyről, úgyhogy tudok neked adni sok-sok jó tanácsot... Pl a Hippet is lehet hígabbra csinálni, minél kevesebb porral. Aztán a bébiitalokat is fel lehet jól higítani, minimum fele-fele... Én 1-2 hét ilyesféle taktika után áttértem a főzött teára (feketeteamentesre, pl Pickwick gyümölcsvarázsból van ilyen), először tettem bele némi barnacukrot, az sokkal kevésbé édes, mint a fehér. Aztán azt is elhagytam. Az igazi váltás a kánikulában volt, amikor tea helyet hűs (nem jéghideg, csak kicsit kiengedett csap-)vizet adtam neki. Sokkal jobban esett neki, mint a felmelegedett tea. ÉS úgy maradt, szerencsére
most már csak vizet kap, illetve ma almalét is, mert megy a hasa, de ez más téma.
Na, látom a többiek is hasonlókat írtak
Tüni,
Szopiról látom írtak. Kevinnel pont ma voltunk dokinál: tegnap hőemelkedés, meg megy a hasa. Valami nyári vírus, diétát és China Rubra CH9-et kaptunk. Hétfőn elutaznánk a Balcsira, de a dokinéni azt mondta, az már nem lesz gond... Szerintem Ilang is hasonló cipőben járhat. Mindenféle "fogós" kaját kell neki adni (banán kexszel, répa, husileves, almalé...)Meg sok folyadékot, 10 percenként kínálni.
Ja, persze Kevin is extranyügi, de azért egész jó viseli, koppkopp
Na, amúgy velünk is minden okés, tegnap nagy merészen vettem egy 2 részes fürdőrucit, elvégre jövő héten nyaralunk
Kevin imád strandolni, most megint jó rövidre van nyírva a haja, kis golyóbisfejű. Ja, és jár!!
Na, jó, inkább totyog, soxor popóra tottyan, de magától elindult épp 14 hósan.
Rékáék is jól vannak, Dani nagyon huncut, már az új helyen laknak, de még pár hónapig nincs lift, és a 7. emeleten vannak
Voltunk a Plázson, illetve akartunk, de szerintem sz*r, a Duna felé semmi védőkorlát, ezer fokos homok, semmi árnyék, és amúgy sem egy nagy hely, mármint a gyerekrész. Úgyhogy nem is mentünk be, csak végigsétáltunk. Viszont ott van a a Szt István Parkban egy jáccó az nagyon profi.
Jók legyetek, igyexem azért olvasgatni.
Tsók
Elli
ja, ha lesz másik kezem is, teszek fel én is képet