Kriszti,
A klinikán én is hallottam már mindenről, arról is amit Te írtál, hogy aki pénzt ad, azt állítólag hamarabb hívja be a prof., mint azt aki nem fizet neki. És arról is hallottam, hogy valaki azt mondta a hitelkártyájával kellett bemennie a prof.-hoz, aki a gyógyszerek összegét, ott helyben a rendelőben levette a beteg kártyájáról.......közbe meg nincs is a rendelőbe pénzautomata, meg kártyalehúzó sem.
Szerintem mindenki mond valamit, de nem féltetlenül a pénz az, amiért a megbeszélt időpont után órákkal később hívja be a beteget
Nem tudom miért váratja meg a betegeket, de mi például nyár előtt 2-szer is mentünk hozzá és na jó, nem a megbeszélt időpontban hívott be minket, csak utána 20, 30 perccel később és nem fizettünk neki semmit. Akik előttünk jöttek 1 órával (egyik ismerősünk) sokkal később kerültek sorra, valamikor délután és már fizettek neki az egyik kezeléskor mégsem előttünk mentek be.
Egyik barátnőmék, akik sajnos már szétmentek a párjával első konzikor 20 ezer forintot adtak, aztán nem indult el a kezelés. Utána meg amikor adtak elindult a kezelés, de vizsgálatokkor mindig várniuk kellett.
Másik barátnőmék, ahol megszülettek az ikrek, 2 lombikor csináltak végig egy 10-est adtak és nekik is várniuk kellett.
Tehát szerintem, nem hinném, hogy a prof. a rendelőjében egy táblázatot vezet, hogy ki fizetett és ki nem.
De mondok még valamit! Szeptemberben amikor úgy volt, hogy elkezdjük a kezelést, azthiszem 1 órát vártunk a prof.-ra, mert lombikközben valaki rosszul lett, sokan is voltunk, csúszás volt, ehhez képest, amikor bekerültünk mondhattunk volna azt, hogy na itt egy 10-es csak kezdjük már el a kezelést. De nem mondtuk, mert egyrészt nincs annyi pénzünk, másrészt pedig amikor mondta, hogy egy, két vizsgálatot meg kellene csináltatnunk és akkor adtuk volna oda a pénzt, az olyan lett volna, mintha leakartuk volna őt fizetni, pedig a hormon és a tükrözés viszi mindenképpen kellett!!!
Murbernél egyébként nem egyszer volt olyan, hogy reggel 8 órakor megvolt a vérvétel, 11 órára visszahívtak és este 5-ig ott voltunk 3,4-en és még akkor elvégzett uh vizsgálat után kellett egy szurit beadatnom, de már nem fönt, hanem lent a szülészeten.