Persze,
Nyulaszkám, gondoltam, hogy nem én fogom feltalálni a spanyolviaszt....
Csak gondoltam hátha... Az is vmi, hogy még egyáltalán tudsz nekik adni anyatejet.
Az éjszaka egész tűrhető volt: bár éjjel Aletta ordított egy sort (pocak?
), de cicin megnyugodott és elaludt. Hajnalban egyszer keltek (illetve Alettát keltettük), így összesen tudtunk aludni vagy 6 órát!
Viszont a délelőtt borzalmas volt (Törpi, kísértetiesen hasonlít a tiétekéhez a "történet"!!!
Ti merre laktok? Talán hozzátok hamarabb odaért a front, mint hozzánk????): Reggeli szopi után Ajsika nem akart visszaaludni (front miatt?????????), ezért kapott nyugiszopit fekve egy óra múlva, de abból nagy élénken felébredt megintcsakegy óra múlva, és bőgött, mert nem foglalkoztunk vele és cicit se kapott megint. Amikor beraktam a kiságyába, sértődötten bömbölt, ezért átvittük a másik szobába a kanapéra, hogy ott ordítson, ne keltse fel a testvérét (akit altatni próbáltunk). Ott nagy nehezen bealudt, amíg megebédeltünk. Aletta viszont a reggeli szopi után megint keservesen sírt (délelőtt pedig nem szokott hasfájós lenni!!!!!
), megszélcsöveztük (sztem nem jött ki semmi, vagy csak nem hallottuk a puki távozását?), tovább vergődött szegényke, aztán Apa hasán nagy nehezen bealudt (meleg cseresznyepárnát tettünk a hasa alá). Azóta meg kipattant szemmel, némán szenved a kiságyban a kis drága.... De nem sír....
Sztem ez a szélcső csak annak segít, akinél amúgy nincs kaki és/vagy puki. Aletta kakál rendesen, és pukizgat meg trotyizgat is néha-néha... Az Infacoltól meg hatalmasakat büfizik. És mégis fáj a pocija... Nem értem....
Törpi, hát érdekes ez a "szerepcsere" is, lehet hogy nálunk is beindult Ajsika hisztigépezete??? (lásd feljebb)
Remélem, nem.... Sajnos el is kényeztettük már őket nagyon, főleg Alettát, mert nem bírom hallani, ha sírnak. Ajsánál még úgy-ahogy tartjuk magunkat, de gyakran már ő is csak a nagyágyban hajlandó velem elaludni, cicin...
Két babát elkényeztetni meg elég nagy szívás szerintem....
Ja, és ráadásul Aletta néha "játszik" a mellbimbómmal (vagy nem tudom, miért csinálja), a kis nyelvével ki-be lökdösi, illetve vákuummal visszaszívogatja. Ennek olyan "kattogó" hangja van. Hiába mondom neki, hogy fáj, meg ne csinálja, meg kiveszem a szájából, és újra visszaadom, egy idő után megint ezt csinálja. Mondjuk nem gyakran (egy szopi alkalmával egyszer vagy kétszer), de észrevettem, hogy ma elkezdett fájni a bal mellbimbóm (véletlenül ezen volt gyakrabban Aletta kb egy napja). Még nem sebes, meg kívülről nem látszik rajta semmi, de szopi közben már fáj. Most bekentem Lansinoh krémmel és fedetlenül hagytam, de már előre félek a kövi szopitól, bár most Ajsát fogom erre a cicire tenni egy darabig, ő "rendesen" szopizik. De félek, hogy a jobb mellbimbóm is erre a sorsra jut. Vagy szoptassak egy darabig csak a jobból, amíg "meg nem gyógyul" a bal?
Hát ilyen gondokkal küszködünk mostanság...