Sziasztok!
Na, túl vagyunk az 1. nst-n. Mostmár hetente kell mennem.
A kislányom aludt. Megsokkolták, ilyen bizsergő, hangot adó valamivel, erre fölébredt egy kicsit, utána a másik oldalára fordult, fogta magát és visszaaludt.
Remélem, ha megszületik is ilyen lesz, hogy ha ő aludni akar, akkor alszik és kész.
Vettek még vért. Az eredmények 4 hétig érvényesek, ha addigra nem szülök, akkor 4 hét letelte után megint vesznek.
Jánososok: elkértem a listát, hogy mit kell vinni a mamának és a babának. Egyszóval: mindent. Cumisüveg, pelenka, kisruha, betét, cumisüveg, minden....Ha valakit érdekel szívesen leírom.
Jól fölhúztam magam a dokin. Egy igazi szemétláda volt. Az hagyján, hogy megvárakoztatott, mivel itt az sztk-s rendelésen fogadta és pátyolgatta a magánrendelésére járokat, még a köszönésemet sem fogadta. Azt hittem meg fog vizsgálni, hogy mekkora a méhszájam. Hát nem. Levetkőztem, mondta, hogy másszak fel, kenetet vett (hál istennek nem használt kacsát) és ennyi. Most a kisujjamból szopjam ki, hogy mi az isten nyila van velem? Feküdnöm, pihennem kell, vagy továbbra is tevékenykedhetek, vagy....? Szinte kizavart, mert vártak rá a fizetős paciensek. Annyira felidegesített, hogy hazafelé egy nagy darab kő volt a hasam. Én nem azt mondom, hogy nyalizzon nekem is, de legalább köszönhetett volna, meg felnyúlhatott volna. Nem tartott volna semmiből sem. Ja, és jövőhéten megint ő lesz mikor én megyek....Pech
Na de mindegy, ez a csóró ember sorsa. És legközelebb nem leszek ilyen mulya és kinyitom a számat, lesz*rom, hogy ő itt az atyaúristen....