Sziasztok!
Hát nem bírtam kivárni a keddet hétfőn volt dolgom du központban és hazafelé beugrottam az eedményért. POZITIV
Gabi - Gratulálok a kifiúhoz!
Nikuc - Neged is gertulálok a pozitiv teszthez!
Susy - Gyogyulj meg hamar te is!
Aztán Alexander szombat reggelre lebetegedett és engem is megfertőzőtt (ő mondjuk jobban van mint én...) Tegnap óta hányok tegnap reggel 2x ma eddig 1x. Párom mondja szerinte a betegség miatt van mert eddig csak enyhe hányingerem volt...
Hát nem tudom... Lázom nincs az orrom folyik. Tegnap nagyon fájt a torkom a köhögésől, de ma már nem. Még hőemelkedésem sincs csak ez a hányás és orr folyás ne lenne (köhögni már sak ritkán köhögök és szerintem ezért nem fáj már a torkom.) Eddig még csak teét ittam nincs ithon C vitamin.
Most megyünk majd gyógyszertárba mert Alexandernek is kell vennem C vitamint (szerencsére csak az kell és 2-3 napig esténgént Nurofen. Mondjuk ő se lázas és hőemelkedése se volt csak kicsit piros a torka és az orra folyik egy kicsit.)
Doki - Hát tegnap Alexander reggelije útán mentünk először gyerekorvoshoz és utána nő dokihoz. Azért vittem csak babakocsit, mert tudtam, hogy el fog aludni és úgy azért csak könnyebb várni is meg minden. (Egyébként egyáltalán nem használjuk már a babakocsit csak ha alvsiőben megyünk valahova.) szóval rra gondoltam hogy megyünk 20-assal mert vannak rajta alcsonypadlós kocsik. Hát ahogy kirodultunk abuszmegálló flé pont akkor indult eséjünk se volt elérni... Bíztam benne, hogy következő az legyen, de persze, hogy nem volt az...
Így átsétáltunk a Villamoshoz addigra el is aludt. Szenvedve emltem föl, és csak akkor jöttek segítni amikor már majdnem visszaestem a kocsival.
A leszállásnál már nagyon segítökész volt 1 pasi. Aztán kb 11 óra lehetett mikor odaértünk az sztkba és köölték, hogy túl sok a betg így leállította a rendelést a doki és a másik sincs mert szül... Így tök felesleges volt elmenni!
Aztán megnéztem acsony padlós busz jön e és a következő 2nek annak kellet volna lennie így vártunk tkb fél órát mert késett is és nem a volt így inkább mardtam a villamosnál. Ott egyáltalán nem segítettek, pedig rengetegen voltak (mondjuk java részt idősek...) Valahogy felküzdöttem az első két kereket és akkor jöttek segíteni, de akkor már minegy volt az egyszem kismama gatyám elszakad
. Ma megpóbálom összevrni, mert másikra nincs pénz, és a több gatyám már nem jó legalább 1 hónapa... Ma megyünk egy másoik dolkihoz, mert a párom ragaszkoik ahoz minnél hamarabb mennyek és a Balogh ma nem rendel...
Nem tudom mi lessz a babával hétfő este kitágyaltuk a dolgot. Hihetetlen, de pont így terveztük régbben (már amenyire mi tervezünk előre
) Olyan 2 év körüli korkülmbségre gondoltunk és ez kb 23 hónap lenne így most. Az mondja ha szívére hallagatna megtartaná tuti, de ha az eszére akkor nem, mert február óta még mindig nincs munkája...
(Egyébként szerintem már nem lehet megszakítani, csak ha beteg nem?) Mindegy ma e miatt megyek, hogy megkérdezzem, hogy mik a tehendők tovább milyen lehetőségek vannak. Én valahol bízom abban, hogy már nem lehet megszakítani, de nem tudom.
Egyébként írtátok, hogy nektek volt 8, meg 6 hetes uh-tok nekem Alexanderrel akkor volt valami amikor megjött a teszt, de azon még nem is látszodott 2 éve...
Utána meg már csak a 16. heti genetikai volt semmi több. És utána meg nem emlékszem már mikor még 2 vagy 3 uh-m volt.