Sziasztok!
Jaspis,
igazán nagyon ügyes Marci!!!
Bogi 4 hónapos lesz holnapután, de egyáltalán nem szeretném sürgetni a mozgásban, szerintem nagyon szépen fejlődik, napról napra többet tud. Korábban írtam, hogy én már annak is őszintén örülök, hogy az oldalára fordul, ha ahhoz van kedve.
Csak a neurológus ijesztgetett meg kicsit, de egyre biztosabb vagyok benne, hogy az hogy ott Bogi 5 percig mit csinált vagy épp nem csinált Bogi, az nem mérvadó. Szerencsére a Dévényes is ezt támasztja alá.
A tornákat csináljuk, mert ezeket Bogi baba is nagyon élvezi! A gyógytornára viszont nem biztos, hogy túl sokáig fogom vinni, mert ma reggel is, mikor átvittem magamhoz, 20 percen keresztül jobbra fordított buksival gügyögött!!! Eddig ilyen nem volt, csak pár percet bírta a nyaka és vissza kellett fordítani balra.
Zita,
örülök, hogy jó a vérképed. Remélem nem lesz szükség az antibiotikumos kezelésre.
Zizi,
gratula Flórának a forgáshoz!!!
Akkor Veres doki vagyis a Rózsakert Medical Center sem olcsóbb…
Ha betölti Bogi az 1 évet, mi is visszamegyünk a doktornőhöz, hogy megnézzék a lisztérzékenységet.
Köszönöm a kajaszállító cég elérhetőségét.
Mi is megkezdjük hétvégén a hozzátápit, mert Boginak sokszor már nem elég a tápszer… állítólag 1 liternyit ehet meg belőle egy nap és már nagyon közel járunk hozzá… szerettem volna féléves koráig én is szoptatni és csak után elkezdeni, de sebaj…
Tegnap próbaként megkóstolta Bogi az almát, igaz csak úgy, hogy én tartottam, ő pedig nyalogatta… nagyon tetszett neki!!!
Millye,
nagyon jól áll Andrásnak a nadrág, tényleg tehetségesen varrsz.
Nálunk anyukám pulcsit köt Boginak… nagyon belelkesült, már méretet is vett a kis unokájáról.
Hétvégén Miskolcon voltunk a Nagyiéknál… Bogi olyan édes volt, mindenkit levett a lábáról a folyamatos mosolygásával!