Reni:
Boti most 14-15 kiló között ingadozik...egyszóval nagyon-nagyon nehéz!
Kriszta:
Szerintem mindenki kitömörült, aki csak tudott, tegnap az utcára a babával. Olyan szép és felvidító idő volt, erre ma....
Botinak már kint van az összes foga, kicsit elsiették a dolgot
Szonce:
szerintem mi nem megyünk ma a ringatóra, mert Boti még alszik, de nektek jó szórakozást...esetleg a nevünkben felszólalhatsz, ha kérdezik, hogy nekünk ez nagyon nem jó időpont.
Ami az orvosnál történt, az nagyon kiábrándító lehetett, de szerintem most már hagyj fel az orvosokkal.
Én láttam Ádámot élőben is és semmi baja annak a gyereknek, csak azért mert nem azt csinálja amit a nagy többség, attól még nem visszamaradott és nem beteg! Nézz rá a fiadra, nézd meg a videókat!!!
Ez az én véleményem és ne hari, hogy megmondom, de szerintem feleslegesen pazaroljátok a pénzt.
A dokinőnek abban igaza volt, bár elég parasztul adta elő, hogy nem kell felkapkodni a gyereket azért mert sír esetleg földön, hagyni kell, hogy próbálkozzon a feladat megoldással.
Az nem baj ha anyás a baba, de az igen, ha tőled várja mindig a megoldást mindenre és talán ezért is lusti kicsit.
KÉRLEK NE BÁNTÓDJ MEG AZÉRT MERT EZT LEÍRTAM, DE OLVASTAM IS ERRŐL ÉS PRÓBÁLTAM IS ÉS BÁR TÜRELEM KELL, DE SIKER KORONÁZZA!
Kubu könyve is nagyon jó!!!
Zita:
Kalászon áttették a ringatót kedd 15.15-re sajnos...
Millye:
csudálatosak azok a fogacskák és nagyon mutogatja is őket ugye?
Nagyon jók a nyálitató sáljaitok, én nem tudok varrni, meg nincs is mivel, szóval nekünk maradt mindig a partedli
.
Olyan volt, mintha non-stop etetném a gyereket...
Valakinek még osszak észt ma???