Új privát üzeneted érkezett!

----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.01.23 15:11-kor.
szonce82

Reni:
Boti most 14-15 kiló között ingadozik...egyszóval nagyon-nagyon nehéz!

Kriszta:
Szerintem mindenki kitömörült, aki csak tudott, tegnap az utcára a babával. Olyan szép és felvidító idő volt, erre ma....
Botinak már kint van az összes foga, kicsit elsiették a dolgot :-)

Szonce:
szerintem mi nem megyünk ma a ringatóra, mert Boti még alszik, de nektek jó szórakozást...esetleg a nevünkben felszólalhatsz, ha kérdezik, hogy nekünk ez nagyon nem jó időpont.
Ami az orvosnál történt, az nagyon kiábrándító lehetett, de szerintem most már hagyj fel az orvosokkal.
Én láttam Ádámot élőben is és semmi baja annak a gyereknek, csak azért mert nem azt csinálja amit a nagy többség, attól még nem visszamaradott és nem beteg! Nézz rá a fiadra, nézd meg a videókat!!!
Ez az én véleményem és ne hari, hogy megmondom, de szerintem feleslegesen pazaroljátok a pénzt.
A dokinőnek abban igaza volt, bár elég parasztul adta elő, hogy nem kell felkapkodni a gyereket azért mert sír esetleg földön, hagyni kell, hogy próbálkozzon a feladat megoldással.
Az nem baj ha anyás a baba, de az igen, ha tőled várja mindig a megoldást mindenre és talán ezért is lusti kicsit.
KÉRLEK NE BÁNTÓDJ MEG AZÉRT MERT EZT LEÍRTAM, DE OLVASTAM IS ERRŐL ÉS PRÓBÁLTAM IS ÉS BÁR TÜRELEM KELL, DE SIKER KORONÁZZA!
Kubu könyve is nagyon jó!!!

Zita:
Kalászon áttették a ringatót kedd 15.15-re sajnos...

Millye:
csudálatosak azok a fogacskák és nagyon mutogatja is őket ugye?
Nagyon jók a nyálitató sáljaitok, én nem tudok varrni, meg nincs is mivel, szóval nekünk maradt mindig a partedli :-).
Olyan volt, mintha non-stop etetném a gyereket... :lol:

Valakinek még osszak észt ma??? :lol: :lol:

Kép

Kép
silverlion

Zita,
igen én is félek ettől az altatásosditól. Szinte csak a kezemben alszik el, vagy a szopipárnán.
Nekem nem sír, amikor le akarom rakni, csak szimplán kinyitja a szemét és jár a keze-lába... aztán felveszem, akkor megint alvás. Próbáltam már cumit dugni a szájába, de nem ment... ma úgy altattam vissza, hogy a kiságyában adtam még neki egy kis tápszert és odabújtam, már amennyire a rács engedte, aztán nagyon lassan kivettem az egyik, majd a másik kezem a feje, popsija alól... s végül sikerült... de fél 6 körül már megint ébren volt... éhes volt.

Most kiságyban a Macijával dumál, de az olyan bunkó, hogy nem válaszol neki... csúnya Maci!!! Valamiért csak reggelente fordul oldalra, most inkább kitekeri a nyakát... persze az egyszerűbb.
krisztacsillag

Sajna csak most olvasok, így nem mentünk ringatóra, pedig ma pont jó lett volna, fél3-kor kelt Julcsi. Na mindegy, marad az egész napos szobafogság, Julcsi meg egész nap üvölt, ha nem tutujgatom. :?

Szonce, szerintem Szilvinek igaza van, én is így látom, csak nem mertem ilyen direktbe leírni neked. Ádám tökéletes kisgyerek!

Kriszta, ha nem sír Bogi, akkor én lehet hagynám egy picit egyedül, előbb-utóbb biztos elalszik. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zizi27 köszi! :D Sajnálom Flóra tejfehérje-allergiáját!! :roll: Én nehezen bírom ezt az esős borongós időt... nem szeretek beszorulni a házba... amúgy sem a kedvenc évszakom az ősz... :?

Krisztacsillag köszike! :D NAgyon ügyes Julcsi a fordulással! Szerintem az álmosságtól dörzsöli a szemét! :? Azt tapasztaltam én is , hogy hamar hozzászoknak a szülői ágyhoz :D

Zita978 köszi :D 7-8. fogatok jön??? :shock: Nálunk csak az alsó 2 jött ki és a jobb felső csücske bújt ki még csak... :D

Silverlion naná, hogy mutogatja a fogait :D Szerencsére a cicimet még nem harapta meg vele erősen :shock: de jó lenne ha nem is próbálkozna vele.... nyálfogókendő tényleg jó mert nem lesz a ruhácskája nedves. Már varrtam neki sokat. :D

Kép

Kép

Kép
millye

------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.01.23 15:13-kor.
szonce82

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.03.04 16:33-kor.
szonce82

Szonce82 NAgyon édes a kép és a videók is jók nagyon!! Annak örülök, hogy a férjed hazajön annak nem hogy te nem leszel és hogy apukád már nem dolgozhat.... :? Édesen pacsál Ádám!!! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Marci babáknak boldog névnapot!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok,

voltunk a neurológus néninél. Állítólag vegyes tónusproblémáink vannak. :(
Bogi a kezeit nem tartja elég jól, enyhén hypotóniásak, a lábait meg túlságosan is. Állítólag először járna, mint ülne a kisasszony... hm… a doktor néninél alig emelte a fejecskéjét, inkább panaszkodott, persze itthon jól megy. A balkezét nem használta rendesen, itthon meg azt többet használja, mint a jobbat… sebaj. Abban maradtunk, hogy igazából nincs nagy baj, csak lustácska súlya miatt. Állítólag még a szülés közben előfordulhat oxygén hiányos állapot is okozhat ilyesmit, de én nem tudok róla, hogy nálunk ilyet lett volna. Olyan gyorsan és egyszerűen jött világra Bogi.
Javasolta a Dévény-féle tornát a doktornő. Szerencsére épp az utcánkban lakik egy hölgy, aki ezzel foglalkozik, úgyhogy néhányszor elmegyünk hozzá. És itthon mi is tornázunk továbbra is...
Egyelőre nem pánikolok, hiszen Bogi még csak 3 és fél hónapos, tisztasor, hogy nem tud még cigánykerekezni. :D
Egyébként szerintem az is számít, hogy mikor vizsgál a doki, mert Boginál van, hogy észre sem veszem, hogy 7,6 kiló, mert olyan jól tartja magát, de ha álmos, nyűgös, akkor elhagyja magát és akkor jóval nehezebbnek tűnik.

Szonce,
imádnivaló a fiad, nagyon édes kis lurkó! Nagyon tetszenek a videók, amiket feltöltesz!!!
Örülök, hogy a párod, hazajött és sajnálom a papádat!

Zita,
Lehet, hogy ma kipróbálom, hogy magára hagyom hajnalban, hátha visszaalszik… bár tartok tőle, hogy csak jobban felébred, de egy próbát megér a dolog! Ma éjszaka megint 40 perc alatt altattam vissza…

Olyan fura, hogy eddig aludt Bogi 5-6-7 órát egyhuzamban, de 2hete 3-4 óra múlva mindig ébred persze éhesen… de végülis örülök, hogy most ennyire jól eszik. :)

Szép napot nektek!
krisztacsillag

Sziasztok!

Zita, nagyon-nagyon köszi azt a linket. Tök szuper ez az oldal, egy csomó tippet kaptam máris.

Kriszta, sajnálom a tónusproblémát, de az jó hír, hogy tornával javítható. Milyen volt a neurológia? Sokat kellett várnotok?

Az alatással kapcsolatban mi egész más úton járunk. Nálunk Flóra általában csak egyszer ébred fel éjszaka úgy hajnali 5-7 óra körül, akkor mellénk veszem a nagy ágyba és szopizik. Szopi közben egy idő után bealszik és utána átteszem a saját ágyába, de olyan is van, hogy onnantól együtt alszunk. Én nem félek attól, hogy elkényeztetem evvel.
Mi úgy tanultuk, hogy az elalvás nem könnyű a babáknak azt is tanulniuk kell. Ahogy érik az idegrendszerük úgy tudnak egyre könnyebben elaludni egyedül, addig meg lehet nekik segíteni. Szerintem olyan lehet ez, mint az evés, egy pici baba az elején csak szopizni tud de mire ovis lesz már vígan eszik evőeszközzel. Avval, hogy nem várjuk már az első pillnattól, hogy kanállal egyen, nem rontjuk el.
Persze ez csak az én véleményem, szerintem az a jó, ha mindenki azt csinálja, amit helyesnak tart! :)

Bogi tényleg jó súlyban van! Két hónappal fiatalabb Flóránál és már beelőzte. :lol:

Szonce, szerintem se nyugtalankodj, Ádám úgy tökéletes, ahogy van. (Mondom ezt én, egy szintén hiperpara-mami. ;-)) Persze tök megértem, hogy aggódsz, pláne hogy nagyjából mindent egyedül kell csinálnod. Remélem, mostantól már könnyebb lesz minden, hogy hazajön Apa.

Nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy ha lesz megint egy véres kaki, akkor irány a kórház kivizsgálás céljából. Nagyon remélem, hogy nem lesz több ilyen, de ha mégis, akkor sem kell majd befeküdnünk.

Kép

Lilypie First Birthday tickers
zizi27

Kriszta, szerintem se pánikolj, biztos rendben lesz minden Bogival! A gyakori kelés meg a fogzás miatt lehet, nálunk is akkor romlik el Julcsi alvókája, és ha felébred, akkor már szopizik is mindig.

Zizi, nálunk is sokáig működött, és most is így van, hogy a reggeli ébredéskor jön az ágyunkba szopizni Julcsi, és utána ott lustizunk együtt. De egyszercsak rájött, hogy már éjszaka sem akar az ágyában maradni, ami neki és nekünk is elég kényelmetlen volt, ezért kissé drasztikusan közbeléptünk. És igazad van, hogy most már egyre könnyebben elalszik magától, pedig még egy hónapja tök féltem, hogy mindig csak cicivel tudom elaltatni. Most már ő maga köpi ki a cicit, ha elég volt, és egy kis nyafival jelzi, hogy tegyem le. :) Örülök, hogy hasznos a link! Remélem nem kell kórházba mennetek!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Krisztacsillag jaj sajnálom, de ez még nem jelent semmit mert tornával nagyon sokat tudsz segíteni ezen. Az sem mindegy, hogy jó súlyban van a lányod és nehézkesebb neki a mozgás.... :roll:

Zizi27 nálunk is vannak hajnali együtt alvások én szeretem, de én is tartok attól, hogy nem tudom majd kitenni az ágyunkból :D

Zita978 én is tartok tőle, hogy be kell fejeznünk az egy ágyban alvást bár én is szeretem.... :D

Kép

Kép

Kép
millye

krisztacsillag

Nálunk a szemdörgölés egyértelműen az álmosság jele, és ugyanígy csinálja Marci, hüvelykujját bekapja, a többivel meg kikaparja a saját szemét :x

Köszönjük a köszöntést! :)

Na és hoztam pár képet, sajnos telefonnan készültek és elég vacak a minőségük. :( Ezek ma készültek.

Itt még csak gyakorol
Kép

Itt már tényleg ül :)
Kép
jaspis

Ezek régebbiek, jó 1,5 hónaposak, de a kedvenceim. A véresszájú kalóz sorozatot látjátok :)

Részeg kalóz

Kép

Vidám kalóz

Kép
jaspis

Jaspis Boldog névnapot Marcinak! NAgyon jók a képek! Ejnye bejnye, hogy ritkán hozol erről a szép kisfiúról képeket!! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Mulan,
Köszönöm a kedves szavakat, hááát erős lány vagyok, megmutatom h ezt is megcsinálom, de borzasztó fáradt vagyok.

Zita,
Köszi köszi.
Összebeszéltek a gyermeink nálunk -3 labda a heti termés :shock:

Zizi,
Köszi Neked is.
Sajnálom az allergiát.

Kriszta,
De jó hogy a közelben lakik egy dévényes. Nyugi Bogi ügyes biztosan minden rendben lesz.
Hát extra drukkok Neked is mennek. Nem tudom miért de most annyi erőt érzek magamban, persze majd az 5. vizsga után biztos KO leszek.
Hogy van Bogi szeme a többszöri belenyúlás óta ?
Nyuszis Bogis képsorozat éééédes.

Kati,
Igazad van írtad korábban h ki csinálja a tortát. Mindenképpen kérünk majd képeket a szülinapról.
Hogy sikerült a feles tej kostoltatása ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Millye,
Remélem marad is a jó alvókája mert a vizsgaidőszakban szükségem lesz h nyugodtan tudjak tanulni.

Vitamint a Lenkei-féle, folyékony vitamint adom, napi 1 ml-t.
Homeóst nem is tudtam h van. Írsz majd h milyet lehetne ?

Hát igen, így ünnepek közeledtével az ember nagyon szeretne a szeretteivel békében boldogságban lenni. Látod nálunk minden adott lenne, és nem becsüljük ezt a csodálatos állapotot.

Micsoda kis konyhai segítséged van, látom a minőség-ellenőrzés is megvolt.

Szonce,
Jó hogy tudtál jönni.
Köszönöm a kedves szavaidat. Anyunak nem tudom mi a gondja, talán az h nem tudta feldolgozni h elhagytam őket és h önálló vagyok önálló gondolatokkal, döntésekkel, és mellette hogy boldog.

Édesek a videók, a pancsis kimondottan teccik. Annyira huncut a nézése, mosolya, megzabálom.

Nagyon gáz amit írsz a vizsgálatról. Felháborító h így viselkedhet valaki. Milyen jogon minősít téged ? A gézengúzban meg minek kérdezték állandóan h ki tudod e fizetni a kezelést ?

Hurrá h apa végleg hazajön, apukádnak sok erőt kívánok, szegényke biztosan nehezen viseli azt h nincs többé munkahelye.

kubuspace

Reni,
Sajnálom a náthát. Múljon el gyorsan.
Naná h beszámolok a titokról, ahogy lesz valami változás :D
Nagyon szépek vagytok a keresztelős képeken.

Szilvi,
De rendi Boti hogy így segít Neked vásárolni.
Botiról nagyon helyesek a képek.

Jaspis,
Boldog névnapot Marcinak.
Tüneményes a kis kalóz.

kubuspace

Marci még mindig alszik, persze játszottunk már 2 órát reggel, de jó lenne ha ébredne még tízórai sem volt.

Nagyon anyás lett, bárki ha hozzáér akkor rohan hozzám, bújik.
Kicsi hisztit és észrevettem, csíp, üt pl ha nem kellő figyelmet kap.

Van olyan is h úgy ülök az asztalnál h ő az asztal alatt áll a lábaim között, vagy ül a földön a lábfejemen.

Szóval most ana ana ana ana van ezerrel.

De amit a legjobban imádok és minden reggelünk így indul:
felébred, jelez, megyek, redőny picit fel, kivesz, leülünk a szobájában az ágyra, ül az ölemben, én simizem, puha pléd takarja. Legalább 15 percet töltünk így.
IIIIMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDOM

kubuspace

Kubuspace homeósban immunrendszer erősítők vannak és nagyon jók! Az egyika Vincetoxicum D6 napi 1x5 bogyó 1 hétig és 1 hét szünet vagy Echinacea 5 ch ugyan úgy kell szedni mint a Vincetoxicum-ot. Azért fontos az immunrendszer erősítése mert a szervezet állapota az, ami meghatározza, hogy a kórokozók milyen eséllyel támadnak. A stressz, a helytelen táplálkozási szokások, a környezeti ártalmak, az antibiotikumok az immunrendszert gyengítik. :wink: NAgyon szerencsés vagy, hogy Marci ilyen jól alszik! Biztos jó lehet ez reggelente amikor odabújik hozzád!!! :D A fiam is nagyon anyás... mostanában az új szokása, hogy jön utánam és a nadrágomat rángatja :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Továbbra is várjuk a Te Történeted rovatba a szüléssel, gyermekvállalással, neveléssel kapcsolatos vicces, nevettető, megható, megkönnyeztető, tanulságos írásaitokat 1-2 oldal hosszúságban, Word dokumentumban a szerkesztőség email címére: szerkeszto@babanet.hu

A Kölökneten pedig még lehet nevezni a Mikulás-pályázatra, a legjobb történeteket remek gyerekkönyvekből álló csomagokkal díjazzák majd! Még odaérnek majd a Télapó előtt! Itt a következő mélcímre írhattok: szerkeszto@koloknet.hu

Mindenkinek további szép napot:

Dia
dia
Budapest

Jó reggelt Mindenkinek,

mi ez a nagy csend ?

Millye,
nagyon szépen köszönöm az infót, ki fogom próbálni őket mindenképpen.

Szilvi,
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK.

kubuspace

Kubuspace nagyon szívesen!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Kubu:
KÖSZI SZÉPEN, nagyon aranyos vagy!

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Kubu:
kérünk tőletek is egy anyás-babás képet!!!most nézem, hogy már mindenkinél ilyen van, ez annyira jópofa!!!!! :-)

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Silverlion Boldog névnapot neked!!! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Képzeljétek!

Milán egy órája elindult egyedül :-) Végre jár!

Majd még jövök!

Most megyünk pancsizni!

Puszi Mindenkinek!

Szilvi Isten éltessen sokáig!

Kati

Kép
tatyi1983

Tatyi1983 nagyon ügyes Milán!!! :D Kérünk majd róla videót! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Jó reggelt Mindenkinek,

remélem feltöltődött mindenki a tegnapi csodálatos napsütéssel, mert ma fúúúúúj de csúnya idő van.

Szilvi,
ígérem jövök majd képpel, keresek valami normális kinézetűt (mármint magamról).

Kati,
hurrá hurrá hurrá.
Videjót kérünk.
Huha még egy nap és lesz ám ünneplés nálatok :-))))

Megyek tanulni amíg törpöm engedi (gondolom ez nem lesz hosszú idő) mert szombat este vizsga, előtte pedig még két beadandót el kell készítenem brrrrrrrr

kubuspace

Gyors leszek, mert nekem is ki kell használni, hogy Bogi alszik és tudok tanulni.

Jaspis,
Végre képek!!! Nagyon édes kis kalózod van!
Ok, akkor megnyugodtam, hogy nem csak Bogi akarja kinyomni a saját szemét…

Zizi,
a Jánosban voltunk Gyarmati doktornőnél. Csak 20 percet kellett várnunk, de nem volt vészes. Ráadásul az egyik ismerősöm miatt volt a csúszás, aki az ikerlányait vitte a doktornőhöz.

Én is úgy vagyok vele, hogy 5-6 körül már nem bánom, ha velünk alszik Bogi, sőt imádom, de hajnal 2-3 körül azért még inkább a saját ágyában aludjon. Egyébként miután írtam nektek, hogy nem tudom visszaaltatni, varázsütésre megváltozott a helyzet és mostanában jól alszik Cincóka. Ma aludt 6 órát és csak 5kor bújt a mi ágyunkba és még 8ig durmiztunk.

Kati,
de jó, de jó, nagyon ügyes Milán!!!

Holnap megyünk a tornára…

Bogi, mikor alszik:

Kép

És amikor nagyon ébren van:

Kép
krisztacsillag

millye

Segíts kérlek! Marcin elég durván kijött az ekcéma. Azt olvastam, hogy erre a Sulphur jó, de nem tudom, milyen higitásút vegyek neki. Meg tudnád mondani?

Köszi előre is.
jaspis

jaspis 9CH napi 5 bogyó. Jobbulást Marcinak! :roll: Viszont a a Nitricum Acidum és a Petroleum 9CH valamint a Graphites 15CH is jó rá ha nem használna a Sulphur!

Krisztacsillag nagyon jók a képek Bogiról!! :D Helyes kislány!

Kubuspace jó tanulást!!! Szorítok a szombati vizsgához! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

millye köszi szépen a gyors választ! :)
jaspis

Jaspis nagyon szívesen! Mielőbbi javulást Marcinak! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Tegnap nosztalgiáztam, hogy tavaly ilyenkor mi is volt, visszaolvastam az első hozzászólásomtól kezdve a leveleimet, amit nektek intéztem, hát jókat derültem! Mennyi felesleges dolgot kérdeztem (legalábbis mostmár annak tünik)... És hogy féltem :-) :-) :-)

Hétvégén volt már egy előszülinpozás, Milán keresztszülei voltk itt, rakok fel pár képet!

Örülök, hogy megismerkedtem veletek! :-)

Szép napot mindenkinek!

Kati

A torta:

Kép

Kép

Finom volt :-)

Kép

Kókuszgolyó evés az új tupperware tányérkámból:

Kép

Ajándék bontás Dédivel:

Kép

Pulcsi:
Kép

Keriék ajándékoznak:

Kép

Keriék ajándéka:

Kép

Kép

Kép
tatyi1983

Sziasztok!

Tatyi, nagyon boldog szülinapot Milánnak! Isten éltesse sokáig! :D Nagyon nagy legény már a szülinapi képeken.

Kriszta, Bogi édes a kis anorákjában. Borzalom ez a hideg és szörnyű az állandó öltöztetés, de legalább nagyon cukik a babák ezekben a kezeslábasokban.

Mi voltunk dietetikusnál és sajnos teljesen lelombozott. Nagyon-nagyon szigorú ez a diéta, semmi olyan kaját nem ehetek, amit normál boltban lehet kapni, kivéve ha rá van írva, hogy allergénmentes. Csak speckó boltokban lehet vásárolni, amik persze jó drágák. És a tejen, tejtermékeken, tojáson és szóján kívül nem ehetek még paradicsomot, borsót, kukoricát, ételízesítőt, leveskockát, olajosmagvakat, étolajat, rozskenyeret, mézet, kakót, mákot stb. Szóval kb. semmit. :(
Ez itthon még csak-csak megoldható, de nem tudok elmenni egy étterembe, cukiba sem. Ez azért szar, mert már befizettünk egy debreceni szilveszterezést.
Na mindegy, biztos lesz valahogy. Az a lényeg, hogy Flóra mihamarabb kinőlje! Ő egyébként tök jól van, nem fáj a pocakja, jó a kedve. :)

Csütörtökön megyünk gasztoenerológushoz, ahhoz a Veres doktorhoz, aki a Kismama újságban szokott írni. Kíváncsi vagyok mi lesz.

Kép

zizi27

Zizi,
igen sajnos nem egyszerű semmilyen táplálélalleriával élni. Én 2 éve tudom, hogy lisztérzékeny vagyok, a férjem másfél éves volt, mikor kiderült. Így van ahogy írod, nincs étterem, vacsirendelés... vagyis van, de már többször kicikiztek, amikor végig kérdezem, hogy melyikben nincs liszt... nincs sütizés a cukiban, nincs pizza, hambi vagy bármilyen gyors kaja. Igaz csak ritkán ettünk ilyesmit, de ha véletlenül - még a babavárás előtt - bent ragadtunk a városban és be akartunk kapni vmit, mert éhesek voltunk, szinte lehetetlen volt.
Kenyeret, lisztet, stb. a Vág utcában lévő Táplálékallergiacentrumban szoktunk vásárolni. Ott Ti is találtok majd finomságokat. Igaz drága, de biztos, hogy megehetjük. Egyébként nekem sok mindent újra kellett tanulnom, mert a kukorica és a rizsliszt egészen máshogy reagál a sütésre-főzésre, mint sima búzaliszt... most a gofrival kísérletezgetek, de nem akar sikerülni, pedig már a 4. receptet próbálom.
Kitartás!!!! Szurkolok, hogy minél hamarabb kinője Flóra.

Kati,
Isten éltesse Milánt!!!!!! Nagyon édes a nagyfiú!!!

Jaspis,
jobbulást Marcinak!!

Ma voltunk a Dévényes tornán. Szegény Bogi úgy sírt, mint még soha. Mikor megnyugtattam, csak épphogy hozzáért a gyógytornász, máris újrakezdte... de tudom, hogy segíteni fog, ki kell bírni. Egyébként nincs olyan nagy baj, csak a ferde fejtartása miatt alakultak ki kisebb eltérések, nincs hypotónia a tornász szerint. :)
krisztacsillag

Tatyi1983 nagyon helyes Milán! Szép volt a tortája is! Boldog születésnapot neki!!!! :D

Zizi27 jaj ez nem hangzik valami jól!!! Remélem Veres doktor tud majd valami megnyugtatót mondani nektek! :roll:

Krisztacsillag szegény Bogi! nagyon megkínozta a gyógytornász? Annak viszont örülök, hogy nincs hypotóniája! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

MILÁN BABA!!!!!!
ISTEN ÉLTESSEN NAGYON-NAGYON SOKÁIG EGÉSZSÉGBEN, BOLDOGSÁGBAN!!!

Kati: add át neki légyszi az üzit! :-)

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Millye,
igen, válogatott kínzás volt... kívülről nem tűnt annak, mert nagyon óvatos, türelmes volt a gyógytornász, de Bogi nem így élte meg, szegénykém. Kedves hölgy, akihez járunk, és tényleg jó, hogy csak 2 háznyira van... utána Bogi már a hazaúton elaludt és még 1 órát szunyókált, pedig ilyenkor csak bő félórát szokott.
Egy ilyen ártalmatlannak tűnő dolog, mint a balratartás, ami egyébként látványosan javul, mert simán fordítja jobbra is a fejét, ha onnan éri az inger, később járásproblémához vezethet vagy akár zavart okozhat a beszéd megfelelő kialakulásában is... állítólag már most feszesebbek Bogi arcocskájának bal oldalán az izmok... és az is előfordulhat, hogy ezért nem akaródzott neki szopizni. Szóval rendszeresen járunk majd a szomszédba.

Az oltásra visszatérve... mi végül beoltattuk magunkat mindkét influenza elleni védőoltással. Szoptatni már sajnos nem tudok, így Bogit ilyen téren nem érinti. Egy hete voltunk és nincs semmi mellékhatása. Persze azért még mindig szedjük a homeós immunerősítőket is (Echinacea + Oscillococcinum).

Zizi,
majd írj, h mi volt csütörtökön a Veres dokinál.

Kép
krisztacsillag

Krisztacsillag biztos nem lehet könnyű, hogy sír a bab de csak jót tesz a gyógytornász... nekem akkor i s a szívem szakad meg amikor az oltást kapta pedig az pár pillanat.... :cry: micsoda cuki kislányod van! NAgyon jó ez a kép Bogiról!!! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Kati,
Milánnak nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot kívánok!
Jó egészséget és sok boldogságot Nektek!

Reni

Kép

Kép
b.reni

Kati,
Boldog 1.születésnapot Milánnak!!

Zizi: Remélem mond majd valami biztatót Veres doki!
Remélem hamar kinövitek az allergiát!
én az esküvő elött 1 évvel lettem lisztérzékeny.. de 1év után érdekes módon el is tünt..elég furcsa volt,alig akartam elhinni..tényleg nem könnyű dolog,de aztán ha kitapasztalod honnan lehet jó dolgokat beszerezni és kis kísérletezgetés után a főzésben biztos hogy menni fog! Kitartás!

Kriszta:Bogi gyönyörű :) nagyon jó képeket tettél fel róla :)
ez a masszírozás dolog nem lehet könnyű nektek,,de idővel biztos jobb lesz. Kitartást hozzá!! Nagyon ügyesek vagytok!

Kubu: drukkolok a szombati vizsgához!!!
mulan

Sziasztok!

Köszi a bíztató szavakat! Valahogy Fló is megérezhette, hogy van valami gond, mert két napja extra jókedvű, olyan mintha fel akarna vidítani engem! Egyfolytában mosolyog vagy nevet, szóval már nekem sem jut eszmbe szomorkodni. :)

Kriszta, köszi a tippet a Vág utcai boltról, majd tuti megnézzük. Mi az Üllőin voltunk a Táplálékallergia Centrumban, az is nagyon jó. Én találtam egy tej-, tojás-, glutén-, cukormentes ebédkiszállító céget, egész jó ízűek a kajáik. Ha gondolod, megadom az elérhetőségeiket.

Kriszta, Mulan, megkérdezhetem, hogy nálatok hogy derült ki a gluténérzékenység?
Nekem egyébként Crohn-om van (ami egy gyulladásos bélbetegség), szóval eleve nagyon paráztam, nehogy Flóra is örököljön valami bélnyavalyát. Hát ez egyelőre nem jött össze, de csak kinövi idővel!

Kép

zizi27

Sziasztok!

Milánnak nagyon boldog 1. szülinapot!!!

Bogi és Marci fotók nagyon jóóók!

Zizi, ez elég rosszul hangzik, amiket felsoroltál, hát kb én nem is tudnék mit enni. Talán annyi előnye van egy ilyen allergiának, hogy az ember nem eszik össze-vissza minden hülyeséget, én legalábbis hajlamos vagyok rá sajnos, főleg nassolás terén :oops:

Kicsit el vagyok havazva, mert négy napig lent voltunk Balcsin, hétvégén Apával, hétfőn meg jött két barátnőm egy Julcsival egyidős kisbabával, nagyokat sétáltunk a Balcsiparton, szép napsütéses idő volt tegnap.

Most meg vár egy halom mosás, vasalás, takarítás....

Reggel voltunk védőnőnél, Julcsi 7 hónapos lesz holnap, 9600 gramm és 70 centi. A védőnő rámnézett és kb végig arról papolt, hogy ne csak a babámra vigyázzak, hanem magamra is. :roll: Merthogy nagyon karikásak a szemeim és sápadt vagyok. Igaz, néha tényleg gyengének érzem magam, de azért nem érzem olyan súlyosnak a helyzetet. Holnap megyek vérvételre, majd kiderül hogy állok a vérszegénységgel :roll:

Na megyek, mert tényleg szalad a lakás :?

Azért teszek két képet tegnapról :)
Kép napozás
Kép főnökasszony megéhezett :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok!

Milán nevében is mindenkitnek nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket :-)
Szombaton jön a soproni nagyszülőpáros is ünnepelni, úgyhogy még nincs vége:-) Majd akkor is teszek fel képet!
És még egy videóval is adós vagyok, de valami miatt a fényképezőgépem videóit nem tudja lejátszani a gép. Nem tudom miért. Hang van, kép nincs :-(
Azért még próbálkozom!

Zita tényleg gyönyörű időtök volt! Irigy-irigy... :-)

Zizi! Fel a fejjel! Reméljük hamar kinövi Fló ezt a nyavaját, és minden rendbe jön!

Kubu!

Kérdezted anno a feles tejet.
Egész jól bevált! Szerencsére semmi baja tőle Milánnak, és jól is lakik tőle. Persze a gyerekorvosnak el sem merem mondani, de szerintem ha eddig nem volt baj belőle, ezen túl sem hiszem hogy lesz! REMÉLEM! Eleinte csak reggel kapott, hogy tudjam figyelni őt a nap folyamán, most pedig már este is kap.

Nagyon aranyosak az új babaképek!

Szép napot mindenkinek!

Kati

Kép
tatyi1983

Zizi27 örülök, hogy Flóra jókedvű!!! Fel a fejjel!!!

Zita978 nagyon édesek a képek! Jó súlyban vn Julcsi! Már beelőztetek minket!!! :wink:

Tatyi1983 lehet azért nincs kép a gépen mert nem megfelelő programmal próbálod lejátszani! Írd le milyen kiterjesztésű a file. Szóval milyen formátumú.... hátha tudok neked segíteni!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

--------
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.01.23 15:14-kor.
szonce82

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.03.04 16:34-kor.
szonce82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?