Húúú, Virág, itt lesz valami!! Drukkolok, és nagyon várom a híreket!
Syry!
Aranyos vagy, és jól esik, hogy érdeklődsz. A munkahelyemen most egy határidős nagy melón dolgozunk, és ezért nincs időm jönni. Otthonról meg nagyon ritkán ülök gép elé, mert ezer feladat van, na meg úgy-e végre egy kicsit a családdal együtt lehetünk, és Szilárdra koncentrálhatok.
Megvagyunk, szerencsére nem vagyunk betegek, Szilárd sem (az orrfolyásán kívűl), és jár oviba. Nagyon ügyes, és az óvónő azt mondja, hogy semmi rosszat vagy kritikát nem tud rá mondani. Szépen tud játszani a gyerekekkel, nem jellemző rá, hogy veszekszik a játékok felett. Részt vesz a foglalkozásokon. Tegnap épp táncoltak, és ő egy egyedi stílust mutatott be
Mindeni fenékrázosan táncolt, de ő kijelentette, hogy ő nem rázza a fenekét, és mást talált ki
És ami meglepő, a jól evő gyerekek közé sorolják, pedig otthon mindig botrány van a kajálással. Úgy kell beleveszekedni az ételeket. Pedig olyannal meg sem kínálom, amiről tutira tudom, hogy nem szereti. Védőnőhöz is vittük (7 hónapja méricskélte), és azóta majd 9 centit nőtt, és másfél kilót hízott. Tavaly tél óta pedig 4 számot nőtt a lába
Épp most néztem, hogy 22-es csizmát hordott tavaly, most pedig 26-ost kellett vennem neki
Máté hanyas lábakon jár? Én nagyonak tartom Sziszkóm lábát, de picinek is mindig nagyobb volt az átlagnál.
Nekem ma kellene megjöjjön, de nem fog, mert egy hete hétfőn amikor dokinál voltam, volt egy érett tüszőm, ami azt jelenti, hogy kitolódott az ovulációm. Ezért hétvégére számítok a mensivel.
Tetszik a pozitivitásod!!! Most én is valahogy hasonlóan érzek. Majd szépen párban pocakosodunk
Egyébként mit mondott, hogy ezek a tüszők kb mikor érnek be, mikor kell együtt lennetek?
Márti!
Örülök, hogy minden rendben. Én is már 23 hetes lennék
Bírod a gyerkőcökkel? Oltást végül beadattad? Te átmentél az anyatanyára a többiekkel? Tetszik neked az anyatanya?
Jucmuc!
De jó, hogy jöttél!!!!!! Olyan régen jelentkeztél, már épp akartam írni, hogy mi van veletek? A képeket nagyon várom!!! Nagyon aktív a kiscsajszi?
Kacsa!
Nagyon eltűntél? Hogy vagytok?
Többiek?
Aki néha olvassa a topikot, csak két szót írjon, hogy mi van vele?
Nem tudom, emlékeztek-e rá, az öcsém felesége tavaly télen teherbe esett, és a 7. héten vészes hányással korházba került. Aztán végül szegény elvetélt a 10. hétben. Azóta most sikerült újból teherbe esnie, de most már az 5. héten be kellett vigye az öcsém, mert olyan rosszul lett, hogy állítólag a multkori kispiskóta volt ehhez képest. 5 napig egy falatot sem bírt enni, annyit hányt, hogy a végén már a torka is begörcsölt, és fulladozott. A lábai bemerevedtek teljesen. Már el akarták altatni pár napra, mert annyira kivolt, hogy azt sem tudta mit beszél. Olyanokat mondott, hogy vigyék le az osztályra, és vegyék ki belőle a babát. De hétfőn megfordult, és egy picit jobban lett. Kedden meg már nem hányt, de enni csak egy fé kekszet meg egy kis levest bírt. A baba pedig olyan pici, hogy hétvégén még csak a szíkhólyag látszott. Azt hiszem, ma 6 hetes. Nagyon durva dolog ez, és nagyon ritkán fordul elő, hogy egy nő szervezete ennyire küzdjön a befogadás ellen. Most meg félnek, hogy nehogy azért legyen ez a hirtelen jobbulás, mert az embrió feladta volna a küzdelmet. Nagyon izgulunk szegényért, mert 1-es típusú cukorbeteg, és még millió más egészségügyi baja is van, és nagyon félnek, hogy nem lehet gyerekük. Reméljük, ezennel minden rendben lesz a babával. Majd mondom, hogy mi történt.
Mindenkinek szép napot, és a világ szeme ma Virágon lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!