Sziasztok,
Erika, nálunk nem az MMR után közvetlenül jött a hőemelkedés, hanem a 9. napon, de elég durva láz formájában. Volt minden két napon át, kiütések, elesettség, szóval megszívtuk. Ismerős gyerekek között viszont volt, akinek semmilyen tünetet nem okozott, remélhetően nálatok sem fog.
Bibar, te szegény, nem irigyellek a szurkálás miatt
Meddig kell adnod, a 12. hétig? Vagy majd meglátjátok?
Benszi, köszi, kitartok, mást úgy sem tehetek. Nagyon önállóak a gyerekeid, büszke lehetsz rájuk! És milyen jól rajzol már Balu! Hihetetlen, hogy kétévesen ilyen tud már...
Mamm, átköltöztem az új blogodra, nagyon jó
Örülök, hogy minden rendben, de hát ez nem is lehetett kérdés. Zsófival mi a helyzet?
Vikkata, mi is kedden megyünk beoltatni Gábort. Szerencsére sikerült szerezni oltóanyagot még pénteken, sőt, azóta egy újabbat is az apjának, ő se maradjon ki
Süni, jaj de édes rénszarvasod van
Chesti, hát elkezdődött egy új korszak nálatok, lassan leválik a csajszi... nehéz lehet. Szerencse, hogy szereti az ovit, és ilyen kis vagány, ez nagyon megkönnyítheti a dolgotokat!
Vic, sajnos nem emlékszem, mennyiket evett akkortájt Gábor, de tutira nem ennyit, nagyon rossz evő volt... Mindenesetre ha nem fáj tőle a hasa, akkor hajrá
Vucuska, nem ér rejtegetni ezeket a csodamanókat
Sajnos nálunk is ez volt: Gábor 5 hós koráig átaludta az éjszakát, aztán elindultak a fogak, meg a mozgásfejlődés is beindult rendesen, na azóta nem alszunk
A védőnő mondjuk mondta, hogy ez lesz, de nem hittem neki. Hát igaza lett... remélhetően hamar túl lesztek rajta.
Gabicsibe, Botinak a kisőrlői jönnek? Gábor most a felső szemfogaival küzd. Az egyiknek már kint a hegye...
Mot, aztaaaa, de klassz ez a lovaglós! Hova jártok?
Nálunk most az van, hogy Gábor megint mindenhova 4kézláb megy. Ilyen a természete; megmutatta, hogy neki már megy a járás, most már hagyjuk békén ezzel a hülyeséggel
Viszont egész jól haladunk daraboskaja-ügyben. Az esti főzeléket sikerült leváltanom szendvicsre, ez óriási előrelépés nálunk. És simán elvan az etetőszékben félórán keresztül is akár, mondjuk nem mondom, hogy nem kell szórakoztatnom közben, de nem akar kimászni. Viszont önállóan nem hajlandó enni; mindig odaadom neki a kanalat, és nagyon ügyesen kanalazik is: az én számba
A sajátjába nem hajlandó.
Lányok, akiknek Gáborral egykorú gyereke van: ti már adtok tehéntejet nekik? Én még nem mertem 1 decinél többet adni neki...
Más: nem tudom, mennyire szokványos így másfél éves kor körüli fiúnál, de Gábort egyáltalán nem érdekli a többi gyerek; sőt, inkább tart tőlük. Ha odajönnek hozzá játszani, ijedten arrébbvonul a saját játékával, hátat fordít nekik és játszik tovább egyedül. Felnőttekkel nem így viselkedik. Pedig sokat járunk gyerektársaságba... Én is ilyen voltam amúgy, 4 évesen adtak (volna) oviba, de rettegtem a többi gyerektől, egész nap az óvónő ölében zokogtam, ezért pár hét után kivettek, és megoldották másképp a felügyeletemet. Reméltem, hogy Gábor nem örökölte ezt a dolgot, de egyelőre úgy néz ki, mégis
Fiús mamák, nálatok hogy alakul(t) ez?