Új privát üzeneted érkezett!

De jó :lol: :lol: :lol:

jucicuki
 
 


Sziasztok!

Továbbra is várjuk a Te Történeted rovatba a szüléssel, gyermekvállalással, neveléssel kapcsolatos vicces, nevettető, megható, megkönnyeztető, tanulságos írásaitokat 1-2 oldal hosszúságban, Word dokumentumban a szerkesztőség email címére: szerkeszto@babanet.hu

A Kölökneten pedig még lehet nevezni a Mikulás-pályázatra, a legjobb történeteket remek gyerekkönyvekből álló csomagokkal díjazzák majd! Még odaérnek majd a Télapó előtt! Itt a következő mélcímre írhattok: szerkeszto@koloknet.hu

Mindenkinek további szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Chesti!
Szép nagylánykád van és nem semmi tortája volt! :P

Bibarkám!
Gratula 9mm-eshez! :lol: :lol: :lol:

dobok képeket a kölkökről!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég
 

 
 

MOST JÓL MEGSOROZTALAK TITEKET ÁM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bibar!

Gratula a petezsákhoz!!!! Ugye mondtam, hogy minden ok lesz.

Gabi,

Hát megmondom őszintén én is féltem, félek a szövődményektől. Rövid távon nem tapasztaltam anyuéknál semmit, hosszú távon, hát nem lehet tudni ez igaz, de akkor ennyi erővel semmilyen oltást nem lehetne beadatni, nem? Remélem nem lesz semmi baj, mert azért szeretnénk tesót egyszer kispocoknak. Tegnap egyébként, mint fő hipochonder (nem vagyok az ám :-)))) mondogattam oltás után, hogy már fájnak a végtagjaim, biztos ez már a szövődménye, na jó ez csak vicc, izomba adták, de azért kíváncsi vagyok lesz-e valami mellékhatás.

Elan,

Köszi nagyon mégegyszer, képeket küldtem e-mailben.
Tegnap elmentem beoltatni magam. Amikor a szüleim mentek, mondták, hogy összvissz 2-3 ember ment beoltatni magát akkor, na ehhez képest tegnap a szakadó esőben az utcán álltak sorba az emberek. Úgy látszik azért egyre többen mennek el, és kezdődik a pánik. Ott mondogatták egymásnak, hogy attól félnek nem marad vakcina, mert már viszik Ukrajnába meg Romániába, a neten olvastam, hogy Pécsett már el is fogyott. Hát nem tudom, azért csak remélni merem, hogy jól döntöttünk.

Benszi,

Hogy nőnek a gyerkőceid. Balázs szemeitől egyszerűen elájulok, annyira szépek, Dóri meg tiszta apja. :-))))

Vucuskáról tudtok valamit?
vic12
 
 


Sziasztok!

Nagyon sajnálom Luki.. :cry: Legközelebb jobban drukkolok!!! :wink:


Juci, köszi!! Nem tudom, hogy nem vettem észre, pedig meg is csodáltam a Katicátokat! Köszi! Nagyon gondolkodom, hogy kéne csinálni valami szépet belőle névnapinak, de még hezitálok. :roll: Nálunk Teszkós torták játszanak általában. :lol:

Húú, Bibar gratula!!! :D Dejóóóó! Overál: Hát kár, hogy vettél már, de azért teszek egy képet, hátha.. :roll: Kép

Benszi, nagyon jók a srácok. :lol: Így maguktól esznek joghurtot? Lőrinc nem csinál ilyet, igazából az ölemben etetem, mert üvölt az etetőszékben. Szóval szerintem sose fog magától így enni. :oops:

Elan, megvannak az oltásaink. Kb. úgy lett, ahogy írtad, csak előre megírták és be kellett menni érte. Köszi. :D Az persze más kérdés, hogy Viktornak elfelejtették megírni, így mégiscsak várni kellett a betegek között, de hát mit is mondjak erre. :evil: Az asszisztens mondta anyunak, hogy amennyi az oltás ára, annyit kell majd valszeg adni a dokkernak. Erre olvasom az ANTSZ honlapján, hogy nem kérhetnek érte pénzt. :roll: Na mindegy felhívom a dokit, hogy megvan az oltás, kiváltottuk, mikor tudja beadni, erre közli, hogy nincs már a hétre időpontja, se a jövő hétre, menjünk be a betegrendelésre, oszt majd sorra kerülünk valamikor, igaz nagyon sokan vannak, szóval lehet sokat kell várni. Úgy elkapott a dili. :evil: Na mindegy: végülis felhívtam az ismerős nővérkét, ő szurizott a lombik alatt is, hogy ő adott- e már be ilyet, azt mondta menjünk nyugodtan, ez is csak egy sima szuri. :D Úgyhogy holnap túlesünk a tűzkeresztségen. :lol:

Elan, Neked vállba adták? Fájt utána a vállad, vagy volt valami más mellékhatás? Kicsit izgulok. Mintha nem kaptam volna még eleget. :lol:

Jajj, ez az oltani nem oltani olyan nehéz kérdés. :roll: Olyan nehéz dönteni, mondjuk most sem vagyok 100%-ig meggyőzve, hogy kell ez nekünk, de mindegy.
torolve_20130114141731
 
 


Sziasztok,

Látom, mindenkit elgondolkodtatott az oltás-kérdés. Kicsit féltem is rákérdezni, nem akartam a topik barátságos légkörét elrontani, mert ahol jártam eddig, mindenhol összekaptak az emberek ezen a témán. Tök jó, hogy itt nem tépáztuk meg egymást (még ;) :D

Erika, mit mondott a dokid? A vírus különben nem gyengített, hanem elölt (ami az oltóanyagban van). Pont azért lenne érdemes elgondolkodnod rajta, hogy Te beadasd, mert így Marcus is megkapná az ellenanyagot a tejjel, és védett lenne anélkül, hogy beoltatnád. Sajnos én már nem szoptatok, most sajnálom :( A nemalvást illetően együttérzek, mi is kelünk mostanában sokszor megint :(

Benszi, drágák a gyerekeid, nagyon szépek, elevenek, látszik rajtuk, hogy jó tesók. Most a nagyőrlőik jönnek? Egymással babanyelven dumálgatnak? :)

Chesti, szépséges a Lencsi, nagyon megnőtt megint. Ez a torta hihetetlen. Finom volt? Az a cikk, amit idéztél... ne ijedj meg tőle, szerintem elég hiteltelen. Hivatkozik egy csomó adatra, de nincs forrásmegjelölés sehol. Arról nem is beszélve, hogy szerinte nagyjából az összes oltás gyilkossági kísérlet, holott inkább az az, ha nem élünk azzal, hogy meg tudjuk előzni a torokgyíkot, kanyarót, meg egy halom halálos kórt (tudom, hogy a h1n1 nem az, legalábbis nagyon ritkán az, de a cikk az összes oltást elítéli).

Bibar, babázzál :D Ma voltunk bababoltban, elnézegettem a pirinyó kis ruhákat, háááát... micsoda mázlista vagy, hogy nemsokára előszedheted őket megint!

Vic, mindjárt csatolom a képeket ;) Nyugi, nem lesz baj!

Vikkata, az én dokim nem kért pénzt a beadásért. Nem tudom, máshol hogy van... Felkarba kaptam, és hát igen, kicsit fáj még mindig, de csak ha ráfekszem mondjuk. Emelni tudok vele, akkor nem érzem. Más bajom nincs (egyelőre ;) ) Végülis Lőrincet is beoltatjátok? Vagy nem?

Nekünk mostanában megint horror éjszakáink vannak. A ma éjjel volt szerintem a mélypont, ébresztett 3-kor, aztán visszaaludtunk, de fél4-fél6-ig két órán keresztül hancúrozott. Már komolyan azt hittem megőrülök, sehogy sem tudtam visszaaltatni, pedig mindent megpróbáltam (még tápszert is adtam neki, de csak mert megéheztem, és arra gondoltam, esetleg ő is). Aztán persze fél 9-kor ébredt. Ebből kifolyólag ebéd után nem akart aludni, végül feladtam, elmentünk vásárolni neki meleg sapkát, kesztyűt, ilyesmiket. Nem elaludt hazaúton az autóban? Most is durmol... hát 6-kor elveimmel ellentétben fel fogom ébreszteni, de még így is előre sajnálom magam az este miatt. Na de majd a Viburcol! Merthogy jön a szemfoga a drágámnak, szerintem azért balhézik.

Most, hogy eldöntöttük, hogy oltatunk, sehol nem lehet vakcinát kapni. Kedden meg elvileg mennünk kéne a dokihoz. Hát kiváncsi leszek, sikerül-e addigra beszereznünk...

Különben én az egész oltás-kérdéssel úgy vagyok, hogy eldöntöttem: nem értek a dologhoz. És attól sem fogok jobban érteni, ha elolvasom a számtalan keringő, összeesküvés-elméletről szóló pánikkeltő oltásellenes cikket, meg attól sem, ha az ÁNTSZ oldaláról tájékozódom, hogy mennyire jó és veszélytelen ez a szer. Csak azt tudom tenni, hogy megbízom az orvosunkban, ha már mi választottuk őt, és nem véletlen választottuk. Ettől még persze én is félek... de pont arra gondoltam, hogy ennyi erővel félhettem volna az összes védőoltástól, és nem féltem, pedig azok között durvább is volt. Szóval igyekszem minimálisra csökkenteni a félést :)

Kép
elan
 
 


Éééééééééééééés akkor íme Vic Réka Borbálája!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
elan
 
 


Sziasztok!

Elán Megkaptuk a 15 hós oltás és a prevenár emlékeztető oltást.
Büszke vagyok a fiamra, nem sirt. Sőt lekezelt a dokival.
Meg kérdeztem a dokit, javasolja is meg nem is. Hozta azokat az indokokat amik mennek a hirekben. Vagyis én döntsek. Közben a váróban kérdeztem több anyukát, azok sem tudják igazán. De akinek iskolás, ovodás gyereke is van, azok nem oltatak. A másik gyerek orvos meg nem ajánlja. Szóval én döntsek. Véleményem nem változott, nem oltatok. Majd kiderül jó volt-e a döntés.
Közben kérdeztem egészségügyben dolgozókat is, azok között is van aki nem oltatot.
Most figyelem a gyereket, hogy van e reakció az oltásokra. Mindenesetre már este 37,4 C volt, ugyhogy kapott fél kupot.
Lehet, hogy holnap nem lesz gyógytorna. Ha hajnalban is hőemelkedés lesz, nem buszozok vele.
Sajnálom az ébredéseket. Majd csak kijön az a fog. Viszont gratulálok Gábor lépkedéseihez. Majd csak rájön, könnyebb ugy közlekedni.

Bibar Szépen alakultok. Szép méret. Növögesen csak az a baba.

Benszi Nagyot nöttek a gyerekek. Kedvencem Dóri bealvása Balun.
Ügyesen esznek. remélem ennyi idősen már mi is önnáloak leszünk. Már most is próbálgatja

Vic Gyönyörü Réka baba.

Chesti Utolag is Boldog Születésnapot Nikinek.
Szép tortát kapot. Finom volt, milyen izesitésű. Nagyot nőt a lányod. Jól látom nő a haja?
A cikk nem lepet meg. Már régebben hasonlót már én is olvastam.
Sajnos a gyógyszeripar elég nagy hatalom. Sokmindent megtehetnek.

Jó éjt! Megyek, mindjár kelhetek.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika
 
 


Jezsoerika
én sem adatom be...és már annyira idegesit ez az egész,hol ezt hallod hol azt,szóval már nagyon unom :cry:
ügyi volt a kisfiad a szurinál :wink:

Chesti
édes mint mindig,utólag is boldog szülinapot!!!

Vic
jaj annyira édes és gyönyörű ez a kis csöppecske :lol: :lol: gratulálok hozzá :wink:

Benszikém
boldog névnapot :lol: :lol: jók a képek nagyon!

köszi lányok a drukkokat :wink: azt nem irtam mert siettem hogy azért progi szurit tegnaptól nyomnom kell mert van egy kis folyadék a méhemben,de megnyugtaott Zeke hogy nem bántja a babát csak biztos ami biztos.
csak hogy legyen min agyalnom....na mentem mert kel a krapek

bibar
 
 


Bibarci, gratulálok a 9 mm-eshez! :D Fejed fáj még?

Vic, csodaszép Réka baba. Gratulálok! :D

Chesti, boldog születésnapot Nikinek. Milyen nagylány már. :shock:

Erika, büszke is lehetsz a fiadra. Nagyon ügyes volt, hogy sírás nélkül megúsztátok.

Elan, drukk az újabb fogacskákhoz! Azóta is megy a járás?

Zéti alakul, bár még nem 100%-os. Annyira nem köhög már, de sokat szipog. Én nem tudom mit szúrok el, de rendszeresen szívom az orrát a porszívóval, előtte bespray-zek neki és mégis utána olyan, mintha semmit nem használt volna. Alig jön valami a nózijából. Én meg sajnálom, hogy feleslegesen kínzom. Mit csinálok rosszul? Pedig elég sokáig szívom és a spray-t is hagyom pár percig, hogy oldja a váladékot.

KépKép
süni76
 
 


Benszi, Boldog névnapot kívánok! Az ikrek gyönyörűek, pont az előbb néztem őket az iwiw-en :D

KépKép
süni76
 
 


Csajok!
Mindenkinek köszönöm a gyerekeim dícséretét!


Bibarkám!
Köszi itt is!Ne aggódj,ez a kis punás bebetonozódott! :lol:

Süni!
Én is néztem a te kis mikulásraváródat és gyönyörű ez a baba!
mindent jól csinálsz,sajna atakony nagyon makacs tud lenni!Homeopátiás bogyókat nem tudsz neki adni,ami fellazítaná a taknyot?

Elan!
Nagyörlők jönnek,Balunak már kint van a 17.-nek a 3/4-e,de állandóan a szájában a keze!Dórinak még nem látom,hogy kibújt volna!Nem gagyarásznak egymással nagyon,Max,üvöltve szólnak,hogy Bá=Balázs vagy Dó=Dóri :lol: De megértik egymást szavak nélkül is!Rengeteget kukucsolnak és bújócskáznak egymással és hangosan vinnyognak a röhögéstől!csikizik egymást!Jó fejek!Szurkolok,hogy mielőbb babázhass te is!Fogzáshoz kitartást!

Vic!
Gyönyörű a babád és hatalmas gratula!

Jezsoerika!
CSak próbálgasd az önállóan evést és kitartást hozzá meg jó takarítást!

Vikkata!
Elég régóta szoktatom őket az önálló kajáláshoz,de nem mindig lehet idegekkel bírni ám!Ha elkapja őket a harci láz,akkor csinálnak olyan mocskot,hogy a hajam égnek áll!Esznek levest is már egyedül,de azt nem mindig hagyom!Ja és nem szeretik az előkét,úgyhogy elég vicces a kajálás,bár Balu gyönyörűen eszik egyedül már!Dóri kismalac!

Fiona!
Mi van apával?Hazajött?Bence hogy reagált?


Már egy hete egyedül sétálok velük kint az utcán és elég szófogadóak,azonnal megállnak és lejönnek az útról,ha jön az autó,megvárják,míg elmegy!Nem lépnek a pocsolyába,kikerülik!
Ja és Dórit nem kell már fürdetnem,mert egyedül lefürdik,csak a hátát és a haját kell nekem mosni! :lol: Balukám helyette szépen rajzol!Minnyá dobok képet a rajzáról!

Kép

Remélem felismeritek!Ez egy arc :lol: :lol:
Vendég
 


Süni!
Neked is köszönöm a köszöntést! :lol:
Vendég
 


Chesti,
gyönyörű szép kis ovis csajod van! :D :D :D Mikor mentek vissza BMC-be?

Bibarka,
jajjj, de klassz! Örülök, hogy minden rendben!! :wink: :D

Benszi,
jó hogy tettél képeket, öröm ezekre a rosszcsontokra nézni! Az utolsó kép nagyon vagány róluk... :D Jaa, és boldog névnapot! :)

Vic,
de édes a kislánykád!!! Olyan jóó megint ilyen ici-pici baba képeket nézegetni... :) Ilyenkor eszembe jut, hogy nem is olyan rég még az én csajszim is ilyen csöpp volt. :)

Elan,
sajnálom a horror éjszakákat... Őrület mennyi balhét bírnak okozni ezek a fogacskák... Mi jelenleg 12-nél tartunk, úgyhogy a neheze még hátra van nekünk is...

Szerdán voltunk dokinál, és szerencsére minden rendben van a babácskával, már 6,5cm!! Tarkóredő rendben, Down szűrés negatív. :) Juci, Bibar, nekem azt mondta a doki az Istenhegyin, hogy nyugodtan oltassam magam, mert nagyobb a veszélye az influenzának, mint az oltásnak. Nem tudom még hogy mi tévő legyek, de lehet hogy már nem is kell gondolkodnom rajta: Zsófi tegnap este belázasodott, ma is szinte egész nap 38 körül volt a hője. :( A gyerekorvos szerint csak egy gyengébb vírus lehet, de ki tudja. Most várom, hogy mi lesz, vajon elkaptam -e én is...

Amúgy van új blogunk, akit érdekel, jöjjön, írtam már pár sort az első 12 hetemről. :wink:

Kép

Kép
mamm
 
 


Süni, szerintem ez normális, hogy tortyos orrfújás után is. Van az a Nasivin orrspray, esetleg orrszívás után próbáljátok ki, néhány napig lehet használni.

Benszi, nagyon ügyi Balu, én kapásból felismertem. :D Dóri is ügyes! Lőrinc a darabos cuccokat eszi kezéből pl. keksz és kukoricapufi, meg buláta és hasonlók. Mostanra bögréből is iszik az ölemben ülve úgy 1,5 decit, egyre ügyesebb. De az etetőszékbe nem lehet bevarázsolni. Szóval az önálló evés valahogy kivitelezhetetlennek tűnik. :roll: Kaja közben az ölemből nem mászkál el, de csak ott hajlandó enni.

Elan, túlvagyunk! :D Nem volt semmi, most sincs szerencsére. Remélem holnapra se lesz. :oops: Ha sikerül a dokinénivel megbeszélni, akkor lehet lemegyünk kedden. Én szeretném beoltatni.
torolve_20130114141731
 
 


Köszi, megnyugtattatok :o))

Na, akkor a többieknek is megmutatom:

Kép

Jóéjt!

KépKép
süni76
 
 


Sziasztok!

Talán még emlékeztek rám........... :oops:
Ide szerintem még nem írtam, csak a másik két kapcsolódó topicba.
Amikor tudlak olvaslak benneteket, igaz időm az nagyon kevés van.

Vic!
Örömmel olvasom hogy sikerült neked is! GRATULÁLOK!

Minden baba nagyon édes!

Újdonsült kismamiknak nagyon gratulálok!

Kép
vucuska
 
 


Mamm!
Baromi nagy a pocakod,meglestem a blogban :lol:Nagyon szép a lánykád! Köszönöm a köszöntést és a skacok dícséretét is!
Asszem a H1N1 magasabb lázzal jár,mint 38!Reméljük tényleg csak egy gyenge vírust nyalt be a lánykád!

Süni!
Itt is cuki!

Vikkata!
Ha az öledben is eszik,nem baj,de add oda a kanalat,villát,terítsd be magatokat,oszt hajrá!
Ja az IKEA-nak van egy 18db-os műanyag étkészlete,mi azokkal kajálunk és rettenetesen ügyesek vel,nagyon jó a fogása!
Egyébként az enyémek akkor esznek jól,ha nem az etetőszékben vannak és közben rohangálhatnak!Mint a sajtkukacok!
Vendég
 


Szia Vucuska!
Gyere gyakrabban és tegyél képeket a babáidról!És gratula sorstárs!Hogy bírod?
Vendég
 


Sziasztok! Na egy kicsit bővebben. :)

Lanett hát hatalmas gratula. :)

Jucicuki ez igen. :) Gondolom azért meglepődtél. :) Barátainknál ugyanez volt, sak kisebb korkülönbséggel. Úgy hívja a kicsit, hogy kis ajándék. :) Azt mondja az ikrekkel csak rohanás volt és aggódás, nem nagyon tudta élvezni az anyaságot, de a 3.-kkal mindent kiél. :)

Bibbaaarrr :) :) Nagyon nagyon örülök nektek, vigyázz magatokra. :)

Benszi a skacok baromi édesek. :) A legjobban az tetszik ahogy Dóri elaludt Balu válán. :)
Boldog névnapot. :)
Baromi ügyesek, és szórfogadóak! Evés nem lehet egyszerű. :)
Balu nagyon ügyesen rajzol!!! :)

Luki sajnálom. :(

Vikkata teljesen egyetértek veled. Én sem vagyok 100%-ig meggyőzve, hogy kell ez nekünk, de nekünk is ma adják be.

Elan, azt hiszem ez a topic már át ment 1-2 olyan vitán ami megoszthatta volna a topiclakóit, de szerintem csírájában elfojtottuk hálaég. Valaki ilyen valaki olyan, és el kell fogadni. :)
Cikkel kapcsolatban csak annyit, hogy nem is kell elhinni ami le van oda írva, de bennem is meg van, hogy szinte bármit megtesznek az emberrel a pénzért.
Torta isteni volt. :)
Hamupipőke őrület van nálunk. :) Gyerekek teljesen el voltak ájulva tőle. :)

Vic egy tündérke a ez a lányka. :) Sok boldogságot. :)

Jezsorika köszi. :) Fincsi volt nagyon. Sajttortának indult, de nem lett olyan szép, így csokis lett. :)
És iggeeen nő a haja. :)

Süni sajnálom ezt a szipogás dogot. Nekünk is volt ilyen. Egy apró kérdés. Te hogy szívod az orrát, ül vagy fekszik?
Baromi édes a kis rénszarvasod. :)

Mamm!!!! :) Mázlista, hatalmas gratula. :) Mi jövőre tervezzük a kistesó projektet.
Meglestem blogodat, és gyönyörűséges Zsófi, a pocid meg már igencsak látványos. :)

Lencsi és az ovi... :) már az elején kérdeztem óvonőket muszáj e beszoktatni, mert nem az lesz a gond ha viszem, hanem ha elhozom. :) Igazam lett. Húztam végig a folyosón a gyereket. :)
De most már ott alszik, semmi gond vele, mondókázik, játszik a többiekkel, bár tegnap leekvéskor azt mondta:ű
-Fejjököt az embej
-Milyen ember???
- Nad embej. Ejestem, de nem szijtam ana.

Kiderült egy nagy csoportos fiú volt. Na persze már az első gondolatom az volt bemegyek, megkeresem azt a gyereket, és jól helyre rakom, hogy még egyszer ne nyúljon a Nikihez... :)
Hát elkezdődött az elszakadás, most már nem vigyázhatok rá a nap 24 órájában, és tudom, hogy nem tarthatom burokban, de mégis nehezen élem meg, hogy nem vigyázhatok rá. Nem gondoltam volna. Persze tudom ez az élet rendje, lerendezi majd. :)
Délután sokkal anyásabb, Én fürdethetem, Én olvashatok mesét stb. Ölelget, puszilgat, és azt mondogatja hiánoztál ám ana. :) Én meg olvadok.
Közben járunk a TF-re tornára amit szintén baromi jól indított. :) Szülő nem mehet be, első nap elkéstünk, levetkőztettem, tornaruci fel, betoltam, mondtam hogy Ő a Niki és becsuktam az ajtót. Persze visszalestem mit csinál, de telivigyorral beállt a sorba és már csinálta is amit kellett. :)

Na most már bedugolok. :)

Kép Kép Kép Kép

chesti
 
 


Chesti, ülve szívom Zéti orrát.
Tetszett, amikor írtad, hogy hazafelé van sírás nem pedig odafelé :D Igazi közösségi ember, büszke lehetsz rá! Sajnálom a nagycsoportos fiú féle incidenst. Végül csináltál valamit? Beszéltél óvónővel?
Nagyon szuperek a képek!

Zsókuci, itt is nagyon boldog születésnapot kívánok!

KépKép
süni76
 
 


Süni, akkor fekve szívd. :) Mikor ül nem olyan hatékony. :) Ezért is kérdeztem rá, hátha ez valamennyire segít.

Áááá nem, ez csak első felindulásom volt. Ez az élet rendje, és neki is meg kell vívni a maga is harcát. Persze ha valami komolyabb történne, akkor biztos nem hagyom szó nélkül.

chesti
 
 


Hello Csajok!

Köszönöm mindenkinek a dicséreteket, igen, szerintem is gyönyörű a babánk, nagyon büszkék vagyunk rá apával, jól sikerült kis prototípus. :-)


Elan,
Köszi, hogy feltetetted a képeket, amúgy, ha leírod, hogyan kell, majd megpróbálkozom én is.

Vucuska,

Örülök, hogy jelentkeztél, mi újság veletek. Hogy bírod? Én 1 -gyel is nehezen, el sem tudom képzelni ugyanezt duplázva :-))))
Már 7 hónaposak, úristen hogy repül az idő!!!!

Zsókuci,

Boldog szülinapot kívánok Neked!

Süni,

Ebben a szerkóban nagyon helyes Zéti, zabálnivaló!

Chesti,

A lányod egyre szebb és csajosabb, azok a szemek meg az a száj, mindig csodáltam milyen szép baba. Gondolom apa el van tőle olvadva. Az én férjem is totál bele van zúgva a manónkba, de már nagyon várja, hogy beszéljen meg elinduljon, szerintem akkor totál elájul tőle. Na azért ez még odébb van!

Ma megint elég nehézkes napunk volt, bár sétáltunk 2 órát a jó levegőn a többi babával. Szerencsénk van, mert most legalább 5-6 pici született a környéken, és össze tuduk majd járni, ha nagyobb lesz a babó.
Ma meg tegnap extrém sokat evett Réka, én nem is értem, hogy fér belé ennyi. Tegnap megevett vacsira 190 ml tejet, ma délben 120 ml tejet + legalább 80 ml tápszert. Normális ez szerintetek egy 4 hetes babánál? A doki azt mondta kicsit sok, de nem mondta, hogy gáz lenne, vagy valami baja lenne, nektek evett ennyit a gyerek ilyen idős korban??????????????????????????
vic12
 
 


Sziasztok!

Vlóban nem semmi két kis poronttyal, de teljesen mások: Bernike már mászik, ül, nagyon mozgékony, mososlygós kislány, míg Andriska inkább a hátán szeret feküdni és elvárja hogy szórakoztassuk, ő valamivel többet is nyűglődik.
Mostanában az éjszakáink nem igazán pihentetőek. 5 hónapos korukig átaludták az éjszakákat, annyira büszke voltam rájuk, most meg folyamatosan felébrednek. Szóval mivel lusta vagyok leülni és ülve szoptatni, ezért beviszem őket magunk mellé az ágyba, középen fekszenek és a férjemmel cserélgetjük a helyünket. Amellé a baba mellé fekszek, aki felsír. Tulképp már hozzászoktam, ha nincsenek mellettem már hiányoznak és alig várom hogy mellettem legyenek, igaz akkor alig bírok aludni.
Volt valaki hasonló szituban?

Nektek ilyen korban beálltak a nappali alvások? Nálunk nincs olyan hogy tízórai és uszi után alvás. Összevissza alszanak nappal. De séta közben jót tudnak aludni.

Egyébként édesek, imádnivalóak, mosolygósak, szóval tökéletesek. :D :D :D

teszek fel képeket.
Kép

Kép

Kép

Kép
vucuska
 
 


Kicsit eltűntem.....

Most csak Vic-nek reagálok, holnap megpróbálok jönni.

Ati már 2 hetesen megevett 3 óránként 200 220 ml-t.
Annyi volt, hogy iszonyú hasfájós volt. Amikor elmondtam a védőnőnek, hogy mennyit eszik, azt mondta ne csodálkozzak, hogy fáj a hasa, mert ez egy 8 hónapos gyerek adagja.:shock: Akkor normalizálódott a helyzet amikor átálltunk a 4 óránkénti evésre.

Kép
nika28
 
 


Bibar
Gratlálok a "hatalmas" manócskához :lol: Migréned továbbra is kisért?

Chesti
Húúú ez a torta igazán csajos,de egy szépséghez ilyen torta illik :D Jót nevettem a lányodon,mert tényleg nem ez a jellemző a gyerekekre!Én is eddig csak az ellenkezőjét hallottam.

Benszi
Nekem is az alvós kép a favorit :D Hihetetlen ők is milyen tempóban nőnek!Viszont kaja ügyben sorstársak vagyunk!Boti is szinte csak szaladgálva hajlandó enni,az etetőszékben csak akkor ha kedve van hozzá!Boti is elkezdte az önnálló evészetet,nem mindent engedek neki,de elég ügyesen használja a kanalat és a villát is.Idén betudják még fejezni az épitkezést?Jaj majdnem elfelejtettem boldog névnapot így utólag is!

Elan
Ha nem sikerülne szerezni oltóanyagot akkor se ess kétségbe!Hallottad,hogy Ukrajnában nem is influenza vírus van hanem tüdőpestis?Csak ezt nem híreszteli minden tv csatorna sajnos!Alvás és fogzás terén sorstársak vagyunk :? Boti is szokott egy héten legalább 1X 2 órán keresztül kukorékolni!Tegnap is borzalmas éjszakánk volt,de ma megláttam miért!Szegénykémnek két örlője és a bal alsó kettese jön egyszerre!

Mamm
Örülök,hogy minden rendben a pocaklakóval :D és tényleg elég látványos már,hogy van odabent valaki :D

Erika
Gratula az ügyes kisfiadhoz :D Végül eltudtatok menni a tornára?

Süni
Nagyon cuki ebben a szerkóban Zéti :D Boti is tortyog az orrfújás és szívás után pedig én fekve szívom:( Viszont észre vettem,hogy ami anyósoméknál van Csöpi kisebb a feje jobban befér a nózijába(igaz nem egy szerencsés konstrukcó szerintem) és hatékonyabb mint az Arianna!Ti mit használtok?

Vic
Édes a kislányod!És ne izgulj Botinak is volt egy időszaka amikor ennyit evett!Ha valaki mesélte volna kiröhögöm,hogy lódít! :D

Vucuska
Nagyon helyesek a gyerkőcök!Végre megmutattad őket,viszont mentségedre szolgáljanak mert ketten vannak :D Elképzelhető,hogy a mászás miatt lett ilyen rossz alvó Berni,sajnos még egy darabig elfog tartani ez az állapot(kívánom,hogy ne így legyen :D )Boti már lassan másfél éves és egy kezemen megtudom számolni hányszor aludtam végig az éjszakát úgy hogy még pipilni sem kellett fölkelnem.És régen nem voltam egy éjszakai bolyó hollandi :D
gabicsibe
 
 


Gabi, ez csak egy hoax, :D olyan mint, hogy gyerekeket lopkodnak meg anyukákat a kínaiból. A srác ellen úgy tudom büntetőeljárást is indítottak rémhírkeltésért. Amúgy, hogy érzékeltessem a fordítóprogramok allűrjeit: a körtét lehet gyümölcsként és villanykörteként is értelmezni, ha a fordítóprogramokat használod. Nem hiszem, hogy szívesen enne az ember villanykörtét uzsira. :D
torolve_20130114141731
 
 


Kata
Ha most az Ukrán hírekre gondolsz az nem fordító program hiba!Ezt én is olvastam!!DE ezt egy ukrán származású hölgy mondta aki igaz itt él,de a rokonai,barátai ott kint.Elmesélték,ogy egy nagy épitkezésbe vágtak bele és a munka során tüdőpestises tömegsirt találtak innen ered a járvány.Van egy távoli ismerősünk aki pár hete arra járt motorozni,szegény két hétig volt intenzív osztályon tüdőgyulladással.Hogy tényleg igazak e a hírek sajna nem állítható biztosan.Egy szónak is száz a vége sajnos pánikkeltés folyik lépten nyomon és ez ellen nem tudunk semmit tenni.Döntsön mindenki saját belátása szerint. :D
gabicsibe
 
 


Hagyjuk ezt a témát!nem raknál inkább friss képet a nagyfiúdról??? :D :D
gabicsibe
 
 


Sziasztok Csajok!

Egyre klasszabb hírek jönnek erre a fórumra is az influenzával kapcsolatban... :shock: jó ez az építkezéses sztori is... :D

Vidámabb téma: új hobbink...

Kép

Anya ma fejezte be a 36. hetet.

Kedden megyünk vissza a Tündérrel a dokihoz, aztán oltás és remélem végre újra bölcsi. Anya letette a lantot a melóhelyén és 3 hét betegápolással kezdett. Pocaklakónk remélem ad pár hét pihit még Anyának.

A fotókon látható baby Édesek, Aranyosak.

Bevallom nem olvastam vissza mindent, ezért bocsi!
De millió puszi Mindenkinek!
mot
 
 


Sziasztok,

Erika, nálunk nem az MMR után közvetlenül jött a hőemelkedés, hanem a 9. napon, de elég durva láz formájában. Volt minden két napon át, kiütések, elesettség, szóval megszívtuk. Ismerős gyerekek között viszont volt, akinek semmilyen tünetet nem okozott, remélhetően nálatok sem fog.

Bibar, te szegény, nem irigyellek a szurkálás miatt :( Meddig kell adnod, a 12. hétig? Vagy majd meglátjátok?

Benszi, köszi, kitartok, mást úgy sem tehetek. Nagyon önállóak a gyerekeid, büszke lehetsz rájuk! És milyen jól rajzol már Balu! Hihetetlen, hogy kétévesen ilyen tud már...

Mamm, átköltöztem az új blogodra, nagyon jó ;) Örülök, hogy minden rendben, de hát ez nem is lehetett kérdés. Zsófival mi a helyzet?

Vikkata, mi is kedden megyünk beoltatni Gábort. Szerencsére sikerült szerezni oltóanyagot még pénteken, sőt, azóta egy újabbat is az apjának, ő se maradjon ki ;)

Süni, jaj de édes rénszarvasod van :D

Chesti, hát elkezdődött egy új korszak nálatok, lassan leválik a csajszi... nehéz lehet. Szerencse, hogy szereti az ovit, és ilyen kis vagány, ez nagyon megkönnyítheti a dolgotokat!

Vic, sajnos nem emlékszem, mennyiket evett akkortájt Gábor, de tutira nem ennyit, nagyon rossz evő volt... Mindenesetre ha nem fáj tőle a hasa, akkor hajrá :)

Vucuska, nem ér rejtegetni ezeket a csodamanókat ;) Sajnos nálunk is ez volt: Gábor 5 hós koráig átaludta az éjszakát, aztán elindultak a fogak, meg a mozgásfejlődés is beindult rendesen, na azóta nem alszunk :( A védőnő mondjuk mondta, hogy ez lesz, de nem hittem neki. Hát igaza lett... remélhetően hamar túl lesztek rajta.

Gabicsibe, Botinak a kisőrlői jönnek? Gábor most a felső szemfogaival küzd. Az egyiknek már kint a hegye...

Mot, aztaaaa, de klassz ez a lovaglós! Hova jártok?

Nálunk most az van, hogy Gábor megint mindenhova 4kézláb megy. Ilyen a természete; megmutatta, hogy neki már megy a járás, most már hagyjuk békén ezzel a hülyeséggel :D Viszont egész jól haladunk daraboskaja-ügyben. Az esti főzeléket sikerült leváltanom szendvicsre, ez óriási előrelépés nálunk. És simán elvan az etetőszékben félórán keresztül is akár, mondjuk nem mondom, hogy nem kell szórakoztatnom közben, de nem akar kimászni. Viszont önállóan nem hajlandó enni; mindig odaadom neki a kanalat, és nagyon ügyesen kanalazik is: az én számba :D A sajátjába nem hajlandó.
Lányok, akiknek Gáborral egykorú gyereke van: ti már adtok tehéntejet nekik? Én még nem mertem 1 decinél többet adni neki...
Más: nem tudom, mennyire szokványos így másfél éves kor körüli fiúnál, de Gábort egyáltalán nem érdekli a többi gyerek; sőt, inkább tart tőlük. Ha odajönnek hozzá játszani, ijedten arrébbvonul a saját játékával, hátat fordít nekik és játszik tovább egyedül. Felnőttekkel nem így viselkedik. Pedig sokat járunk gyerektársaságba... Én is ilyen voltam amúgy, 4 évesen adtak (volna) oviba, de rettegtem a többi gyerektől, egész nap az óvónő ölében zokogtam, ezért pár hét után kivettek, és megoldották másképp a felügyeletemet. Reméltem, hogy Gábor nem örökölte ezt a dolgot, de egyelőre úgy néz ki, mégis :( Fiús mamák, nálatok hogy alakul(t) ez?

Kép
elan
 
 


Elan
igen a 12. hétig kell szúrnom,hááát még csak 4 volt de a seggem már nagyon fáj :shock: :shock: nem semmi a fiad,kis lusta,inkább mászik :wink: ha te is ilyan voltál ne csodálkozz ha kerüli a gyerekeket,majd megbarátkozik velük is :wink:

Gabi
atyaég mik vannak :shock: :shock:

Vucuska
édes a 2 kis vigyorid :lol: :lol:

Benszi
nagyon cukkerek :lol: :lol:

Chesti
jó hogy felbukkantál :wink: szép a nagylányod és nagyon aranyos a sztorikból itélve :wink: :wink: és jövö mikor akartok kezdeni a tesóval??Zsókuciról tudsz valamit??

Süni
jaj de édes a kis manócskád :lol: :lol: Fejem azóta nem fájt,most meg már hiányolom,vágyok már egy szupi hányásra:))

Mamm
én tuti nem oltatom magam terhesen.mi van Zsófival??jobban van?irjál majd msn-en!!!örülök hogy minden oké volt a genetikán!

bibar
 
 


Szasztok Csajok!

Elan Drága!
Százhalombatta, Grál Lovas Klub!
Szép napot Mindenkinek!
:D
mot
 
 


Elan,
:lol: keverjük már össze Gáborod és Kornélom evési szokásait!! légyszíííí! Az én kisfiam kb. 7-8 hós korától kezdve egyedül akar enni, és az idegeimre megy. Az, hogy akar, nagyon dícséretes, de lássuk be, az kézügyessége még messze nem tart ott, hogy menne is a dolog. Bááár, tegnap - anyai segítséggel - ügyesen kanalazott. Mit nem adnék érte, ha hagyná magát etetni, csak néha, és nem úszna minen egyes etetéskor az asztal, a szék, a ruhája, stb..., ami még a közelébe kerül.

Gyerekektől való távolságtartás: barátnőm kisfia 2,5 éves, és még mostanában kezdett el "nem félni". Szerintem, vérmérséklet kérdése. El fog múlni. Bár, v.szeg nem lesz az a nagyon nyílt, mindenkivel bratyizós típus.

Kép
Kép
share
 
 


Vic hát köszönjük. :) Már nem lehet "jó" képeket készíteni róla, mert egy perce nem áll meg, a gépünk meg nem jó ahoz, hogy a hirtelen irányváltozásokat vegye. :) Csoda hogy 2 mp-re megált a legfelső képnél. Mondtam neki na most egy közelit, de persze már rohant is tovább. :) Így megy ez. :)
Na igen a dumálás egy új korszak, azt hiszem a pasik tényleg akkor szerelmesednek bele totálisan a gyerekekbe. :) Akkor tudnak valamit is kezdeni a gyerekkel. :)

Vucuska, szerintem ikrekkel teljesen más. Mind a kettőnek más az egyénisége, a habitusa nem? Egy gyerekkel könnyebb szerintem beállítani az alvási szokásokat.
Gyönyörű kis falatok, azok a mosolyok... :)

Gabicsibe, hát igen hálaég baromira nyitott személyiség. Nem is tartottam attól hogy gond lesz az ovival. :)

Elan hát igen azért elég nagy mázlisták vagyunk, hogy ilyen könnyen veszi az újdonságokat. :)
Gáborral szerintem nincs semmi probléma. Ők még nem együtt játszanak hanem egymás mellett. Nála ez jobban kiütközik. Próbálj más gyerekkel játszani hátha ráveszed h ő is bekapcsolódjon. :) Jártatok már babatornán, vagy zenés foglakozásokon? Ott is jól lehet szokni a közösséget, eléggé húzó erő az ha látja együtt játszani milyen jó. :)

Bibar :) Csiribiri szünetben mennénk vissza juni elején. Érdemes már bejelentkezni szerinted?
Mondd neked h volt.
Zsókuci drága Madridban van éppen, körmözik, sok a melója, és olyan szokásos Zsókucis. :)

Shareeeee :) Na azért az más, hogy ott van egy nagy tesó. :) Édes lehet viszont. :)

chesti
 
 


Süni,
megzabálom ezt a kiscsávót ebben a szerelésben!!! Tündéri!!! :D

Vucuska,
de jók ezek a képek! Nagyon szép gyerkőcök, és azok a mosolyok... :D

Chesti,
olyan klassz, hogy ennyire társasági lény Lencsi! Az én Zsófim most épp ki nem állhatja a saját korosztályát... :roll:

Elan,
bár Zsófi picit idősebb Gabinál, de én még mindig nem nagyon adok neki tehéntejet. Amikor úgy volt, hogy bölcsis lesz, megpróbáltuk párszor, hogy ne ott kapjon először. Megitta, baja sem lett, én mégsem adom még neki szívesen. Apa rágja a fülemet minden nap miatta, de amíg csak lehet én húzni akarom. Az ételeiben úgyis benne van...

Bibar,
kereslek majd, jó? :wink: Tényleg, neked mi is a céldátumod?

Csajok, mindenkinek köszi, aki benézett a blogba! :wink: (Elan, Bibar, a kommenteknek meg mindig nagyon örülök! :wink: )

Szerencsére Zsófi már jobban van, elmúlt a láz, bár most meg a székletével nem vagyok kibékülve... Arra is gondoltam, lehet hogy a fogacskák kínozzák így, mert eléggé be van durranva az ínye az alsó szemfogaknál...

Kép

Kép
mamm
 
 


Sziasztok!

Igazából azért jöttem, hátha segíteni tudok. Chesti a napokban kérdezett, mit gondolok a H1N1 oltásról, végülis gyerek-reumatológus vagyok. Hát az elején igenis nagyon oltásellenes voltam, újabb vakvina, ki tudja mit csinálunk a bébik immunrendszerével, amúgy is rengeteg oltást kapnak, kötelezőként is.... Meg a magyar hercehurca, politika, stb. igencsak ellenszenves volt.

Aztán kicsit utánanéztem, a www.emea.europa.eu honlapon fenn vannak heti frissítéssel az európai összesített epidemiológiai adatok... Eddig az Európai Únió 3 vakcinát engedélyezett, a magyar úgy tudom, folyamatban van, és úgy tűnik, semmivel nem rosszabb, mint külföldi társai, sőt egyeseknél mellékhatás szempontjából előnyösebb.

Aztán ami végképp meggyőzött, az a múlt héten, az origo tudományon megjelent szakértői vélemény-gyűjtemény volt, végre olyan emberektől, akik tényleg szakemberek a témában... Ezt ide is másolom: http://www.origo.hu/tudomany/20091109-h ... ltasa.html

Nagyon nehéz a mai világban eligazodni. Remélem azért valamit tudtam segíteni. Nálunk mindenki be lett oltva, a gyerekek is, ők közösségbe járnak, én kórházban dolgozom. Luca 1 estére enyhén belázasodott. Más mellékhatás nem volt.

Puszi mindenkinek, kismamáknak gratula!

Lucia

Kép
lucia1
 
 


Sziasztok!

Benszi, köszi a segítséget! Azt az Ikeás kollekciót már tutira kipróbáljuk. :D

Lányok! Ezt néztétek már? http://193.108.42.54/hun/

Lucia, jaj, hogy ez nagyon jó, hogy jöttél!! :D Köszi! Titokban reméltem, hogy jössz, csak mivel mi nem ismerjük egymást, így nem mertelek megkérdezni. :oops: De köszi az infót! :D

Elan, mi volt az oltáson? Mi csütörtökön, ha minden igaz vihetjük, csak holnapra megkérdezi a dokinénink valami intézettől, hogy voltak- e mellékhatások az elmúlt héten, így holnap mondja meg a végleges igent vagy nemet. Remélem igen-t. :oops: :wink:

Elan Lőrinc iszik tejet. Napi szinten kb. 2,5 decit. És mellette kap Cebion 2x multit, mert a tápszerben azért sokkal több a vitamin.

Süni, de helyes rénszarvasod van. :D

Moték :D , ti már nagyon a finishben vagytok! :D

Mam, én is beleolvastam a blogodba. Ügyi vagy! És édes a nagylány is! :D

Gabi, fotók, új kedvencek: Kép Kép
torolve_20130114141731
 
 


Elan
Igen kisörlők jönnek én meg már lassan a bolondokházába megyek :D Viccet félretéve nagyon pocsék éjszakáink vannak miattuk!tegnap 9-12-ig negyed óránként keltünk,csak a kezemben volt hajlandó aludni,amint landolt az ágyában felugrott és közölte ki.Aztán végre hajnali 4-ig egyhuzamban aludt,aztán megébredt és jött az ágyunkba,ő aludt én kevésbé :?
Remélem megtudlak nyugtatni,mert Boti is ugyan ilyen visszahúzódó.Ha valaki közelít már kiborul és csak azt hajtogatja,hogy Anya.Igaz javult mostanában kismértékben a helyzet,mert ha kormányzásról van szó akkor ellöki azt aki odamerészkedik.Van egy kisfiú aki 1 hónappal fiatalabb Botinál,sűrűn találkozunk velük a játszón,de sosem játszanak egymással,Ő is ilyen kis visszahúzódó.A plána az,ha nincs lent akor Boti mindig kérdezi,hogy Áron?
Én még nem adtam Botinak tehéntejet :oops: Bár tejfölöset,tejszíneset eszik,attól baja nem volt még eddig.Kiváltod vele valamelyik tápit?
Irigyellek az etetőszék miatt!Szerintem már az is jó ha legalább téged megetet :D mivel ő mindenben ráérős ne aggódj eljön ennek is az ideje!Boti is mostanában kezdett el enni magától(nem mindet engedek meg,pl a levest)A végén mellékelek róla képet :D

Lucia
Köszi az infót,azért jó egy ismerőstől megnyugtató adatokat olvasni!

Mamm
Örülök,hogy jobban van Zsófibaba!MIlyen tejet adtál neki?Házit vagy dobozost?
Tényleg Lányok!
Melyiket érdemes elkezdeni a házit vagy a boltit?

Kata
Bár csak minden kívánságom így teljesülne :lol: Nagyon cuki Lőrinc ezzel a séróval!Ő is iszonyat nagyot nőtt!Nekem szerencsém van Boti még nem fedezte fel,ogy bele lehet állni a fiókba,dobozokba.Ő most komolyan dobol :lol:
gabicsibe
 
 


Kép Kép
Kép Kép

és az új sérója :lol:
Kép
gabicsibe
 
 


Lányok!
Ti mit adtok télapóra a gyerkőcöknek?
Én csak apró kis csomagra gondoltam,amibe finomságokat tennék,Boti még nem eszik csokit így az kilőve.Ropit,kekszet gondoltam,de szeretnék még valamit.

Juci
Milyen volt tavaly a télapóvonat?Tudsz valamit róla,hogy lesz e idén is?
gabicsibe
 
 


Kata
Tegnap mire mentem haza??A kisfiam ül a dobozban a játékok pedig szanaszét dobálva! :lol: :lol:
gabicsibe
 
 


Szép estét Csajok!

H1N1!!!
Ma levittük a Tündért a gyerekdokihoz, kontrollra illetve oltásra!
Közölte, hogy a gyerkőc meggyógyult, viszont NEM oltja, be mivel
"az engedélyező okiratban" 3 éveskortól adható csak az oltás. Ő bizony nem fogja beadni egy miniszteri utasításra, stb, stb....
Hát megdöbbentünk és most teljesen tanácstalanok vagyunk!
Na most légy okos....
Honap hívom az ÁNTSZ és a többieket....

Szép estét!
mot
 
 


Nyomoztam Csajok!

Országos Gyógyszerészeti Intézet honlapján van egy közlemény, hogy módosították az engedélyezési okiratot, mehet 12 hónapos kortól az oltás....

Na végre!

Szép estét!
mot
 
 


Sziasztok,

Köszi a hozzászólásokat a kérdésemre, hogy más gyerekek barátkozósabbak-e; megnyugodtam. Amúgy járunk zenebölcsibe, játszóházba meg játszótérre sokat, ebben nincs hiba, remélhetőleg előbb-utóbb majd hozzászokik a társasághoz.

Mamm, megértem, hogy tartasz a tejtől... annyi rosszat olvas az ember ezzel kapcsolatban; később kialakuló pollenallergiától kezdve mindenféle bélrendszeri nyavalyákkal befejezve, hogy kétszer is meggondolja az ember.

Lucia, nagyon örülök, hogy jöttél. Pont azelőtt olvastam a hozzászólásodat, hogy indultunk volna oltatni Gábort, jólesett :)

Vikkata, mesélj majd, mit mondott a dokitok. Lőrinc csudahelyes :) Még mindig szuper a sérója ;)

Gabicsibe, jaj, nem irigyellek :((( Mi is hasonló cipőben járunk... mondjuk ma éjjel egyszer sem kelt, cserébe 5-kor felébredt és kész, részéről ennyi volt az éjszaka... Vááá. Egyelőre nem váltom tejjel a tápszert, olyat próbálok csinálni, hogy 1 deci tej, 2 deci tápszer, de csak reggelire, éjszakára nem adok neki... Boti nagyon komoly ezzel a joghurtevéssel :D Főleg a szgép billentyűzete mellett, háááát, bátor vagy :D
Mikulás: tőlem egy kindercsokitojást kap (eddig még ő sem evett csokit, de majd most) és egy plüssoroszlános hűtőmágnest. Ugyanis ez a hobbija: pakolgatni a hűtőmágneseket. Rengeteg van és istenien elszórakozik velük. A nagyanyjától meg kekszet kap majd meg egy pici traktort.

Mot, izgalmas egy sztori... arra gondoltam, hogy két eset lehetséges: a dokitok vagy tudott a módosításról; vagy tudott, de nem akarta beadni az oltást és nem számított rá, hogy utánanéztek a dolognak. Szerintem mindkettő gáz :(

Szóval Gábor kedden megkapta az oltást. Nem volt hőemelkedése, egyedül az oltás helyén van egy kis bőrpír, és biztosan érzékeny is neki, mert nem enged hozzányúlni. A harisnyanadrágot viszont eltűri, és sokszor látom, hogy nekidől a combjával dolgoknak, és nem foglalkozik vele. Remélem, nem lesz semmilyen egyéb mellékhatás, és ez is hamar elmúlik. Borogatni esélytelen, nem hagyja a kis mimóza.
Vettem neki tegnap csattogós lepkét :) Igazából karácsonyi ajándéknak akartam, de aztán arra gondoltam, hogy lehet, hogy 1 hónap múlva nem fogja már érdekelni, most meg klassz kis járássegítő. Hát tényleg nagy sikere volt!

Kép
elan
 
 


Gabicsibe, lányok játék babakocsit kapnak a télapótól. A legegyszerűbb fajta, tescoban volt akciós 1290-ért. Imádnak tologatni, most meg már babáznak is erősen, ezért jött az ötlet. Anyuéktól meg könyvet kapnak.

Nem voltunk tavaly, mert Dorka tüdőgyulladásos volt éppen. Nem adták vissza a pénzt, viszont idén választhattam egy programot, amire adtak tiszteletjegyet az egész családnak. Rendesek voltak.

jucicuki
 
 


Elan, Lőrincet sem oltották be, úgy jártunk majdnem mint Moték. Annyival megspékelve, hogy minket a fertőzőre küldtek, ha akarjuk az oltást, ugyanis ott van valami regionális akármizé, ahol oltanak. :evil: Na ezt kihagytuk. :wink:

Gabi, mi egy kis fa kamiont, ami már régebb óta megvan és szaloncukit és mikulást kap a kiscsizmába, de ezeket nem eszi meg csak max. egy nyalintásnyit, csak úgy kapja, hogy örüljön neki, ha meglátja. :D

Köszi a dicséretet, Lőrinc haja hol ilyen hol olyan. :lol: Állandóan vágni kéne, hogy normálisan álljon, de max. 4 hetente visz rá a lélek, most már nagyon őrült professzoros. :shock: :lol:

Juci, vettél olyan pohárkás akármit, ami a blogban van? Az milyen élőben, minden benne van a dobozban, vagy neked kell megcsinálni a díszítést? Én bírom a "gyorsan- könnyen" cuccokat. :lol: Most épp tojásnélküli palacsintát gyártok itthon ipari mennyiségben. :lol:
torolve_20130114141731
 
 


Ó, én lettem a laptetű. Na most jó sokáig velem indul a lap. :roll:
torolve_20130114141731
 
 


Sziasztok Csajok!
Beszéltem az ANTSZ-szel!
Hülyeséget beszélt a doki, őket kell felhívnia a dokinak, ha "ellenkezik".
Az "elején" még nem volt engedély a 3 év alatti oltásra, most már van. 1 éves alattiaknak nem is lesz engedély, ott mindenkit oltani kell aki érintkezik a picivel.
Hétfőn oltják a babyt!
Szép napot Nektek!
mot
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?