Új privát üzeneted érkezett!

Pat,
bocsi, lehet, ezt csak a mi családunkban találta ki valaki :oops: , de ha valaki nagyon vár egy jövőbeli eseményt, akkor azt szoktuk mondani, hogy spórolok rá. Szal már várom a sok szép karácsonyi fotót, amit feltesztek. :wink:

Szly,
babaölelgetés megy itt is, meg a szemét kidobása, de a beszéddel még sehogy sem állunk. Lehet, addig jó nekem. :lol:
Ő Livit nem bántja, inkább elszalad meg veszekszik vele. Tart a haragjától, mert igaz, hogy mindenhova megy utána, de ha L rámordul, már iszkol is. :lol: Viszont, ha L és én elvagyunk, és hazaérünk, nemám hozzám rohan, hanem Livihez, és ölelgeti a karját. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Patr!
Márk mindig megnevettet, nagyon jó a fütyis mikulás!!!! :lol: :lol: :lol:

Őszintés szólva én is meg szoktam mostanában zsarolni Ámint az evés miatt és valóban megértik. Ja és olyan is volt, hogy becsapott. Bekapta a falatot majd odaadtam amit kért és erre kiköpte. Tanulság: meg kell várni amíg lenyeli

Nálunk a bili azóta az 1,5 eset óta nem izgi pedig minden nap megkérdezem tőle, hogy belepisil-e, de nem hajlandó ráülni.
A hiszti annál inkább előtérbe került, ha nem tetszik valami néha letérdepel és 1x a földbe veri a fejét. Jelenleg meg is látszik a kék folt.

Mifelénk olyan nagy csúszdák vannak, hogy szinte én sem érem el biztonságosan a tetejét, ezért még nem engedtem fel csak úgy csúszdáztunk, hogy feltettem ameddig elértem.
Egyébként az itthoni létrára felmászik ő is egyedül, de nagyon félek, ezért nem igazán engedem neki. Szerintem egy kicsit visszafogom ilyen téren, mert a lépcsőn is megfogom a kezét és a mászókára sem szívesen engedem. Mindig rémképeket látok. :cry:

A mi dokink nagyon kedves és Ámin kisebb korában, amikor húzták -vonták-mérték egy hangja sem volt és mostanában már ő is üvölt pedig még hozzá sem értek. Még a mérlegre sem volt hajlandó ráülni pedig az nem is a rendelőben van hanem a váróban.

Csilla!
Ne haragudj, de én is kíváncsi vagyok csak nem mertem kezdeményezni. Persze ha nem akarsz róla beszélni megértem.

Kép
havacska
 
 


Sziasztok!

Míg alszik Vince jövök, bár már egy órája nyomja, lassan felkel.

Vince miket csinál?: nagyjából azokat, mint a többiek, én is sokszor elámulok, h. már ezt is tudja, meg azt is... Ő rettenetesen rendszerető, pedáns, pl. mindig becsukja utánunk a szekrényajtókat, ha nyitva hagyjuk, ha kivesz egy mesekönyvet, és "jön vele egy másik is", azt rögtön a helyére nyomja, a nagyobb szöszöket felszedi a szőnyegről és dobja a kukába szó nélkül, Viola után is elpakol (ő csak ritkán pakol :roll: :? ), a száját rögtön megtörli szalvétával, vagy konyharuhával, ha pl. kakaós vagy joghurtos. Babákat ő is szereti, ölelgeti, pont ahogy Violától látja, mindent elles tőle! Mindent megért, szinte az összes testrészét tudja, és ő is imád sétálni, oviba menet, vagy hazafelé, mindig megmutatja a kedvenc kutyáit, autókat, cicákat, stb.
Viszont ő is verekedik, főleg ha Viola üvölt valamiért (mostanában elég gyakran teszi :? ), de puszilgatni is szokta, egyik reggel így ébresztette Violát, majdnem megzabáltam, olyan édes volt! És rendületlenül hablatyol, de csak 1-2 szó értelmes!

Bili: hétvégén anyuéknál kiváncsiságból elővettem, de nem nagyon érdekelte, állandóan bele akart lépni! :shock:

Ajándék: nálunk Thomas-os mesekönyv lesz, keményfedelű, és kinyitható ablakocskákkal, ezt már megvettem, többit még nem tudom.

Pat!
Pontosan mi történt anyukáddal? Márk száj nagyon jó, de szerintem jobb, hogy a vendégek előtt és nem az óvódában kérte ezt tőled! :D :D :D

Szintus!
Pocakfotót kérünk!!!!!!!! :)

Réka!
Én is nagyon kíváncsi vagyok a titokra! :wink:

Tegnap betörtek a párom nagymamájához, minden értékét elvitték, mialatt ő a temetőben volt, fényes nappal! Egyedül él, szegényes körülmények között, pont pénteken kapott nyugdíjat, biztos kifigyelték! Nagyon sajnálom szegényt! :( Szörnyű világban élünk, a rendőrök mondták, hogy még jobb is, hogy nem volt otthon, mert szerintük az se lett volna nekik akadály! :( Amúgy családi házban lakik, szomszédok otthon voltak...

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 

 
 

Sziasztok!

Nagyon ügyesek a gyerekeitek. Máté a lépcsőn, mászókán, csúszdán még nem megy egyedül, mert én is fogom a kezét Mariannhoz hasonlóan. Én túlóvatos anyuka kategória vagyok.
Ő is kibodja a szemetet, meg tényleg mindent megért.
Bilire ő is ráül, de ruhában, pelusban.

Doki
A miénk is kedves, régebben nem is volt vele gond, Máté nem utálta ennyire, sírt korábban is de nem ennyire, és csak bent az orvosi rendelőben, a váróban semmi baja nem volt. Azóta sír nagyon, mióta felvágták a nyelvét. Pedig nem is ő vágta fel, csak hát a váró nagyon hasonlít ahhoz a helyhez, ahol megkínozták.

Évi
Nagyon sajnálom a dédit. Hogy lehetnek ilyenek az emberek?

Szintus
Jobbulást a családnak, remélem, hogy te nem kapod el. Pocakfotót!!!

Mariann
Nekünk is vannak nemevős napjaink. Úgy tudom a gyereket ebéddel megetetni, hogy becsempészem az első falatot a szájába, és utána már általában eszik. Nem akar enni, összeszorítja a száját, elfordítja a fejét, mintha nem is tudom, hogy mitől félne, hogy mit fogok a szájába tenni.

Patr
Márk :-D :-D :-D Tényleg jobb, hogy nem az oviban kérte ezt tőled. :-)
kittina30
 
 


Bea
Hozzál képet Pupuról! És mesélj magatokról! Mit csinál mostanában Pupu?
kittina30
 
 


Evi! Szegeny nagymama! Borzalmas, hogy ilyen szemet emberek vannak. Biztos nagyon megviselte ami tortent.
Rebus is eleg rendszereto. Mondjuk en mindig mondom, hogy elobb visszarakjuk ezt a konyvet, utana vesszuk ki a masikat. Igy o is pakol neha maga utan. Olyan ari olyankor. :D

Pat! Szegyellheti a szomszed no magat, hogy igy beszel, akar mi is tortent. Persze honnan veszi, hogy ti voltatok. Gondolom pont ugy neztek ki. :?
Mark :lol: :lol: :lol: Ugy latom azert. hogy valakire utott azert az a gyerek..... :lol: :lol: :lol:

Csillus! Elhiszem, hogy hianyzik anyud. Nehez lesz az idei unnep. Jo, hogy ott vannak a gyerekek. Es mi is megyunk.
George meg nem talalt munkat. Es mar nem is fog. Meg ugyan nem mondtam, de elhagyjuk a kodos Angliat. Koltozunk megint. :?
Nem gondoltam volna, de igy alakult.

Vettunk Rebusnak bilit! Mar a poniat beletette, illletve az osszes szemetet, amit talalt.
Kepzeljetek, kivettem Rebus fulebol a fulbevalot, mert allandoan kikapcsolodott es az egyik fulcimpaja teljesen be volt kemenyedve a lyuk korul. Varok mig begyogyul, aztan lehet vissza sem teszem. :(

Kép
atina12
 
 


Mariann! Nagyon furfangos Amin. :D

Joli! Rebus is imad minden boltba belepni seta kozben. Allandoan resen kell leni, mert olyan hirtelen le tud lepni.

Kép
atina12
 
 


Szintus!
Kepeket tenyleg kerunk szepen!

Kép
atina12
 
 


Sziasztok!
Húúú csajok,mire a hétvégi termést végigolvastam a szemem majdnem kifolyt....Há-há-há :lol:

Ancsa!
És hogy-hogy költöztök? Mert a párod nem talált munkát? És mikor és hová??? Tekintve,hogy Angliába Dubaiból költöztetek,szerintem most sem haza fogtok...ugye?Azért biztos jó lehet így bejárni a világot,de ennyi költözködés,és nemmcsak ruha,hanem minden ami az életetek,pici gyerkőccel,hát húúúúúú!Nem irigyellek!!!

Évi!
Nagyon sajnálom a mamát,felháborító.hogy ilyen világot élünk!!!Ebben a helyzetben tényleg szerencse,hogy nem volt otthon!!!Azt hallottátok,hogy múltkor egy 79 éves nénit erőszakol meg egy 21 éves srác??? :shock: :shock: :shock: :shock: És elvitte mind a 2ezer Ft-ját!!!

Gabi,Sly!
akkor ezek szerint a csajok egyrugóra járnak...babaölelgetés,szemét-kidobás,pakolás.Nálunk még Mirának van egy vicces tulajdonsága.Mág nyár volt.amikor a férjem jött be a házba,és vagy 4-5 légy repkedett bent,akkor úgy félvállról megjegyezte,hogy be lehetne csukni a bejárati ajtót magunk után...na,azóta a kiscsaj bármikor,bárki után becsukja!!!Múltkor felmosás után direkt nyitvahagytam az ajtót,persze jött becsukta,pakolunk be az autóból,hogy ne kellejen mindig lepakolni,nyitogatni az ajtót nyitva hagytuk, Mire bemegyünk már mindig be van csukva!!!Nincs mit tenni,komolyan veszi az apja szavait! :lol:

Mariann!
Ámin nem semmi,már most átver!!! :lol: Felkötheted a gatyád! :lol: :lol: Hou-val hogy vagytok???

Ja Évi,anyu parkolt,vagy talán éppen indulni akart,amikor hátulról nekiment egy autó.Kiszállt,megnézte,de semmi kár nem volt,viszont ugyanaz az ember nekiment a doki kocsijának! :shock:

képzeljétek mi történt tegnap.A gyerekszobában szelőztetés után (valószínúleg) csak becsuktam az ablakot,és nem fordítottam el a zárat.A másik szobából mentem át amikor megláttam MIRÁT,hogy áll az ablakban,egyik lába a belső,másik a külső párkányon! :shock: Csajok,nem kívánom az érzést senkinek!!! :shock: :shock: Kezem-lábam-gyomrom remegett!!!Gyorsan lekaptam...egy szerencse,hogy erkély van ott,tehát ha ne adj Isten kiesik,csak kb. 80 cm-1 métert esett volna,de a látvány sokkolt!!! Mikor meséltem a férjemnek,mondta,hogy ő látta mindezt kívülről,mert a kiscsaj neki kiabált,meg integetett!!! :shock:

Nem akarok rémsztorikba átmenni,de azt meséltem,mi történt Bulgáriában???

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ja,Joli példájához hasonlítva...ahogy csanád tudja hol van a könyvtárban a játék,mira már remge ha beérünk a CBA-ba,mert tudja hogy azona soron vannak a joghurtok,rudik,és hatalmas:
-Mammamammamamam-val jelzi,de olyan hangerővel,hogy az egész üzlet tudja,neki kell valami!!!

A másik,amin le vagyok döbbenve,hogy nem használtok babakocsit!!!El nem tudnám kézelni az életem nélküle...Mira MINDEN nap (kivétel ha az autóban,útközben) abban alszik.Sétálni,oviba mindig azzal megyünk,és mindig el is alszik benne.Ha gyalog mennénk,arra megy ahova akar,minden fűszálnál megáll,egyet előre kettőt hátra!!Így marad a kocsi,és szerencsére nagyon szereti ő is,sőt még Márkot is beengedi néha! :lol:

Annyira bírom ezt a pasit a showder-klubban!!!Nagyon jól nyomja!!Mindenki azt nézi ugye??? :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Évi!

Én is sajnálom a nagyit és szerintem is talán jobb, hogy nem volt otthon. Annyi rémség történik ilyen betöréseknél az öregekkel.

Atina!
Rém kíváncsi vagyok, hogy hová szeretnétek költözni és én még Dubairól is lemaradtam. Röviden tömören írsz pár sort? :wink:
Bár nem irigyellek a cuccolás miatt, de azért elég izgalmas lehet más-más országban élni.

Patr!
Jelentem Houval semmi változás. Néha 1-1 csetepaté mostanában Ámin miatt.
Ja nem tudom írtam-e, hogy valamelyik nap Ámin leesett a fotelból miközben lefelé mászott és én voltam a hibás, mert mellette ültem. Na ma detto csak Hou ült mellette. Persze szerinte ez nem ugyan az volt :roll:

Kép
havacska
 
 


Sziasztok!

Barnit elkapta az influenza, a típusát nem tudom, de elég szelíd volt :) Már jól van, csak az orrfolyás maradt meg. Egyelőre nem megy suliba, se Csanád közelébe. Ma halottam, hogy az oltás nem nyújt védettséget az influenza átadása ellen. Tehát én nem betegedek meg, mert bekaptam az oltást, viszont simán hazaviszem és ráragasztom a gyerekre. azt hiszem, mégis beadatom Csanádnak is az oltást!

Patnak régebbi kérdésére: Csanád jól alszik éjjel, de 2-3-szor azért ébred, vizet iszik, hajnalban tejet.

Szly, te írtad, hogy Jázmin az hiszi, ha ő nem lát, akkor őt se látják?! Csanád is ugyanúgy:a fejére tesz valamit és ha nem kezdem el "keresni", akkor nyöszörög, hogy tudjam, hogy ő el veszve :lol:

Mariann, Ámin milyen ravasz, hogy túljárt az eszeden, kiköpte a zsarolással beadott falatot :shock: :)

Évi, sajnálom szegény dédit! Tényleg jó, hogy nem volt otthon! Rossz hírű környéken lakik? Vince könnyen fog majd feleséget találni, ha ilyen rendszerető :D És a babákat is szereti!? Igaz megszokhatta Violánál. Csanád nem barátkozik eggyel sem. A bölcsiben látott először játékbabát, na még a babkocsit sem volt hajlandó megfogni, míg az benne volt, sőt egyre hangosabban, panaszosabban kiabált, hogy tegyük el onnan. Azóta művelődött, már nem fél a babáktól, akár meg is fogja, de csak azért, hogy elrakja őket szem elől :D

Kriszti, szegény Máté, csak kiheveri előbb-utóbb a műtétet. igazán nagy sokk lehetett neki! Huncut kis biliző ruhában:)

Ancsa, ez jó hír, vagy nem? Hogy költöztök...Hová? Megint valami szép helyre? De legalább valami egészségesebbre... Gyógyulást Rebus fülének!

Pat, a rémtörténeket hagyd másnak, nekünk inkább Márk csibészségeit meséld! Oké?! :D Ja, a sóder klub??? A nagyokat nem lehet olyankor levakarni a tévéről! :lol:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Patr
Szerintem nem mesélted, hogy mi történt Bulgáriában, de ha nagyon szörnyű, inkább valami vicceset mesélj.
HÚ, Mira az ablakban, én is szívbajt kaptam volna.

Ancsa
Hová költöztök? Én az előzményekről lemaradtam, nem tudtam, hogy Dubaiban is laktatok. A férjed hová valósi? Rebus fülének gyúgyulást!

Joli
Jobbulást a nagyfiadnak!


Máté ma olyan nyűgös, hogy alig lehet vele bírni. Mindenért sír, remélem alszik egy jót, és délután már nyugisabb lesz. Már két-három hete nyügisebb, nem akar kanálról enni, lehet, hogy megint jön foga.
kittina30
 
 


Pat,
egy ismerősöm itt a bneten úgy járt, hogy kivitte a szemetet, de becsukódott az ajtó, kulcs meg nem volt nála. Gyerek (1 éves volt talán) meg egyedül a lakásban, a tizediken, nyitott konyhaablakkal. Amíg a férje haza nem ért a kulccsal, hallgatta, ahogy bent üvölt a gyerek, és reszketett, hogy mikor hallgat el, mert akkor a konyhaablaknál van. Egy idő után csend is lett. Valami szomszédot kért meg, hogy lent figyelje az ablakot, ha esne a gyerek.
Hepiend lett a vége, mikor bementek a kissrác a vécéajtó előtt feküdt a földön és aludt. Belealudt a sírásba.

Showder 8)

Babakocsi nélkül nekem is érdekes lenne, bár sokat megyünk le mostanában gyalogosan, de csak ha nagyon közelre megyünk és ráérünk. Autónk nem lévén, minden nap én hozom haza a közértből a cuccokat, ovi után vásárolok, tehát N velem van. A babakocsi csomagtartója nélkül nem tudnék csak 1-2 dolgot venni.

Joli,
én azt hallottam, hogy csak úgy van értelme az oltásnak, ha sűrűn kezet mosunk. :roll:

Atina,
és hová költöztök?
Hát izgalmas az élet nálatok, az biztos.

Jajjjjj, mennem kell, mert odaég a brassóim. :arrow:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Pat!
Engem érdekel, mi történt Bulgáriában, talán mégse olyan szörnyű!? Babakocsi nálunk is hasonló, mint nálatok, létszükséglet!!! Bár Vince szépen gyalogol is, de mi mindig rohanunk valahová :roll: , így egyszerűbb a babakocsi! De ált. ban oviból hazajövet hagyom sétálni, de necces, mert egy forgalmas (6-os) főúton is át kell menni, ami a két gyerekkel meg a babakocsival nem is olyan egyszerű! :?

Anita!
Én is nagyon kíváncsi vagyok, hová költöztök? És ez már biztos?

Kittina!
Talán lassan kibújik az a kis fogacska...

Joli!
Remélem Csanád nem kapja el...Barninak jobbulást!
Nem lakik rossz környéken, mondjuk nem a belváros, hanem inkább kijjebb, de szép családi házas övezetben. Mondjuk szemben bokros rész van, ott nincsenek házak, val.leg onnan figyelhették, mikor megy el. Látták hogy virág van a kezében, a temető elég messze van, volt idejük. :evil:

Réka jól eltűnt a titkával... :wink:

Kukucskákósat Vince is szívesen játszik, és ő is minden ajtót becsuk! :wink:

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Hello lányok!

Kép---majd lesz :wink:

Hát nekünk sem ragyog mostanában a nap :(

Fruzsi nagyon beteg lett vasárnapra,korházba mentünk.
Ott megvizsgálták,kapott szurit,inhalálás.
Láz 39 fokos. :( Tegnap pedig hozzátársult egy jó kis hasmenés is(brutál módon...)
Azthiszem most jött ki rajta a szülinapos hasmenés :(
Azért gond.mert találkoztam a dokinál egy csajszival,akinek szintén ott volt a gyereke és annak is ez a baja :(

Most diétén van a kiscsaj,csak kekszen,pálcikán él :)
Külömben sem eszik mást nagyon szegénykém :(

Nekem is fáj a torkom,lázas nem vagyok,de nem érzem épp a legjobban magam.
Hát ennyi rólunk,majd késöbb még jövök,puszi

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!

Szintus! Jobbulást Fruzsinak és neked is!

Atina! Költöztök??? Látszik, mostanában felületesen olvasok.......

Joli! Épp azon agyalok, hogy beadassam-e az oltást Jázminnak. Egy doki azt javasolta, neki ne adassuk be, de tavaszig ne vigyem sehova, se boltba, se beoltatlan emberek közé. Ez kivitelezhetetlen. Én is az oltás felé hajlok. Most ugyan beteg kicsit, de szerintem oltás lesz a vége. Ráadásul én is és Roli is simán hazahozhatjuk........


Patr! Hú! Bennem is megállt volna az ütő! A férfiak mindent olyan lazán vesznek! Jó, hogy nem lett semmi gond.

Én nem is tudom, írtam e már, de tegnap engem beoltottak. Semmi bajom eddig, még csak a helye sem fáj.

Ha minden igaz, Roli holnap kapja meg. Gyurit is oltatjuk, talán jövő héten kapják.

Gabuska! A te sztorid sem semmi! Szegény anyuka, de a végén jót mosolyogtam!

Kép
szly27
 
 


Szintus,
nem kellett akkor bent maradnotok, ha jól veszem ki. :?:
Gyógypuszik mindkettőtöknek!

Szly,
na, apuka nem mosolygott, úgy letolta az asszonyt, hogy csak na. :evil:

Ez a doki hol él? Tavaszig? Sehova? Az még 3 hónap.
Bocs, nem akarom bántani, csak ez kissé szokatlan. :lol:

Tegnap a játszóházban találkoztam/tunk egy kislánnyal. Ez az épület a kerületi Családsegítő, egy szobában berendezték ezt a játszót, azzal a céllal, hogy a hátrányos helyzetű családok is tudjanak valahová menni a kicsikkel, ingyen és bérmentve. De a vezetőnő szerint ez nem igazán jött be, mert akik hátrányos helyzetűek, azok "szégyenlik magukat", és nem jönnek be. Így hát "hétköznapi", átlagos anyukák, gyerekek járnak. Tegnap egy nő jött az egyik szociális munkáshoz, hozta a 6 éves lányát is. Erőszakos férj, bármikor kiteheti őket a lakásból estébé. Anyukának felajánlották, hogy amíg ő beszél a pasival az irodában, a kislányt hozza be játszani, jobb, ha nem hallja amiről szó lesz. Se ő, sem a gyerek nem akart bejönni, Zsuzsi néni úgy húzta be a kislányt az ajtón. Hát én nem tudom mit csinálhat vele az apja otthon (mondjuk sejthetitek), de az a gyerek úgy rettegett mindenkitől, aki odament hozzá, megmoccanni alig mert. Szerencsére nem voltunk sokan, 4 gyerek, így családias volt a légkör, lassacskán feloldódott. De a játékokhoz még mindig nem mert nyúlni. Mutattuk neki mik vannak, játszhat bármivel, nézelődjön a szekrényekben, vegye le, amit szeretne. Mutogattuk neki rendületlenül a babákat, gyöngyfűzőt, végül egy játékkengurunak már nem bírt ellenállni, felcsatoltam neki, kerestünk beleillő babát, azzal sétálgatott fel-le. De meg sem szólalt végig. Azt hittem megszakad a szívem, olyan sok mindent le lehetett olvasni az arcáról. :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Jaj, ezek a rémtörténetek! Tudom, hogy vannak, léteznek, de nem szeretek szembesülni velük. Homokba dugom a fejem :(
Gyógyulást a betegeknek, sajnálom, hogy egyre szaporodnak. Barni már egész jól van, csak az orra folyik.

KépKép
Kép
el..né
 
 


sziasztok!

pat!
akkor mi nagyon előrelátóak voltunk,mert Dorkó is rendszeresen felmászott az ablakba(nálunk alacsonyan vannak az emeleten az ablakok)és amikor először kinyitotta a kilincset,másnap láncot szereltünk fel :oops: próbáld ki! :D babakocsit meg azért nem viszünk,mert kocsival szoktunk elmenni,mi egy lakóparkban lakunk,ahonnan másképp nem is lehetne,mert busz még nincs,gyalog meg csak alapvető boltok vannak,oda gyalogolunk,motorozunk.és igazából szépen jön velem,nem probléma a mászkálás.szerintem ő már azért ordítana,ha be kéne ülnie a babakocsiba.ja,aludni meg szigorúan itthon ágyban :lol: tudod,én is ledőlök általában 8)

Kép
berni1
 
 


most olvastam el a hsz-em.jó fellengzősen kezdődik :lol: :lol: na nem annak szántam,nehogy félreérts pat! :wink:

Kép
berni1
 
 


Berni, mi is hasonlóan jól közlekedünk gyalog, csak hosszabb távra nem kocsival, hanem BKV-val megyünk. Csanád nagyon szereti:) Érdekes, a babkocsi ellen sem tiltakozott, vasárnap azzal mentem, mert sok mindent akartam venni-pedig már régen nem ült benne. Én sosem szerettem, ha elaludt a babakocsiban. Ott lásson világot, itthon az ágyában aludjon, addig én sok mindent el tudok végezni. A bölcsiben újabban keveset alszik, keveset eszik. Viszont hazajönni is alig akar. Ma amikor mentem érte nem akarta hagyni abba a játékot, többszöri felszólítás kellett.

Pat, jön az éjszakai műszak? :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
Berni!
szerintem ez (sok más hozzászólásoddal ellentétben) kivételesen nem volt fellengzős! :lol: :lol: :lol: :wink:

Gabus!
Szörnyen hangzott az a story,de szerencsére jó vége volt,a hideg rázott még az olvasása közben is... :(
És ez a játszóházas történet!!Szegény kislány,miket kell átélnie! :cry: Felháborító,hogy mik vannak,ráadásul családon belül!!!

Kriszti!
Milyen volt a délután Mátéval? Kialudta a nyűgösséget,vagy kiderült valami más? :roll:

Szintus!!!
Szegény Fruzsinak mielőbbi jobbulást!!!Adj neki banánt ha szereti,az mindenre jó,azt mondják az okosok!! :wink: És neked is gyógyulást!!! Pocaklakó rendesen edz odabent??

Joli,ezt el ne olvasd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Évi!
Akkor csak a te kedvedért.Szóval B.-ban emeleten voltak a szobák,ahol a hosszú folyosókon nagyon szerettek szaladgálni a gyerkőcök.Persze a nagyobbak már 1-1 emelet között is! Mira akkor még nem volt olyan vakmerő,mint most,és még tolatva közlekedett a lépcsőn.Egyszercsak (épp Márkra adtam a cipőt,Mira mellettem ül)elindult a lépcsőn lefelé tolatva,de sajna nem a lépcsőn,hanem mellette kezdte meg a manővert,pont a korlát alatt. Hogy milyen Isteni sugallat hatására néztem rá,nem tudom,de mellkasig ki volt lógva "végülis a levegőbe",úgy húztam vissza!!! :shock: :shock: Még 1 félmásodperc és kicsúszik,korlátokra,betonra,lépcsőre :arrow: :arrow: :arrow: tudjátok mi lett volna a következmény!!! :cry: És ami a durva,hogy rövidke eddigi életében ez már a 2. ilyen dolog,mert talán még emlékeztek,hogy pár hetesen majdnem az autó elé gurult a babakocsial együtt!!! Aztán itt van még a tegnapi ablakos eset...:cry: :cry: Nem tudom mivel érdemelte ki,de hál' Istennek nagyon gondos kis őrangyala van!!!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Itt vagyok Joli! :D
Ez aztán a haladás bölcsi ügyileg!!!(taps-taps) Márk is mintha alakulna! Bár még mindig sír egy kicst minden nap,szerintem ezt már csak dacból teszi (már ha van ilyen :roll: ).minden nap elmondja,hogy ma is/ holnap is fogok sírni egy kicsit...szinte "beprogramozza az agyába".De ez szerencsére rövid idő,és aztán szépen játszik,hallgatja a meséket,és ma végre!!! festett is,kettőt,és nagyon szépet,de tényleg!!!!! :D

Ja,és pár napja azt mondta:
-Gabi néni mondta,hogy sírjak minden nap!
Persze mindezt Gabi néni előtt!! :lol: :lol: :lol:

Ma meg fennhangon megkérdezte a postán,amikor bejött egy férfi:
-anya,ez a bácsi szokott apához járni?? :shock:
Életemben nem láttam az ember!...Még szerencse,hogy nem egy nőre mpndta!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


pat!
jóhírek ovi-ügyben :lol: akkor nem kellett a naptár sem?ha ez megnyugtat,a bnőm fia mindennap verekedett.a bnőm már azt ígérte be,h mindennap visz vmi csokiféleséget neki.mikor ment érte,kérdezte,h megérdemled?erre a kicsi:neeem,mert verekedtem :cry: de miért?kérdezte tőle.válasz:hogy sírjon a kisfiú :lol: :lol: gondolom nem akarta,h másnak jobb kedve legyen,mint neki.de persze elmúlt

joli!
nagy gratula a bölcsihez,ez fergeteges haladás!a tornán 1 lány,ugyanezeket az éjszakai ivásokat mesélte a fiáról,csak náluk nagyon elfajult.le kellett nevelni róla.neked nem "sok"a 3xi kelés? :oops: bocsi,csak Dorkó végigalussza az éjszakát,így lehet,én ezért érzem,h sok?tudom,régen még több volt...

gabi!
a tiéd is igazi rémtörténet volt :!: :oops: horror!!!!én betörettem volna az ajtót,az tuti :oops:

Kép
berni1
 
 


Jó reggelt!

Berni, valószínűleg nem lehetett betörni az ajtót. Nem csodálkozom, hogy az apuka lehordta anyukát sárga földig, hisz egyedül hagyta a gyereket, méghozzá nem is az ágyában, ahol sírásnál egyéb baja nem eshetett volna. A háromszori kelés is sok, de az 1-2 óránkéntihoz képest semmiség. Nem tudom, kerül-e sor a leszoktatásra, szerintem inkább majd előbb-utóbb megtalálja egyedül a vizet és iszik :) Én is szoktam inni mindig, amikor felébredek.

Pat, a banán tényleg jó mindenre? Csanád majd mindennap megeszik legalább egyet... sajnálom, hogy Mirával már ilyen hamar ennyi nehéz percet kellett átélnetek. Igaz, hogy enyhébb formában, de elkerülhetetlenek az ilyen helyzetek, nem csak gyerek, hanem felnőttkorban is. Engem már kétszer ütött el majdnem autó a járdán. Ez az, Márk-száj! :lol:
Na, indulunk a bölcsibe, közben Csanád is megreggelizett. Keveset evett, de a babán az elfogyott.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
Mi van,mindenkinél lefagyott a babanet??? :lol:
Berni!
Márk csoportjában is van egy ROSSZGYEREK!!!Így nagybetűvel!!! :evil: :evil: :evil: Közvetlen telekszomszédunk,5 nap van a 2 fiú között...tehát lehetnének jó barátok is!Lehet már írtam ról,akkor görgessetek :oops: ..valamelyik nap a fogkeféket dobta a wc-be,állandóan üvöltözik,kaja közben felállt az asztalra,és felrúgta a kancsót! :shock: Verekszik,rúg,karmol,harap!!! :evil: Mirát kilőtte magának!!Amikor vártuk Márkot A. kirohant a szobából,és 10-ből 9-szer nekiment Mirának,fojtogatta,múltkor állásból megfejelte!!!!!Állandóan lökdösi!!!Mindez úgy hogy én is,óvónénik,szülők ott vannak,és szinte fel sem eszmélünk,mert sunyin csinálja!Egyszer úgy picsánrúgom...már bocsi!!Azóta szegény csajom retteg ha meglátja,ölbe kell venni,és bújkál mögém!Úgy öltöztetem márkot,hogy Mira is az ölemben van,vagy addig A. bemegy a csoportszobába!!! És az óvóvnénik nem engedik ottaludni. :twisted: Nem hagyja a többieket sem... kistesója van,akivel anyuka otthon van,meg talán apuka sem dolgozik,meg van 2 naygszülő-pár,de mi lenne ha nem lenne aki elvigye délutánonként??? Akkor bent alhatna?????

Joli!
anyósom,aki egészségügyis,mindig azt mondta a férjemnek,amikor hajón dolgozott és beteg volt,hogy egyen babánt. Sok vitamin van benne,így jó még a megfázásra is,kalóriadús ezért energiát ad,ha nincs erőd,hasfogó,így a hasmenésre is jó,csak arra kell figyelni (de ebből már kinőttünk :wink: ),hogy 1 éves kor alatt max. napi 1 !!!!
Amúgy Mira is kel minden éjjel 1-szer inni!!De fél perc és visszalaszik,és általában amúgyis ébren vagyok még :oops:

Adri??????? Réka????????????? Jelentkezzetek!!!! :)

Sly!
hogy viselte Roli az oltást?? Te vitted vagy a nagyi?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sly!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!

(vazzeg,majdnem elfelejtettem :lol: )

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Szly!
Én is nagyon boldog szülinapot kívánok!

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Szlynak :D Kép

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok, megvagyunk még, csak sok energiámba kerül a titkolózás :wink: De tényleg sok energiám rámegy a dologra.. hamarosan el fogom mesélni, de nem akarok semmit elizélni előre... Maradjunk annyiban hogy jó dologról van szó... (de nem hinném, hogy baba lakna bennem, szóval nem erről van szó :) )

Apukámnak pénteken nyílik kiállítása, aki ráér, elérhető távolságban van, szeretettel látjuk! Babástól ;) legyen Máténak is társasága :lol:

A paraméterek:

A Pataky Művelődési Központ tisztelettel meghívja Önt, kedves családját és barátait 2009. november 20-án, pénteken 18 órára a Pataky Galériába

Benkő Cs. Gyula Ferenczy díjas festőművész, tervezőművész 50 éves alkotói pályáját szemléltető kiállítására.

Megnyitja: Dr. Feledy Balázs művészeti író

Közreműködik: Lepesi Benkő Réka (ének) Feketéné Kurcsinka Erzsébet (zongora)

Megtekinthető: 2009. december 11-ig keddtől vasárnapig 10-18 óra között.
(Pataky Művelődési Központ 1105 Budapest, Szent László tér 7-14.)


Szóval velünk minden oké, Máté egyre inkább elválasztja magát (kimaradt az ebéd utáni szopi is... ) és egyre nagyfiúsabb... haja is kezd lenni :) viszont kezd veszekedős lenni :twisted: Éééééééééééééés egyre többet és szebben beszél!

Most ennyi, később talán még jövök.

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT SLY!!!!!!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Úhhhhhhhhhh,Réka nyert...én meg cserélhetem a billentyűzetet,mert folyik rá a nyálam.... :lol:
Réka,ne kínozz már minket!!!!!!!!!!!! :evil:
Évi!
Jók az új vonalzók!
Szintus,hogy vagytok?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sly! Boldog szuletesnapot!

Szintus! Mielobbi gyogyulast nektek! Mennek a gyogypuszik! Latod-latod, volt annak oka, hogy Fruzsi nem evett.

Pat! Eloszor az ablakos sztori miatt razott ki a hideg, de amit irtal, mi tortent Bulgariaban….Jezusom!!!!! Mirara tenyleg vigyaz valaki nagyon odafontro.
Mark jo fej, birom a beszolasait. :D Latod, azert csak o is szereti az ovit, csak nem akarja bevallani. :D

Kriszti! Szoritok, hogy gyorsan jojjenek ki azok a fogacskak. Szegeny Mate, biztos nagyon megszenvedi oket. De ha majd kijonnek, minden a regi lesz, meglatod.

Joli! Orulok, hogy Barni jobban van mar. Akkor senki nem kapta el tole a betegseget, ugye?
Olyan aranyos lehet Csanad, ahogy haza sem akar jonni az ovibol. Latszik, hogy hogy szereti. Mondjuk meg is ertem. Sok jatek, gyerekek, mi kell meg? :D

A koltozes mar majdnem 100%, persze februarig barmi kozbejohet. A ferjem meg 13 evvel ezelott beadta a papirjat a zoldkartyara( a tesoja ott el), es most kapta meg(meg persze mi is Rebussal). Elvileg februarig mennunk kell az Allamokba, ha komolyan gondoljuk, mert utana elevul az ideiglenes zoldkartya. A veglegest csak kint kaphatjuk meg. A ferjem menni akar, hisz igen regota var mar ra, en meg nem tudom eldonteni, hogy mi lenne a jo, igy jobb otletem hianyaban megyunk. Hogy hova, azt nem tudjuk meg, de valoszinu Arizonaba, ott vannak a ferjem rokonai, aztan onnan megyunk tovabb.

Nalunk is meg letszukseglet a babakocsi. Ahol lakakunk, rem forgalmasak az utak, a jarda pedig olyan szornyen keskeny, hogy a ferjemmel egyutt megyunk, az egyikonknek kicsit hatrebb kell maradni. Itt en nem merek Rebussal setalni. Neha megyunk a kozeli lakoparkba gyalog, de a fout mellett mindig kezben fogom. Amugy rohejes, mert ez egy pici telepules egy nagy semmivel, de rengetegen Sevenoakson keresztul jarnak be Londonba. :?
Meg a parkba sem lehet elsetalni vele csak ugy. :(

Lanyok! Hasznalt mar valaki Fenistil cseppeket? Rebus oltast kapott egy hete es az oltas mellett apro piros pottyok jottek ki. Valaki ajanlotta, hogy hasznaljam azt, de en meg nem hallottam rola, csak a Fenistil gelrol, ami sunyogcsipesre es egesre valo.

Kép
atina12
 
 


Reka! Haaat, mi meg megoregszunk mire elmeseled a titkot. :D En mar alaposan oszulok is.
Es koszonjuk a meghivast. :D
Az a suti de jol nez ki. Hol is van a konyha :arrow:

Kép
atina12
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!

Patri! Jaj, gondolom mit érezhettél, miután visszahúztad Mirát! Aztamindenit! Márk nagyon cukipofa!
Rolit én vittem oltatni. Már a vizsgálatkor sírt, szokás szerint. Pedig (pedagógusként) még meg is zsaroltam, hogy ha ügyes lesz, veszek neki kisautót. Meg is ígérte, de amint meglátta az orvost, már nyafogott, meg csimpaszkodott belém.

Atina! Amerika! Hajrá! Ti aztán nem semmik vagytok! Irigylésre méltó, hogy ilyen könnyen tudtok lépni! Biztos jó lesz ott nektek! MAx visszajöttök, ha nem megy! :wink: De én mindenképpen kihasználnám és megpróbálnám, ahogy ti is!

Joli! Csanád szuper ügyes a bölcsivel!

Hozzánk holnap jön a Digis. Valami lett a tévénkkel. Nem jönnek be a műsorok! + veszünk egy új beltérit, hogy mindkét tévén menjen. Csak éppen nem lesz itthon senki, úgyhogy apósom jön fogadni a csávót.

Kép
szly27
 
 


Atina! Fenistil cseppet szinte minden megfázásnál, vagy allergiánál használunk. kilónként egy csepp, napi 3x. Ha csak kicsit vannak megfázva a gyerekek, mindig ezt kapják+cebiont!

Kép
szly27
 
 


Szly, én is kívánok sok boldog szülinapot!( biztosan ma van, ha Pat mondja :lol: )

Réka,esetleg nem a beígért montázs készül? Köszönjük a meghívást!

Ancsa, hát hogyne mennél! Főleg, hogy Rebus még kicsi, mindegy neki, hol laktok. Én szívesen élnék különböző helyeken.

Pat, annak a rossz gyereknek jó lenne kezeltetni a szüleit, mert valami gond lehet a háttérben. De persze sajnállak benneteket, hogy kénytelenek vagytok találkozni vele.

Szly, hajrá Digi! Akkor ezentúl a gyerekek külön műsort nézhetnek?

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli!
Eddig is külön műsort néztek, csak a nappaliban összesen 3 csatorna volt, a hálóban volt a digi. A Plazma tv meg a nappaliban van, a kemény 3 csatornával! Kép

Kép
szly27
 
 


grrrrrrrrrrrrrrrrr!
ledobott

uh,montázs :oops: réka!én kűldtem képet?ne hari,olyan rég volt,nem emléxem :oops: ha nem,hova és mit?

szly!
boldog szülinapot,de ne merd elárulni,mennyi vagy!!!!!!!!!!!! :lol:

joli!
ma elsétáltunk egy messzi zöldségesbe és kipróbáltuk a nyakbavitelt.szerencsére csak picit kellett vinni,ahol nincs járda,mert nagykabátban nehéz volt kivitelezni,de bejött!! :lol: fentről dumált,kiabált :lol: úgyh köszi az ötletet.
akartam még írni a múltkor,h nem is merülne le eléggé Dorkó,ha nem gyalogolna ennyit :) így elfárad,alszik is reggelig általában.

kapott ma egy furulyát.éééééééédes ahogy fújja és néha odaadja,h játszak rajta,de csak a boci boci tarkáig van türelme és már kéri is vissza :lol:

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Először is,szülifeli,most!!! 8) És ha szeretitek ne feledjétek,hogy a Danubius és Sláger ma véget ér a megszokott helyen és formában,hallgassátok a végét!!! :wink:

Ancsa!
wooooooow! Amerika a lehetőségek hazája!!! Hajrá!
Fenistil-cseppeket mi is használunk,pöttyökre,ha úgy alakul,de itt csak receptre lehet kapni!

Joli!
Amúgy teljesen normálisak a "rosszgyerek" szülei,csak hát mindenki veri szegényt,és szerintem ez jön ki rajta.Ha a nagymama megy érte az oviba,és rosszat csinál,mert csinál,egyből elveri a seggét,rácsap a kezére,az anyuka szin túgy,apuka is...végülis mit várunk! :?:

Berni!
Akkor a mi gyerekeink lemaradnak a montázsról...már ha arról van szó! :roll: Márkot én is szoktam nyakban vinni,bár ez jobb időben kivitelezhetőbb,csak én közben Mirát is tolom a babakocsiban,és Márk 17 kiló! A nyakam úgy elgémberedik... ha jót akarsz magadnak,ne szoktasd hozzá a kiskópét,mert nagyon szeretik a magaslati levegőt! :lol: Furulyázó Dorkóról fotó???

Márk (Joli és a többiek örömére) ma is hozta a szokásos formáját!
Lent voltunk az étkezőben,Márk tombol mint állat,hisztizik.Rászólók.
-Ha nem viselkedsz rendesen,elszakítom a Télapónak írt levelet,és akkor nem hoz neked ajándékot! (genyó vagyok,így ezt olvasva... :oops: )
Na mindegy,mondta neki az egyik vendég:
-Beleírjuk a levélbe,hogy rossz vagy.Erre Márk:
-Te is rossz vagy,ki is húzták a fogaidat!!!
:lol:
Nem tudom miért van ennyire leragadva ennél a témánál,de megint beletrafált.Azért ez olyan érdekes dolog...figyel,figyel,megfigyel,aztán ha szükség van rá visszavág!Olyan kis leleményes!

Aztán meg itatom Mirát,mindet megissza,Márk elégedetlenkedik,hogy neki nem maradt.Én meg próbáltam megvigasztalni:
-Ne is törődj vele,úgyis benne volt a pohárban egy bogár! :wink:
-Anya,tényleg???Benne volt a bogár és megitta?Szegény...szegényke!!!szegény kis bogár...
Én meg már azt hittem a hugit sajnállja! :P

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan, mert Máté már fel is ébredt, kb. fél órát aludt.

Szly
Boldog szülinapot utólag!

Majd jövök, ha több időm lesz.
kittina30
 
 


Pat, itt röhögök, mint aki megőrült! Méghogy szegény kis bogár :lol: És hogy te kapásból miket szoktál mondani a gyereknek! :lol: nem gondolod komolyan, hogy normális a "rosszgyerek" családja, ha folyton verekedés van?! Egyébként csak arra akartam utalni, hogy egy gyerek saját magától nem lesz"rossz", valamivel elrontják. Persze néha minden gyerek verekedik és rossz és égeti anyut, de helyes neveléssel ez nem állandósul.
A Sláger és Danubius máshol és másként fog szólni? Ezt értem ki a szavaidból. Bocs, nem igazán követem a híreket :oops:

Berni, gratula Dorkónak a furulyázáshoz! Csanád is nagyon szereti, csak két-három hangot fúj egyszerre, de annyira örül, hogy meg tudja szólaltatni :) Remélem hosszútávon is beválik a nyakbavevés.

Többiek merre járnak? Mi ez a pangás? Egyedül Szly fekhet másnaposan az ágyban, neki szülinapja volt tegnap :lol: Adri rég nem járt erre, Mariann is benézhetne...és mindenki.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Joli! :lol: :lol: :lol: :lol: Ez jó! Még életemben nem voltam becsípve sem! :lol:

Köszönöm a szülinapos köszöntéseket!

Patri! Ez a bogaras sztori naggggyon jó! :lol: :lol:

Berni! 29! 8)

Ma jó napom volt, pláne, hogy nem is kell visszamenni, mert elmarad a megbeszélés!

A Digisek is voltak, most már kint is lehet nézni a sok csatornát. Sokkal szebb lett a kép is a tv-n!

Kép
szly27
 
 


Jó reggelt!

Elromlott a babanetem, van tényleg ennyire eltűntetek? Én most tényleg eltűnök pár napra, utazok Elemérhez. Legyetek jók és várjatok meg a csevegéssel, ha már akkor nem írtatok, amikor itt voltam :lol: :P

Szly, sok olyan jó napot kívánok, mint a tegnapi :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli! Mikor mesz? Mennyi idore? Jo utat es erezzetek jol magatokat!

Pat! Mark :lol: :lol:

Kép
atina12
 
 


Es koszi lanyok, akkor a Fenistil cseppeket en is megprobalom.

Kép
atina12
 
 


Sziasztok!

Nem írtatok valami sokat.

Joli
Jó utat, és boldog névnapot!!! Mennyi időre mész? Csanádra megint a fiúk vigyáznak?

Csináltam Máténak halat rizzsel joghurtos citromos mártásban, hát, elég rossz lett. Nekem nem ízlik, és szerintem neki sem fog. Túl natúrjoghurt íze van, amit nem szeret, a citromot nem lehet benne érezni, pedig már majdnem felet belenyomtam, és túl borsos is. Marha nehéz ilyen kis adagba jól eltalálni a fűszerezést, a hagymába már van gyakorlatom, de ezekbe a por alapú fűszerekbe nincs.
Úgyhogy lehet, hogy mégsem ezt fog kapni, maradunk a krumplipüré hal összeállításnál, amit mostanában soha nem evett meg, de ma hátha...

Máté egy hete kapta meg a 15 hós oltást, tegnap egy kicsit pöttyös volt, de más tünete nincs, remélem megússzuk a lázat.

Jó hétvégét mindenkinek!!!

Kép
kittina30
 
 


Sziasztok!

Végre már Toncsinak is majdnem elmúlt a köhögése és mehet oviba. Őszintén szólva marha fárasztó a két leányzóval itthon. Minden oké, csak egyebekre nem nagyon marad idő, hát a lakásról most nem beszélnék :oops: :wink: .

Boginak egyszerre jön a 4 szemfoga, de már mind áttört hála az égnek. Már Bogica is hetek óta átalussza az éjszakát, szuper.
Toncsi szokott néha felébredni, hogy wc-znie kell vagy szomjas, de apa intézi :wink: . Ma éjszaka is átjött Toncsi, de nem vettük észre és az ágy mellé feküdt le a feje meg belógott a fotel alá :lol: , mókásan nézett ki.

Ti adjátok a D vitamint? Nekem egy hete jutott eszembe.

Hopp ébresztő van

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Joli,
boldog névnapot!
:)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?