Sziasztok!
Míg alszik Vince jövök, bár már egy órája nyomja, lassan felkel.
Vince miket csinál?: nagyjából azokat, mint a többiek, én is sokszor elámulok, h. már ezt is tudja, meg azt is... Ő rettenetesen rendszerető, pedáns, pl. mindig becsukja utánunk a szekrényajtókat, ha nyitva hagyjuk, ha kivesz egy mesekönyvet, és "jön vele egy másik is", azt rögtön a helyére nyomja, a nagyobb szöszöket felszedi a szőnyegről és dobja a kukába szó nélkül, Viola után is elpakol (ő csak ritkán pakol
), a száját rögtön megtörli szalvétával, vagy konyharuhával, ha pl. kakaós vagy joghurtos. Babákat ő is szereti, ölelgeti, pont ahogy Violától látja, mindent elles tőle! Mindent megért, szinte az összes testrészét tudja, és ő is imád sétálni, oviba menet, vagy hazafelé, mindig megmutatja a kedvenc kutyáit, autókat, cicákat, stb.
Viszont ő is verekedik, főleg ha Viola üvölt valamiért (mostanában elég gyakran teszi
), de puszilgatni is szokta, egyik reggel így ébresztette Violát, majdnem megzabáltam, olyan édes volt! És rendületlenül hablatyol, de csak 1-2 szó értelmes!
Bili: hétvégén anyuéknál kiváncsiságból elővettem, de nem nagyon érdekelte, állandóan bele akart lépni!
Ajándék: nálunk Thomas-os mesekönyv lesz, keményfedelű, és kinyitható ablakocskákkal, ezt már megvettem, többit még nem tudom.
Pat!
Pontosan mi történt anyukáddal? Márk száj nagyon jó, de szerintem jobb, hogy a vendégek előtt és nem az óvódában kérte ezt tőled!
Szintus!
Pocakfotót kérünk!!!!!!!!
Réka!
Én is nagyon kíváncsi vagyok a titokra!
Tegnap betörtek a párom nagymamájához, minden értékét elvitték, mialatt ő a temetőben volt, fényes nappal! Egyedül él, szegényes körülmények között, pont pénteken kapott nyugdíjat, biztos kifigyelték! Nagyon sajnálom szegényt!
Szörnyű világban élünk, a rendőrök mondták, hogy még jobb is, hogy nem volt otthon, mert szerintük az se lett volna nekik akadály!
Amúgy családi házban lakik, szomszédok otthon voltak...
Üdv: Évi