Sziasztok! Megérkeztem ma is...
Jaj, Bangla, de jó, hogy megérkeztél!
Nagyon aggódtam. De akkor örülök, hogy ki tudtátok használni a jóidőt!!!
Mindjárt olvaslak a blogban.
Szofi, nagyon érezzétek jól magatokat! Kiváló bébiszittere lesz Csaninak!
És nagyon ügyi, hogy hivatalosan is kutyázik! Milyen trükköket mutattak az egyoldalassága ellen??? Dani is egyoldalazik sokszor.
Inci, ténylg ti is gyógyuljatok meg! Reny, örülök, hogy egyre jobban, kívánom nektek a remek éjszakát!!
Böbi, olyan jó, hogy ittragadsz! Nagyon hiányoztál, míg nem jöttél! Lányok? Mesélj!
Hunccutka, tényleg megértelek, sok szempontból nyugodtabb lennék egy zárt helyen, de nagyon jó, hogy van a blogunk, ahol minden kényes dolgot le lehet írni. Szóval én nem tekintem örökre lezárt kérdésnek a költözés kérdést, jelenleg még itt lakunk. Aztán majd elválik.
De a blogba írd meg azokat a dolgokat, amiket ide nem, jó?
Tinu, hú, nagyon izgi ez a rádiós felkérés! Majd én is meghallgatnám, legalább hallanám a hangod!!!
És akkor a te hsz-eidet a te hangodon olvashatnám.
(Mert ez nekem is fontos, ahogy Gyöngyinek is megváltozott Zilivel kapcsoltaban.
)
Csilla, remélem, már nem kell ma többet ide jönnöd a géphez, mert alszotok!!!
Anita, ez nagyon félelmetes... Melyik képe Grétinek? Majd meséld el, mit derítettetek ki!
Örülök, hogy Zsófi jobban, kitartás, már nemsokára minden kint lesz, és akkor reméljük, hogy nagyon hamar meggyógyul!
LARA ÉS IZUS EVÉSE CSÚCS!
Off capslock!
Kutyafüle, akkor ezek szerint jól sejtettem, hogy nem tudnak kötelezni rá, hogy fizess... Akkor meg ne érdekeljen!
Babó miatt ne aggódj, légyszi! Nagyon rendben van minden.
De azért, ha nagyon félsz, jobb ha megnyugtatniak. Akkor menj el hüvelyi UH-ra!
Bocsánat, ha vkit kihagytam, nem azért, mert nem érdekel!
Ennyire emlékszem. Én is megyek aludni!
Jó éjt!