Sziasztok!
Ha nem haragszotok,később olvasnék vissza,most van pár percem,hogy életjelet adjak magunkról.
Hát zajlik az élet,nem unatkozom.
Nagyon nehezek a délutánok egyedül a gyerekekkel.
Mózessel minden délután tanulunk,gyakorolunk.Ma volt szülői tájékoztató az iskolalőkészítő ereményéről.Nagyon megdícsérték,mehet oskolába!Okos ,ügyes fiam van!
Még jó hogy Írisz 5 től alszik egyet,így épp akkor letudok ülni a másik kettővel foglalkozni.
Nagyon várjuk a karácsonyt,de először is Írisz szülinapját üljük 29-én a mamikkal,dédikkel,keresztszülőkkel.
megvettem neki már az első átmeneti cipőjét,és egy téli bundás kiscsizmit is.Muszály cipő a lábára pedig még nem megy,de napi kétszer viszem magammal az oviba,plusz egyszer délben sétálni,nehogy megfázzon a lába.
Az ajándékozás igen nagy gondot okoz,mert ezek mindennap mást találnak ki.
Amit tuti kapnak:a nagyoknak az ágyuk mellé készül a falvédő,Mózesnek puzzle,Jázinak ugráló labda.Írisznek meg valami olyan amit nyomogatni lehet és hangokat ad ki.Mózes szintijét imádja,csak annak a zenéit már marhára unjuk:)))
Én szárító és egy takarítógépet kaptam,már be is vannak fogva rendesen:)))Valamint még a szemüvegemet kellene megcsináltatni,mert egyik lencséje eltörött.
Apa flexet vett magának.
Írisz telefont a füléhez tartja és bele hallózik,ha mondom neki valamire hogy nem szabad akkor visszafelel hogy de-de!
Mászik mint a gép,mindent a szájába vesz,nyála nagyon folyik,4 egész és 2 negyednyi foga van,az égvilágon mindent megeszik,éjjel 2-3szor szopik,tejcit,kakaót ,karamellt is kap már,imádja a túrórudit.ma az óriás pöttyös simán bement.
8,20 kiló 82 cm.
Álldogál kapaszkodás nélkül sokáig,és guggolásból is simán feláll kapaszkodás nélkül,néha néha egyet már előre lép,aztán lehuppan a popójára.kapaszkodva ügyesen közlekedik,szinte már sosem botlik meg és nem esik el.ujját szopva alszik el.flyadésot cumisüüvegből iszik.
Még egyes cumi van benne,nehogy a ciciről leszokjon emiatt.
Decemberben ha minden jól megy kész lesz a másik gyerekszoba,és akkor kiköltözik a hálónkból.
Én még mindig kövér vagyok,egy deka sem megy le...
((