Sziasztok!
Zsuzsa, örülünk, hogy ilyen hamar jelentkeztél!
A kis Beni egy tüneményes kis csöppség, nagyon szép, formás kisbaba. Reméljük a kezdeti nehézségek hamarosan rendeződnek, mi nagyon fogunk Nektek szorítani!
Kata, jó, hogy újra itthon vagytok és most már gyakrabban jössz Te is. A képek haláliak, főleg, mikor Dodó amellett a hatalmas kamion mellett áll. Brrrr.
Ahogy olvastam, mindannyian nagyon élveztétek az utazgatást. A pocakom szép kerek, a korunkhoz képest nagy, úgyhogy lesz mit nézni rajta.
Ditta, először elcsodálkoztam, hogy miért mentetek olyan messzire vacsorázni, de aztán rájöttem, hogy valószínűleg Eger Tőletek nincs is messze.
Hát, ezentúl kétszer is meggondolom, hogy vegyek-e ilyen márkájú fagyit.
Betti, örülök, hogy jól sikerült a lagzi. Igaz, hogy néhány elhanyagolható
részletről lemaradtál, dehát minden nem lehet tökéletes. A sütik elkészültek végül? A neteseket tegnap felhívtam. Nekünk kell otthon kimenni a tetőre és megnézni, hogy látjuk-e az Avasi adót.
Azt hittem ennyi pénzért ezt ők megnézik, de nem. Remélem lesz rálátás, valamelyik este a párom majd felmászik. Pocakos képek is lesznek, és a következő kis talira én is próbálok menni.
Marika, Emese, pocaksimi engedélyezve.
Már ha addig, amíg nagy hasam van találkozunk.
Melinda, rajta vagyok az albumon, csak mindig van valami más dolog is. Jogsid hogy áll már?
Csütörtökön megyünk babanézőbe, három és fél hónapos a kisfiú (nem kapkodtuk el a látogatást
) és vettünk neki egy zenélős bigyót. Remélem a szülei is fognak neki örülni.
Manapság már normális, ha a gyerek 3 hónapos korára megduplázza a születési súlyát? Én azt hittem, ezt féléves koruk körül érik el.
Mindenkinek szép napot kívánok!
Dodus