na itt vagyok (köszi rencsi, hogy hiányolsz
), csak ma elkezdtük a karácsonyi teendőket, persze nem ma leszek kész, csak nem akartam mindent egyszerre, igy szép apránként meg tudunk csinálni mindent. Ma például megpucoltunk(megpucoltattam, -mert van segitségem szerencsére) pár ablakot, függöny mosás, stb volt a program, igaz nálunk a konyha-spájz a legnagyobb meló, szekrényeket átmosni, stb és ezt nem jó túl korán megcsinálni, mert mire jön a kari újra kupi lesz, de olyan sokáig se akarom húzni, mert mielőtt elkezdődik a nagy bevásárlás téma(azt is apránként folyamatosan szoktam, nem egybe mindent megvenni) szóval addigra meg tele lesz pakolva minden polc, szekrény, úgy meg már nem olyan jó, mindent lepakolni.
Na a takaritásból elég ennyi.
Apánk:
Hát tegnap nagyon siettünk volna (a szülői miatt), de igy várnunk kellett legalább 1,5-2 órát, sokan voltak műtétesek is, ráadásul elég izgatottan/idegesen érkeztem, mert az oda úton sikerült felidegesiteni magam a férjem vezetésén(még éjszaka se tudtam aludni, fájt a fejem, és nem tudtam igazán lenyugodni,
), szóval apánk nagyon aranyos volt, nagyon szeretem, annak ellenére, hogy piszokul leb...ott amiatt, hogy vizesedek(Ágika is ahogy meglátott rögtön szólt, de én is látom magamon, már a jegy gyűrümet is le kellett vennem, mert nem kényelmes, szoritotta az újjamat). Apánk múltkori mérlegeléséhez képest hiztam 1 kilót(ami nem is biztos, hogy hiztam, lehet csak a hétvégi dözsölés okozata, vagy a sok ruha ami rajtam volt), de ő először a védőnő mérlegelését nézte(akinek a mérlegén mindig kevesebb vagyok, múltkor is szólt, hogy fogytam), na szóval ahhoz képest meg majdnem 4 kiló volt a különbség, csak miután szóltam neki, hogy nem jó sort néz
, akkor enyhült meg egy kicsit, mondjuk addigra meg már úgy belejött a témába, hogy nehezen tudta türtöztetni magát!
Kérdezte miket eszem, elmondtam neki, aztán rájöttünk, hogy nem az a gond, hogy sokat ennék vagy ilyesmi hanem az, hogy nem eszem meg a napi 3 szelet hús adagomat, illetve kerülnöm kell minden féle sót. Hát ezt elég nehezen tudom kivitelezni, de inkább most fogom vissza magam, karácsonykor úgysem fogom tudni, úgyhogy inkább megelőzöm a hizást most.
Igaz ez már részlet kérdés, de érdekes, hogy az első hetekben hiztam "rohamosan" kb5 -6 kilót, aztán azóta átlagban 1 kilót hizok a 3 hét alatt, persze mostmár vigyáznom kell, mert 4-5 kiló választ el az apánk által kiszabott (14 kiló) hizáshoz.
Uh-t nem csinált most, csak sziv uh-t, az természetesen rendben volt, megnézte a méhszájat az is teljesen zárt, de mondta, hogy mostmár sokat pihenjek, ne terheljem túl a szervezetemet(na ezt is úgy tudom megoldani, hogy most pihenek a köv. 1 hónapban, aztán karácsony előtt úgysem lesz időm, szóval addig legalább felkészitem a szervezetem, igaz én elég nehezen tudok pihenni, mert mindig valamit csinálok, de addig is legalább kinézem a babáknak a dolgokat a netten, hogy mit szeretnék megvenni
)
Ja meg persze kell mennem egy csomó vizsgálatra:
Terheléses vércukor, labor, stb.
A nyakamon van valami kiütés szerű, már levettem a nyakláncomat hátha attól van, de nem múlt el úgyhogy bőrgyógyászatra is megyek.
A horkolásom meg az orr vérzésem miatt el kell mennem orr-fül-gégészetre(nem lehet terhesen ezeket a tapaszokat használni, legközelebb vinnem kell a beteg tájékoztatóját ennek amit használtam)
Szóval most azért lesz dolgom bőven...
Egyébként nagyon kedvesen, viccesen váltunk el egymástól, tudom, hogy jót akar nekem, de szerencsére tudom kezelni a helyzetet(tegnap is elkezdett valami rémséggel riogatni, mondtam is neki, hogy nem pont erre lennék kiváncsi, aztán rendes volt, mert témát váltott).
Szóval próbálok oda figyelni a részletekre, és azért megnyugtató, hogy nem azzal van a baj, hogy zabálok össze-vissza, hanem azon kell változtatni, hogy mit hogyan egyek.
Rencsike
Te mikor kezdtél vizesedni? nálad is volt valami ilyesmi, ugye?
na most vissza kell olvasnom, de puszi mindenkinek
Ha valaki tud valami só helyettesitőt, irhatna.
köszi