Sziasztok!
Ma voltam védőnőnél. Vérnyomás 114/74, pulzus 83. hónap alatt felszedtem 4 kilót!
És kb. most nézek ki normálisan, hogy 16 kilót híztam, mert előtte...pálcika.
Amit én vizesedésnek hittem, az kiderült, hogy nem is az. Én egyszerűen nem tudtam eldönteni, hogy mikor vizesedek, pedig nyomkodtam a lábam. Végülis lábszárra is sikerült híznom.
Meghallgattuk Panka szivét. Nem nagyon tetszett neki a dolog, mert mindig elúszott.
Most nagyon feldobódtam, hogy minden oké velünk.
Köszönjük a szoba dícséreteket, majd ha kész lesz teljesen, akkor is szíveseen megmutizom.
Ma kaptunk légzésfigyelőt, ilyen walkytalky szerűséget, mérleget, rengeteg cumit, melltartóbetétet. Apu nőjétől kapok mellszívót. Úgy néz ki, hogy sterilizálót kell venni.
Nem tudom már, hogy ki írta, de függönyt hol vettettek? Mert nekünk még hiányzik. És a pici szobájába 3 ablak van, úgyhogy kell pár db.
Hutyg: üdv köztünk. Meglestelek a blogon.
Klári/Attila: remélem minden okés.
Bogaracska: konkrét dolgokat nem beszéltetek a dokival? Hogy mi lesz, és mikor, ha nem normalizálódik a helyzetetek?
Remélem minden jóra fordul, és szorijjad kedves a lábod közét!
Nálunk a vérvételnél a 20. héttől előre mennek a kismamák. Ki is van írva, de néha látni kéne azokat a pillantásokat....
Pénteken megyek nst-re. Mensi szerint akkor leszek 34 hetes, a legutóbbi uh szerint meg 36. hetes. Szóval ez a +- 2 hét nálam beigazolódott rendesen.
Hát nekem gyönyörű szép lófejem van, apának meg olyan szabályosan kerek, mint egy pöttyös labda. És nagyon úgy fest, hogy a lányunk is pöttyös labda fejű lesz, legalábbis a 4d-n úgy nézett ki.
Kádállvány: kapunk olyan gyúródeszka félét, amit a kádra kell tenni keresztbe. Nos, a mi kádunkon középen van a csap. Nem hiszem, hogy oda férne, úgyhogy majd a pelenkázón lesz a fürdés, mert jó nagy.
A babával szerintem már 3 hónapos kortól együtt lehet fürdeni. Nálunk apa van bezsongva tőle, folyton ezt kérdezgeti, hogy mikortól, mikortól?! Tanácsos előtte lezuhanyozni.
Ja, meg nálunk még nem került az utolsó szög a helyére, mivel még nem sikerült teljesen befejezni az építkezést(bár 8 hónap alatt csodát műveltük), és azon parázok, hogy mi van, ha nem hozhatom ide haza Pankababát. Utána meg arra gondolok, hogy a c.putriba hazamehet, akkor nekem nem kell aggódnom.