Új privát üzeneted érkezett!

Brigi!
Köszönöm. Én is úgy gondoltam, hogy valami megoldást kell találni, mert utána nem fogom tudni hol tárolni az állványt. Remélem megoldjuk annélkül.

Monyo!
Nekem nem említette a védőnő, hogy kijönne fürdetni. És a szeptemberben szült barátnőmnél (akinek szintén ő a védőnője) sem volt kint. Nálatok babasszonynak hívják a védőnőt?
Imádom Szerbiát. Pláne Palicsot! Palics nekem meseország! Nemsokára újra megyek :)

Timi
athena
 
 


Hékas nalunk nem fudetik meg oket a korhazban.
A koldoket valami speci cuccal kezelik ami nagyon draga de a Babasszonynak van olyanja es o jon azzal kezelni aznap mikor kijovunk kotelesege kijonni..ez a legutolso infom.

athena,mi palicstol par km re lakunk :lol: en is imadom palicsot.
Bábasszonynak hivjak itt a vedonot,aki kijon majd segiteni es megmutogatja mit kell csinalni egy babaval.

Kép
monyo83
 
 


Sziasztok,
Hú mennyi depis kismama van ma itt! :D:D:D

Monyo,
nálunk nincs ilyen, hogy jön valaki fürdetni első nap, én magam fürdettem mindet, sőt 11 éve öcsémék lányát is, amikor hazahozták, mert ők még nem merték első nap! :D:D

Clara,
remélem hamar kiengednek és mindent rendben találnak!

Hékás,
kedves a védőnőd, hogy 5 percet adott, a miénk most táppénzen van, a helyettes meg nem rohan, így kellemes, megbeszéltük már csak egyszer lát 34 hét körül és majd a gyerekkel, mert tőlük kölcsönzünk mérleget. Hogy van Marcitok?

Athena,
nekünk is sarok kádunk van, én a földön fürdettem, vagyis az első gyerekkel egy kis asztalkára raktuk a kádat, de amikor már lubickolt nagyokat akkor le a földre, mert úgy éreztem stabilnak a dolgot.

Lizzy,
Én sima mosogatószerrel mostam ki mindig, az jó zsíroldó, de mégsem maró szer.
Após élettársa kedves, én sem beszélgettem volna vele tovább, azt hiszem, ennél már csak az lesz a legjobb időszak, amikor az utolsó 3 hétben naponta jön ezer telefon, hogy na mi van már? egyben vagytok még? érzel már valamit? mikor jön már a baba??? na én ilyenkor már fel sem vettem a telefont, csak ha kedvem tartotta!!!:D:D:D

Mi jól vagyunk, most hétvégén Győrben voltunk anyósoméknál, ez volt az utolsó hosszú utam, én közöltem aki látni akar jöjjön ide, de már nem utazgatok! :D:D
Én mosómedvét játszottam ma is, azért négyünk cuccai mellett mindig besorolok némi babacuccot is, és olyan jó már kicsit készülgetni. csak sajnos ma nem tudtam kintre rakni őket, mert lóg az eső lába!
Szebb napot, délután szülői lesz az oviban, így ma hosszú napunk lesz, holnap a kötelezőket kötöm át, meg munkahelyet látogatok táppénzes papírral, szóval nincs pihi! :D

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 

 
 

hat nalunk ez a szokas.viszont hozzam a 9honap alatt egy arva szemely sem jott ki megnezni.nekem nincs vedonom csak orvosom.
Gondolom a bábasszony azt is felmeri hogy megfeleloek a korulmenyek a babanak,nalatok ezt elore megnezi a vedono.

Kép
monyo83
 
 


Védőnő téma:
nálunk is jelezte, hogy ki fog jönni megnézni a lakást (babaszobát) még szülés előtt. De kérdem én: mi van, ha nem találja megfelelőnek? Akkor mi történik?

Timi
athena
 
 


athena mar miert ne tartana megfelelonek?ez csak formalitas.gondolj bele hogy nemely helyre milyen korulmenyek koze erkezik a baba es nem csinalnak semmit.
nekik ki kell menni hat kimennek,ez a dolguk.

Kép
monyo83
 
 


Athena, szerintem tuti megfelelőnek fogja találni. :wink:
Legalábbis én úgy képzelem, az nem megfelelő, ahol valami alapvető hiány van, pl. nincs fűtés, rettenetes kosz van, meg hasonlók.
Gondolom nem azon múlik, van -e baldachin a kiságyon...

A kiskönyvben van egy ilyen rovat, nekünk le is kódolta ("környezeti kód")a védőnő a lakást, mikor itt volt. De hogy melyik szám mit jelent, azt nem tudom.

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Félreérthetően írtam! Nem arra gondoltam, hogy közülünk bárkinél is nem tartaná megfelelőnek! Hanem azokra a helyekre, ahol fennálnak olyanok, amiket Uxi is említett!
Úgy gondolom, hogy aki egy ilyen fórumon részt vesz, az van annyira igényes a babájára, a terhességére, önmagára és a környezetére, hogy nem áll fenn a veszély, hogy nem megfelelőek a körülmények :)

Timi
athena
 
 


Sziasztok,

Klári kérte/mondta, hogy jelentkezzek be a nevében, hogy némi információval tudjon ha nem is első, de másod kézből szolgálni.

Jól van, semmi tünete nincs, nagyjából a vérnyomása is helyreállt. Holnap vesznek tőle vért, illetve labort, ennek az eredménye talán meglesz délután, és akkor talán haza tudom hozni. Dokival ma találkozott, rögtön kettővel is, de nem igazán mondtak semmit....

Köszöni, hogy aggódtok és szurkoltok érte :)

Ha esetleg valaki megy holnap szülésfelkészítőre a SOTE-re, akkor elvben összefutha vele, ha már úgyis ott kell dekkolnia a kórházban, akkor legalább hasznosan használja ki az időt.


Attila

Klári

Kép
claracroft
 
 


Attila, de jó, hogy jelentkeztél és Klári jól van! Kitartást neki! Remélem holnap tényleg hazamehet!

Kép
Kép
alma26
 
 


Úgy megörültem Klári avatarának, azt hittem mégiscsak hazajött :). Köszi Attila, hogy beszóltál pontos infókkal. Szurkolunk neki, hogy mihamarabb hazajöjjön. Addigis használja ki, h semmit sem kell csináljon, pihenjen sokat, figyeljen magára és a babára. És csak pozitív gondolatok :).

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi
 
 


Attila, örülök, hogy Klári jobban van, remélem holnap hazamehet!!!!


Lányok, ... ma voltam a védőnőnél, és fehérjét talált a vizeletemben... Bogaracska, Klára, remélem nem én leszek a következő :shock: úgyhogy hívtam a dokit, holnap mehetek nagylaborra és a vérnyomásomat is mérnem kell :( egyelőre rendben van. Nem hiszem el.... :?

Lányok, köszi a kád-kimosás infókat!

Kép
lizzyy
 
 


Attila, köszönjük az infókat, drukkolunk Klárinak, hogy minden oké legyen, és holnap már ő írhassa le az élményeit.

Lizzyy, nagyon sajnálom, remélem nem lesz Veled semmi gond. Az már jó jel, ha a vérnyomás rendben van, nem?

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Hékás, azt mondta a védőnő, hogy nem hiszi, hogy toxémia, mert nem vizesedek és rendben van a vérnyomásom, de ez vmi gyulladásra utalhat... holnapra du-ra remélem meglesz az eredmény... most izgulok...

Kép
lizzyy
 
 


Attila, köszi a híreket Kláriról! Klári, holnap este várunk téged itt csupa-csupa jó hírekkel!
Pici, köszi a szoptatási infókat, reméljük, nekünk is hasonlóan pozitívak lesznek a szoptatási élményeink, mégha a kezdet nehéz is lesz...
Pillesz, nagyon szuper lett a végeredmény. :) Már az ágyban elkezdhetitek gyakorolni a babaúszást. :)
Fikuszka, nagyon boldog szülinapot!!!
Sajnálom, hogy ezen a héten is a múlt heti depis hangulat folytatódik. Én továbbra is jó kedvű vagyok, igaz, ma elég fáradt voltam, a derekam egy hete már elviselhetetlenül fáj, és szombaton először nekem is vizesedett kicsit a bokám (azóta szerencsére úgy tűnik, elmúlt a vizesedés). Néha nevetek magunkon, hogy mennyi bajunk van, szerencsére valahogy engem eddig mindig megvigasztalt, ha belegondoltam, hogy semmire sem vágytam jobban, minthogy ilyen okból legyenek panaszaim. Azért nem bánom, hogy a péntek az utolsó napom, jó lesz többet pihenni, ágyban lenni.
A babaszobánk alakulása is örömmel tölt el, múlt hét pénteken járt nálunk az asztalos, és bútor szempontból teljesen kész a szoba (már csak a fogantyúk hiányoznak a szekrényekről, polcokról). Szombaton sikerült függönyt találnunk a babaszobába (fényáteresztőt + sötétítőt), ez karácsonyi ajándék lesz a szüleimtől (a nappaliba megrendelt szép új függönnyel együtt). Annyira lelkes vagyok a babaszoba alakulásától. :)

Ági

Kép
ági33
 
 


Lizzyy, drukkolunk, de biztos nem lesz semmi komoly. Az tényleg jó jel, hogy nincsenek tünetegyüttesek. Holnap jelentkezz mindenképp, ha meglesz az eredmény.

Ági

Kép
ági33
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek holnaptől végleg itthon!!!! Nagyon örülök neki!
Talán többször be tudok kapcsolódni hozzátok, és nem csak olvasgatok.:)

Kép
ágota 74
 
 


Lizzy!
Fehérje lehet attól is, hogy egy picit felfáztál. Nyugi, amíg a vérnyomásod rendben és nem vizesedsz addig no para :)

Klári,Attila!
Jó, hogy holnap hazajöhet Klári. Ha jók lesznek a laboreredményei, akkor Ő is megnyugszik kicsit.

Union!
Mond meg kerek-perec a dokinak, hogy császárt akarsz és kész. Ikreket vársz, jogod van kérni a császárt. az ikerterhesség az egy indok a császárra. Viszont, ha nem indul meg a szülés magától a 38. hét előtt, akkor a dokinak kötelező kivárja a 38. hetet és csak akkor vághat. Vagy neked a 38. hét az még decemberre esik?

Kima
Kép
Kép
kima75
 
 


Sziasztok Lányok!

Már kezdetek óta olvasom a topicot, de csak most volt időm és "bátorságom" aktívan is csatlakozni hozzátok. Remélem, megengeditek.

Üdv.
hutyg
 
 


Kima nekem a 38. hét az január 4-5 körül van
De már beleéltem magam a legkésőbb dec végébe.

Móni
KépKép
reunion
 
 


sziasztok.

Itt sut a nap,a kedvem is jobb egy picit.

Klara remelem ma hazajohetsz vegre.

reunion.hogy erzed ha kerned a csaszart a dokid belemenne?
Az en dokim most hozta fel hogyha o ugy lassa hogy nem megy a dolog akkor csaszar,kicsit beparaztam hogy nehogy csak kenyelmi okbol csaszarozzon meg.amiota mondta azota ezen forog az agyam.

lizzy remelem semmi komoly es csak pici feherje van,az meg tenyleg lehet egy kis megfazastol is.

agi teszel fel kepet a babaszobarol?

Kép
monyo83
 
 


Szia, üdv Hutyg köztünk:)

Ági
Kép
m_agi
 
 


Klári remélem ma már otthonról írod a jó híreket! :D

Lizzy ne idegeskedj, az eredmények majd megmondják mi a helyzet. Szerintem is csak kis gyulladás... szorítok :D

Szia Hutyg! Üdv köztünk! Lehet valamit tudni rólad? Család,gyerekek.. első baba?

Monyo irigy vagyok a napsütésre, itt is süthetne már!! :twisted:

Kép
arian78
 
 


Sziasztok Lányok!

Bejelentkezem, hogy megvagyok ám, később vissza is olvasok, csak elmosogatok, betszek egy adag ruhát, stb...

Ma lettem 33 hetes terhes :)
Ma este megyünk ultrahangra, kiváncsi vagyok, hoyg befordult-e a drága Armilla, de sztem nem :( Éjszaka olyan táncba kezdtett (bár gyanús volt, mert elég fenn mozgolóott), hogy arra keltem fel kétszer is, hogy mindjárt elmászik a hasam :)

Hétvégén Apa egy barátunkkal áthozta a számunkra őj szekrényeket a gyerekszoba, régiek kikerültek :) Így már elkedtem válogatni a Tesó ruháit, nem egyszerű.. Aztán mosás, vasalás... Bár a sógornőm felajánlotta, hogy kimossa nekem is kivasalja, lehet élek vele :oops:
Ugyanis bekrepált a csuklóm, sztem begyulladt valami ideg és alig bírok bármit is megfogni... Remélem elmúlik hamar.

Puszi, majd nemsokára jövök és visszaolvasok!

Kép
buborka.
 
 


Köszönöm Lányok a kedves fogadtatást!
Januárra várjuk első babánkat a férjemmel, aki minden jel és bizonyítény szerint kislány lesz. A 29. hétig tökéletes volt a terhességem, most azonban ágyba rendelt a doki, mert a külső méhszájam elkezdett kinyílni. Nagyon fárasztó egész nap az ágyikót nyomni (sose gondoltam, hogy valaha ezt fogom mondani), de a Babáért mindent.

Lehet, hogy butaságokat fogok kérdezni, de milyen az mikor keményedik az has?

Gabi
hutyg
 
 


buborka sajnalom a csuklodat.lehet tenyleg igenybe kellene venned a segitseget nehogy megjobban kikeszitsd a csuklod.

arian,kuldok neked egy jo adag napsutest:)
azert mindjart jobb az meber kedve ha nem olyan szomorkas az ido.

Kép
monyo83
 
 


hutyg erre a kemenyedesre en is kivancsi vagyok.nem tudom nekem kemenyedik-e :oops: :roll:

a joslofajasok olyanok mint amikor az embernek csikar a hasa?mint hasmeneskor? :oops: bocsi.

Kép
monyo83
 
 


Attila, miylen rendes pasi vagy :) köszönjük az infót. Én is szorítok hogy jmiden rendben legyen és ne kelljen a kórházi levegőt szívnia Klárinak.

fürdésről még annyit mi is a szobában fürdettünk kb 9-10 hónapig, és vettünk állványt , és azért szeritnem megéri az az ezer forintnyi befektetés, mert így nem kell hajolgatni, és nagyon hátkímélő.. amúgy amíg szoptattam majd szét akart szakadni a hátam.. hiába használtam szopis párnát, próbáltam figyelni a helyes tartásra, a masszőr nem győzte kigyúrni a dudorokat a gerincem mellől.. plussz ugye gyerekemelgetés.. azért egy hatkilós gyereket pár hónaposan már nem olyan könnyű emelgetni.. (szerintem megéri befektetni egy állványba)

Lizzy remélem nem lesz semmi komoly gond, de tényleg egy kis fehérje simán lehet gyulladástól, ha enm vizesedsz és a vérnyomid rendben van ne aggódj. Jó hogy észrevették és kezelik ha kell.
Nálam védőnő házhoz jön mindig, és soha nem néz vizeletet... mondjuk holnap pont emgyek az utsó vér/vizelet vizsgálatra.. remélem nem lesz semmi gond..

Ági, üde színfolt a hozzászólásod :) tényleg szomorú hogy ilyen sok gond baj van több mindenkivel a topikból, valahogy én is jobban élveztem a múltkor a terheség végét talán mert tavaszre esett.. bár nem panaszkodhatok, komoly problémám most sincs.. remélem így is marad.

Ágota hogy telik az első otthon töltött nap? :)

Hutyg, szia, tényleg írj egy picit magadról!

Tamesz, úgy szép az élet ha zajlik :wink:
Egyébként remélem nem bántok meg ezzel senkit, mert tudom hogy senki nem jókedvében depis.. de én azt vettem észre hogy a hoszantartó depi a gyermektelenek kiváltsága.. Ha ez megnyugtat bárkit, pár hét múlva már nem nagyon engedheti itt meg magának senki hogy nagyon depizzen (persze néha 1-1 óra belefér) de annyira le fog mindenkit kötni a poronty hogy nem lesz ideje senkinek a depizésre.. mert a gyereket muszáj ellátni , és közben ahogy fejlődnek egyre több feladatot adnak.. és persze sok- sok örömet :) .
pici76
 
 


A haskeményedést nehéz megfogalmazni, de olyan mintha a pocakod egyszercsak kővé változna. :P Feszül és kellemetlen érzés hogy olyan mintha kemény lenne és nem is hajlana már. Tök jő hogy nem tudjátok milyen érzés.. :) Nekem szokott keményedni, főleg miután felmászok a negyedikre...

Lányok! Mikortól lehet együtt fürdeni a babával??

Kép
arian78
 
 


Sziasztok!

buborka-gratula a 33.héthez, szorítok, hogy a pici befordulva nevessen rátok :lol:

lizzy, clara-úgy látszik a T.G-s kismamák így összetartanak, remélem mindenki jól lesz, és nem lesz nagyobb baj :D

Nekem sajnos romlott az állapotom, vasárnap óta lassan emelkedett a vérnyomásom, erős szívdobogásom volt, tegnap délután óta pedig a gyógyszer ellenére sem ment 140/90 alá. Sokat fáj a fejem is, reggel pedig már nagyon magas volt a vérnyomim. Felhívtam a dokit, azt mondta ma emeljem meg a gyógyszer adagomat, de ha ez sem viszi lejebb, vagy rosszul vagyok azonnal hívjam és újra kivizsgálás :( NEM akarok újra befeküdni!!!
Bár holnap már belépek a 35.hétbe, úgyhogy már csak 2 hetet kellene még vhogy bentartani Barnust :)

Kép
Kép
bogaracska
 
 


Bogaracska sajnálom, hogy nem javulsz. :( :( :(
Nagyon nagyon szurkolok, hogy jobban legyél és Barnus még legalább 2 hétig bent maradhasson.

Kép
arian78
 
 


arian de akkor az egesz has olyan betonkemeny?nekem volt olyan 20 het korul arra szedtem magneziumot de magatol elmult.
Most csak bizonyos reszen kemeny ha Noci odateszi a hatat vagy valamilyet.Gondolom az akkor nem kemenyedes mert nem az egesz hasam olyan csak mondjuk fele.

bogaracska :? jaj ne,mar megint a vernyomid.azert hatha az emeles hatasara lejjebb megy.

36ik hettol mar nem szamit koraszulottnek a baba?

Kép
monyo83
 
 


Ági! Azért ha kész a szoba, kérünk ám képeket! Mi hétvégén rakjuk össze a kiságyat meg a komódot, már csak pelenkát kell venni, és minden megvan a pici érkezéséhez. Már csak kb 7 hét. De fura, nem???

Ágota, hogyhogy itthon mától? Mi történt?

Hutyg, szia, persze, hogy jöhetsz. A 180. oldalon látsz egy táblázatot, küldd el nekem az adataidat, és beveszlek Téged is.

Buborka, a sógornőd nekem nem csinálná meg? :lol: Sőt, a ruhaválogatást is rábíznám. Én döglenék az ágyban, ő felmutatja nekem a kisruhát, én meg mondom, hogy igen vagy nem :lol: A csuklód miatt meg jobbulást!

Monyo, napsütést én is kérek!!!!

Pici, Te már az utsó vérvizsgálatra mész??? Én majd csak 2 hét múlva kapom meg a beutalót. Meg akkor veszik le a kenetet is.

Bogaracska, remélem nem kell újra befeküdnöd. 2 hét még simán belefér, még több is. Csak pozitívan :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


hékás- de jó hogy már mindenetek meg van :lol: Nekem még vennem kell textil pelust, szőnyeget, sötétítő függönyt, lámpát, de majd a párom intézi, ha én bekerülnék véletlenül, már kinéztük miből milyen kellene. Ja és babakocsit most kezdtem el keresni, mert kiderült akik igérték mégsem adják ide :twisted:

monyo-a doki azt mondta a 36.hétre mindene kifejlődik, utána csak hízik, elvileg a 37.héttől nem számít koraszülöttnek.

hutyg-üdv köztünk és kitartást az ágyban maradáshoz :)

Kép
Kép
bogaracska
 
 


hekas napsutes neked is postazva :D

bogaracska akkor az tenyleg mar csak ket het,azt valahogy kihuzod es aztan mar babazhatsz.
babakocsi :evil: minek igerik meg ha aztan meg nem adjak oda,ez szemetseg.

van valahol valami leiras hogy az utolso ket hetben menyit szoktak felszedni a babak?nagyon sokat?

160cm vagyok,a parom 4,5 kg mall szuletett es parazok hogy Noemi ne nojjon nagyra mert nem biztos hogy meg tudnam szulni.

Kép
monyo83
 
 


Brigi: küldtem az adatokat
Bogaracska: Köszönöm és kitartást neked is. Nem lesz semmi baj.
hutyg
 
 


Sziasztok,

Hutyg:Udv a forumon :)

Bogaracska:Gyogyszeradag-emeles nem art a babanak?En felek minden gyogyszertol :oops: Persze ha muszaly :roll:
Milyen bunkosag(mar bocsanat),hogy megigerik a babakocsit aztan meg sorry...felejtsd el...Meg jo hogy nem szules elott 1 hettel szolnak,bar nem hiszem hogy ez igy jobb...Sajnalom.Nekem sincs meg meg,de anyosek veszik,ugyhogy remelem hamarosan megerkezik,de tok gaz,mert olyat neztunk ki ami aranylag picire osszecsukhato,iszonyuan draga,ugyhogy mondtam paromnak neki kell megmutatnia melyiket szeretnenk :)
En beleegyeztem volna egy olcsobba,de parom egy nehez eset :?

Klari:Kitartas,remeljuk hamarosan ujra itt leszel,hianyoznak a hozzaszolasaid :)

Haskemenyedes nalam is van,de neha szinte fajdalmas is,es kb 20 mp/db :?

Ma voltam dokinal,sajnos dieta,mert magasnak szamit a vercukrom,pedig csak 7 kilot szedtem fel :(

Tul fogom elni?

Kép



Anita
bellaani
 
 


Sziasztok!

Most olvastam, hogy olyan durván vizsgálta meg Klárit a doki, hogy elkezdett vérezni. Nem semmi, felháborító! :evil:

Uxi: szerintem ilyenkor már „normális”, ha valaki kicsit vizesedik. Nekem is vizesedik a lábam, estére már picit bedagad. Polcold ilyenkor fel, az segít és igyál sok folyadékot.

Szilvánusz: így utólag is nagyon boldog névnapot kívánok! :)

Előtej: nekem sincs semmi, reméljük azért rendes tejcsi majd lesz.

Fikuszka és Kissgizi: Boldog születésnapot kívánok nektek! :)

Pillesz: nagyon szép lett a szoba!!!

Attila: köszi az infót Kláriról, szorítunk neki, hogy minden rendben legyen és mielőbb kijöhessen a kórházból!

Hutyg: Szia, üdv. köztünk! Jó kérdés, hogy milyen, ha valakinek keményedik a hasa. Nem tudom én sem, így azt sem tudom, hogy vajon az enyém szokott-e keményedni.

Bogaracska: hát ezek nem túl jó hírek. :( Szorítok, hogy lejjebb menjen a vérnyomásod és ne kelljen befeküdnöd a kórházba!!

Tegnap szétválogattam végre a kisruhákat és ki is mostam egy jó nagy adagot! Nagyon jó érzés volt végre ezzel foglalkozni. :D

Ma megyek védőnőhöz a szokásos vizelet vizsgálatra, vérnyomás mérésre, mérlegelésre és most kapom meg az utolsó vérvételre a beutalót.

Itt Győrben ezerrel süt a nap, szuper idő van!! Mindenkinek küldök egy kis napsütést, aki szeretné! :D

Kép[/url]

Kép
adrienne29
 
 


Hutyg, még nem kaptam semmit

Ani, ki fogod bírni, nyugi. Nálunk én vagyok, aki makacsabb, és mindenből a legjobbat szeretném, a párom viszont hajlandó lemondani a külsőségekről némely terméknél. A babakocsi is ilyen. Én annyira akartam venni egyet, mert a tesóméké kicsit lelakott és nagyn nehéz tolni is, de ő azt mondta, kibírjuk, amíg nem lehet sportra cserélni, majd ott kiélhetem a vágyaimat. Na ja, nem ő fogja tolni :twisted:

Monyo, nem tudom, mennyit híznak a babák a végén. De tuti meg fogod tudni szülni, fő az önbizalom :wink:

Bogaracska, nekünk is csak azért van meg minden, mert második baba. Így egy csomó mindent nem kellett megvenni.

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


bellaani tul fogod elni.a terheleses cukrod magad vagy az alap?

hekas,remelem menni fog.spoertkocsi az mennyi idos kortol ajanlott?amikor mar tud ulni?
a mi melykocsink sem alamaink kocsija de mivel majd jon a joido es a melykocsit csak hideben akarjuk hasznalni,nyarra gondoltunk egy igazi csajos sportkocsit,vagy olyan esernyokocsi felet venni.

Kép
monyo83
 
 


Hékás: elküldtem megint, de gyanús a dolog! Lehet, hogy valamit rosszul csinálok! :oops:
Kérlek, majd a fényképek nézegetéséhez is küldj elérhetőséget.

Köszönöm.
hutyg
 
 


Sportkocsi kb 6 hónapos kortól ajánlott, amikor már stabilan ül. Esernyőkocsit ne is említsd. Nemrég vettünk Marcinak, erre lejár az első kereke, mindig elhagyjuk. Nem lehet rögzíteni, csak felhúzod rá, de minden egyes padkánál óvatosan kell emelni, mert könnyen lehet, hogy otthagyod a zebrán... Úgyhogy most azt is cserélni akarjuk.

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Sziasztok!

Voltam reggel a laboron, és lássatok csodát, először az előttem álló csajszi engedett be maga elé, - így is voltak még 19 en előttem, de a vérvételnél egy hölgy szólt, hogy menjek csak be előre. Vannak még udvarias emberek, persze mindkét nő már volt várandós, így tudták mi a dörgés....ezúton is köszönöm nekik!

Du-ra lesz eredményem, kíváncsi leszek. Köszi a nyugtatásokat lányokat!

Bogaracska, pont ezt meséltem a páromnak, hogy 3an vagyunk, erre mindhármunkkal történik vmi.... Drukkolok, hogy jobban legyél, és otthon maradhass!

Kádállvány - mi is vettünk, párom majdnem 2 m... plusz a hátfájásom, így jobbnak láttuk, ha veszünk, ráadásul összecsukható, így könnyen elfér.

hutyg-üdv. köztünk, remélem a pihenés segít, és minden rendben lesz!

Kép
lizzyy
 
 


Hutyg, most megkaptam! Nevetek van már? Küldj még egy mail-címet, és küldök meghívót. De az nem csak nézegetésre szolgál, hanem képet is kell feltölteni :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Hékás: ismét átküldtem és majd teszek fel magunkról fényképet is! :)
A kislányunkat Lora Melindának fogják nevezni!
hutyg
 
 


Bogaracska én is szorítok hogy hassanak a gyógyszerek és kibírd még két hétig. Nagyon vigyázz magadra, és ha muszáj irány a kórház!
Igaz hogy 37. hétig koraszülöttnek számít, de egy 35 hetes baba is már teljesen életképes, már nem lehet semmi baj akkor sem ha meg kell születnie.
Persze minden nap számít amit bent tölthetnek, de most már inkább az a fontos hogy egyikőtöknek se legyen semmi baja emiatt a xar toxémia miatt.

Hékás, akkor ez még nem az utolsó :?: :( van még egy a vége fele is? Tök nem emlékszem.. uttálom a vérvételt..
Vmi rémlik hogy a vége fele volt egy vérvételem, de úgy emlékeztem arra csak a tervezett császár miatt volt szükség.. ezek szerint nem.. és mégegyszer böknek... nah hát akkor ez van :roll:

MOnyo, az utolsó két hétben már leginkább szerintem a méhlepény állapotától függ mennyit szed fel a baba.. szerintem nagyon nehéz ezt megjósolni.. meg hát ugye a fejét a legnehezebb megszülni, normál babának a fejkörfogata a legnagyobb úgyhogy nem is annyira a kiló, talán inkább a fejméret az igazán mérvadó szülés szempontjából , nem? Meg a fejméretet jóval pontosabban meg lehet mérni, a súly csak egy becsült adat (többek közt a fejméret alapján is) és a szórás +- fél kiló általában... UH géptól függően.. talán a fejméretből tudsz következtetni a legjobban hogy átlagoshoz képest mekkora gyerek lesz..
pici76
 
 


tényleg Hékás átküldenéd légy szi nekem is légy szi meghívót :) Most már van időm képeket nézegetni :wink: Az emailcímem megvan neked a listában. Köszi!
pici76
 
 


hekas,szoval akkor az esernyokocsi nem tul jo valasztas.azert gondoltam arra mert az kis helyen elfer,en nem vezetek varosban es csak sinbusszal tudok kozlekedni,egyedul meg nem tudom vinni a gyerekt meg egy nehezebb kocsit is.

ha lehet nekem is kellene az elerhetoseg,csak fuleltem eddig hogy ti hol nezegetitek egymas pocifotojat :oops: csak nem mertem szolni.

lizzy a kismamakat nem szolitjak elore?engem most legutobb elore szolitott a noverke,mondjuk voltak elottem vagy 30an :roll:

Pici koszi az infot.vegulis igazad van,ha a feje es a valla kifer akkor a tobbi resze mar kicsuszik.a fejkorfogata eddig a normalis tartomanyba mozgott,egy ket nappal idosebb csak a valodi koranal.
en is utalom a vervetelt,nekem meg egy tutira hatravan mert mar elore szoltak.36ik heten kell mennem a transfuziologiara vercsoport+ellenanyagszures.

Kép
monyo83
 
 



Kép
monyo83
 
 


Monyo, elküldtem Neked is! Aki még nem kapott, és kér blog-hozzáférést, küldjön nekem mail címet. De tölteni is, nem csak kukkolni :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?