Sziasztok,
Hú mennyi depis kismama van ma itt!
:D:D
Monyo,
nálunk nincs ilyen, hogy jön valaki fürdetni első nap, én magam fürdettem mindet, sőt 11 éve öcsémék lányát is, amikor hazahozták, mert ők még nem merték első nap!
:D
Clara,
remélem hamar kiengednek és mindent rendben találnak!
Hékás,
kedves a védőnőd, hogy 5 percet adott, a miénk most táppénzen van, a helyettes meg nem rohan, így kellemes, megbeszéltük már csak egyszer lát 34 hét körül és majd a gyerekkel, mert tőlük kölcsönzünk mérleget. Hogy van Marcitok?
Athena,
nekünk is sarok kádunk van, én a földön fürdettem, vagyis az első gyerekkel egy kis asztalkára raktuk a kádat, de amikor már lubickolt nagyokat akkor le a földre, mert úgy éreztem stabilnak a dolgot.
Lizzy,
Én sima mosogatószerrel mostam ki mindig, az jó zsíroldó, de mégsem maró szer.
Após élettársa kedves, én sem beszélgettem volna vele tovább, azt hiszem, ennél már csak az lesz a legjobb időszak, amikor az utolsó 3 hétben naponta jön ezer telefon, hogy na mi van már? egyben vagytok még? érzel már valamit? mikor jön már a baba??? na én ilyenkor már fel sem vettem a telefont, csak ha kedvem tartotta!!!:D:D:D
Mi jól vagyunk, most hétvégén Győrben voltunk anyósoméknál, ez volt az utolsó hosszú utam, én közöltem aki látni akar jöjjön ide, de már nem utazgatok!
:D
Én mosómedvét játszottam ma is, azért négyünk cuccai mellett mindig besorolok némi babacuccot is, és olyan jó már kicsit készülgetni. csak sajnos ma nem tudtam kintre rakni őket, mert lóg az eső lába!
Szebb napot, délután szülői lesz az oviban, így ma hosszú napunk lesz, holnap a kötelezőket kötöm át, meg munkahelyet látogatok táppénzes papírral, szóval nincs pihi!