Jo reggelt!
Ugy latom, hogy szinte en zarom a napot es en is kezdem.
Ott mar nyolc ora van. Mit csinaltok lanyok?
Nekem a mai programom adott. Telefonalgatnom kell sok helyre. Be kell mennem a rendelobe idopontot kerni Kristof 12 honapos oltasara es a midwife-fal is beszelnem kell, ami nem lesz egyszeru, tekintve, hogy csak a jovohetre van idopontom. De nekem szuksegem van tole egy nyomtatvanyra, amit elore kernem kell, hogy jovo kedden hozza.
A sogornom, aki majusra varja a babajat atkuldott egy kelengyelistat. Elso babajat varja, szelektalasra van szuksege es ami olcsobb itt, azt beszerezzuk most neki. Ez is szep feladat lesz.
Ami groteszk: tegnap este beszeltem anyukammal telefonon, aki teljes panikban van az en kepzelt sovanysagom miatt.
Eloszor nem ertettem, hogy mirol beszel, majd utana mondta, hogy a szuleszno sogornom azt mondta neki, hogy en nagyon sovany vagyok. Ugyanis kuldok neki idonkent kepeket, amin o ezt latta. Igy most egyutt aggodnak ertem, hogy en biztosan annyira le vagyok hajtva, hogy nem eszem rendesen.
En persze reklamaltam, nyugtattam Anyat, hogy sok minden vagyok most, csak sovany nem, max nem vagyok elhizva, de lassan mar ez sem lesz igy igaz...
Ma beszelek a sogornommel is, rakerdezek, hogy megis milyen foton latott engem sovanynak, ugyanis nagyjabol azokat a kepeket latta o, amiket ide is felraktam, szerintem egyiken sem nezek ki annyira borzasztoan. Kulonben nem publikalnam.
Ami poen: tavaly, amikor sokat hiztam, akkor a sogornom azert szolt be, merthogy veszelyes, meg kover leszek, a babanak baja lesz, toxemia meg miegymas, most meg ha jol ertelmezem az a gond, hogy nem hizom rengeteget, csak viszonylag normalisan.
Egyebkent en ma fogok merlegelni, a mult heten mar hat kilonal jartam, szerintem erre a hetre a het is megvan. Na ne mar, hogy ez keves legyen!!!
Ha jol latom, akkor itt a forumon hizas tekinteteben a kozepmezonyt kepviselem. TEhat lesz ebbol meg 15 kg plusz is szulesig.