Rólunk:
Azért nem tudok jelentkezni, mert Dávidot nagyon megviseli a fogzás és szenvedünk éjjel-nappal. Nappal 2x 30 percet alszik (jó esetben, de sokszor csak 5 percet
), aztán sírva kel, mert 1.5 óra kellene neki (ezt onnan tudom, hogy sikerült már néha – kb 20alkalomból egyszer
-visszaaltatni, akkor ennyit aludt). Így szopi, ringatás állva, ülve, fekve, szóval mindent megteszek, mert annyira rossz látni, hogy szenved, és mindig sírva ébred nem pedig mosolyogva, mint régen! Sajnos sokszor csak rajtam aludna, azt viszont nem bírom (10 kg), derekam, hátam nagyon fáj.
Nehezen is alszik el, nappal 30 perc kb, este 1 óra az altatás általában cicin, plusz az újraaltatások…összesen jó pár órát ringatom egy nap, ez eléggé kivesz belőlem. Nagyon rosszul viselem, hogy egész nap jön-megy, esik-bukik, balesetek tömkelege, alig tudok valamit csinálni tőle (kb 1 hónapja jár) és egy kis nyugi sincs, még csak egy kis alvás sem! Egész nap altatok, etetek és játszunk vagy felügyelem, hogy merre jár! Tudom, örülhetek, hogy szép, egészséges gyermekem van, imádom is, a legjobban a világon, csak hát hulla fáradt vagyok még mindig, mióta megszületett!
(Segítségem nincs, férjem tanul, napi 20 perc játéknál több ideje nincs ránk, sőt most 3 hétig vidéken vagyunk, hogy tudjon készülni egyedül az államvizsgára, nagyszülők dolgoznak)
Férjem már szeretne kistesót, de amíg nem tudok pihenni kicsit, addig nem merem bevállalni, az idegrendszerem kicsit megnyirbálódott. Nincs feltöltődési lehetőségem. A férjem tanulás a miatt egész évben nem mehettünk sehova és hozzánk sem jöhet senki, amikor ő otthon van, mert tanul. Ezt nagyon rosszul viselem, de remélhetőleg 3 hét múlva élünk újra normális családi életet.
A fogzás erősen beindult nálunk augusztus közepén, azóta szenvedünk az éjszakai alvással is (éjjel 8-10x kelünk). 6 fog indult be, abból eddig 3 jött ki a 3 hónap alatt!
Homeos szerekkel sokat próbálkoztam (Chamomille, Viburcol, Sedatif PC), gélekkel (Dentinox, Gengigel, Dologel), de sajna semmi eredmény, ezért minden egyebet kipróbáltam: együttalvás, különalvás, cici, tápszer cumisüvegből, vízitatás, ruhával, takaróval, hőmérséklettel kísérletezés, stb., de semmi javulás. 3 napos nátháját megoldotta az Oscillococcinum és a Belladonna, no meg átaludta az éjszakákat és nappal is 1.5 órát aludt – de csak 3 napig. Sajna az Oscillo-t nem adhatom állandóan neki, de a Belladonnát adom napi 2x és segít! A nappali alváson ugyan nem, de legalább éjszaka csak 2-3x kel! Remélem 2 éves korára kijönnek a fogai és talán akkor alszunk éjjel és nappal is. Már csak 1 év!