Jányik, megjártuk Zsücivel, Annussal és Barbival az Allee-t, szénmonoxidoskipufogógázosmérgezéses nélkül.
Voltunk H&M-ben, meg DM-ben, meg Chicco boltban meg Interspárban
, meg sétáltunk, meg kajáltunk. Tök jó volt!
Utána Csani meghívta a csajokat a karámjába!
Mi meg kávéztunk meg dumcsiztunk, köszi, hogy eljöttetek, nagyon jó volt!
Annyit írtatok, hogy megójd betojtam, mire visszaolvastam, szóval bocs, ha valami lemarad...
Panndi, sajnálom Zsófi szemét, remélem mielőbb meggyógyul.
Mozza, amint lesz érkezésem, teszek a karámról képet a blogba! Nagy, lehet benne mászni is, csak a fél nappalit elfoglalja.
Még lehet, hogy változik a helye meg az alakja...
Lili meg egye csak a banánalmabarackot, ha ízlik neki!
Csani horkol (szó szerint) totál lefárasztották a csajok!
Ja, Kamilla beszélt!!!! Azt mondta Csaninak többször is, hogy BABA!!!
Meg végre valaki evett az etetőszékünkben, Iza meg Kamilla személyében. Léna szokásához híven a gardróbban aludt!!!
Trixi, hát furi ez a parfüm ügy!
Gyöngyi, én úgy emlékszem, hogy ez a szoba az alternatív oldalán van, hátul egy kis beugróból nyílt kettő, és ott a bal oldali, leghátsó...
És nekem is az jutott eszembe, hogy Marci azért 8 kg, mert háromszor vacsizik!
Amúgy én is arra szoktattam rá Csanit, hogy ha éjszaka megébres, csak átfordítom hasra, cumit kap, alvos babát, meg simisimit a hátára. Én se eszek csülökpörköltet éjszakára...
Jó, persze, tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, főleg, ha valaki nem cumis... csak viccelek.
Tali, hát mi szerdától vasárnapig nem tudunk menni, mert megyünk Kehidára. Jövő héten viszont bármelyik nap jó. Kedd esetleg kevésbé.
Ami a karácsonyi talit illeti, nem komolyan gondoltam, de amúgy nem rossz ötlet! Ilyen 10-15-e körül lehetne valamit tartani! Annusnak is tök jó a közjegyzős-húzós ötlete, nagyon szórakoztam rajta! Szerintem is tök elég a jelképes ajándék!
Anikó, kitartás! Egyre jobb lesz, remélem!Marha cuki a szett(ek)!
Nem jut több eszembe, ha megdöglök se. A férjemnek megint hőemelkedése volt hajnalban, azzal küzdöttünk. Totál zombi vagyok.