Új privát üzeneted érkezett!

Erusverus Azt nem mondta, hogy a Sandoz miért nem jó? Én is úgy látom, hogy a pocakom most felfelé nő, de fog még az a körfogat is nőni, ha már fölfelé nem lesz több hely :D .
pammut

SziasztoK!

Köszönöm szépen, hogy hiányoltatok! :) Sajnos nem volt időm írni, de még csal elolvasni sem, hogy mi történik veletek. Egészségileg minden rendben van Velünk, csak családi gondok voltak (vannak), amit lelkileg kicsit nehezen bírok feldolgozni - vagyis már folyamatban van. Szóval amikor éppen nem intézkedtem, vagy nem azon rágódtam, hogy hogyan tudnék segíteni a családomon, akkor végkimerülés szintű alvásokba menekültem.
De azért jó dolgok is történtek, például megvan a kiságyunk és a matrac, van csudaszép ágyneműgarnitúránk is, egy csomó kis rucit is vettem már, szóval alakulunk, persze a kelengyelistának még a felénél sem tartok.
Sütöttem Nóri féle kakaós csigát, és lekváros buktát is- mindkettőnek nagy sikere volt! :)
Ma megyek nődokihoz, remélem kapok beutalót a közeljövőre uh-ra, mert már megnézném a kisfiam! Nagyon sokat mocorog. De még sem a köldököm nincs kint (ami késik nem múlik), és csíkom sincsen még (nem tom hogy is hívják). Hízásilag 7 kg-nál tartok, vagyis tartottam legutóbb a védőnőnél, azóta lehet, hogy több.
Majd még írok, de nem akarok sok lenni egyszerre. És ígérem, mostmár figyelni foglak benneteket, és gyakrabban jövök. :wink:

Kép
zsizell

Zsizell, de jó, hogy újra itt vagy! :) Sajnálom a családi problémákat... Remélem, azért hamar túljutsz rajtuk! Fel a fejjel! Örülök, hogy Veled és a Babóval minden rendben!

Pammut, nem indokolta meg a doki, hogy a Sandoz miért nem jó, annyit mondott csak, hogy azt pont nem szokták javasolni. Mi itthon a benne lévő D vitaminra gondoltunk, de korántsem biztos, hogy emiatt.

Kép
erusverus

Zsizell
Jó újra látni Téged is. Ha segít gyere és mondd el a gondod, bánatod, hátha megkönnyebbülsz, vagy valakinek lesz jó ötlete! Volt már rá eset :) .

Erusverus Én meg gondoltam hátha túl sok a Sandozban a kalcium. Mert van belőle sima (D vit nélküli) is. Allergiák, csípések esetén én azt szoktam adni a gyerkeknek pezsgőtablettában épp a sok kalcium miatt.

Bekajálta, megyek szundizni, pótlandó az éjszakát. Megcsináltam a dolgozatból 30 oldal korrektúrát papíron, este még be kéne gépelnem. Aztán már nincs sok hátra...
pammut

csajok, asszem beteg leszek :shock: :shock: :shock: fáj a torkom, kicsit folyik az orrom....szar közérzet :shock:
javaslat, mit egyek, vegyek be?

Edit

Kép
ézsóné

A fw-n lévő babanapló nektek is úgy nyilik meg, hogy vmi irásféleség van az oldalon?

Megvan a 4 babazeném, ha érdekel vkit. És megmondjátok h tudom feltenni az fw-re már töltöm is.

K
bchris

Sziasztok!

Olvaslak titeket, csak írogatni nincs időm.

Vicky, boldog szülinapot!

Edit, én a múlthéten voltam így. Nekem a C vitamin és
a foghagyma segített (pénteken ettem 2 gerezdet és szombaton már nem is fájt a torkom). Pocak keményedésre pedig magnoslolv-ot ittam 2 zacsit. Bár sajna a pocak keményedés még maradt :?

Megyek, majd még olvasok, de a héten nem ígérem, hogy írni is tudok majd.

További szép napot mindenkinek!

Kép
csipike09

Edit! Én a mézes kamillateára esküszöm. Tudod többször is volt már, hogy mondtam, hogy nem vagyok jól. Ilyenkor megittam egy mézes kamillateát meg persze c-vitamin is kell mellé és másnapra jobban is voltam. Próba cseresznye. :wink:

bellerreni
Eger

neo citran mehet?

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok csajok!!!

Bocsi, hogy ilyen sokáig nem írtam, de az elmúlt hetek kicsit zürösek voltak!! Hát én voltam meg mutatni a orvosnak a cuk.terh papírom azt mondta hogy szedjem tovább a vasat meg a kalciumot meg az összes többit, de amúgy minden rendben!!! Majd csak dec. 9-én kell újra vissza mennem hozzá és akkor meg mondja hogy mikor kell mennem ult.h és remélem akkor már ki derül hogy ki lakik oda bent:)

Sajnos hogy ilyen sokáig nem voltam, nagyon sokat írtatok alíg győzőm olvasni, de rajta vagyok!!!!!!

Az vajon miért lehet hogy ha el megyek sétálni iszonyatosan el kezd fájni a alul a hasam, de ahogy le ülök vagy haza érek el múlik csak séta közbe??? De elég erő teljesen!!!!

Egyenlőre ennyi most olvasgatok tovább!!

Üdv Zsu

Kép

Kép
zsuzs24

Inkább nem terhelek senkit a gondokkal. Igyekszem én is csak jó dolgokra gondolni! :wink:
Most azonban készülnöm kell, hogy odaérjek időben a dokihoz. Majd még jövök, ha ma nem, akkor majd holnap.

Ja, nekem náthára mindig a csipkebogyó tea jött be, mézzel és citrommal. De jó még a homeopátiás Corizalia is.

Most mentem. Sok puszi! :wink:

Kép
zsizell

Ja, Zsu: nekem is elkezd fájni iszonyatosan, ha elkezdek sétálni, de olyankor mindig csigabiga tempóra váltok (tényleg nagyon lassúra) és szép fokozatosan elmúlik. Nekem mindig csak a nap első menőkéjénél jön elő. Ha közben hazajövök és újra menni kell, akkor már nem.

Kép
zsizell

bchris: A babanaplót így töltöttem le. Én a képeket helyettesítettem a sajátommal és a szövegből annyit hagytam meg, ami odafért és tetszik. Ha a gmailes jelszót már megkaptad esetleg, akkor annak a piszkozataiba tettem fel egy doksit, amiben leírtam hogy lehet feltölteni. Ha még nem kaptál gmailes jelszót, akkor írj privit és elküldöm.

zsuzs24: Szerintem a hasfájást a gravitáció okozza. Nekem is szokott egy kicsit fájni.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki- Boldog szulinapot igy utolag is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem nem lesz linea negram azon egyszero okbol, hogy nincs mar egyaltalan pigmensem, meg az anyajaegyeim is kirozsaszinedtek. Amikor bent voltam a korhazban es vert vettek, vizsgaltak, szuriztak, mindig megkerdeztek, hogy rosszul vagyok, merthogy olyan sapadt vagyok. Hat, szep lenne, ha egy orvos elajulna egy tutol.... Koldok nincs mitol kiforduljon, mert egy honapja ugyanannyi a pocak korfogata- 90cm, es csak felfele no, hogy minnel jobban nyomhassa a gyomrom es a tudom. En jobban kiegyeztem volna a masik valtozattol, nagy lelogo poci es hagyja beken a belso szerveimet! Kilokkal nagyon el vagyok szallva, kb 9. De az eredeti, tavalyi sulyomhoz kepest csak 3, ugyhogy mindenkinek azt mondon, ugyis mindenki azt mondja, hogy nem latszik rajtam semmi hizas...Hat, en nem abranditom ki oket.... :wink:
Kaja- en is egyfolytaban ennek, aztan rajovok, hogy nem fer, de azert csak beszuszakolom, utanna meg rosszul vagyok. Hat, ez a sok kaja meg a fekves a vegere biztos meglatszik majd a merlegen, de majd kikunyeralok paromtol egy szobabiciklit szules utan, ugyis azt javasoltak neki a lumbagojara!
geri79

Zsizell és Vicky!!!

Köszönöm a választ, akkor meg nyugodtam hogy nincs nagy baj, bár én is akkor nagyon lassan megyek és akkor már nem annyira fáj, de érzem és nálam akár mikor megyek akkor is fáj:( Na mindegy majd kibirom valahogy!!

Még egy Fontos kérdés!! Van-e olyan ember a topikba aki Győr rajtam kívűl és hasonlóan várja a babát és Marcal 1-2-ön lakik!!! Mert jól jönne egy hasonló társ akivel segítenénk egymást!! Nekem leginkább vásárlásba lenne szükségem segítségre, sajnos itt győrbe nincs semmi olyan ismerősőm aki segítene. Peste lenne de itt egyedül vagyok mint a kisújjam:( ilyen téren persze!!!

Üdv Zsu

Kép

Kép
zsuzs24

A karácsonyról annyit, hogy a múlt héten vettem 3 zacsi szaloncukrot. Namost 2 zacskóval már megettem…3 nap alatt…annyira durva, hogy lehetek ilyen? Még azzal az 1 zacsival is meg kell, hogy egyem és utána már nem veszek, csak karácsony előtt 1 nappal…Szomorú vagyok.. :(

Viki melyik nap volt a szülinapod? Az enyém 13-án volt :) Hajrá skorpiók 8)

Ma voltam terheléses cukron. Nem volt vészes. 1 hét múlva lesz meg az eredmény, addigra elfogy a 3.zacsi szaloncukor is :wink:
lara

Lara és Viki!
Boldog szülinapot! Hajatok érjen bokáig :wink:

Nekem is egyből keménykedik a pocim, ha mászkálok az utcán és még az oldalam is szúr, mintha futottam volna, úgyhogy inkább csigulok.
Hál istennek bekrepált a mérlegem, így nem tom mennyi az annyi, amit a védőnő mért, az meg nem lehet igaz :oops: :oops: :? :)

Nekem is csíkos a hasam, mérete egy ideje stagnál (100 és 103 cm között) a köldök mélyedésem meg eltűnt, csak egy rés van a helyén, szal ki van lapulva.

Edit, remélem sikerül lenyomnod a betegséget ami bujkál benned!
Házi praktikák rulez!
Citronyos mézes tea és társai, amiket ajánlottak.
Egyébként egy neocitran is mehet, ha annyira szarul vagy, de a további szedéséről már kérdezd meg a dokidat.

Zsizell, remélem hamar megoldódik a családi probléma!

Anita, merre vagy???
Ugye csak azért nem írsz, mert lelkiismeretesen és szófogadóan betartod az ágyban fekvést??

Nálunk gánica és paradicsomleves lesz az ebéd.
Úgy látom egész héten paradicsomleves lesz az ebéd :lol:
Nem gyenge mennyiség készült belőle.

Kattkat

Kép
kattkat

lara: Tegnap volt a szülinapom. Neked is boldog szülinapot.

kattkat: A paradicsomleves nekem is eszembe jutott, de a paradicsomra nagyon rosszul szokott reagálni a cukrom. Ez is marad szülés utánra.
vicky79
Budapest III. kerület

már csak egy hónapig dolgozoooooooooom, éljeeeeeeeeeeeeeen, azt csak túlélem valahogy!!!! 8)

Edit

Kép
ézsóné

A pocakom alja nekem is fáj-húzódik, ha megyek, különösen reggel, mikor sietek, hogy elérjem a buszt. :roll:
zuzmooo

ja, pocakot ti mértetek mostanság?
nekem 110cm :oops: :oops: :oops: és kb 68-70ről indultam

Edit

Kép
ézsóné

Megjöttünk!
Minden OK. Legközelebb mérik Mukilányt. Tágulatok eltűnőben. Vagyis asszem már csak 1van. Az is 2mm. :lol:
Viszont olyan faros lett ez a kis díszpinty!!! Pedig már legutóbb befordult! :twisted:
Dec. 14-én megyek legközelebb. Ha az is ilyen hamar megy, nem tom mit csinálok!
Viszont szülésznőt csak a 36. héten kell keresni. Vagyis doki mondta, hogy majd a 3legjobból választja ki! :D

Az EDA-miatt kell majd mennem az aneszteshez valami vizsgálatra a 36. héten. Nagyjából ennyi. Meg szedjek vasat!

Megyek, sütök pizzát az uramnak!
Vendég

Edit: én még egyszer se mértem, de a védőnő se :oops: :?
zuzmooo

én mérem, mert mindenki mondja, hogy uristen mekkora a hasam....pedig annál kisebb mint Zarjáé...
Télleg, hol van Eszter???

Edit

Kép
ézsóné

Ronci: ez a legnagyobb baj a papával: egyrészt öreg és mogorva (nem fújol, mindannyian ilyenek leszünk) másrészt (talán azért is ilyen mogorva) mindkét veséje át van bökve, tehát egy lyuk meg cső balról egy meg jobbról, tehát oldalra nem szívesen fekszik (sőt!) mert hát fáj, ha ráfekszik, mivel egy bányarobbanásban megégett a tüdeje, hasra már évtizedek óta nem tud feküdni, mert nem kap levegőt. Úgyhogy megpróbáljuk felültetni, meg fekszik. Más alternatíva nagyon nincs. Meggyőződésem, hogy csak a Bulcsira vár. Hüpp. A dokik az urulógián már háromszor eltemették, mindig meglepődnek mikor megjelenünk vele, hogy kicsúszott az a rohadt cső. Felvettük a kapcsolatot a helyi Hospice Alapítvánnyal, ők elvileg most hoznak felfekvés ellen lepedőt.

Edit: most röhögjetek ki, de mióta bejött a hidegebb idő (én nekem állati melegem van kabátban) naponta egy egy evőkanál ezüstkolloiddal ápolom a torkom, majd a gyomrom. Vagyis megiszom.

És én még úgy érzem, hogy nem nagy a pocim.

Tényleg, segítsetek ki, a gyomorégés milyen érzés? Kb egy hete esténként - de csak akkor - olyan érzésem van, mintha nagyon tiszta és nagyon hideg levegőt vennék (pl télen egyedül a hegytetőn) Gyanakszom, hogy ez az, de nem tom. Kellemetlen e? Ezt sem tudom eldönteni. Tehát inkább nem.

Ma megint Alapítványoztam. Most elsősorban ellenőriztem a többiek munkáját, hogy ha véletlenül kijön a finanszírozó ellenőrizni a dokumentáció rendben legyen. De legnagyobb meglepetésemre viszonylag rendben volt minden. Egy két embert kellett finoman emlékeztetnem, hogy mi hiányzik, de elégedett vagyok most velük. Úgyhogy egész nap nem is ültem úgy gép elé, hogy most gépelek, hanem mások munkáját kontroláltam.

Délután telefonált egy barátnő, hogy most indul Pécsről, meg a Balatonra és közben beugrana hozzám ledobni egy két gyerekruhát, babaülést meg miegymást. Rohantam haza (pontosítok, hazavitettem magam autóval) leültem Babanetelni, és közben nem hallottam 6 nem fogadott hívásom volt. Vártak egy kicsit, aztán elmentek Balcsira, továbbvitték a babaülést. Brühühű. Elvonta a figyelmemet a BAbanet. :D

zarja

Kattkat, mi az a gánica?

Lara utólag Neked is boldog születésnapot!

Voltam ma a védőnőnél és meglepődtem. Nem kicsit. A kezdősúlyomhoz képest csak 2 kg-val vagyok több. :P
A vasam jó, úgyhogy egyelőre nem kell szednem semmit. Utánajár hogy meg tudjuk-e itt helyben is csinálni a terheléses cukor kontrollját hogy ne kelljen a zsúfolt laborba mennem.
Pocakkörfogatot én nem mértem az indulás óta. Köldököm az eredeti mély helyén, szerintem nem fog kifordulni, Beninél sem fordult. Linea negrám még nincs. Csak szőrös has. :lol:

Zöld jelzést kaptam apától, lightosan elkezdhetek veszegetni ezt-azt. Viki még egyszer köszönöm a listát, de sajnos nem találtam olyat rajta amire szükségünk lenne. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Most kezdődik a Spektrumon a Mamit akarom! Nézzétek és nevessetek! :lol: :lol: :lol:
zuzmooo

Edit, torokfájásra jól jöhet még, ha langyos vízben (kb. 2 dl) feloldasz egy teáskanál sót, és azzal gurgulázol. Emlékszem, a NeoCitran nekem is mindig 2 nap alatt segített (már évek óta ezt ittam, ha volt egy kis őszi/téli megfázásom), de most szerintem se az lenne a legjobb megoldás. Max. 1 zacskó, és beszéld meg a dokival, ahogy Kattkat is írta.

Lara, már mi is rájöttünk, hogy a (fára, fa alá vagy ajándékok mellé szánt) szaloncukrot nem szabad korán megvenni, mert tuti felzabáljuk, és majd 23-án futhat apa a boltba, hátha talál még... :D

A pocakom nekem is keményedik, ha sétálok, de már talán írtam korábban, hogy totál lassan mozgok, olyan lehetek, mint egy lassított felvétel :), és így elkerülhető.

Most pár hétig nem kell mennem sehová, és férjemmel úgy beszéltük meg, hogy a szekrény elkészítettetésével is várunk még kb. 2 hetet. És akkorra tervezzük, hogy megkérjük az apukáját is, hogy jöjjön le Szegedre utánfutóval, és elindulunk megvenni a babaholmikat. :)

Kép
erusverus

Csuppancs Akkor Te vagy a legügyesebb hízás terén, bár mondjuk Ktc-Katica meg frászt kapna, ha csak ennyi lenne. Vasat még nekem se kell. Bááár a tök jó vérképemet megnézte a doki, aztán meg megkérdezte írjon e vasat :shock: . Mondtam, hát neki kéne tudnia.... A pocakom nekem is szőrösödik, sőt őszinte döbbenetemre a minap áteső fényben láttam: a vállamon is tiszta pelyhes vagyok :shock: .

Zarja Ha lesz gyomorégésed, azt meg fogod ismerni (azért nem kötelező :D ). Nem véletlenül kapta a nevét. A gyomrod felől jön, és éget, mar mint a nyavalya még fáj is. Merthogy az a vissszaáramló gyomorsav. És a nyelőcső nem rendelkezik védőréteggel ellene.
pammut

NeoCitran:
én ittam többször is. MAx napi egy tasakot és aznap már SEMMILYEN fájdalomcsillapítót, vagy paracetamol tartalmú cuccot nem vettem be.

Nekem a legjobban a napi 3oscillo, némi Homeogene, sinupret, orrsray és mézes tea combó mindent rendbe tett!
Vendég

Egyébként rájöttem, hogy a nemmúló torokfájás oka nálam a gyomorsav. A gyomorsav oka gondolom Noncsi baba feje a gyomromban! :lol: :lol:
Sztem Viki hízott a legkevesebbet. Vagy Csilla! :D Mondtam is ma a dokimnak, hogy nem értem, annyi édességet eszem, és az lesz cukros, aki odafigyel magára! :?

Ma mesélte doki, hogy a 13 éve alatt még nem tévedett a baba nemét illetően SOHA! :shock:
Vendég

Nnna, azért nálam sem minden fenékig tejfel...
Itt pityergek magamban! :cry:
Most beszéltem a dokibácsimmal a laborleletekről, és azt mondta: nagyon határeset az éhgyomri cukrom, de a terheléses meg tökéletes, és hát ilyennel nem nagyon szoktak találkozni. Szóval jövő hétfőn mehetek megint azt a rohadék löttyöt inni! És b...hatom a rezet egész délelőtt a kórházban... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 19:49-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 19:50-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Nekem meg kifejezetten azt mondták, hogy ne strabancoljak, maradjak nyugton.
A fene se érti ezeket...

Ja! És még a kaját is odaégettem! :cry:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szegény Kakti! Ez a cukorterhelés elég egyszer is :( . Én vittem könyvet. Meg azért bolyongtam is kicsit a Tesco-ban.
pammut

Kati!
Miért nem Kerepesen mész cukorra? Vagy pont oda mész? Mert én itt csinálom a laborokat Budaörsön és simán hazamegyek két vérvétel közt. Még aludtam is a múltkor... 8) Remélem minden rendben lesz. Sztem is baromság az érték. :oops:

Kérdeztem a dokit, hogy mennyi hízás a normális? Kérdezte, hogy van-e panasz (vérnyomás, labor, cukor, csontokra nehezedő plusz súly...stb.) ha nincs, akkor majdnem bármennyi! :shock: Illetve max nehéz lesz leadni utána. Meg mondjuk kórosan ne hízzon el senki, szóval nem kell 2helyett enni. de ha normál, vegyes táplálkozás mellett feljön 25kg, akkor feljön. Majd lemegy! :D
Vendég

kakti: tudom, h nem jo, de azért tul lehet élni! milyenek is voltak az eredményeid?

Edit

Kép
ézsóné

Kakti: Sajnálom, hogy mégegyszer kell menned, de hátha az az eredmény megnyugtató lesz. ;)

Nóri: találtál már gólyás sütit? :)
zuzmooo

Kakti, Te nem voltál PCO gyanús? Mert olvasmányaim alapján ott van az hogy tökéletes a terheléses cukor, mert a szervezet ontja az inzulint.
Bár az éhgyomrid akkor is kicsit magas, de ezt Viki már írta. Remélem hogy csak valamit elmértek. Drukk a löttyiváshoz.
Az én védőnénim azon volt kiakadva, hogy egy mérés után miért ítéltek diétára. Asszem ez is ahány ház, annyi szokás.

Eszter, azért az ezüskolloiddal óvatosan. Nekem például a dokinénim kifejezetten ellenezte amikor az antibigyó mellé akarták adni.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Majd veszek marcipán gólyát! :lol: :lol:
Vendég

De nekem a gólyás sütiről a madártej jut eszembe. Amit nem tudok csinálni! (szégyen :oops: ) Bizti nem nehéz, de azt csak a nagymamám csinálja finomra! AKAROK ENNI!!!!!! :oops: :oops:
Vendég

Madártej: Egyik dédnagymamámról szinte csak annyi emlékem van, hogy valahányszor meglátogattuk, madártejet csinált nekem és a bátyámnak és anyáék Star tonikot ittak :) Nagyi mindig mutatta nekünk a galambokat az erkélyen és azt mondta, hogy azokat feji meg és úgy lesz a madártej. Én teljesen hittem neki! :lol: :lol: :lol:
zuzmooo

Madártej, nyami! Én tudok, csak ritkán csinálok. Baromira nem gazdaságos. :lol: Viszont azt már előre tudom hogy mit kérek a kórházba szülés után. Mivelhogy tesóm is tud csinálni. Eddig még minden kórházi tartózkodásom alatt kaptam.
Egyszer anyósom sósra csinálta a habot, mert úgy emlékezett hogy attól lesz kemény. No, mi meg azóta is arra a habra emlékszünk. :lol:

Pammut, az a 2 kg akkor lenne igazán szép, ha nem azzal a tízpluszx kilóval indítottam volna. :oops:

Kalciumot nekem is mondta védőnéni.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Én kalciumot iszom a 16. héttől. kb. De én Sandozt... C-Vitaminnal. Asszem 250mg van benne és pont annyi kell egy nem terhes valakinek. Gondoltam a pluszt, ami a babának kell, fedezi az étrendem. De nem iszom minden nap, csak kb 2-3szor a héten. Amúgy terhes vitamin+Cetebe. Meg Maltofer. Gravidát sem viszem túlzásba, mert terhesség előtt kezdtem szedni. Egy 30-as elfogyott, egy 90-esből még van pár szem! :D De a vérképem tökéletes!
Vendég

Csuppancs Ne keseregj! Nekem is ott volt/van az a kezdeti tízx plusz :D . De ha ahhoz még felugrana 20 kg :roll: .
pammut

Ja és a madártej állítólag tejserkentő. Azt csinálták anyunak mindig. Ő meg utálja! :lol:
Bezzeg én nyáron voltam szoptatós korban. Akkor meg nem szívesen csinál a mami! :cry:
Vendég

kattkat: Nekem meg minden terheléses cukornál azt mondták, hogy nem nagyon lehet mozogni abban a két órában.

kakti: Sajnálom, hogy ismételni kell a cukorterhelést. :(

csuppancs: Az a baj a pco-nál, hogy hiába önti a szervezetem az inzulint (30 helyett 175 volt az inzulin terhelésesen és ehhez képest is 8,2 volt a cukrom), ez már a terhesség előtt is kevés volt. Azért kellett rá szednem a gyógyszert.

Madártejet én is hozatok majd be a kórházba a tejfakasztásra, ha nem kell diétáznom. De én úgy tudom, hogy 6 hétig még diétáznom kell. :(
vicky79
Budapest III. kerület

Az a helyzet, hogy nekem fogalmam sincs, mennyi volt tavasszal, a BMC-ben az IR vizsgálatnál az éhgyomri cukrom, de holnap megpróbálom őket felhívni, hátha megmondják... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 19:51-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?