Első körben az utolsó három oldallal kezdem. Nem lesz teljes a kép, de erre még biztos van időm amíg alszik a kiscsajom. Hát, az az igazság én még mindig nem értem, Ti hogy tudtok ennyit itt lenni. Nekem ez sajnos nem megy , pedig nagyon szeretnék közétek tartozni…
Edua: Lara rajtállása nagyon aranyos! Ficusom is valami hasonlót ad elő időnként, valamint szédületes tempóban halad előre, no de hogy ez épp mászás, kúszás, netán nyusziugrás, na arra a mai napig nem jöttem rá! Nem nagyon van már akadály előtte, átmászik a szopipárnán, a lábunkon, bármin…
Mutatom mit csinál:
http://picasaweb.google.com/hunccutka/2 ... 0421200802
Most néztem a csupasz képet, hát nem semmi, nagyon ügyes kiscsaj!
Jól néz ki az etetőszék, de az az igazság, szerintem nem tűnik túl strapabírónak! Persze azt Te tudod hogy kb mennyit fogjátok használni, mik az elvárások stb. Látni kellene egyébként életben is, úgy könnyebb bármit megállapítani róla (hűűű, ez aztán okos megállapítás volt :S). No mindegy, nem leszólni akarom, csak engem nem győz meg sem a kép sem a leírás. Lentebb mutatom mi milyet próbáltunk ki s végül vettünk meg. Nekem nagyon tetszik hogy stabil, dönthető az ülése, állítható a tálcája és aránylag kicsire összecsukható. Nagy rémálmom hogy ne tudjon borulni, amióta láttam hogy a barátnőm 1,5 évese hogy nyomja hátra magát és vágódik el az etetőszékkel… (Elkaptam persze, de félelmetes volt!)
Maumau: Nem csodálom, hogy kiakadtál a keresztapádéktól. Szerintem én már az aromás cigi résznél kitettem volna őket, nem hogy az ablaknyitogatásnál. Pláne, hogy nem napi a kapcsolat!
Etetőszék: Nekünk nagyon bevált a kölcsön Chicco etetőszék, így végül e mellett döntöttünk. Használtan sikerült nagyon jó áron kapnom. Végül az expressz.hu oldalon találtam, teljesen új, alig használták még a leírása is megvan, harmadáron. Az az érzésem, ritka jó boltot kötöttünk.
Ez a típus:
http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=836# csak a méhecskés huzattal.
Sikerült (azt hiszem jó áron) habtapit is lőni a teszveszen, elvileg ma-holnap meg kell érkezzen. Kíváncsi leszek mit szól hozzá Ficus, eddig csak a szőnyeget gyűrtük. Talán ez tisztítás szempontjából is jobb lesz, no meg télen nem lesz hátrány úgy érzem, ha nem közvetlen a parkettán sasszézik.
Azt hiszem én nem hoztam anno picibrigis képet, mert nem jutottam ide, csak Annusnak küldtem SMS-t, hogy megvan a baba. Az a baj, nálunk az összes kép sokkal nagyobb, mint amit a babanet elfogad, de ha lesz egy szusszanásnyi időm, akkor kicsinyítek le mindenképp. (Tudom, ha valakinek nekem nem sok jogom van feldobni a témát, hisz szinte alig vagyok itt, de nem akarnánk valahova zárt topikba költözni? – itt nincs ilyen ha jól tudom)
Brigi már csak éjjel szopizik. Tízóraira és uzsonnára gyümölcsöt vagy vmi tejterméket kap, ebédre főzeléket husival. Krémtúrók, joghurtok jobban csúsznak mint a hús. Anyja lánya.
Tejpépet nem eszi meg, maximum ha nagyon hígra csinálom akkor cumisüvegből.
Nagyon édesek ezek a montázsok! Mivel csináljátok? Én is akarok ilyet…
:D:D
Panndi: Nekünk lábzsákunk van a babakocsiba, így nincs külön takarónk. Ezt azért láttam előnyösnek, mert nem tud kitakarózni, alul-felül melegíti majd a nagy hidegben is.
Valami ilyesmi, de nem egészen ugyanez (a mienk nem volt aranyárban):
http://teszvesz.hu/item805467904_jane_p ... sihoz.html
Van olyanunk is amit Anita mutat, azt mi itthon használjuk ha csak a kertbe megyünk ki kicsit. Én Ázsia Centerbe vettem 2700 Ft és nem olyan mint a vaterás link, hanem az a szőrös fajta anyag. (hozok képet erről is majd ha érdekel valakit)
Jól értem, hogy már a következő babaprojekt fut néhányatoknál??? Húúúú, én azért ennyire nem vagyok bevállalós. Szeretném ha Ficus kicsit önállóbb lenne mielőtt tesó érkezik, így nálunk csak a 3-4 éves tervben szerepel egy újabb bébi.
Szofi: Almát próbáld úgy adni, hogy a sütőben sütöd. Teljesen más lesz az álaga és az íze is mint ha nyersen reszeled. Első próbálkozásokra így jobban tetszett Ficusnak is, no meg egy kis áfonyával bolondítva volt még nagy sláger. Nálunk most a vaníliás krémtúró a nyerő, de ebből csak főzelék után jár… Hát mit mondjak! Haladósabb mint a brokkoli-csirke mix!
Közben kész vagyok a gyerekszoba suvickolással, fertőtlenítéssel. Brigi már altatja magát a kiságyban, ha elaludt, nekiállok a hálószobának is.
Annus: Mi a baj Izus rucijával? Szerintem tök jó! Vagy nekem is ízlésficamom van!?
Az Alle az, ami a budai skála helyén van??? Sajnálom, hogy nem olvastam korábban a minitalit. Szívesen csatlakoztam volna hozzátok én is, de azt hiszem már sehogy se érünk fel emberi időben…
Keresztszülőség kérdés szerintem két oldalról megközelíthető… Ha nem tudja szívvel-lélekkel vállalni, akkor sokkal tisztességesebb nem vállalni, mint ha nem szól, elvállalja és semmi kapcsolat nincs a gyerek és a keresztszülők között.
Nálunk is van kavarodás a keresztelő körül hasonló okból. Azért csak hasonló, mert nálunk nem mondanak a leendő keresztszülők se A-t se B-t, de valahogy nem érezzük azt a lelkesedést, amit szeretnénk, amivel mi is fordulunk a keresztgyerekünk iránt. E nélkül pedig nem hiszem hogy jól működő kapcsolat lehet. Igen ám, de nem tudjuk hogy ez alap érdektelenség, vagy netán abból fakad, nem sikerül nekik a babyprojekt. Nem könnyű azt hiszem egyik oldalnak sem!
No, mire ezzel meglettem, újabb 1,5 oldal keletkezett....