Új privát üzeneted érkezett!

Ja igen, vagy fordítsuk meg a logikámat: azért 8 és fél kiló a gyerek, mert eszik éjjel-nappal :lol:

Tinu, hajnali 2 órakor, abban a minutumban nekem is egyszerűbbnek tűnik az 5 perc szopi és spuri vissza az ágyba... :oops:
Csongi az arctámadó :D

Trixi lehet, valahogy félrement a csomag. Legalább jó parfüm?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Hát lyányok, akkor majd meglássssátok január 1-től :D
remélem minden szépen fog menni, a hozzátápi azért sokat változtat. Nekem pl. az esti kaját már alig kell kipótolnom tápszerrel, mert elég a cici is (értsd: eddig evett 2 cici+150 ml tápi, most 2 cici+30-60 ml tápi)

Trixi, milyen parfüm volt? :D

AM nekem is eszi a hajamat. Enné... :D

Mozza, most akkor meddig kell várakozni, hogy kimegy-e a kő magától vagy sem?

Kép

Kép
adraci
 
 


Biztos, hogy az enyém, mert stimmel a címzés. Ha meg női titkos hódoló, hát akkor inkább visszaküldöm, köszi! :D
Perceive van a dobozon, és viszonylag kellemes az illata. Az iwiw-en néztem a nőt, de nincs fent, így a rejtély megmarad! Tényleg! Tudja valaki, hogy az iwiw-en hol lehet megnézni, hogy kik látták az adatlapomat az utóbbi pár napban?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 

 
 

Sziasztok, gyors bekukk.

Trixi, szerinem iwiw-en nincs ilyen, csak a myvip-en.

Iringónak ma reggelre kijött az első foga, a második is csak órák kérdése. :-)
Vendég
 


Első körben az utolsó három oldallal kezdem. Nem lesz teljes a kép, de erre még biztos van időm amíg alszik a kiscsajom. Hát, az az igazság én még mindig nem értem, Ti hogy tudtok ennyit itt lenni. Nekem ez sajnos nem megy , pedig nagyon szeretnék közétek tartozni…

Edua: Lara rajtállása nagyon aranyos!  Ficusom is valami hasonlót ad elő időnként, valamint szédületes tempóban halad előre, no de hogy ez épp mászás, kúszás, netán nyusziugrás, na arra a mai napig nem jöttem rá! Nem nagyon van már akadály előtte, átmászik a szopipárnán, a lábunkon, bármin…
Mutatom mit csinál: http://picasaweb.google.com/hunccutka/2 ... 0421200802
Most néztem a csupasz képet, hát nem semmi, nagyon ügyes kiscsaj!
Jól néz ki az etetőszék, de az az igazság, szerintem nem tűnik túl strapabírónak! Persze azt Te tudod hogy kb mennyit fogjátok használni, mik az elvárások stb. Látni kellene egyébként életben is, úgy könnyebb bármit megállapítani róla (hűűű, ez aztán okos megállapítás volt :S). No mindegy, nem leszólni akarom, csak engem nem győz meg sem a kép sem a leírás. Lentebb mutatom mi milyet próbáltunk ki s végül vettünk meg. Nekem nagyon tetszik hogy stabil, dönthető az ülése, állítható a tálcája és aránylag kicsire összecsukható. Nagy rémálmom hogy ne tudjon borulni, amióta láttam hogy a barátnőm 1,5 évese hogy nyomja hátra magát és vágódik el az etetőszékkel… (Elkaptam persze, de félelmetes volt!)

Maumau: Nem csodálom, hogy kiakadtál a keresztapádéktól. Szerintem én már az aromás cigi résznél kitettem volna őket, nem hogy az ablaknyitogatásnál. Pláne, hogy nem napi a kapcsolat!


Etetőszék: Nekünk nagyon bevált a kölcsön Chicco etetőszék, így végül e mellett döntöttünk. Használtan sikerült nagyon jó áron kapnom. Végül az expressz.hu oldalon találtam, teljesen új, alig használták még a leírása is megvan, harmadáron. Az az érzésem, ritka jó boltot kötöttünk. 
Ez a típus: http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=836# csak a méhecskés huzattal.

Sikerült (azt hiszem jó áron) habtapit is lőni a teszveszen, elvileg ma-holnap meg kell érkezzen. Kíváncsi leszek mit szól hozzá Ficus, eddig csak a szőnyeget gyűrtük. Talán ez tisztítás szempontjából is jobb lesz, no meg télen nem lesz hátrány úgy érzem, ha nem közvetlen a parkettán sasszézik.

Azt hiszem én nem hoztam anno picibrigis képet, mert nem jutottam ide, csak Annusnak küldtem SMS-t, hogy megvan a baba. Az a baj, nálunk az összes kép sokkal nagyobb, mint amit a babanet elfogad, de ha lesz egy szusszanásnyi időm, akkor kicsinyítek le mindenképp. (Tudom, ha valakinek nekem nem sok jogom van feldobni a témát, hisz szinte alig vagyok itt, de nem akarnánk valahova zárt topikba költözni? – itt nincs ilyen ha jól tudom)

Brigi már csak éjjel szopizik. Tízóraira és uzsonnára gyümölcsöt vagy vmi tejterméket kap, ebédre főzeléket husival. Krémtúrók, joghurtok jobban csúsznak mint a hús. Anyja lánya. 
Tejpépet nem eszi meg, maximum ha nagyon hígra csinálom akkor cumisüvegből.

Nagyon édesek ezek a montázsok! Mivel csináljátok? Én is akarok ilyet… :D:D:D

Panndi: Nekünk lábzsákunk van a babakocsiba, így nincs külön takarónk. Ezt azért láttam előnyösnek, mert nem tud kitakarózni, alul-felül melegíti majd a nagy hidegben is.
Valami ilyesmi, de nem egészen ugyanez (a mienk nem volt aranyárban): http://teszvesz.hu/item805467904_jane_p ... sihoz.html
Van olyanunk is amit Anita mutat, azt mi itthon használjuk ha csak a kertbe megyünk ki kicsit. Én Ázsia Centerbe vettem 2700 Ft és nem olyan mint a vaterás link, hanem az a szőrös fajta anyag. (hozok képet erről is majd ha érdekel valakit)

Jól értem, hogy már a következő babaprojekt fut néhányatoknál??? Húúúú, én azért ennyire nem vagyok bevállalós. Szeretném ha Ficus kicsit önállóbb lenne mielőtt tesó érkezik, így nálunk csak a 3-4 éves tervben szerepel egy újabb bébi.

Szofi: Almát próbáld úgy adni, hogy a sütőben sütöd. Teljesen más lesz az álaga és az íze is mint ha nyersen reszeled. Első próbálkozásokra így jobban tetszett Ficusnak is, no meg egy kis áfonyával bolondítva volt még nagy sláger. Nálunk most a vaníliás krémtúró a nyerő, de ebből csak főzelék után jár… Hát mit mondjak! Haladósabb mint a brokkoli-csirke mix!

Közben kész vagyok a gyerekszoba suvickolással, fertőtlenítéssel. Brigi már altatja magát a kiságyban, ha elaludt, nekiállok a hálószobának is.

Annus: Mi a baj Izus rucijával? Szerintem tök jó! Vagy nekem is ízlésficamom van!? :D

Az Alle az, ami a budai skála helyén van??? Sajnálom, hogy nem olvastam korábban a minitalit. Szívesen csatlakoztam volna hozzátok én is, de azt hiszem már sehogy se érünk fel emberi időben… 

Keresztszülőség kérdés szerintem két oldalról megközelíthető… Ha nem tudja szívvel-lélekkel vállalni, akkor sokkal tisztességesebb nem vállalni, mint ha nem szól, elvállalja és semmi kapcsolat nincs a gyerek és a keresztszülők között.
Nálunk is van kavarodás a keresztelő körül hasonló okból. Azért csak hasonló, mert nálunk nem mondanak a leendő keresztszülők se A-t se B-t, de valahogy nem érezzük azt a lelkesedést, amit szeretnénk, amivel mi is fordulunk a keresztgyerekünk iránt. E nélkül pedig nem hiszem hogy jól működő kapcsolat lehet. Igen ám, de nem tudjuk hogy ez alap érdektelenség, vagy netán abból fakad, nem sikerül nekik a babyprojekt. Nem könnyű azt hiszem egyik oldalnak sem!


No, mire ezzel meglettem, újabb 1,5 oldal keletkezett.... :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


najóvanmostmáá! FOGAT IZUSNAK! aztán nekünk :D

szavazzunk már meg 1 (2-3-4) fogat Izának! ő már olyan régóta küzd érte, és nem fair hogy valakinek meg csak úgy ukmukkfukk kijön :D :D :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki, az ukkmukkfukk erős kifejezés, 39 fokos láz és egy hét nem alvás! :lol:
Amúgy meg nem verseny, lehet, hogy Izusnak jön ki utoljára a foga, de legelőször fog járni.
Vendég
 



Kép
Kép
zili
 
 


Annusék csak nem a -2.on voltak!!! :shock:

Böbi: gratula a foghoz! ÉS jó, hogy te végre itt is! MEsélj erről a lázról, mi volt???

Kép
Kép
tinu
 
 


jaaaa, akkor elnézést :oops: :lol: csak olyan természetesen írtad hogy háh kijött 1 fog :lol: :D még1szer bocsi :) és gratulaaaaa a foghoz...majd én meg lili leszünk az ukkmukkfukkosak jó ? (készpassz) 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Böbi, gratulálok a foghoz Iringónak! Ügyes kiscsaj!

A postásokat lefejezem! Ma voltam csekkeket befizetni, erre ma jön és személyesen idead -más levelek és küldemények mellett- egy zárt, posta logós borítékban egy értesítőt, hogy 13-án, azaz pénteken hoztak vmit... Csak akkor az értesítőt pénteken kellett volna bedobni és akkor a mai posta-utam akalmával el is hozhattam volna! :twisted: Ezek hülyék! :shock:

Remélem a lyányok nem kocsival mentek és így nem mentek a -2 környékére sem!!!

Kép

Kép
adraci
 
 


Böbi, jól titkoltad a fog körüli hercehurcát! :D Én is azt hittem, hogy sutty és kijött! :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Most látom, hogy nem parkoló van az Allee -2n!
Gyorsan hívtam Annust az imént és épp ott vannak és nem tudják mi volt! De mondták, hogy igyekeznek kifelé! Még szerencse, hogy ennyire tájékoztatják az embereket, h mi történt ott 2 órával ezelőtt! :evil:

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!

Én is előkerülök, csak ritkán!!!

Kutyafüle: Gratulálok a kistesóhoz. Tök jó!!!

Böbi: Iringónak gratula a fogacskához. Én eddig úgy tudtam, hogy a fogzás nem okozhat ilyen magas lázat. Jesszus :shock:

Mozza: Remélem hamar megszabadul az embered attól a kőtöl. Nagyon nem lehet vicces dolog :(

Én pont most jutottam el oda, hogy szerettelek volna meghívni Titeket talira Hozzánk :) Rájöttem, hogy akkor jutok el a legkönnyebben babatalira, ha Én szervezem :oops:
Na viccet félretéve. Olvastam, hogy most Dórinál lenne. SZÓVAL Dóri, ha Nektek most mégsem annyira aktuális akkor Én szívesen vállalom. Bp. III. kerület, úgyhogy Nektek közel is van.
Igaz ez még nem a szép nagy házban lenne, csak egy lakásban, de szívesen látnánk Titeket minél többen. Sok jó ember kisebb helyen is elfér...
Mit szóltok???

Nórit holnap viszem 6 hós státuszra. Már kiváncsi vagyok mennyi az annyi. Még mindig anyatejfüggő. Már próbálkoztunk gyümivel, az alma eléggé megfogta a kakit, amúgy minden OK.

Na eldugulok.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Böbi!
Én is azt hittem, de valahogy meg lehet nézni, az tuti, mert kaptam erről infot! Viszont itt nem részletezném... :oops:
Csak gondoltam, hátha tudja valaki itt is! 8)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


lili megette a banánt !!!!!! Kép kivi vagyok a kakira 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Mozza! Asszem Te kerestél babaszánkót!? A tescoban láttam, ha még aktuális...
AZ AUCHANBAN MEG VAN HABTAPI 990,- ÉRT. megint caps lock :evil:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Böbi
gratula! Órák kérdése. :lol:

Ez az összefoglaló nekem is jól jött. Csonginak és Fruzsinak is gratulálok. Fruzsi, mint Zsófi, jól hamar felállt.

Kolos kúszik, ez is valami :-)

Anikó
nagyon jól csinálod, nekem is kéne, csak rá kellene vennem magam. Annyira egyszerű, hogy a szopitól pik-pak visszaalszik. 1 hete kap sinlacot és már nem ébred 3x (3 óránként), az első kelést ezzel kipipáltuk. Valahogy a 2-3 közöttit kéne elhagyni.
A terv az, hogy pénteken kezdjük a leszoktatást, hogy apa is be tudjon segíteni. Majánál 1 nap kellett csak visszaaltatni, aztán nem ébredt már utána.
pumuklii
 
 


tRIXI, AT IWIWES NÉZEGETŐ INFÓRA KÍVÁNCSI LENNÉK, Írsz privit?hüjekapslock :lol:

mniki, ezek az ikonok melyik weboldalról valók?

Annusék a -2 szinten voltak vagy máshol, és csak a többi szintet nem tájékoztatták?Na, jó kis reklám az áruháznak, marketingfogás szag, emeréletekért meg nem kár...Nem gondolom komolyan..

Enyimgyerekek olyan nyűgösek ma.Semmi sem jó.A kicsi meg olyan erőszakos kis méregzsák :shock: :shock:

Kép
Kép
zili
 
 


Trixi!
Most olvasom a titokzatos parfümödet. Én meg teszveszen eladtam egyet, de a csaj azt írta vissza,hogy nem kapta meg. Amúgy egy AVON-os cucc volt...Pedig még az ajánlott szelvényt is átküldtem, hogy ok-e a cím. Ez alapján én nem hibáztam.. Csak nem v.mi felsőbb erő eltérítette?!?... :D :shock:

Kép
szkitty
 
 


No, Annus most hívott, hogy elhagyták az objektumot! :D Végig bent voltak a házban, de azt nem tudták, h 5 ember kidőlt a -2n. :shock:

Éngyerekem is elég erőszakos ma is. Most ebédelek, éshát majdnem fel kellett állnom :? De most nyugis pózba vágta magát és játszik a labdájával és Zorán bácsit hallgatja. Megkönyörült rajtam... :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Kitty!

Avonos ez is! Perceive a neve! De ez nem ajánlottan jött, hanem simán. :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Á, én meg nem is mondok semmit. Ma ölni tudnék. :? Úgyhogy nálunk én vagyok az erőszakos jelen pillanatban.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu! Mi a baj?...

Kép
szkitty
 
 


Mozza! Asszem Te kerestél babaszánkót!? A tescoban láttam, ha még aktuális...
AZ AUCHANBAN MEG VAN HABTAPI 990,- ÉRT. megint caps lock :evil:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Pumukli, Maja gyorsan vette a lapot akkor! Remélem, Blanki is ügyes lesz.

Érdekes ez a füstmérgezéses dolog, vki nagyon nem jól csinált ott vmit. Tervező/kivitelező/műszaki ell.

Parfümök rejtélyes útja az országban...Kriszti, jól címezted azt a csomagot? :D

Iringónak gratula a fogacskához! A többivel ne szenvedjen ennyit! Böbi, jó, h jöttél!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Na, most értünk haza a sétából. Marci tentizik.
Olyan nagyon nyűgős...valami van a levegőben...valami változás, vagy zavar az erőben vagy mittomén... :roll:

Böbi, Iringónak gratulálok a foghoz, azért megszenvedtetek ti is érte. Tényleg a csajok hasonlítanak egymásra fogzás szempontjából?
Ma délelőtt rajtaütésszerűen és hirtelen ötlettől vezérelve fellapoztam a 150. oldalt, ahol láttam egy képet rólad bevásárlószatyrokkal megrakodva :-) Meg a 600 grammos Álmiról egy uh képet, aki éppen aludt :D

Tinu, nyúznak a gyerekek?

Adri, de jó, hogy felhívtad Annusékat. Rossz szóvicc, de tök gáz... Hogy lehetett így elcseszni a szellőzését egy épületnek?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Nálunk is meg volt a keresztelő. Szűk családi körben. (Ez 25fő volt :) ) Bogyó jól bírta. :) Érdekes keresztszülő-kombináció lett végül. Sógornőmék egyik lányának én vagyok a bérmaanyja, Ő lett a keresztmama, és Hugom férje -mivel anno mikor nálunk a másik 3 kicsi volt, Ő még sehol nem volt...- lett a keresztapa. Így két oldalról bebiztosítottuk magunkat :)

Gyöngyi!, Anikó! Nálunk is ez van. Bogyó éjjel még 2x szopizik. Igazából semilyen műsor nincs, egyszerűen addig sír -kipróbáltuk, fél órát bírtam :oops: -amíg nem kap cicit. Utána alszik tovább.
Én most azzal nyugtatom magam, hogy azért eszik ilyen gyakran -még indig 2,5-3 óránként nappal is- mert kicsi a tejem tápag.tartalma+kicsi a gyerekem gyomra... Most azt találtam ki,hogy ha féléves elmúlt, este kap tejpépet, az telít, és akkor újra előveszem a témát...

Szilvi! Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép
szkitty
 
 


Szia Sissy!
Hogy vagytok?????

Avocado:
US reci: papírzacsi, vagy sütőpapír...1 nap alatt beérik.
Nálunk is ma az lesz a Lili menü. :roll:

Trixi!
Ezer köszi...még nem találtam...na akkor ha lesz egy kis szusszanásnyi idő megnézem.

Csajok!!!!
Lehúzós Brendonon kívül hol lehet még lépcsőre rácsot venni?????
(ikeában láttam csak)

Szofi!
Nektek már van babakarám????? Nem tudsz róla dobni egy képet???? Azon agyalok, hogy hogy tegyem a lenti szintet Lili biztossá...
Már leszereltem egy polcos szekrényt...mert tuti mászókának használná.
Vsz. a dohányzóasztalt is babásítani kell.
Sarokvédő van az IKEÁban?????

Kép
mozza
 
 


Annusék már hazaértek? Tényleg furcsa -vagy inkább felháborító-, hogy egy ilyen volumenű beruházásnál ekkora gebasz előfordul, és nem is egyszer...

Kép
szkitty
 
 


Hunccutka, én aztán nem vagyok egy hozzátáplálási szakértő (még egy almát nem pürésítettem a gyerekemnek), de a tejtermékek nem koraiak még ilyenkor? Vagy az új iskola szerint ezt is illik megmutatni a bébnek (mint a szénhidrátot), merthogy épp így nem alakul ki allergia? Vagy hogy van ez?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Valaki intézett már magának vállalkozóként GYED-et? aTGYÁS folytatásaként kellene, nekem. Be kéne mennem a Teve u.ba, de nincs kedvem megint feleslegesen. Egyszerűen nem érem el őket tel.on, és nem tudom, hogy a honlapon lévő GYED igénylő lapon kívül a másik 4 GYED-del kapcs.os papír kell-e? Számomra kínai az egyik, azzal az ezer rublikájával...

Kép
szkitty
 
 


Mozza:
http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... t%F3r%E1cs

Sztem ide érdemes benézni, elég nagy üzlet, ne tút zsúfolt, csak egy kicsit, a Westendtől 1 percre van.

Kép
Kép
zili
 
 


Mozza IKEA-ban van sarokvédő, mi is ott vettünk. Ilyet: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70130418 van fekete és fehér is.

Kép
Kép
g_reny
 
 


ne tút = nem túl

Kép
Kép
zili
 
 


Allee-ba nem megyek egy darabig az biztos. Még jó, hogy a csajok megúszták. :roll:

Kép
Kép
g_reny
 
 


NEm akarok belemenni, mert asszem nem viselnék egyetlen "okos" tanácsom sem. Úgyhogy ne szólj szám, nem fáj fejem. :wink:

Na már két új babatalis helyszín is van! És mikor lesznek a talik?

Kép
Kép
tinu
 
 


Mozza
nekünk is kellett ide 2 db. Az egyik ikeas (tesz-veszen vettük), de ikeaban ikea family-s kártyával 9e-ft. Szerintem tök jó.
A lenti a speciális, mert korlátra rögzítős.
Azt kölcsön kaptuk egy barátnőmtől.
pumuklii
 
 


Szkitty: Köszi a névnapit :D

Mozza: Mi nagyon jól vagyunk. Nóri tök édes! Pörög-forog, és négykézláb hintázik. Egyelőre eddig jutottunk. Egy foga sincs, de nem is szenved vele szerencsére.
Embered jobban van?

Btw, egyéb kérdés: nagyobb gyerekeknek valaki beadatta a H1N1 oltást? Bocs, ha már volt róla szó!

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Sziasztok!

Csak nagyon felületesen tudtam visszaolvasni :(
Mozza: Zsófi nagyon sokáig mindent csak úgy evett meg, ha tettem bele almát. Aztán leszokott róla. Fruzsi megeszik mindent, nála nincs ilyen gond, de szerintem ne csinálj belőle nagy ügyet, majd kinövi :)

Nálunk nem bababiztos a lakás. A lépcső tetején és alján van rács, a konnektorokban dugasz, és ennyi. Nem kerekítettük le az éleket, nem tettük zárhatóvá a fiókokat, a földön vannak a virágok, stbstbstb :) Szerintem a túlzott bababiztossá tétel felesleges, úgyis ott vagy vele és figyelsz.

Fruzsi most csak este szopizik, de akkor is kell mellá tápszer. Este is csak azért tud enni, mert Zsófi akkor még fürdik, ketten vagyunk, és így nyugi van. Éreztem én már pár hónapos kora óta, hogy nála gyorsan vége lesz, de fél éves koráig kapott anyatejet, és a célom ez volt.

Köszi a takarós válaszokat! Netti, kb mennyibe fog ígx kerülni a takaró, amit varratsz? Meg milyet szeretnél? Lehet, hogy érdekelne!

Zsófi szemében benne maradt a rozsdagyűrű, így továbbra sincs jól. Ma délután valószínű kiveszik azt is :? Drukkoljatok!
Vendég
 


Anikó, Gyöngyi: már régóta akartam kérdezni, hogy ti minden egyes képnél állítgattátok a fényképezőt? Honnan tudjátok, hogy kell fotózni? Tanultátok?

Kép
Kép
tinu
 
 


Én jövő hét hétfőre gondoltam a talit. Ha nagyon nem jó, akkor gondolkodok másikon. De mondom az elsőbbség Dórié :D És akkor Nálunk lehetne később is.

Kép

Kép
sissy29
 
 


Mi a csoda az a rozsdagyűrű? Konkrétan berozsdásodott a fémforgács és az ott maradt? Vagy hülyeséget kérdek? Drukkolok nagyon!

Kép
Kép
tinu
 
 


Gyöngyi, igen, az egy NAGY, egész napos shopping volt!!! :lol: Régi szép idők! :lol:

Szerintem a 39 fokos láz inkább a Gyöngyvirágtól elkapott víruska lehetett. Abszolút hasonló a két csaj, egy héttel hamarabb bújt ki I foga, mint Gy-é. Viszont forgásban nagy az eltérés. Na meg kajában, Iringó nem eszik semmit, néha almát vagy barackot, de minden mást kiköp....

Pumukli, milyen a kecó?
Vendég
 


tinu, igen, a szemben lévő folyadéktól berozsdásodott :(
Vendég
 


Jesszus Panndi, milyen rozsdagyűű???????????, Na, így jár, aki nem jön , lemarad... :(
Vendég
 


hunccutka köszi a sok segítséget, tegnap teszen pont láttam egy ilyen chicco etetőszéket 13.000,-ért, na mindegy ma megrendeltem az apróságok boltjából a zsiráfosat, visszaírták, hogy nincs készleten, jó, megrendeltem így a babaszafaritól onnan még nem írtak vissza :)

Brigi nagyon ügyes, ahogy küzd a hengerrel :)

mozza én még érlelem, most bedugtam a fiókba az avokádót, de akkor belerakom papírba is :)
nekünk van banános tápszer, igaz ez nem HA és még fel sem bontottam, mert nincs még rá szükség, de anyatej után ezt állítólag ilyen idős korban jobban elfogadják, na majd kiderül, ha elfogy a tej :)

annusék ma mentek oda? :(

tegnapi zsömle nem okozott eddig semmit, na nem mondom, hogy ezek után szendvicset fog kapni a gyerek, de kiváncsi voltam én is a múltkor azt olvastam, hogy mostani nézet szerint inkább korábban ki lehet próbálni a gluténtartalmú élelmiszereket :)

mozza arról nem nyilatkoztál, hogy a husileves hogy ízlett Lilinek

Boldog félévet Bálintnak! :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Szilvi
mi nem.
Nővérem 3 éves lánya most pont influenzás (nagyobbak iskola-ovodások, ők nem betegek). Ma voltak dokinál. AZt mondta, hogy túl van lihegve ez az újinfluenza. Vírus-vírus. Pár nap magas láz és kész.


Majánál nekünk volt még a sarkokon sarokvédő, amig le nem szedte mind :-)

Panndi
mennek a drukkok.
pumuklii
 
 


Panndi!
Hogy kerültek ezek egyáltalán a szemébe????? (Bocsi, de egy hét lemaradásban vagyok)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Böbi, volt egy fémdarab Zsófi szemében, pénteken kivették, de visszamaradt egy rozsdagyűrű, ez a lényeg röviden.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?