Új privát üzeneted érkezett!

Juhéjjj, nyertem a felhivással!!!Máris mennyien irtatok!!

Köszi a dicséretet,tényleg szép helyeken jártunk, a vicces,hogy már láttam csomószor, de most egészen más volt Ádámmal,neki mutogattunk minden vizet, kavicsotKép Akárhogy is alakul az életünk, itt vagy Mo-on, elmondhatja, már egy évesen bebarangolta a Sziklás-hegységetKép

Megyek is, terigetek és szülinapi tortát sütök, Vera, ti mikor ünnepeltek???Milyen apáé holnap lesz!!!

Tsók, és még mindig IRJATOK!!!!!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Kép

Barbi
<font color="ff6000">Nagyon szép helyeken jártatok!!! Ádi meg milyen nagy már, olyan fura, nem? Kép Azok a kövek azt hiszem Beninek is bejöttek volna, nálunk a délutáni játszóterezés is úgy kezdődik, hogy a ház előtti kőkupacba beül és röpke órácskát el tesz-vesz benne. Kép
Forog, telefon Kép Kép
Nálunk Beni tartja a kis mobilját a füléhez és mondja, hogy hallo. KépKép Tök édes olyankor, majd megpróbálom lefényképezni egyszer. Kép
Apájának meg nagyon boldog szülinapot kívánunk! Kép</font>
Panu
Az alvás nálunk is érdekes, mert egész nap csak max. másfél órát alszik délután és este már hulla fáradt Beni, ennek ellenére nem alszik többet nappal. Pedig volt, hogy két-három órát is aludt ebéd után. Lizinek milyen gyönyörű szemei vannak!!!! Jók a képek Kép
Vera
<font color="ff6000">Igen, itt Szentendrén rendeltem a tortát a Surányi cukrászdában, bár megfogadtam, hogy többet nem teszem be a lábam oda, na mindegy. És rohadt drága volt, azt hittem hátast dobok amikor fizetnem kellett...Meg annyira finom se volt, émelyítően krémes, marcipános. Ez van...Jaj, Cipruson a Petekben azok a finom sütik...kb 2cm vastag tésztához 5cm krém, de valami mennyei, nem ez az itthoni émelyítő vacak. Már két hely van ahova tuti visszamegyünk, ha kint leszünk KépKépKép
Tehát Vera, jobban jársz, ha sütsz inkább egyet Bencusnak, az tuti finom. Kép
Bencus képei is nagyon jók, főleg a főzis tetszik, mintha Benit látnám KépKépKép Szerintem olyan összecsukható széketek van, mint nekünk Kép Ja, a szobáról majd később csinálok képet és teszek fel. Kép</font>
Brigi
Hát, szép méretű Bömbi is. Kép Most éppen növő félben van, azért nem hízik. KépKép Majd az utána. Kép Azért te is írhatnál ám magatokról többet!!! Hogy van a kis pocilakód?

<font color="119911">Képzeljétek, most hozott a gondnok nekünk két hatalmas megpucolt halat. KépKépKép Ati örülni fog Kép Imádja a halat. Meg én is Kép Majd kisütöm és jól bezabbantjuk Kép Na, menek is, szerintem lassan felkel kisbogár, készülődök. Kép
Csajok, remélem most volt mit olvasni, de ha akarjátok felrakom pár versemet!!! KépKépKépKép</font>

<font color="aa00aa">Puszi mindekinek!
zit</font>
zit

Sziasztok!

Vera:
Ákos szülinapjára innen rendeltünk tortát : www.cukraszat.hu
Szép és finom is volt. Mi a katicabogár formát választottuk feketeerdő töltelékkel. Természetesen ebből Ákos még nem ehetett, így sütöttem is egyet - Cory féle egyéveseknek adható túrótorta.
Rakok fel egy képet, amin mindkettő látszik.
Kép

Anita:
a suliban sikerült minden vizsgám, sőt, mindenből ötöst kaptam Kép.
Viszont a nyelvvizsgám 55%-os lett (60-tól van meg), úgyhogy abból két hét múlva újra megyek.
Zitékkel most találkoztam először, bár "csaltunk" egy kicsit, mert a chat-en is sokat beszélgettünk.

Zit:
te verseket is írsz?
Én szívesem olvasnám, hogy milyen költő veszett el benned Kép.

Szülinapom jól sikerült nagyon. Anyukám és apukám is feljöttek vonattal, hogy a napján is megcupogtassanak. (Az én szüleim már nyugdíjasok, mert 40 éves korukban hozott engem nekik a gólya.)

Barbi:
Párodnak is boldog szülinapot holnapra. Úgy tűnik, tele vagyunk oroszlánokkal Kép.

Pusz mindenkinek.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Sziasztok!

Megjöttünk még hétfőn a nyaralásból, de csak most jutottam ide.

Mindenkinek utólag is boldog szülinapot Kép

Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory!
Itt vagy?
Cerka

cerka

Szia Cerka

Szerintem kint vannak. Mi nem tudunk segíteni?

zit
zit

Szia Zit!
Á csak dumálni szerettem volna vele egy kicsit,régen beszélgettünk még a cheten,de én már nem járok oda,és most vettem észre hogy itt is szokott lenni.Te is szoktál lenni a cheten,igaz?
Cerka

cerka

Sziasztok!

Zit,
nagyon klassz tortája volt Beninek!

Gabi75,
hogy van David? Voltatok dokinál? Remélem már ő sem lázas. Zsoltika sem az, tulajdonképpen 3 napig volt lázas, de pöttyök nincsenek rajta. A fogacskája viszont eképesztő ütemben nő Kép

Brigi,
gratula Bömbikének a lépegetéshez! Nem nagyon tudom, mit tehetnél még, hogy hajnalban ne ébredjetek fel Bömbivel. Zsoltika még szopizik, neki bőven elég, hogy éjszaka egy-két alkalommal cicizik, aztán alszik tovább.

Panu,
de jó nektek, hogy Lizi közreműködik az öltöztetésnél! A háton fekvést Zsoltika sem szereti, én is úgy öltöztetem, hogy ül vagy áll, sokszor futok utána a ruhával Kép Lizi csodaszép: gyönyörű nagy barna szemei vannak és jó az arcszíne is Kép

Barbi,
bár már sokszor írtam, de megint megteszem: gyönyörű szép helyeken jártatok! Jót nevettem, hogy rokonaitok hazavittek egy csomó követ Kép De hát kellenek is az emlékek! Valahogy biztosan sikerül összehozni, hogy jövő nyáron mindhárman hazalátogassatok. Akkor viszont mindenképp szervezünk egy topic-talit!!!

Vera,
boldog születésnapot Ákosnak! Kép Bencike tényleg nagyon jó husi, a minap tettél fel róla olyan képet, amin nagyon jól látszanak a hurkácskák Kép Lehet, hogy tényleg a mérleg rossz! Lakásfelfedezés, székhamizás Kép

Marcsi,
vizsgáidhoz gratula! A torták nagyon jók, a katicabogár szuper jól néz ki. Mindjárt meg is nézem ezt a honlapot... Megkérhetlek, hogy tedd fel ide a topicba a Cory-féle túrótorta receptjét? Biztos megvan valahol, csak lusta vagyok visszakeresni Kép Már én is gyűjtögetem az ötleteket a nagy napra Kép

Cory,
helyesek a fiúk Kép Mi van veletek? Írj majd, ha van időd!

<font color="0000ff">Mi ma nagyot kirándultunk: a Margitszigeten voltunk a barátnőmmel és a kisfiával. Reggel 9-kor indultunk és délután 3-ra értünk haza KépKépKép Voltunk a Kalandpark melletti játszótéren, ott volt fűben mászkálás, babakocsi-tologatás a fiúk részéről, aztán kajálás, szopi, majd nagy alvás, voltunk az Állatkerben is (vagy Vadaspark?), bejártuk az egész Szigetet! Nagyon jó volt, a srácok is kimerültek (meg mi is), csak nagyon meleg volt.

Erről jut eszembe: mit szólnátok egy újabb topic-találkozóhoz a Szigeten? Még augusztusban jó lenne, esetleg valamelyik csütörtökön? Vagy akár több talit is szervezhetünk, végülis még szeptember-októberben is lesz jó idő Kép Mi csak a legelsőn voltunk, és még a többi anyukát és babát is szeretnénk megismerni Kép

Az albumunkba tettem fel újabb képeket a mai kirándulásról:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2603&page=3&image=67598

Megyek, mert ma Zsoltika nagyon hamar elaludt, viszont ennek megfelelően korán is fog érbredni Kép

Gabi

Ui.: még egy gyors kérdés: többen vágtátok már a babák haját géppel Hány milliméteresre állítottátok be? Mi a hétvégén már mindenképp szeretnénk levágni Zsolti haját, de nem akarom megkopasztani szegényt Kép Köszi!</font>

pgaboka

Sziasztok!

Gabi!
Sajnos az albumotok nem jött be, nem tudtam megnézni a képeketKép
Mi Benci haját 9 mm-esre nyírjuk, de ez elég rövid. Nem tudom ti milyet szeretnétek Zsoltinak.

Taliban benne vagyok én is, csak nekünk a köv. hét csütörtök pont nem jó, mert így hogy 20-a péntek, kicsit megtoldjuk a hétvégét és már csütörtökön elutazunk Szolnokra egészen hétfő estigKép Más időpont viszont bármikor jó!!!

Köszi a köszöntést Ákos nevében előre is, majd csak 18án lesz a szülinapjaKép Csak a héten meg kellett szerveznem hogy elkészüljön az ajándéka.

Cory!
Gyerekek aranyosakKép Zsoma mit tud? Jól látom hogy a képen már négykézláb áll? Mászik már?
Bencét egyelőre most nem tudom rávenni a mászós tornagyakorlatok végzésére sem, mert mióta kúszik, rögtön rúgja ki a lábait és elkotor előlemKép
De 20a után jön a gyógytornász újra és akkor muszáj lesz neki...

Marcsi!
Köszi a képet és a linket isKép Már láttam ezt az oldalt, valami autófélét néztünk itt, meg Süsüt, de igazán valami Disney figura lenne az igazi, mert Bence azokat ismeri, szinte minden cucca olyanKép Talán egy Micimackó fej vagy valami ilyesmi.
De a katicabogár is szép voltKép És a túrótorta finom lett?
Vizsgáidhoz gratulálok, nagyon ügyi vagy hogy Ákos mellett ilyen jó eredményeket értél el!!! Nyelvvizsgát hol csinálod? Rigó utca? És milyen nyelvből?

Zit!
Hal milyen lett? Mi is imádjuk a halat!!! Alig várom hogy Bence is kaphassonKép

Tortát inkább nem sütnék...Kép Bár szeretek sütni (jobban mint főzni, mert azt nem tudok és utálok is amúgy), de azért ilyen remekművekre nem vagyok alkalmas. Szeretném ha Bencikének igazán szép tortája lenne az 1.születésnapjánKép

Versek? Te ilyeneket is tudsz?Kép Kíváncsi vagyok ám én is!

Alvástéma: nálunk általában úgy van, hogyha nagy ritkán Bence 8-9 előtt ébred reggel, akkor van egy alvás 11 körül és van egy még délután 4kor is. Mindkettő kb. 1,5 órás.
De újabban (és nekem ez jobban tetszik) reggel 9ig alszunk, délelőtt intézem a vásárlásokat vagy ha van valami más elintéznivaló, tehát általában úton vagyunk. Kb. 1kor ebéd és utána rögtön be az ágyba, magától elalszik mondjuk 3-fél4ig és így jókedvű estig. Fél 8kor pancsi, utána vacsi és legkésőbb fél9kor alvás. És így egész éjjel alszik, ha viszont két napközbeni alvás van, akkor hajnaltájt felébred inni és utána nagyon nem akar visszaaludni, csak sírdogál és játszani akar. Persze mert napközben kialudta magátKép Szóval én nem is nagyon engedem nappal 2-3 óránál tovább aludni.

Képzeljétek, ma vendégségben voltunk este a barátnőmnél, akiknek az esküvője volt 3 hete. Vacsiztunk és közben Bence az ölemben ült és adtam neki egy kiflit. Mivel tegnapi volt, megpuhult a zacsiban amiben vittem és így sikerült neki letépnie egy nagyobb darabot. Egyszer csak elkezdett fuldokolni, teljesen kész lettem, nem is emlékszem hogy hogy de a férjem gyorsan elkapta, és ütögette a hátát. Nagy sokára felköhögte, és utána sírt isKép Nem volt nagy darab, inkább felragadhatott neki a szájpadlására meg a torkára is. Én úgy de úgy megijedtem, hogy még utána 10 perccel is remegtemKép Soha többet nem kap Bencus puha kiflit, csak olyat ami jó ropogós és még véletlenül sem tud beleharapni!

Jó éjt mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Még gyorsan benéztem alvás előtt Kép

Vera,
köszi, hogy szóltál! Nem tudom, miért nem volt jó a link, de itt egy újabb:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2603&page=3&image=67598

Szegény Bencike, gondolom hogy nagyon megijedtél! Még jó, hogy Ákos ilyen gyorsan reagált. Zsoltinak is ragadt már fel kiflicsücsök a szájpadlására, de ő csak nyammogta, nem nyelte le, nem is fuldoklott. Úgy kellett kibányásznom a szájából Kép Most már nyugodj meg, fő hogy nincs semmi baj!

Alvás: de jó, hogy ilyen nagyokat alszik Bence! Így Ti is jobban tudtok pihenni. Nálunk ritka az ilyen hosszú éjszakai alvás, és napközben sem viszi túlzásba Zsoltika... Bár néha meg tud lepni engem is Kép

Zit,
az előbb nem írtam, de a verseid engem is érdekelnek ám Kép

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Vera: Zsoma mászik mint a csík Kép Döbbenetes tempóval. Feláll mindenhol. Állandóan vagánykodik, és legalább az egyik kezével elengedi a kapaszkodót. Van, hogy kettővel is. Ebből voltak is nagy esések. Többször kellet az asztal alól kihorgásznom. Most már néhány másodpercre megáll kapaszkodás nélkül is, aztán lecsüccsen.
Mondja már az apát is az anyán kivül. Ha valamiért rászólok, hogy nem szabad, akkor sírva fakad, de abbahagyja Kép

A héten még itthon van a férjem szabin, úgyhogy kicsit rapszodikusan vagyok Kép, de nagyon jól esik, hogy hiányoltatok Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Ha tényleg ennyire érdekel titeket? akkor leírok most hármat, aztán nem nagyot csalódni ám!! (van több, mint 200 versem Kép, 3 meg is jelent. Igaz, Cory? KépKép ).
Az első kettő az Ciprus előtti, a harmadik az közbeni Kép.

ELMENNI

Elmenni innen.
Nem nézve vissza.
Egyszer visszajönni.
Megnyugodva. Újra.
Keményen.
Egyedül s elszántan.
Reménnyel.
Emberben s világban. (2001.06.30.)

FUTNI KELL

...mert futni kell.
Magam s mások elől,
mert a világ ránk szakítja
mocskos fellegét.
Futni kell,
mert a vadul mocskoló
szájak széttépik azt
ki szépen, hittel élt.
Most futni kell.
Futni az emberek elől.
Futni, mert hátba
szúrnak, s az
életed ledől. (2001.07.04.)

ÁLOM

Ha tehetném, én lennék a csend,
körbefonnálak kedvesem,
amikor fáradtan érsz haza
homályos reggelen;
figyelnék, hogy zaj ne
ébresszen, csak annyi hangot
adnék, mint csurranó méz
cseppen;
reád borulva óvó sátor
lennék, mint csillagtakaró
az éji kerten,
hangtalan figyelném álmodat:
ha kell-szivárvánnyá fessem;
veled lélegeznék, mint gyermek
anyja méhében,
s veled fürdenék a kelő
nap fényében. (2001.08.26.)

Na, ennyi, a többitől megkíméllek titeket. Vannak kedvenceim, amiket nagyon szeretek, csak az a baj, hogy nálam két véglet van ált. vagy nagyon szomorú vagy nagyon szerelmes KépKépKép

zit
zit

Sziasztok!

Zit,
nagyon szépek a versek! Mindegyik tetszik, de főleg az utolsó, bele is borzongtam egy kicsit Kép Hol jelentek meg verseid? Hol olvashatnánk el a többit is?Kép

Cory,
nagyon ügyes Zsoma, hogy ilyen sokmindent tud már! Súlyban és hosszban ő most hol tart?

Vera,
köszi az infót a hajnyírásról! Meglátjuk, hogy sikerül-e hétvégén a fodrászkodás, mert lehet, hogy a férjemnek dolgoznia kell Kép Márpedig a hajvágás kétemberes feladat (szerintem). Meg aztán szeretne is jelen lenni Kép

TALI!!!
Mivel eddig csak Vera jelzett vissza, ezért továbbra is várom a jelentkezőket Kép Mit szólnátok augusztus 26-hoz (csütörtök)?

Tényleg eltűntek sokan, merre jártok, lányok? Tessék írni!!!

Puszi:

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Gabi: tali hol lenne? Alapvetően érdekel minket is.
Zsoma kb 9kg, és talán lassan eléri a 70cm-t.

cory

cory
Budapest

Cory,
a Margitszigetre gondoltam, a Kalandpark melletti játszótérre, ahol a múltkor is voltunk. Nagyon jó a Vadaspark is a Szigeten, azt is megnézhetnénk... De mehetünk máshová is, csak mondjátok Kép

Zsoma nagyon utolérte már magát, mozgásilag Zsoltika is itt tart, és súlyban is Kép Csak hosszabb Zsolti, mert ő 76 cm.

Gabi

pgaboka

sziasztok!
tali oké, a 26-a jó, meg a helyszín is.
Zsoma már nagyon fürge Kép a 9 kg még nálunk sincs meg, de Liza lány, tartja a versenysúlyát Kép

Zsoltika hajnyírásáról kérek ám fotót Kép az albumot most sem tudtam letölteni Kép

Zit! bevallom, meglepődtem a verseiden, nem is gondoltam, hogy ilyen jók. örülök, hogy megosztottad velünk Kép

Vera! elhiszem, hogy megijedtél. Bencus szép lassan megtanul rágni, és akkor már nem fog gondot okozni egy-egy nagyobb falat.

magunkról egy keveset: Liza tele van kék-zöld foltokkal, nemcsak a térdén, lábszárán, de még a fenekén is van, amit pedig nem könnyű beszerezni, főleg pelenkában (bár lehet, hogy fürdőzés közben szerezte, mert akkor is esik-kel-mászkál), és vannak karcolások is. szóval dekoráció van a kisasszonyon.

üdv mindenkinek, panu
panu

Sziasztok!

Bocsi, lányok, nem tudom, mi van ezzel az albummal...

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2603&p=8298403

Hátha! Eddig mindig sikerült feltennem a linket.

Panu,
kék-zöld foltok Kép Hát aki ennyit megy már egyedül, az bizony beszerez sérüléseket! Zsoltikának csak a lábszárán van most egy nagyobb zöldes-sárgás, gyógyulófélben lévő zúzódása. Majd a talin megnézzük a kidekorált kislányodat Kép

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Én inkább olvasgatós módot vettem fel, mert kissé lemerült, kimerült vagyok manapság és csak este lenne időm olvasni, írni, de akkor inkább az ágyat választom. De remélem, hogy megbocsájtható! Kép

Babócák gyönyörűek mind! Kép (Panu LIzijébe meg egyszerűen beleszerettem! Kép)

Marcus is ezerrel fejlődik. Már álldogál, mászik turbósebességgel, babázik, apa, papa és hoppá is be-becsúszik már. Kezdi az akaratát megmutatni, ez néha idegörlő, de próbálom kezelni (makacs és akaratos, mint az anyja, no Kép). Ja és mint annó egy csecsemősnővér mondta, megjósolta, nagyon zsivány ám! :D

Marcsi, boldog születésnapot utólag is! És hogy növeljük az oroszlánok számát, 3-án én is betöltöttem egy kerek számot, a 30-at. Aznap nem viselt meg, de egy ideje feszült és ideges vagyok, lehet, hogy tudatalatt ezért? :D

Taliban mi is benne vagyunk, 26-a tetszik! Kép

Vera,
Elhiszem, hogy megijedtél nagyon. Nálunk Marcusnak sikerült élete 3. napján a kórházban valahogy fulladozni (máig sem tudom, mi történt, de a csecsemős nővér kapta ki a kezemből és csapta hátba, pofozgatta, így a sírással segített. Hát nagyon megijedtem és akkor éjjelre be is adtam nekik megőrzésre. De azóta nem volt vele ilyen gond és a kaja miattit így jobban tudom már tolerálni).

Torta: HOrváth cukrászdában is nagyon jó tortákat csinálnak. Ez Újpesten van, a Petőfi utcában (Árpád áruház mögötti kis dombocskán). Itt megtekintheted az oldalukat: http://www.horvathcukraszda.hu/index2.php

Marcus a 6 és fél fogával már rágicsál ezt-azt. Banán, babapiskóta (Biscottit nem adhatok, mert tejporos), kenyérhéja. Kifli megint csak tejes, így az sem játszik. De ezeket szeretni nagyon. Meg már kezdek áttérni nála a darabosabb kajákra, nem pépesítek már annyira.

Sógornőm is babát vár, 8-án kellett volna megszülnie orvosok szerint, de a kiscsajszi várat magára. Azt mondták neki, hogy ha nem indul be a szülés magától, akkor kedden megindítják. Nem teljesen értem, mert ált - amiről én tudok - még 2 hét plusz az normális. Ja és a baba szerintük már most 4 kg körül van.

Regináról én sem tudok azóta, de ha olvas esetleg, Domcsinak utólag is boldog névnapot!!!! (Marcusnak holnap van, anyuéktól telefon fog kapni, úgyhogy ő is telefontulajdonos lesz Kép).

Hát ennyi dolog van nálunk. Remélem, hogy hamarabb tudok jelentkezni majd.

Jó éjt!

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Mostanában nem nagyon van időm jönniKépKépKépKép

Bocsássatok meg érte!!!!

Zit, Barbi, Vera nagyon szépek a gyerkőcökKép

Bencike tegnap újjászületettKép Beültettem a hintába, hintáztattam, és elszaladtam a konyhába megkavarni a krumplipaprikást. Hallom, hogy nyavalyog a gyerek, megyek vissza, és átfordult a hintával!!!! Egyszerűen lógott ki a hintából, és csak azért nem esett fejre (kőpadló), mert jól tud kapaszkodni. És nem is sírt, nem üvöltött, csak mondta, hogy aja, aja, aja. Én úgy megijedtem...de csak azután, hogy elhárítottam a veszélytKépKépKépKép

Aztán meg a hugomék kivitték pancsolni Bocit, és nem kenték beKép Szépen leégett a hátaKép De bekentem neki Fenistil-lel, és még csak nyűgös sem voltKép Stram kölyökKép

És most jön a nagy hír!!!!
Tegnap voltunk az okmányirodában, ééééééééééééééés

Megszületett Kern BenceKépKépKépKép

BezonyKép Mondjuk a keresztnévcsere még 30-60 nap, mert fel kellett küldeni a belügyminisztériumba, de már ez is annyira boldoggá tettKép
Nemsoká meg majd bejelentem, ha megszületik Kern András BenceKép Jó?

De én olyan boldog voltam, de Tamás isKép Végülis mostmár hivatalosan is apa lettKép
Mondtam is neki, ugyan engem is vegyen már a nevéreKépKépKépKépKép

De nem akarta venni a lapotKép

Egy-két kép:

Kép

Kép

és APA BencévelKép

Kép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Elfelejtettem mondaniKép

Annáról levették a gipszetKép

Egyenlőre nem állhat rá a lábára, de ezt elég nehéz vele betartatniKép A térdét egyáltalán nem hajlandó behajlítani, iszonyatosan fáj neki (nem is csoda, 4 hét mozdulatlanság után) Meleg vízben kellene lazítani az izmokat, de azt meg azért nem tudjuk, mert Annának iszonyatosan csúnya ott a bőre, ahol a gipsz voltKép Van ahol a hús is kilátszik, úgy szétdörzsölte a gipsz, meg kicsípte ami oda befolytKépKépKép: Úgyhogy egyenlőre azt kell rendbetenni, valamit javult is a Neogranormonnal.

Zit, én is írok ám verseketKép Illetve írtam, ma már nem igazán van időmKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hahó!

Boldog szülinapot Dávidnak!KépKépKép Éljen soká, éljen soká, éljen soká!Kép

Kép

Zsizsa és Gabó

Bocsi, élünk még, csak mostanában nem jutok el az írásig. Pedig Gabi is elkezdett 2-3 lépést megtenni, szóval van újdonság, meg holmi tapsoláskezdemények is megjelentek a repertoárjában. Voltunk a barátnőméknél, és Gabi megtalálta a babájának a csőrös poharát. Azonnal lecsapott rá a kis szomjankórász, és kiitta az egészet, pedig soha nem látott még csőrös poharat.Kép Most sem tudok jönni, mert elmegyünk, holnap meg "babazsúr" lesz nálunk (2 baba, sok felnőttKép).

Zsófi,
Bence nagyon tündéri, főleg ezzel a hajjal.Kép (Mi is szoktunk Gabinak ilyet csinálni.Kép) Éljen Kern Bence!Kép

Zit,
nagyon jók a versek, nekem is az utolsó tetszett a legjobban.Kép

Cory,
hogy Zsoma is milyen nagyfiú lett már! Balu meg pláne! Nagyon hasonlítanak egymásra.Kép És Zsoma milyen ügyi is, látom, egyáltalán nem befolyásolja már, hogy koraszülött volt.Kép

Marcsi,
nagyon jól néz ki Ákos a tortával.Kép

Vera,
Benci nagyon cuki, főleg a főzelék elől bújós.Kép

Panu,
mindig is láttam, hogy Lizi gyönyörű, de ráadásul ezt még fokozni is tudja!Kép

Barbi,
nem semmi helyeken jártatok!Kép Jó lehet azért most a kis nyugalom a rokonok nélkül. Bár velük is biztosan nagyon jó volt.Kép

Zit,
ez a torta!Kép Beni nagyon aranyosan ismerkedik vele.Kép

Gabi,
Gabinak majdnem ugyanolyan kiscipője van, mint Zsoltikának.Kép Zsolti nagyon ügyesen mutat egy ujjal, Gabi még egész karral szokott.Kép

Na, kiveséztem az oldalon lévő képeket.Kép

26-ai taliban mi is benne vagyunk.KépKép

Minden jót!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Dávidnak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk!!!!

Kép

zit
zit

Dávidnak Nagyon Boldog 1. Szülinapot!!!!!!
Kép

Brigi és Bömbi
bombomanyu

Kedves Dávid!

Nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk Kép

Kép

Zsoltika és Gabi

pgaboka

Dávid,

Boldog első születésnapot!

Hanzika+Marcus

Kép
hanzika

Szia Dávid! Kép

Sok boldog szülinapot kívánunk és téged is üdvözlünk az egyévesek táborában.
Ne felejts el kívánni valamit, mikor fújod/fújják helyetted a gyertyát a tortán.

Puszi a köszöntés mellé.

Marcsi és Ákos

Marcsi
marcsi77

Hanzika!

Igaz, hogy már nem vagyunk benne a 8 napban, de azért neked is jár a fülhuzogatás.

BOLDOG SZÜLINAPOT!

Marcsi
marcsi77

Sziasztok!

Most mentek el Coryék, nem régen, feltöltöttem a képeket, teszek fel kettőt.

Zsoma:
Kép

Itt meg hülyéskedtek Benivel:
Kép

Amúgy nagyon jól elvoltak a srácok, Balu egyenesen fogócskázott Benivel, röhögtek nagyokat közben. Zsoma is tündéri és szép nagy baba (hallod Cory!!!? Kép) és a végén már ők is ott örömködtek egymásnak Benivel. Szóval jó volt. Kép

zit
zit

Hanzika!
Neked is Boldog szülinapot!

Kép

zit
zit

Ezt meg csak úgy, mert tetszik. Kép Ez tegnapi. Mentünk vásárolni.

Kép

Gabi, ezt meg neked Kép :

ANYA LETTEM

...mert reményem vagy.
Embert formáló
csöpp remek.
S látom már, hogy
mit kaptam,
hisz most én vagyok
anya -
és te a gyerek. (2004.08.09)

zit
zit

Boldog szülinapot Dávidnak!!!

És boldog szülésnapot az anyukájának isKépKépKépKép

Zsófi+ Bence

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Boldog szülinapot Dávidnak Kép

Zit: Kép Köszi a képeket, és a vendéglátást Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Igencsak olvasó üzemmódban vagyok, vagy még abban sem.Alig van időm mosatnában.

Így elnézést azoktól akikhez nem írok most és elnézést azoktól akiket nem sikerült időben köszöntenem.

Marcsi: sok boldog szülinapot kívánok NekedKép.

Hanzika: sok boldog szülinapot kívánok Neked isKép.Egyben Marcusnak boldog névnapot.

Gabi75: Dávidkának sok boldog szülinapot kívánunk és egyben jó egészséget a vasgyúrónak.Képeket kérünk ám:

Kép

Zit: nagyon szépek és találóak a verseid.Nagyon tetszenekKép.Köszi, hogy megosztottad velünk.Ügyes vagy nagyon!Szép tortája volt Beninek.

Zit Benije és Cory ZSomája nagyon tündérien játszanak. Neni igazi nagylegény a csini cucban. Zsoma is hihetetlenül sokat nőtt amióta nem láttam.Cory, jó, hogy tettél fel képeket a tesókról. Olyan jó nézni őket. Szép gyermekeid vannak ámKép.Zsuzsófi Bencije is sokat változott, igazi csibészfiú, ahogy látomKépNévváltozáshoz gratulálok.Marcsi: Ákos is nagyon tündéri, csuda szép tortái voltak. Túrótorta receptje engem is érdekelne.Micsoda szexi, azok a vállakKép.Vera: Bencusról a sorozat nagyon jóó, és külön tetszik a szöveg amit hozzá írtál. Találó nagyon. Huncut Bencus látom ámKép.Panu: Lizi is valami csodálatos kislány. olyan szép, komolyan mondom. A szemeiről meg nem is beszélek inkább. Robó teljesen megszédült az előbb , mikor megtekintette Kép.Mi lesz még később?? Barbi: csodás helyeken voltatok, milyen fürdőhely ahol pancsiztatok? Jó, hogy tudsz írni mostanábanKép.GAbi: Zsoltika nagyon édes és a kirándulós képek is jól sikerültek. Csuda ari Zsolti Kép

Hu, azt hisezm minden képet végignéztem, erről az oladalról nem hagytam ki senkit.

Sajna nem tudok most többet írni, valami iszonyatos időhiányban szenvedek mostanában.Kezdek idült fáradtságban szenvedni, vagy ez lenne az őszi fáradtság ? Nem tudom, minden esetre estére örülök ha ágyba zuhanok, napközben pedig minden figyelmem leköti Robó. De ígérem nem hanyagollak el benneteket túlságosan, talán ha rosszabb idők lesznek talán jobban lesz időm írogatni.Bár gondolom , hogy ez a helyzet többőtöknél ismerősen hangzik.

Robó amúgy tünemény. MA éppen Jászberényben szervezett Csángó fesztiválon voltunk, amit különösen élvezett.Táncolt a zenére , kisvonatoztunk, meg minden amit ilyen helyen lehet csinálni. Volt is ruhamosás ahogy hazaértünkKép.De már kezdem megszokni, hogy napi háromszori öltözést tuti hogy van egy nap.

Jó hétvégét mindenkinek:Anita
anita77

Eszti,
ha olvasod a topikot:
boldog szülinapot Ákosnak!Kép
Kép

Zsizsa és Gabi

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok Kép

Kedves Ákos,
nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!

Kép

Zit,
nagyon szép az Anya lettem is Kép Köszönöm Kép

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Dávidnak és Ákosnak nagyon boldog születésnapot kívánok! Kép és Gabinak is??

Beni és Zsoma nagyon édesek és gyönyörűek. a vers is tetszik.

Hanzika! utólag is boldog szülinapot!

panu
panu

Sziasztok!

Boldog szülinapot Dávidnak és Ákosnak!

Barbi: köszi a hiányolást!
Tegnap jöttünk haza nyaralásból, majd írok pár sort, egyenlőre a nagy mosás és pakolás az Úr.

Zit: nagyon jók a verseid!

És nem maradhat el, hogy nagyon helyes minden csemete!

Dandy
dandy

Sziasztok Kép
Tegnap hazajöttünk a nyaralásból, remélem, senkinek nem hiányoztunk Kép
Most csak bequkk, majd mesélek, teszek fel képet - pl. vízilabdázó Hamiról Kép Nemtom mikor, mert nálunk is mosi és takarítanivaló hegyek!

Ákosnak Boldog szülinapot!!!

Pussz
Ann

Ui: még nem igazán tudtam visszaolvasni, de azt valahol láttam, h Fanni felállt - gratula!!! Kép
annann

Sziasztok!

Csatlakozunk az ünneplőkhöz.

Fiam druszája, Eszti ÁKOSA, mi is soxerettel köszönünk e nagy napon.
Kép

Marcsi és másik Ákos

Marcsi
marcsi77

Boldog szülinapot kívánunk mi is ÁkosnakKép:

Kép

Anita és Robó
anita77

Sziasztok!

Szti
Boldog szülinapot Ákosnak!
Kép

Cory
Nincs mit! Kép Jó volt, hogy itt voltatok! Kép Megbeszéltük!!!
Marcsi
Te hétvégén nem vagy bekapcsolva?? Kép Próbáltalak hívni, csak úgy...Majd még beszélünk. Kép Jól vagytok?

Én most egyre ritkábban leszek, mert Ati itthon van és felkerekedünk ügyeket intézni és rokonokat látogatni. Ha lesz időm, azért majd próbálok belesegetni. Bár, ha mindenki nyaral, nem lesz nehéz dolgom. Kép Egy hónap múlva már sűrűn leszek, addig meg majd csak nélkülöztök valahogy...Kép

Na, Kép <font color="119911">mindenkinek!
zit</font>
zit

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket Ákosom nevében is! Olyan megható, hogy az ország másik részéből is valaki gondol a fiamra!!! Köszönöm!

Tegnap egész nap olyan érzékeny voltam - olyan csodálattal néztem Ákost és majdnem sírtam állandóan. Azért visszafogtam magam a vendégek miatt! A ti gyerkőcötök bele mert nyúlni a tortájába? Ákosnak volt egy tüzijáték a tortáján - nagggyon tetszett neki, de miután elaludt nem mert hozzáérni a tortához, pedig elötte már majdnem belenyúlt.

Tőletek elnézést kérek, de nekem nagyon sokszor csak arra van energiám, hogy elolvassalak titeket. Este 9-kor már zuhanok az ágyba, mert még többször kelek. Szegénynek pici a kiságya, (már nem is gyártanak ekkorát- úgy örököltük) és állandóan forgolódik, majd elkad a lába, beveri a fejét ........ Állandóan ingázok a két szoba között. Nappal meg egy kis örökmozgó. Ne haragudjatok rám ezért. Aranyosak vagytok, hogy befogadtatok közétek, de csak ritkán tudok jönni.

Sziasztok
Szti
beszti71

Gabi,
írtam mailt a Callanetics-szel kapcsolatban.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok Kép

Zsizsa,
köszi a mailt! Majd kérdezek Kép Van amiről nem tudom micsoda, írok neked hamarosan!

Szti,
szerintem senki sem haragszik, hogy nem tudsz gyakrabban jönni! Én mindig örülök mindenki írásának, olyan jó olvasgatni a gyerkőcökről! Elhiszem, hogy elérzékenyültél a szülinapon, hát nagy nap is az első évforduló KépKépKép

Ann,
igenis hiányoztál, de tudtuk hogy elutaztatok Kép Tessék beszámolni a nyaralásról! És a képeket is várjuk!

Zit,
azért majd gyere olykor, ha van időd Kép

Dandy,
veletek mi van?

Lányok, nagyon-nagyon sokan nem írtatok. Mindenki nyaral?

Még a tali névsort közzéteszem Kép
Vera
Cory (?)
Zsizsa
Gabi
.
.
.
Ki jön még?

Rólunk: Zsoltikának még nem nyírtuk le a haját, a férjem mindig halogatja Kép Talán ma este sikerül, csak szegény párom sokáig dolgozik... Na lehet, hogy jövő 7vége lesz ebből. Most megyek is, mert várnak minket a játszótéren.

Írjatok!
Gabi

pgaboka

Hamarosan beszámolok, most szerzem a képeket Kép

Gabi vagy Zsizsa, Callanetics mail jöhetne nekem is?
Gabi taliról vmi többet: mikor hol? Mert mi mennénk persze Kép ha tudunk.

Szti, sztem sem haragszik senki, h ritkán jössz, inkább örülünk ha jössz és beszámolsz magatokról! Kép

Még jövök
Cupp
A
annann

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntést a magam és Marcus nevében is!

Ákosnak boldog születésnapot kívánunk mi is!

Ja és talira elviekben mi is mennénk.

H.

Kép
hanzika

Ann,
a Callanetics mail csak arról ment, hogy milyen gyakorlatok vannak a 15 perces programban, ugyanis Gabinak nincsen meg a könyv. Ez is érdekel?

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa, még szép, h érdekel! Nincs az embernek marha sok ideje Kép
annann

Szti: boldog szülinapot kívánunk mi is ÁkosnakKép:

Kép

Azért kevés időm révén gyorsan átolvastam az írásokat.

Ann: örülök hogy hazaértetek, hiányoztak az írásaid.Képeket várunk a nyaralásról, nemeg a beszámolót isKép.

Szti: mint látod egyre többen , egyre kevesebb idővel bírunk egy egy nap, így semmi gond és harag nincs senkiben ha nem tudsz sűrűn írni. A lényeg, hogy adjál néha életlejt magatokrólKép.

Zit: nehezen nélkülözünk, így tessék néha írogatni ámKép. Néha egy egy szép verset is szívesen olvasnék Kép.

Gabi: kíváncsi leszek Zsoltika fizurájára. Majd képet kérek róla.

Dandy: már én is hiányoltalak, mert nagyon eltűntél . Milyen volt a nyaralás?

Többiek? Nagyon kihalt a topik....

Ma mi is voltunk a városban, még mindig tart a csángó vesztivál. Robó olyan táncot levágottt, hogy mindenki minket nézett.Olyan kis drága, jó kis ritmusérzéke vanKép.Viszont most ismét rosszabbul eszik, lehet egy újabb fog settenkedik?
Nálatok miket eszik a babó egy nap? Néha olyan nehéz kitalálni mit adjak Robónak.Met van olyan, hogy egy két ételt nem kíván, de ha mással kínálom, simán eszi.

Jó éjt:

Anita
anita77

Ja és egy kép a vonatozásról(csak sajna homályos nagyonKép de hamarosan visszavisszük a gépet a szervízbe)Érdekessége, hogy igaz gyerekvonat de vékonyságom ellenére is alig fértem beleKépRobó viszont nagyon komoly érdeklődéssel vonatozottKép, nagyon élvezte annak ellenére, ki sem akart szállni belőle:

Kép

Anita
anita77

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?