Sziasztok!
Gabi!
Sajnos az albumotok nem jött be, nem tudtam megnézni a képeket
Mi Benci haját 9 mm-esre nyírjuk, de ez elég rövid. Nem tudom ti milyet szeretnétek Zsoltinak.
Taliban benne vagyok én is, csak nekünk a köv. hét csütörtök pont nem jó, mert így hogy 20-a péntek, kicsit megtoldjuk a hétvégét és már csütörtökön elutazunk Szolnokra egészen hétfő estig
Más időpont viszont bármikor jó!!!
Köszi a köszöntést Ákos nevében előre is, majd csak 18án lesz a szülinapja
Csak a héten meg kellett szerveznem hogy elkészüljön az ajándéka.
Cory!
Gyerekek aranyosak
Zsoma mit tud? Jól látom hogy a képen már négykézláb áll? Mászik már?
Bencét egyelőre most nem tudom rávenni a mászós tornagyakorlatok végzésére sem, mert mióta kúszik, rögtön rúgja ki a lábait és elkotor előlem
De 20a után jön a gyógytornász újra és akkor muszáj lesz neki...
Marcsi!
Köszi a képet és a linket is
Már láttam ezt az oldalt, valami autófélét néztünk itt, meg Süsüt, de igazán valami Disney figura lenne az igazi, mert Bence azokat ismeri, szinte minden cucca olyan
Talán egy Micimackó fej vagy valami ilyesmi.
De a katicabogár is szép volt
És a túrótorta finom lett?
Vizsgáidhoz gratulálok, nagyon ügyi vagy hogy Ákos mellett ilyen jó eredményeket értél el!!! Nyelvvizsgát hol csinálod? Rigó utca? És milyen nyelvből?
Zit!
Hal milyen lett? Mi is imádjuk a halat!!! Alig várom hogy Bence is kaphasson
Tortát inkább nem sütnék...
Bár szeretek sütni (jobban mint főzni, mert azt nem tudok és utálok is amúgy), de azért ilyen remekművekre nem vagyok alkalmas. Szeretném ha Bencikének igazán szép tortája lenne az 1.születésnapján
Versek? Te ilyeneket is tudsz?
Kíváncsi vagyok ám én is!
Alvástéma: nálunk általában úgy van, hogyha nagy ritkán Bence 8-9 előtt ébred reggel, akkor van egy alvás 11 körül és van egy még délután 4kor is. Mindkettő kb. 1,5 órás.
De újabban (és nekem ez jobban tetszik) reggel 9ig alszunk, délelőtt intézem a vásárlásokat vagy ha van valami más elintéznivaló, tehát általában úton vagyunk. Kb. 1kor ebéd és utána rögtön be az ágyba, magától elalszik mondjuk 3-fél4ig és így jókedvű estig. Fél 8kor pancsi, utána vacsi és legkésőbb fél9kor alvás. És így egész éjjel alszik, ha viszont két napközbeni alvás van, akkor hajnaltájt felébred inni és utána nagyon nem akar visszaaludni, csak sírdogál és játszani akar. Persze mert napközben kialudta magát
Szóval én nem is nagyon engedem nappal 2-3 óránál tovább aludni.
Képzeljétek, ma vendégségben voltunk este a barátnőmnél, akiknek az esküvője volt 3 hete. Vacsiztunk és közben Bence az ölemben ült és adtam neki egy kiflit. Mivel tegnapi volt, megpuhult a zacsiban amiben vittem és így sikerült neki letépnie egy nagyobb darabot. Egyszer csak elkezdett fuldokolni, teljesen kész lettem, nem is emlékszem hogy hogy de a férjem gyorsan elkapta, és ütögette a hátát. Nagy sokára felköhögte, és utána sírt is
Nem volt nagy darab, inkább felragadhatott neki a szájpadlására meg a torkára is. Én úgy de úgy megijedtem, hogy még utána 10 perccel is remegtem
Soha többet nem kap Bencus puha kiflit, csak olyat ami jó ropogós és még véletlenül sem tud beleharapni!
Jó éjt mindenkinek,
Vera