Sziasztok!
Gyöngyi, ahogy velünk van, csak azt tudom nyilatkozni: mi úgy kértünk meg keresztszülőknek házaspárokat, hogy abszolult biztosak vagunk benne, hogyha ne adja Isten, mi vmiért nem tudjuk felnevelni a gyermekeinket, akkor őrájuk 100% nyugalommal rá tudjuk bízni őket. A döntésben központi szerepet játszik, hogy ezek a fiatal házaspárok is hívő család, számunkra ez kihagyhatatlan. Az egyik keresztszülő pár (csak nekik van eddig gyermekük) viszont kért bennünket keresztszülőnek, terméyzetesen azzal a nagy megtiszteltetés-érzéssel és komoly felelősségvállalással fogadtuk a megkeresést, amiről te is beszéltél.
Szóval nálunk a 2 együttjár szétválaszhatatlanul, mert így KERESZT+SZÜLŐség. Ha vkinek az egyik nem stimmel, és ez elkezd lelkiismereti kérdéssé válni a számára, az szerintem egy bátor, őszinte lépés, hogy visszavonul. Más kérdés, hogyha ez volna a háttérben, akkor nem így kommunikálnám a helyükben.
Mert az, hogy nekik ez így FURA...? Mit jelent?
"Ne haragudjatok, nem tudom felelősen felvállalni ezt a feladatot, mert nem tudnám a fogadalmat teljesíteni, és ez nagyon hangsúlyossá lett a számomra. Ha megbíztok még bennem annyira, hogy a gyermeketek nevelésében segítségetekre lehetek, szívesen megteszem, nagyon szeretünk benneteket, nem ezzel van a probléma. Szükség esetén számíthattok ránk, meg ez a kis emberke is. És nem csak szükség esetén."
Na, ezt elfogadnám. Meg is köszönném az őszinteségét.
Jaj, nagyon aranyos Lili is!
Mivel húztek fel, NIki?
Jaj, nagyon jó a húzós ötlet!
Tali nálunk: vmelyik szerda, csütörtök vagy péntek? A most péntek nem annyira jó, de még lehet, hogy az is jó lesz. Megbeszélem Férjurammal, ha hazajött.
Khmmm. Még nem tudom, hogy lesz a Szilveszter, mert elvileg nekünk jelenésünk van az ifinél, akiknek bibliaórákat tartunk, elvileg velük szilveszterezünk. DE ha most kiderül, hogy nem baj, ha mi nem vagyunk ott, és minimum én és a gyerekek itthon tudunk maradni, akkor nálunk SOK fektetésre alkalmas hely van: 2 kiságy (szerintem az egyiket tuti használhatja vki), 3 járóka, 1 bölcső, ez mind szabad, 2 matrac (nem tudom, van-e nem bolygós gyerek, Danim egész nyugodtan tud 1 helyben aludni, ha megfelelően "körbeépítem", szóval, ha van, aki nem csámborog el éjszaka, ezek is használhatóak.
Ki szeretne együtt szilvezterezni? Abból kiderülne, hány helyre is van szükség...
Mindenki 1 helyen szült?
Nekünk még jó a tizenvalahanyadika decemberben. Bár házassági évfordulónk van 14-én. De különben nálunk akkor még nincs nagy nyüzsi. Hadd tudjan csatlakozni Kutyafüle is, ha meg tudják oldani! Ráadásul ez van Mikulás és Karácsony között...