Új privát üzeneted érkezett!

...és Bogi azzal a gyönyörű (maradandó) fekete hajával :D

Ha nem tudnék elaludni, lesz min merengenem (sok emlék...ahhh). Micsoda egy szentimentális anyabanda vagyunk 8)

Jó éjszakát...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

........................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.19 09:18-kor.

Netti
Kép
maumau

........................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.19 09:18-kor.

Netti
Kép
maumau

Hahó!

Megérkeztem, aztán éjfélkor ma is alszom. Punktum. :)

Teszek én is ide 1 képet, mert nem ér, hogy már ilyen nagyon a gyerekek!!! És igen, mi is szeretnénk még. :)

Nagyon édesek a képek, Gyöngyi, ezennel kérünk szépen (és mindenkit, aki az elején csak kukkolt, hogy tegyetek fel korai képeket!!! Legalább mindig lesz egész picibaba kép, amit lehet nézegetni. :)

Netti, juj, ez milyen!!! Nem is tudom, mit tettem volna a helyedben... Grrrrrrrrr!

Lázasan lehet szoptatni, de csak 38,5ig, én úgy tudom. Annyira le kell vinni a hőmérsékletet. Ha másképp nem megy, hideg fürdővel.

Én is drukkolok az almához, Szofi!

Emese, csatlakozom a jókívángággal Annushoz szomszédnyanyának!

Utunk ma: szokás szerint késve indultunk, férjem 4re ment ifit tartani a Városligeti fasorba, én pedig a Budai Gyerekkórházba mentem Samuval fél 5re. 4 előtt vmivel indultunk 3/4 körül. De így Apa szinte csak egyenesen a városba tudott menni, így is késett, szóval bennünket kirakott a Szentlálek térnél, felszállni a HÉVre. Persze bérletem-jegyem nincs, de nem is tudtam volna venni, mert nem volt nálam pénz. Reméltem, azért nem botlunk ellenőrzésbe. Pont ezért leszálltunk 2 megálló múlva, hogy ne a legfontosabb megállóban szálljunk le. Innen próbáltunk volna buszozni, ha tudtam volna, honnan megy az a busz, amivel mennünk kellene. De nem találtam meg. Egy életem, egy halálom módon 1 választási lehetőségem volt: a sarkon a pirosban megálló autók közül az 1.höz odamentem, lehúzattam a sofőrrel az ablakot, és megkérdeztem, hogy el tud-e vinni a kb. fél km-re levő Császár Uszodáig. Merthogy Öcsém ott parkolta az autóját, amivel mehettünk volna tovább, mert kölcsönkértem. Na, rövid gondolkozás után beszálltunk, teljesen teli volt az autó kacattal, alig fértünk bele, az anyósülésre ültem én, Samu a lábamnál kuporgott, és az ölemben volt az autósülés. Ahol kirakott a pasi, pont ott volt az autó. beszálltunk, én csak az anyósülés oldaláról tudtam, mert akkor tócsa volt a túloldalon, hogy juj. Mentünk a kocsival, ahogy emlékeztem az útra, jó is volt, de jött egy y-torkolat, amire emlékeztem, csak arra nem, hogy merre tovább. A térkép alapján jófelé mentem be, de azért tűnt így, mert ott a környéken minden utcát Vérmező utcának hívnak, pedig a térképen csak 1 van... Szóval rosszfelé mentem, pedig az y másik szára az az utca volt, amit kerestem... Kicsit kanyarogtunk, keresgéltünk, de végülis kb 7 perc késéssel megérkeztünk. :)
Ez volt az út a kardiológiára. :)

Na, megyek, leragad a szemem.

Kép
Kép
Kép
zdori

Örülök, hogy a rokonok elnmentek, meg hogy Léna jobban van! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Talán úgy néz ki, hogy időnként megint be tudok kukkantani Hozzátok. Lett egy átmeneti gépünk, ami marha lassú, de a célnak megfelel egyenlőre! :?
Visszaolvasni nem fogok, csak a pár utolsó oldalt, de azt is majd csak holnap (talán).

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Sziasztok!
Köszönjük szépen a jókívánságokat a hetedikre!:)

Esztó, köszi szépen a linket az etetőszékhez! Azt egyébként már eltettem még anno, mikor képet tettél fel róla korábban,de így nem kell keresnem a gépemen... Eredetileg az előkét szerettem volna megkérdezni, hogy hol vettétek, biztos kómás voltam, és nem írtam meg rendesen....

Barbi,
basszus.... jobbulást Lénusnak! Most én is megijedtem.. Akkor lehet, hoyg Marci is valami hasonló miatt nem eszik? Fel is hívom a dokinőt hétfőn... Marci öregkeresztanyja mondta nekem 2 hete, hogy hörög ez a gyerek.... :(

Szofi,
de jó lesz nektek Kehidán! TUti hely, mi is voltunk, még babátlanul.. Mi jövő nyáron ott fogunki nyaralni, már annniyra várom... Irigy irigy...

Gyöngyi,
Hagymaetetés:)

Azért tudtam ismét ily korán jönni, mert Marcikámnak esze ágában sem volt elfogadni a cicit, így fejtem ismét, feszítettek a cicik nagyon. Remélem csak átmeneti, nagyon nincs kedvem éjjel fejni már.... Ő este sikított fel 1 órával elalvás után.... dentinox bejött, úgyhogy
Mozzam egyetértek. ÉLjen a dentinox!
vanni

Korai képek nagyon szépek! Majd én is keresek a gépen, én is nemrég nézetegettem őket a telefonomon, ami van.

Láz: két eszmei irányzat van. Az egyik szerint magas láznál már nem lehet szoptatni (fogalmam sincs, hogy miért). A másik (LLL) szerint akármekkora láznál lehet szoptatni, egyáltalán bármikor lehet szoptatni, kivéve, ha gennyedzik a cici. Én az utóbbi véleményen vagyok. Szóval Ági, szoptass nyugodtan!!!

Kép
Kép
tinu

Na szép jó reggelt!

Barbi!
Jaj de jó!!!!Hála az égnek nem az evéssel volt a gond!!!!Na most már főzheted neki a kaját nagy lábosban,alig győzöd majd lapátolni neki!!!!

Emese!
Mi 10kor találkozunk ott,gondolom nem megyünk be minden boltba,de szerintem ahol babás cuccok vannak oda bizti benézünk hüledezni :lol: Meg ha vkinek konkrét célja van akkor természetesen egész nyugodtan!

De mondhatom azt is h Szofi,Zsüci és én 10től az Alleeben leszünk,aki akar csatlakozzon!!!! :wink:

Gyöngyi!
Még se enyém a lila kanál,mert közben kutakodtam és a miénk megvan!Szóva tényleg Zsüci lesz az!(mi sárga kanállal ettünk így vissza gondolva :lol: )

Jaj de édesek a pici babó képek!!!Én is akaroooook pici babát!!!!!!Rendelek egye teszveszen,azt lehet?! :lol: :lol:

Trixi!
Szupii!!!Mi történt a gépetekkel???

FAncsinak is elszállt a gépe...szóval tegnap vagy 20 oldalt kellett elregélnem neki 8)

Dóri!
Nem mondtad h városnézésen voltál!Mééé nem szültál,elkísértelek volna :lol: :lol: :lol:

Mozza!!!

Sikerült átmenni egy másik kórházba???Esetleg amit Reny ajánlott???Kövek merre járnak?Kinn vannak már???Majd Marci jedi erejével elmozdítja őket!Gyöngyi!!Állítsd rá a gyereket a témára!!! :)

Ági!
Te hogy vagy????

annus11

Baba képek de jók :)

Nekem ez a kedvencem, még a kórházban készült :)

Kép
Vendég

Netti, igen, este még szopi (is) van :)
Vendég

Annus :D Nagyon kis virgonc vagy ma reggel :lol: Egyébként a szülős hálóingemet kőkemény 150 forintért vettem vaterán, csak egy kicsit átalakítottam... :-) De viszem magammal legközelebb is :wink:

Panndi én ismerem valahonnan ezt a képet és már akkor megállapítottam, hogy nagyon szép. Szerintem még Fruzsi is mosolyog rajta. :-) Szopi hogy alakult ma? Nem tűnhet el ennyire pár nap alatt az a tej. Vagy igen?

Dóri, ez az út a kardiológiára biztos bekerül a családi legendáriumba. Éppenhogycsak biciklivel meg léghajóval nem közlekedtetek aznap :-)

Vanni, fogzáshoz kitartást, Dentinoxot gyorsan én is beszereztem, ha már ennyire dicséritek. Remélem Marci nem beteg és csak vaklárma a hörgés.

Zili, Marci alszik, szerintem negyed 10 körül indulunk, nem tudom mennyi oda az út, de 10-re (remélem) ott leszünk :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Mozza, Marcin beállítom a vesekőzúzó energianyalábot és felétek fordítom. Viccen kívül. Mi a helyzet? Javul vagy romlik férjed állapota?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Sziasztok!

Tegnap nem voltunk itthon,még nem tudtam visszaolvasni!
Remélem mindenki jól van!

Mi egyre jobban.Fog még nincs,de tegnap már aludt éjjel.

Megyek reggeliztetni,aztán jövök!

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Életem első kollázsa.
Kép

Kép
Kép
tinu

Na látom, az egyik kép kétszer került bele. :lol:

Kép
Kép
tinu

Kép

Kép
Kép
tinu

Annus!
Alaplapos lett a drága!
Eltudnád nekem küldei a blog címét priviben vagy e-mailban? Sajnos az a másik gépem könyvjelzői között maradt

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Végig futottam a képeket!!Olyan jó,h raktatok fel pici kori képeket!
Délután csinálok én is és felteszem!!!
Gyöngyi,tényleg Te csak kukkoltál és nem is láttuk picinek Marcit!
Tegyetek még képeket!

Mennem kell,Hanna hív!
:lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Jó reggelt! Bár én már fél 7-óta fenn vagyok :)

Annyira jó látni a nagy gyerkőceinket piciként, annyira édes mindenki :)

Barbi jó, hogy Lénusnak visszajött az étvágya :)

Lara is még fél 11-kor evett (inkább ivott) picikét aztán aludt háromnegyed 7-ig, kaja aztán 1 óra szundi és most szedi szét a habtapijá és azt rágcsálja és tökéletesíti a tornatechnikáját :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003

Anita nagyon jó az avatarod, hogy csináltad? :)

edua2003

Anita!
Igen,tuti az avatarod!!!

Tinu!
Szupi a Csongi képsor!!!

Trixi!
Ha a profilomba mész akkor oda beírtam vhova a címet(én se tom fejből soha) http://2009majus.blogspot.com

Gyöngyi!
Miből látod h virgonc vagyok??? :shock: Amúgy mindjárt leírom mért is vagyok fenn hajnali 5 óta...ez a legkevesebb,mert h Iza is fenn van azóta :shock: És már 3szor evett! :shock:

annus11

na szóval Iza már 5 előtt fenn volt,de vmikro 5 körül megszoptattam....tudom h szopizott,igaz sok mindenre nem emlékszem.Aztán vissza a akiságy,de nem aludt el...végig fenn volt,én próbáltam alukálni...leginkább csak csukva volt a szemem...
Aztán 7 után felkeltünk,kihoztam,játszott,majd szokásos időben megetettem!Mondjuk nem ette meg a szokásos adagot,de nem kért többet.Na mondom akkor alvás!Aha,ahogy én azt elképzeltem...hiába dobta be az alvós pózt nem tudott elaludni...már ivott,bekentem az ínyét is stb,de folyton felsírt...aztán fél órája kihoztam és odaadtam a maradék kajáját+140ml tejpépet....Na aztán vissza akiságy...végül 5 perc múlva elaludt.

Mindeközben én feltettem 2 mosást,leszedtem a ruhákat és elpakoltam,elöl volt pár nyári cucc azt kiszedtem,kiterítettem az első mosást stb.

Biztos vmi front van....

Amúgy amit pénteken vettem ágyneműt annyira jó!!!Bele vagyok szerelmesedve!!!Krepp,tök jó a színe,votl hozzá kispárna huzat is és nem került 10ezerbe :lol: Alig várom h megszáradjon fel is húzom rögtön! :lol: De előtte ki is vasalom,mertúgy az igaz! :wink:

annus11

annus nálunk épp a fordítottja megy, kaja: tej, gyümi nem kell, ha mégse aludna be adok neki pépet, aztán délben meg főzeléket, megint nyügi napunk lesz :(, közben én is és Édua is nyűgős, hü....e esős idő :(

Megyek is költöm inkább a pénzt :), hátha felvidulok tőle :)

edua2003

Ildi,Annus köszi!Gif animációt csináltam.Tök egyszerű azzal a progival,amit asszem Annus mondott?

Kép

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Hoztam egyet Grétikémről is!!!

Kép

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Jaj, de jó, Anita! Én is akarok Tüciről is csinálni még, de közben fennforgás volt. Tücivel leveket ragasztottunk, beraktam a sütőtököt a sütőbe, teregettem, kicsit rendet raktam, ilyesmi. :roll:

Kép
Kép
tinu

Na, mi meg is jártuk a fővárost oda-meg vissza. Voltunk(tam) Ziliéknél és még az Árkádba is beszaladtunk.

Zili, köszi még egyszer, hogy átvetted a takarókat. És milyen jó, hogy most már a saját hangodon tudlak olvasni :-)

Annus, úgy értettem a virgoncot, hogy olyan sziporkázós volt a reggeli hsz-ed, tök sokat rötyögtem rajta :D

Anita, szuper az avatar, mindig leragadok egy kicsit előtte :-)
Szuperek a pici lányos képek, igazi kis törékeny picibabák voltak :-)

Tinu, Csongi is bűbáj, főleg az a konnektororrú kép tetszik :lol: JA nem is, a legjobban az tetszik, amikor bújik valakihez (hozzád?) Ott már olyan Csongis :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Na én is itt...képzeljétek most tudtam meg h tegnap délután a férjem öccsét,16 éves,40 fokos lázzal mentő vitte a kórházba :roll: Infúzió,szuri...vhogy siekrült lejjebb tornászni...este már otthon voltak vele,de mg akkor is 39 fokos láz...egész éjjel hűtőfürdő meg lepedőzés...most 38 alatt van...és akár mikor felugorhat megint.Szóval most figyelni kell!Állítólag vmi vírus,de nem a H1N1,vettek vért majd kiderül! :roll: Szóval Karcag felé is mehetnek a drukkok :roll:
Marci jedi erejére is számítok!!!!

Na mentem,Izus lehet éhes...1,5 órát aludt csak,de épp a kanapé alatt keres vmi előételt magának,azt hiszem porszívóznom kéne...vagy megint eshetek neki kefével a szőnyegnek,márha Iza hagyott még vmit :arrow:

annus11

Sziasztok!

Nagyon jók ezek a picibabós képek!

Teszek fel egy képet,ahol Hanna "alkoholizál" :lol: Keresztelőjén készült.

Kép

Plusz még egy 1 hetes kép.

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susycat 2009.11.15 12:31-kor.

KépKép

KépKép
susycat
Kocs

Ja és Iza tud tapsolni...most már sokadjára csinálja,szóval nem véletlen :wink:

annus11

Húú, Annus, jobbulást sógorodnak, elég ijesztően hangzik ez a magas láz.
Remélem Ági is jobban van már.
Reny? Nálatok mi újság?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

szofi ha gép közelben vagy jelentkezz! :)

mert már 3 egyforma széket találtam: 4 Baby, baby design, és giraffe club, igazából a baby design zsiráfosa tetszik, csak annál sehol nem találom, hogy lehet-e az ülés magasságát állítani, légyszi írd meg :) köszi

annus, végül Lara is evett egy kis főzit, aztán bekentem az ínyét és bevágta a szunyát :)

megyek tököt sütni, meg vettem egész gesztenyét, meg avokádót :)

tinu mikortól lehet adni az avokádót, és milyen formában, úgy értem mivel együtt, mert magában nem sok íze van :)

edua2003

Hanna is milyen picike volt :) édes

Annus jobbulást sógorodnak!

edua2003

szofi és még a huzatjára lennék kíváncsi mennyire letörölhető, mert amúgy az írja, hogy mosható, akkor valószínűleg nem műanyag :)

edua2003

Na én is itt :)

Körkérdés: ki milyen takarót használ a babakocsiban? Szeretnék Fruzsinak valami komolyabbat, ötleteket várok :) Köszi :)

Iza beszél és tapsol? Nemsemmi :)

Fruzsi integetni tud :) Már egy ideje integet, ha én elköszönök valakitől, a védőnő eddig is mondogatta, hogy Fruzsi már integet, de ma konkrétan, felszólításra is integetett :shock: Nőnek a gyerekek :roll:
Vendég

Gyöngyi: ma reggel már nem volt szopi. Kínáltam, bekapta, kiköpte, ezt párszor eljátszottuk, majd elégedetten megitta a tápszert. Este eszik, azzal nincs gond. Hát nem baj, azért nem dőlök kardomba emiatt, főleg, mert Fruzsi sosem volt cicifüggő.
Vendég

Ildi: már adhatod az avokádót. Én almával adnám, esetleg mellé krumpli, nem tudom. Anno joghurttal nyomattam, de mikor már Tüci nagyobb volt.

Kép
Kép
tinu

Hejhó! :)

Jaj, ANnus elfelejtetem írni, hogy milyen okos ötlet volt összerakni benneteket az avataron, nagyon tatszik! És én is hiányoltam volna Iza mellől Anyát, ha eltúnik a régi képed... :lol:

Mindenkinek, aki újított, tök jó a képe, azért Gyöngyi mosolygós képét kicsit hiányolom, de azért jó így Marcival is. :)

Anita, a tied meg aztán kiváló! :)

Nagyon jók a montázyok, vagy mik... :) Nagyon édes pici manóink vannak. :)

Aranyosak vagytok, igen, asszem nem fogjuk felejteni az utat. A pasi, mikor mondtam, hogyha tudom majd vmikor meghálálom, mondta, nem kell, csak majd vkinek tegyem meg egyszer ugyanezt. :) Mi mindig furikázunk mindenkit, néha idegeneket is, de hogy mikor fog összejönni, hogy pont onnan pont oda, és pont az első ülésen egy anyuka gyerekével meg a hordozóval... Hát... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori

Hát, mi egyszerű takarót használunk, Panndi, polár, vagy milyen anyagú, puha, nem szúr, nem szőrös, szóval gyerekbiztos és meleg. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Az meg, hogy Iza beszél, meg tapsol, Fruzsi meg integet... :shock: :shock: Ügyik nagyon! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

hello csajok,

péntek óta olvasok vissza... :D

Panndi, milyen volt Zsófi éjszakája a szemfúrás után? Nekem 1x a szél által ment mini fémforgács a szemembe, amit mini fúróval szedtek ki, de én azt azt követő éjjelen a kínok kínját álltam ki, semmit nem aludtam, annyira csípett, fájt, égett a szemem. :?

Netti, tök jó rokonaid vannak! (azért mi sem panaszkodhatunk, akad 1-2 jófej :roll: )

A betegek gyorsan gyógyuljanak meg!

Gyöngyi, AM is csinálja azt időnként, hogy már kaja után sem jó neki sehol, csak ha vki cipeli a fenekét. Ilyenkor kifekszem tőle... Azt hittem ez simán el fog múlni féléves korra! A fenét! Ilyenkor megadom magam és azt teszem, amit ő akar :D

Kép

Kép
adraci

Mindjárt jön anya AM-ért, mi pedig megyünk vásárolni. A kicsit már nem nagyon merjük vinni :roll:

Nálunk szép rend van, egy heti kajamennyiség a hűtőben, kedden édes kettesben (pontosabban hármasban) leszek anyóssal, mit mondjak még? :lol:

Tegnap egy überkirály filmet néztünk: Benjamin Button különös élete címmel. Éjfél is elmúlt mire vége lett, erre AM kelt 7-kor :shock: :lol:

Panndi, mi még a Tecsós nyuszis-macis-kacsás takaróban nyomjuk a babakocsiban, mert AM jól be van öltöztetve, de biztos kell cserélni melegebbre...

Kép

Kép
adraci

Ildi! A Baby Design tukánosa van nekünk, állítható a magassága! A huzató levehető, így mosógépben mosható, de ugyanakkor műanyag, könnyen tisztítható, törölhető! Én nagyon szeretem!! és a zsiráfos is nagyon jó ám élőben! :wink:

LÉNUS DE JÓ, hogy már jobban van! Hála Istennek, Barbi már aggódtam, hogy nem a mi fajtánkból faragták evés terén! :D :wink:

Vanni, szerintem Marcinak nincsen semmi baja...

Nagyon jó volt nézni ezeket a pici képeket, majd én is teszek fel egy párat a blogba hétfőn, amiket még nem láttatok...

Annus, szerintem ha Izus egy éves kora után esnél teherbe, nem lenne gond a hüvelyi szüléssel, hm? Figyi, ez duplajó, mert ha addig összejön, akkor azért örültök, ha meg utána, akkor azért! :D

Iza beszél, Fruzsi ineteget :shock:

Amúgy közepes éjszakánk volt, Csani háromszor volt fenn, játszani akart! Boldogan vigyorgott rám, mikor bementem a kiáltozására, de én meg rútul átfordítottam hasra, cumi be, simisimi, alvás...

És a végére a szomorú lényeg: Csani minden irányba próbált elforogni a reszelt alma elől, az összeset kiköpte, nem tudom, hogy egyáltalán ment-e le valami. Kevertem bele anyatejet, úgyse kellett... Kicsit tanácstalan vagyok...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Panndi,mi ilyen takarót használunk!Van h így,

http://www.ladotex.hu/index.php?main_pa ... 25af986655

de van h csak betakarom vele.Ez jó termo,nagyon meleg!!!

http://www.vatera.hu/bebetto_takaro_bun ... 19132.html

Netti,jól kifogtad a vendégeket tegnap!

Tinu,csinálj Tünciről is!

Fruzsi integet??De jó!

Iza meg tapsol és beszél??Nagyon cuki lehet Ő is! Sógorodnak szorítok!

Hanna ma nem nagyon eszik kanállal,mert annyira fáj az ínye.Ebéd helyett is csak tápi kellett neki üvegből.
Most meg Apával beszélgetnek.
-Heőőőőőőőőőőő
-Heeeee
Nagyon cuki!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

szofi köszi, és még egy kérdés, igaz fémből van a lába? :)

Anita Lara is ugyanezt csinálja, csak ő még az üvegből sem akar inni, de elvan, most kelt fel nemrég, na majd meglátjuk mi lesz már itt :)

tinu közben én is olvasgattam, főleg a babanet győzött meg, hogy adhatom, mert volt olyan táblázat, hogy csak 1 éves kortól lehet adni, és én is krumplival fogom adni, csak úgy néz ki, hogy nem érettet vettem, hanem éretlent, kicsit kemény, gondolom majd beérik egy pár nap alatt :)

Izus és Fruzsi is nagyon ügyes :)

edua2003

Ja, tényleg, Annus, jobbulást sógorodnak!

Szofi, sajnálom, hogy Csani nem készséges almaevés téren, próbálkozz mással, kitartóan, bíztasson, hogy mindenki elkezd mást is szeretni, mint a tejet. :D DAni sem akart mást elfogadni, de én is olyan anya vagyok, aki nem hagyja magát. Mára a kóstolt gyümiket már szererti. :)

Anita, cuki Apa-lánya! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Na itt!

Végeztem félig meddig a dolgaimmal...de Iza már megint fenn van...nem sokat alszik ma...szóval ma extra játszós napunk van :lol:

Ja öcsém szerint Iza is integet...ő mindig integet neki,és szerinte Iza visszaintegetett...hát nem tudom,én ugye sose szoktam neki integetni 8) :lol:

Panndi!
Mit értesz komolyabb takarón????Mi kaptunk egy vastagabbat,én azt használom.Keresek róla képet....

annus11

Szofi!
Szerintem is hagyd az almát...próbálkozz mással vagy várj még pár napot!Hiszen Csani nincs még 6 hós!Nincs lemaradva semmiről!!!

Amúgy igen!Örülünk mi mindegy h előtte v utána :lol: :lol: De sajna nem ettől függ a hüvelyi szülés nálam.....

annus11

Ildi: engem is kiokítottak, hogy melyik a jó avokádó. Ha már be tudod nyomni az ujjaddal, vagyis puha, de még zöld a héja és nem barnult meg.

Szofi: jaj, el ne keseredj már! Adjál neki más dolgokat, szerintem hagyd a trutyiba az almát, lehet, Csaninak túl savas. Próbálj jó édes sütőtököt, vagy esetleg ha nem édes lenne neki a favorit, akkor meg valami kevésbé markáns ízű dolgot, mondjuk anyatejes krumpli. Fejsz egy kis tejet és jó hígra csinálod a pürét vele. Próbálgasd a hőfokot és az állagot! Csinálj többféle változatot és kínáld végig őket. Majd csak kiderül, hogy Csaninak mi jön be! Ha egyik sem, akkor pihenjetek a nagy "traumára" és maradjatok a szopinál 1-2 hetet, aztán elölről a próbálkozást. :lol:

Kép
Kép
tinu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?