Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kírus!jó volt megint talizni :wink: :D

csajok! képzeljétek,ma a korházban taliztunk Kírussal,de nemis ez az érdekes hanem az,hogy apósomék elkezdtek agyalni,hogy én biztos terhes vok,azért mentem a korházba :lol: :lol: :lol: :lol: meg hogy nekem nincsen terhes barátnőm,mert aztmondtam hogy a barátnőmmel talizok... :lol: :lol: :lol: olyan jót nevettem rajta,persze nekem nem szóltak erről,férjemnek mondták,ő meg nem mondott rá semmit :wink:

Remélem mindenki jólvan :wink: mostmár kezdünk kilábalni ebből a náthából :) pusszantás :lol:
Vendég

Lányok!
Csak gyorsan:

Nyusz!
Én azt hallottam, hogy a babamasszázsnak van direkt olyan része, amit a hasfájós babáknál csinálnak, és hatásos. Lesd el a technikáját, és te is maszírozgasd neki. Jobbulást nektek!

Kicsi!
Melyik Angire gondoltál, mert hozzánk nem törtek be, ide a házba nem. Egyszer még a panelba, arról mesélek, ha érdekel. Pihengetsz? Sportolgatsz valamit?

Kírus!
Örülök, hogy az uh-n mindent rendben találtak!

Mucus!
Neked a viszketés teljesen megszűnt?

Lyly!
Hány hetes is vagy? Lassan genetika, ha jól emlékszem. Amniócentézised lesz?

Dia!
Te merre vagy? Nagyon el vagy foglalva?

Én megyek most dokihoz, a 6 hetes kontrollra. Remélem, minden rendben lesz. Puszi mindenkinek!
Vendég

Nyuszi örülök hogy Attila segít........drukkolok,hogy a masszázs beváljon Beninek:))))
H1N1 oltás:apival mégis beoltatjuk magunkat......apinak azértis kell mert nyáron sullyos bakteriális tüdőgyulladása volt.....:((

Kirus szerintem is minden rendbe a babóval!!!!!!:))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszi csajok hogy szorítottatok :wink: ...

Angie!
Mi volt a dokinál,rendben van minden??

Mia!
Jó volt ám talizni :wink:
4hét mulva majd jössz megint a korházba akkor majd mégjobban agyalnak majd anyosodék :lol:

Nyuszi!
Kitartást nektek!! Reméljük most már jobb lesz nemsokára :roll:
Lehet hogy a masszázs segít :wink:

Kicsi!
Tényleg nem semmi lehetett a szomszédod, :shock:

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!
Igen, mindent rendben talált a doki. Jó alaposan megnézett, manuálisan és uh-val is. Szép szabályos méh és petefészkek, vastag nyálkahártya, ÉÉÉÉS szabad utat kaptunk a próbálkozáshoz. Tehát, jöhet az egészséges tesó!!!
Vendég

Kirus!
Nagyon örülök,hogy minden ok!Ugye mondtam,hogy nem lesz baj.
:wink:

Többiek puszi. :D

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!
Gyors bekukkra jöttem.
Hát, zsúfoltak a napok nálunk.
Úgy elmegy egy-egy nap, hogy néha enni alig van időm, pedig apa itthon van és segít mindenben.
Ma hajnalban már hasfájás is jelentkezett Daninál, pedig már reménykedtem, hogy vele megússzuk.
Beninél olyan volt a hasfájás, mint nálad, Nyuszi.
Tudom mit érzel, kitartást kívánok, hátha jó lesz a baba masszázs!
Mi is próbáltunk sok mindent, de egyik sem volt jó igazán, ki kellett nője, ahogy szokták mondani.
Drukkolok minden várandósnak, hogy rendben legyen minden és persze a babára váróknak extra drukk! :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Minden ok nálunk!

Ma délután megyünk dokihoz. Kíváncsi vagyok már kicsikére... Megkérdezem a H1N1-ről. Ha most beadatom, két hét, mire kialakul a védettség. Addigra 35-36 hetes vagyok. Nem szeretném, ha emiatt koraszülésem lenne, akár egy kis hőemelkedéstől. Ha megszületik, utána pedig lehet késő lenne beadatni, mert addigra február lenne, mire kialakul a védettség.

Felhívtam a rendőrséget, a szomszéd ügyében. Szögesdrótot ajánlott a kerítésre, és 30 napom van eldönteni, utólag feljelentem-e vagy sem. Még megfotoljuk. A szögesdrót jó ötlet... Bár elég hülyén néz ki....

Mindenkinek puszi!

Kép
kicsi80

Kicsi!
Én valahol azt olvastam, hogy ha a kismama beadatja, akkor a baba is védett lesz 6 hónapos koráig (hozzáteszem, nem tudom, mi ebből az igazság). Ha ez igaz, akkor érdemes beadatni most, hogy a baba se kapja el, ha már kint van.
Vendég

Jaj csajok.Én az elején nagyon elleneztem az oltást de mostmár egyre jobban hajlok a felé,hogy beoltassuk magunkat. :roll: Szerintetek mit csináljak?több doki azt mondja nem lesz baja picurnak...jaj annyi sok rossz hírt hallok azokról akik elkapták. :( Nagyon félek,no meg Domi is hazahozhatja az oviból. :!: :?:

KépKép
Kép
mucus75

Angie,
örülök, hogy már újra próbálkozhattok. Jól emlékszel, holnap megyek a 12. heti szűrésre, és bízom benne, hogy minden rendben lesz. A pocakom nagyon nagy, úgy nézek ki, mint egy 5 hónapos, a dokik szerint a 3. terhesség már csak ilyen gyorsan nő.
Ha nem indokolt, nem lesz amnio, az integrált tesztet csináltatjuk meg.

Mucus,
mi is az oltás ellen vagyunk, különösen a higany-származék miatt, bár az én nőgyógyászom azt mondta, hogy nyugodtan beoltathatom magam a 12. hét után, ha akarom. Nálunk is nagy a kockázat, mert a párom asztmás, Bence asztma-gyanús, és éppen most hordott ki lábon a kis drága egy tüdőgyuszinak induló valamit.

Nyuszi,
kitartás, EL FOG MÚLNI!!!! Tudom, milyen kétségbeejtő, most az a fonots, hogy egy kicsit tudj pihenni, és ne foglalkozz semmi mással!!! Se főzés, se háztartás, semmi, csak pihi, amennyit csak tudsz, és babázzál nyugodtan! Vedd csak fel, nem tudod az első 6 hónapban elkényeztetni a kicsit!

Kép

Kép

Kép
lyly

Angie nagyon örülök hogy minden rendben van!!!!!!akkor most aztán hajrá!!!!!!!

Angie28 adsz infacolt Daninak???
én első perctől kezdve adom és nem hasfájós Barni egyáltalán........
:wink:

Mucus eleinte én is nagyon elleneztem.....de úgy döntöttünk apivatom meg....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!
Élünk mi is,csak sok a dolgom,kerítéshajligatás....
Nincs elég bajunk,még hoztam 2 kutyát a házhoz,Sar Peiek a drágák....olyan csúnyák,hogy már szépek... :lol:
Párba vannak,most lett leválasztva az anya.Salgótarjánból valók,nagyon szépek.....
Gyerekekkel minden ok,Melcsi egy hét alatt 30 dkg-ot hízott....
Én beadatom a rendes influenza ellenit,emez nem érdekel....Jahh,Czeizel Endre személyes garanciát vállal,hogy nem lesz bajunk tőle....a 80 évével.... :lol: :lol: :lol: na ez a vicces.... hogy hajtom be rajta,ha 10 év múlva kiderül valami mellékhatás????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Terhesség: Este a doki megvizsgált. Amikor kihúzta az ujját, véres volt. El is állt még este, de azért megijedtem. Pihenek ma, bár este megyek babaelsősegély tanfolyamra. Azt mondta, a méhszáj zárt, maradt a szokásos 2000.Az augusztusi rövidülés óta nem változott...

Zoé: Két héttel megelőzi korát. Most olyan 2300 gramm, 2000 helyett. :roll: Cukrom rendben. Én 4180grammal, párom 3600 grammal született. :shock: Nem várható picinek...

H1N1: Doki magánemberként ajánlotta, orvosként nem nyilatkozott. Holnap beadatom.

Kép
kicsi80

Meli!
Keveset nézel ki Czeizelből :wink: Ő képes és él még vagy 20-25 évet (bocsi a rosszindulatért, de nem hagyhattam ki :lol: )

Én az oltásról azt olvastam, hogy a higany 1 hét alatt kiürül a szervezetből, még a babákéból is. Nem értem a kémiai részét, de azt hiszem más vegyitésben van, nem metil, hanem etil, ami miatt tud kiürülni. A másik, hogy akik már átestek, és itt a babaneten is van pár anyuka és gyerekei, azt mondják, hogy nem volt vészes, 3 napi magas lázzal járt, még orvoshoz sem kellett menni. Ami viszon cikis, hogy semmi nem vitte le a lázukat, akár mit vettek be. Ez úgy-e a kismamáknál a legveszélyesebb, mert a magas láz árt a legjobban a babának, főleg az első három hónapban. Úgy hogy én valószínűleg be fogom adatni, mivel tervezek teherbe esni, és nem élném túl, ha most amiatt menne el, hogy nem adattam be, elkapom és a lázamat nem tudom csillapítani. Eddig én is ellene voltam, de jobban félek attól, ha nem adatom be, és elkapom, mint a mellékhatásaitól.

Lyly!
Nagyon izgi! Gyere mindenképpen az eredményekkel, és nagyon drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen.

Nita!
Nem lehet, hogy Barni amúgy sem lenne hasfájós? Szilárd sem volt alapvetőleg az, csak ha én véletlenül valami (szó szerint) gázosat megettem. Akkor adhattam neki bármit, nem oldotta meg a problémát. Próbáltad kihagyni az infacolt? Hátha nincs is szüksége rá, akkor meg minek neki? Te kontrollon voltál már? Egyébként a kettő babánál leálltatok, vagy még van tervben?
Vendég

Angie: Én is nagyon ellene voltam az oltásnak (mivel ugyan úgy állítják elő, mint a normál influenza ellenit, és azt annak idején abszolút nem ajánlották kismamáknak), de valóban a betegség szövődményei a veszélyesek. Most beszéltem a dokinőmmel, holnap beadatom. Ő a saját gyerekeinek is inkább megvette és beadatta, mert az iskolai oltás elhúzódhat még három hétig is, ami már dec eleje, onnan még két hét a védettség kialaskulása, és azt mondta, dec elejére várnak egy nagyobb járványhullámot. 6 hónap alatti gyerekek közvetlen hozzátartozóinak ingyenes.

Kép
kicsi80

Sziasztok!!
H1N1:api meg én is be adatjuk még is!!!!!!!!
Angie lehet hogy amúgy se lenne Barni hasfájós.de inkább vigyázok!!!!! :)
anyukám 1x nem adta Barninak be az infacolt és sírt egész nap..... :(
kontrollra holnap megyek....
én nem vagyok hajlandó többször szülni.......api szeretne 1 kislányt...de nincs rá garancia hogy az is lesz....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én meg már kiszámoltam,hogy mikor jön a 3. ..... :lol:
Én még ha tehetném nagyon sokszor szülnék.... :roll: Csakhát a mocskos anyagiak.... :cry:
Ceizel....hát igen,lehet tovább él,mint én.... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

és mikorra várható 3.??? :) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

2011.07.07 -re.... :lol: :lol:
És amennyire nem akartam kislányt,annyira csak az jöhet számításba.... :roll:
Nem akarok mégegy Pistike típusú gyereket,éjszakai 5-szöri keléssel,mindig ölbe levéssel....ááááááááá....nem,kösz!!Csak Punás!!!!(És ezért majd tuti fiút kapok!!))) :wink:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nita, pont mikor javasoltad az infacolt, akkor adtam be neki először! :lol:
Nem vészes a hasfájása, de azóta mintha jobb lenne.
Azt mondták ez nem árt neki.
És ezt meddig lehet használni? Úgy értem milyen hosszú ideig?
Te minden etetésnél adod neki? Én van, hogy 2 etetés között is úgy látom tekeri a hasát, akkor is lehet beadni?

Melinda, ez jó! :lol: Ennyire pontosan tudod mikor szeretnéd! :lol:
Valami köthető ehhez a dátumhoz?

Kicsi, pihenj sokat!

Nekem is muszáj sokat feküdnöm, mert a derekam jobban fáj, mint valaha. :cry:
Sajna, amíg anyatejes Danika, nem kezdhetem el a porcerősítést, meg semmilyen kezelést. de nem baj, inkább az anyatejet választom.
így is csak annyi van, ami épp hogy elég, van olyan nap, hogy muszáj kiegészíteni tápszerrel.
Puszi mindenkinek

Kép
KépKép

angie28

Én ma beadattam a védőoltást! Fáj egy picit a karom. Férjem megkapta mind a kettőt.

Ma megjelent a helyi sajtóban, hogy nem ajánljlák k ismamáknak beadatni. Én már ezekre nem is vagyok kíváncsi.

Pussz

Kép
kicsi80

Sziasztok!
Én már kiváltottam a sima influenza ellenit.Ezt a sertéset annyira felfújták,és már annyira herótom van tőle,hogy ha fizetnének se adatnám már be.Én pl fémallergiás vagyok,ezért a Bérest se szedhetem,ebbe meg kitudja mi van,és ha én nem is,de szoptatás útján a gyerekem allergiás valamelyik összetevőjére???Neki is átmegy...ha mákom van jó lesz neki,ha nem meg......úgyhogy nem
Amúgy meg,ha menni kell,hát menni kell, a Jóisten tudja úgyis..... :roll: Mamám 73 évesen beadatta.....vagány.... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Semmi nem köthető a dátumhoz,így beszéltük meg a barátnőmmel....neki csak a második jön...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!!!!!!!!!!!
ma megkaptam a H1N1 elleni oltást........még élek.......
nőgyógyásznál is minden ok!!!!!:)))
Barnit elvittük csípőszűrésre....vele is minden ok...api volt bent vele.....én nem tudtam bemenni..

Meli hát akkor hajráááááááá!!!!!!!!!!!!!!
Angie igen minden etetés előtt adhatod neki..Barni is kapja első perctől kezdve és egyáltalán ne fáj a hasa!!!!!ezt nem tudod túl adagolni!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor az infacol valóban hatásos nálatok! Valószínűleg én is azonnal fogom neki adni. Már a korházba is adtad neki Nita?

Kedd óta barnázgatok, de semmi fájdalom. Mindenhol azt olvasom, hogy ez normális már ebben az időben, főleg vizsgálat után. Kedden voltam este dokinál. Pihenek amikor tudok. Szeretném, ha megerősítenétek abban, hogy ez valóban normális....

Mindenkinek pussz!!!!!!!!!!!!

Merre vagytok többiek??????

Kép
kicsi80

Kicsi,
a vérzés soha nem normális, és a barnázgatás sem. Ne olvasgass, hívd fel a dokidat! Inkább ő nyugatsson meg, mint mi.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly!
Nem is mesélsz, hogy mi volt a dokinál?!?
Vendég

Lyly: A dokimat most hívtam. Ha holnap is van még, akkor kilenckor fel kell hívnom, és megnézi, de azt mondta normális, még ki nem ürül az esetleges sérülés miatti vérzés. Köszi a tippet. Nem akartam zavarni, de így mégis jobb....

Kép
kicsi80

Kicsi, remélem már elmúlt a barnázás!
Nita, úgy néz ki rosszabb a hasfájása szegénykémnek.
Éjjel 2 órás műsor volt.
szerencsére nem sír egyfolytában, csak 2-5 percenként felsír, látszik, hogy görcsöl neki.Bence a másik szobában alszik, ma nem kelt fel rá, de tegnap mindannyiszor felsírt ő is, amikor a tesó. Neki nem vált be az infacol, pedig adjuk minden etetés előtt, és eddig minden ismerősnek szuper volt.
Most lehet próbálkozni. :cry:
Olyan jó lenne aludni egyet! :wink:
Apával felváltva ráztuk, masszíroztuk.

Kép
KépKép

angie28

Kicsi a korházba még nem adtam de ahogy hazajöttünk már igen.....
Angie akkor próbáljatok ki mást...valami csak használ.... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Lyly: tényleg ha van idő majd mesélj, h mizújs a Picurkátokkal! Férjed kint van most is? Hogy bíros otthon egyedül, ha kint van? Másik gyerkőc? Rég meséltél!?

Kicsi:A vérzés szerintem sem normális. De milyen sérülésre utalt a doki?

Angie: espumisan cseppek, vény nélkül kapható, a dokik 5X5 cseppet javasolnak, a paríon minden evés előttre mond 25 cseppet, nekem az jött be, ha többet adok, mint 5, de nem szoktam mindig 25-t. A 25 az egy mokkáskanál, vagy 1 ml 2milis fecskendőben, fecsit lehet kapni a gyógyszerátban ( 2ml!!!!-s), azzal nagyon könnyű beadni, mert nagyon pici vékony, finom babán íze van az espumisannak, Beni nálunk nagyon szereti, nem lehet túl adagolni, máshol hat, mint az infacol, bár nekünk sztem az antibiotikum segített és ez a tejcukorbontó enzim tabi, de a szelek sokkal jobban mennek, mint az infacoltól. Ja, ha kaják előtt hasra fekted, lehet, hogy tiltakozik, de elkezd ficánkolni és akkor is nagyon sok puki jön. Remélem jobb lesz, mert tudom, mit élsz át, nálunk még mindig nem sokkal jobb.

Nita: mizújs veletek?

Melisch: ezer éve nem hallotalak, mizu?

Én meg vagyok, sírunk még mindig, de nagyon szeret kézben lenni, félek "Pistike" lesz...

Anyós volt itt kedden, nagyon oda volt a babáért, egyébként válnak apóstól, mert meg elégelte Anyós a szemétségeit, persze az öreg inkább vesz neki Tatabányán egy olcsó panelt, és berendezi, mint hogy mindennek oda adja a felét. Persze amikor Attila otthon volt, annyit nem mondott neki, hogy grat a fiadhoz...így ő fel sem köszöntötte most névnapján, sztem a pesti lakásból az apja tuti kiteszi. Mindegy.
Jaj, Beni megint nyűgös, majd még jövök...

Kép
nyuszifül16

Nyuszi köszi jól vagyunk!!!!!
Barni ks huncut....ma is fosott egy akkorát....mindenhol tiszta fos lett még az ágya is......majd mikor tisztába rakom elégedetten a képembe nevet....... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csövi!!
Mi a védőnőnél fostuk össze a szekrényt....Hapci,kis csíkocska a textilpelenkán,rakom tisztába,anyum nyerít,Melinda Melinda oda nézz....nézem,a 2 négyzetméteres szekrény fele lefelé végigfosva....szerencsére a védőnő a másik gyerekkel volt elfoglalva,anyám fedezett,én meg takarítottam... :oops:
Nekünk elmúlt a sírás,pedig tegnap borsópörköltet ettem...de semmi nem volt...azóta jobb,mióta megkereszteltük!!!Halál komolyan.....
Na megyek,mert lejár a mosogató,utána indíthatom a mosót...tényleg csajok,valakinek szárítógép????Milyen???Megéri???Nekem mindenképp,mert nem tudok hova teregetni,és bebüdizik a ruha,meg van úgy,hogy elfelejtem kivenni a mosott ruhát.... :oops:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Kép

Meli olyan nekem is szokott lenni hogy bent felejtem a gépbe a kimosott ruhát...ilyenkor újra mosom......mosópor nélkül

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nyuszi, köszi szépen.
Ti mintha gondolatolvasók lennétek, előbb Nita javasolta az infacolt, ezzel egyidőben én elkezdtem használni, most te az Espumisant, és még olvasás előtt én is azt adtam neki. :lol: :lol: :lol:
Ez eddig jónak bizonyul.

Melinda, akkorát nevettem a fosos sztorin! :lol: :lol: :lol:
Még jó, hogy volt segítséged, bár nem hiszem, hogy Melcsi volt az első aki ilyet csinált, láttak már hasonlót!

Kép
KépKép

angie28

Nita: akkor tuti, amíg csak fosizik az nem gond, már tudatosan mosizik Barni? Alvás nálatok hogy megy?

Angie: :) Remélem használ, hogy zajlanak nálatok egyébként a hasfájások?

Melinda: nekünk a koliban volt szárítógép, mert volt vmi amcsi támogatója az infósoknak, és ők vettek egy fullosat. Szóval a plédekhez , paplanokhoz nagyon jó volt, nem csomósodtak össze, mintha levegőn száradt volna, amit én nem tettem bele, azok a kényes dolgok voltak, azokat mindig kézzel mostam, mert ha vettem, akkor csak jókat, azokara meg vigyáztam, mint a két szemere. Szóval én azt vettem észre, h kicsit nyjtja a ruhát, de egyébként jó volt. Sztem megéri. De mennyibe fáj egy ilyen mostanság?
Kersztelő nálunk is lesz, jó lenne, ha nálunk is lennének még ilyen pozitív hatásai...

Én tök hulla vok, pedig jó lenne egy kis séta...persze Benivel, mert utána jön az éjszaka. Tegnap kaptama gyógyszertárban ajándékba neogranormon fürdősót, Babáknak valót, jó levendula illata van...egyébkénr Beni nagyon utálja a vizet, tiszta görcs, ökölben van a keze végig, és annyira szorítja, hogy én sem bírom kinyitni. Ha hason van, vagyis a kis pofija néz le, akkor elvan... Nálatok is így van, vagy csak az én Manóm ilyen víziszonyos??? Van vmi ötletek, mit lehetne csinálni? Nekünk kiskádunk van, és inkább egy kicsit több vizet teszek bele, mert azt szereti, a hőfok jó, szóval azzal nincs gond.

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!
Csak bekukk.
Szerdán megyünk 4d uh-ra,már alig várom. :D

Jól vagyunk,orvost szeretnék váltani.... :?

Az oltás végül úgy alakult,hogy Domi,Tamás beoltava,Engem nem volt hajlandó a dokinő.De így a fiúk nem hozzák haza,Én pedig szinte sehová nem megyek. :roll:

Jó 7végét mindenkinek! :wink:

KépKép
Kép
mucus75

sziasztok!!!!!
Nyuszi Barni már tudatosan mosolyog.....és már az apjára meg a tesójára is!!!!!
alvás:este 10-kor van az utsó kaja és reggel fél 7-kor az első..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nia: én nagyon irigyellek ám!!!! :lol: :lol: :oops: :oops:

Kép
nyuszifül16

Nyuszi... :lol:
nehezen értem el...hogy ilyen legyen..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Fosós sztorik nagyon jók!
A barátnőmnek volt ilyen "iszonyos" a kicsije, ők 2-3 hétig csak melegvizes mosdókesztyűvel mosdatták, azt nagyon élvezte (a pocaknál különösen), és aztán szépen megszerette a vizet, a pacsálást. Esetleg próbálj egy pelust beletenni, az is puha, és nem közvetlenül a kád kemény anyagát érzi. Mi tettünk az elején, és az Bencét megnyugtatta. A hőfok oké? Nem hideg, nem meleg?

Az uh-on egyelőre minden oké volt, nagyobb egy pár nappal a koránál, de ez meg sem lepett. Az elején nem találták, most meg kinövi" magát a kis Mogyoró. Az orvosom uh-ozott, kb. 15 percig nézte, mindent megmutatott, kérés nélkül képet adott, ilyen alaposan még nem néztek meg 12. heti uh-on. Megcsináltattam az integrált tesztet, és megszűrettem magam mindenféle véralvadási zavarra, ez a kettő 46 ezer píz vót, a fél fizetésem...
Ennyit a nagy preventatív egészségügyről...

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Jó régen jártam itt. :)
Látom megoszlanak a vélemények az oltásról.
Én fogalmam sincs mit csináljak. Marcinal aláírtam az oviban hogy nem kérjük. a mi gyerekorvosunk határozottan kijelentette, hogy nem kell oltani. Ő magát sem oltja, se az aszisztenst. Félek tőle. Mivan ha beadatom és lesz valami baja tőle és mi van ha nem és akkor lesz baja. Szóval egyhelyben toporgok a témában. Hol átbillenek az igen felé, hol meg olyan híreket olvasok, hallok, hogy visszabillent a nem irányába.

mucus: Énszerintem attól hogy ők be vannak oltva, attól még hazavihetik a bacikat. Csak esetleg őrajtuk nem jön ki a betegség.

Melinda: Jót röhögtem. :lol: :lol: :lol: Kép

kicsi: Remélem jól vagytok!

Nálunk most leállt a baba téma, illetve visszatértünk a természetes módszerhez. Az idén már nem lesz inszemi. A jövőt meg meglátjuk majd. Most már nem görcsölök a témán, lefoglalom magam mással.
Most a munkahelyi dolgaimra koncentrálok, ne harizzatok ezért is jövök ritkábban.

Kép
babicsek

Babicsek!
Hát nem tudom..Nekem azt mondta a dokinő,hogy nem tudja Domi hazahozni. :roll: Én beoltatnám magam de a dokik nem vállalják a felelősséget.Jó mi? :evil: Akkor Én hogyan döntsem el mi legyen. :x

Lyly!
Tök jó,hogy minden ok. :wink:
Horror a teszt ára. :?

Többiek puszi

KépKép
Kép
mucus75

jó éjt csajok:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyly: kaptam kölcsön vízhőmérőt is, és mindig 37 fokos a víz, szóval azzal nincs gond a pelust holnaptól próbálom, meg akkor a kesztyűt is.
Örülök, hogy ilyen szépen mennek a dolgok felétek. Hát olyan , hogy perventív egészségügy az nálunk itthon nem létezik...erről nem is fejtem ki a véleményem...mert csak felhúzom magam.

Babi: lehet, hogy ha nyugis vagy, és nem görcsölsz, majd minden megoldódik babatémában is! De azért gyere, max meséls mizújs munkaügyben. Tényleg Te hol melózol?

Nita: akkor légyszi esedezve kérlek , írd le hogy érted el, legalább hallok egy sikersztorit is :lol: :lol: :lol: Jó, hamar elmentél szundizni, de akkor szép álmokat Nektek!

Nálunk beni épp nyekereg, a tejcim az kezd elmenni, sajna így tápszeres pótlásra szorulok. ez van, csak nehogy fájjon a pocakja. Néha még sétálni sincs erőm vele, ma is tök hulla voltam.

Melisch: merre vagy?

Csajok kezdnek az emberek elmaradzni, pedig jöhetnének újak is, mi amúgy is ilyen befogadó topic voltunk. Csak ugye lassan már a nevünk sem sugall aktualitást...és így nem jönnek!

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!
Hát igen,vicces volt....utána meg jött a dokinéni,pedig nem szokott,nézte a csípőjét,szóval megint levettem a pelust,de olyan lassan csinálta a körkörözést,(mert közbe máshová beszélgetett) azt hittem lefossa őt is....anyámmal csak néztük egymást,meg a dokinéni fehér köpenyét...de nem lett baj.... :lol:
Nyuszi,itt nálunk minden baba átalussza az éjszakát (aki tápszeres)
aki nem meg 2-4 alkalommal szokott kelni...
Nita te is tápolsz,vagy van még tejed???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nyuszi,
nem feladni!!! Jó lcsináltad eddig is, tessék gyakran cicire tenni, ha csak pár percre is. A tejcsi mennyisége lehet ingadozó, éppen a 6. héten vagy, ekor változás van a kicsi kajcsizásában is, ha most abbahagyod, tuti elapad! Szopi-szopi-szopi! Tudod, hogy ez NAGYON fárasztó, de meglesz az eredménye! A szopiban vannak ilyen periódusok, higgyél nekünk, akik már szoptattunk! Én pl. három éven át, és én is többször fel akartam adni... MENNI FOG!
Szerintem a fürdetés is!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

Nyuszi annyi az egész hogy kicsit én "szemét" vagyok.....első itthoni naptól kezdve nem babusgatom annyit...keveset van kézbe../anyuékra is rászóltam/a kajálásokat igyekszem betartani...ezek 4-5 óránkét vannak..ha elkezd sírni ne megyek rögtön oda....és nem veszem fel hanem az ágyikójába van és úgy próbálom meg nyugtatni......no eg egy elengedhetetlen kellék:A CUMI!!!!!! :) de már a hüvelyk ujját is cuclizza..... :?

Meli sajna 2 hétig tudtam szoptatni........ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: azóta tápos csirke Barni is........ :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007