Nita: akkor tuti, amíg csak fosizik az nem gond, már tudatosan mosizik Barni? Alvás nálatok hogy megy?
Angie:
Remélem használ, hogy zajlanak nálatok egyébként a hasfájások?
Melinda: nekünk a koliban volt szárítógép, mert volt vmi amcsi támogatója az infósoknak, és ők vettek egy fullosat. Szóval a plédekhez , paplanokhoz nagyon jó volt, nem csomósodtak össze, mintha levegőn száradt volna, amit én nem tettem bele, azok a kényes dolgok voltak, azokat mindig kézzel mostam, mert ha vettem, akkor csak jókat, azokara meg vigyáztam, mint a két szemere. Szóval én azt vettem észre, h kicsit nyjtja a ruhát, de egyébként jó volt. Sztem megéri. De mennyibe fáj egy ilyen mostanság?
Kersztelő nálunk is lesz, jó lenne, ha nálunk is lennének még ilyen pozitív hatásai...
Én tök hulla vok, pedig jó lenne egy kis séta...persze Benivel, mert utána jön az éjszaka. Tegnap kaptama gyógyszertárban ajándékba neogranormon fürdősót, Babáknak valót, jó levendula illata van...egyébkénr Beni nagyon utálja a vizet, tiszta görcs, ökölben van a keze végig, és annyira szorítja, hogy én sem bírom kinyitni. Ha hason van, vagyis a kis pofija néz le, akkor elvan... Nálatok is így van, vagy csak az én Manóm ilyen víziszonyos??? Van vmi ötletek, mit lehetne csinálni? Nekünk kiskádunk van, és inkább egy kicsit több vizet teszek bele, mert azt szereti, a hőfok jó, szóval azzal nincs gond.