Új privát üzeneted érkezett!

Bori, Sting új albumát nem ismerem, én Shakirán vagyok ugyanígy meglepődve, a She Wolf annyira más, mint az eddigi számai és bevallom, nekem az igazi latinos számai jönnek be!

Kép
angelita

Sziasztok!

Tök jó hogy kisütött a nap:lol: csak kár hogy annyira fúj a szél :cry:

Angelita: Shakira új száma nekem egy kicsit merészre sikerűlt, hogy kint van a fél feneke hát nem tudom... de egyébként nem rossz szám.

Irdab: hát merész vagy hogy egyedül neki vágtál az útnak, de azért a legtöbb kisbaba elalszik a kocsiban, szerintem, de biztos vannak kivételek is.

Earhart: mi az a dengue-láz?

Hmbori: ne légy írigy a 2 óránkénti etetés miatt mert sajna éjszaka is ez megy, pontosabban éjfélig semmi baj alszik mint a bunda és éjfél után 2 óránként kelés van. Most gondolj bele felkel megetetem büfi tisztába tevés mert általában kaja közben és minden éjszaka van kaka is aztán 1.5 óra múlva megint kel, néha tiszta ko vagyok reggelre.
Vendég

Sziasztok!
Nyálzás-öklözés nálunk is van ezerrel....de ez nálunk nem a fogzás miatt,hanem a nagy nyálelválasztó mirigyek kezdenek el 100%-ra működni!-de Belcsi nem csak az öklét,hanem amit ér...mindent betúr a szájába!

Piroska!
Alvás: Próbáltál már az ébredezés közben Hajnus mellé feküdni? Bár ha kiságyban alszik,ez nehéz lenne.....de nálunk mindig ez jön be....néha együtt alszunk még 1órát,vagy Én felkelek ha mélyen alszik és simán alszik tovább normálisan!
Szóval arra akartam célozni,hogy lehet,hogy csak a közelségedre vágyik...kinyitja a szemét nem lát,nem érez és ezért ébreszti fel magát teljesen...nem????

Adri!
Zora miért nem az anyósülésre van bekötve,ha egyedül vezetsz?

Kata!
Ezt a lázat nem irigyelem tőletek...utána olvastam....rohadt szúnyogok!!!

Angelita!
Nem semmi 2km oda-vissza a közért....(jó sok,főleg szar időben)?Emma baba hogy bírja...ilyenkor végig alszik-nézelődik?

Bikmakk!Margit!- sajnálom,hogy nem szülhettek már!

Bori!
- a fej és mellkörfogat közti különbség egy bizonyos ideig ennyire egymás mellett mozog 1-2cm különbséggel!Azt hiszem kb. fél éves korig,utána távolodik egymás mellöl a két érték!
Mi oltatjuk magunkat!Doktornéni(gyerek orvosunk) nagyon fél,mert Angliában él az orvos tesója és ott nagyon rossz a helyzet!Így Belcsi miatt,az egész családot be kell oltatnunk!

Bea!
Szép gondolat tőled az örökbe fogadás....férjem nekem anno nem engedte!-és igaza lett,tényleg lett 2 saját gyermekünk!

Nikó!
Gréti csuda szép kis csaj!Sajnálom,hogy lázas lett az oltás után!

Bocsika,ha valakit kihagytam....Belcsi igényel....mennem kell!
kandi72
Budapest III. kerület

H1N1: Mi direkt megkerdeztuk David csaladjat a kinti helyzetrol, ok azt mondtak, hogy nem is tudjak, hogy a magyarok honnan szerzik az informacioikat. Mert ugye itt a hiradok tele vannak azzal, hogy Angliaban mennyire szornyu a helyzet. Sot... a mexikoi kollegam se meselt semmifele szornyusegrol Mexikoban pedig surun beszel a csaladjaval.
En egyre jobban azt hiszem, hogy itt inkabb az emberek felelemben tartasarol van inkabb szo. Mint a madarinfluenza idejen... Akkor is azt mondtak, hogy most aztan rettegjen mindenki, mert szornyen nagy jarvany lesz, aztan megsem volt semmi ahhoz kepest es mindenki szepen el is felejtette az egeszet.

Az olyan embert aki fel valamitol sokkal konnyebb iranyitani...

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Kandi: Zara is igyekszik mindent a szajaba tomni. :)

Nem tudom mar sajnos, hogy ki irta, de Zara is egyre ugyesebben fordulgat az oldalara, ugyhogy szerintem mar nem sok van ahhoz, hogy atforduljon. :)

Testverek: En nagyon szeretnek legalabb meg egy babat ket-harom even belul, es remelem, hogy a masodik fiu lesz, hogy legyen mindenbol egy-egy. :) Aztan en orulnek, ha kb 8-10 evre ra lenne meg egy harmadik is, hogy egy picit kesobb is tudjunk babazni. :)

Orew

orew

Még csak pár dologra reagálnék, mert nem olvastam végig…..

Irdab – ezzel a babakocsiban alvással meg lesztek áldva….az alattunk lévő csajszi otthon is így volt, még másfél évesen is vittek ki,a zóta otthon felszereltek egy hintát és abban bódul el előtte.
Nálunk úgy van ezzel a sírás dologgal, hogy van pár nap, amikor ha meghallja Mátét sírni, akkor ő is rázendít, aztán van pár nap, amikor egyáltalán nem érdekli. Viszont amikor enne és már nagyon álmos, nyűgös, akkor mindig sír, ha Máté sír vagy ordít valamiért.

Ikeába: be lehet rakni a babakocsit, melyikbe mentek, de jó nektek.

Húúúú – nem semmi helyen laktok. Szegény csajszi, és nem lehet, hogy szülési után lett ilyen zizis?
Bikkmakk – köszi, még jó, hogy elolvastam, amit írtál, mert most megyünk ma háromra a dokihoz oltásra.
Igazából pont azért jöttünk Berlinbe, mert hogy elég olcsó itt a megélhetés. Aztán meg itt lent a déli részén még olcsóbb. Legalább megtanuljuk nem kidobálni a pékárut, mint otthon, nem?

Nem volt ám olyan rossz otthon, csak igazából mindenki távol lakott tőlünk a családból úgyis és mindig csak hármasban, most már négyesben voltunk. Lakóparkban nem barátkoztunk igazából, csak természetet jártunk, mondjuk az hiányozni fog. Én igazából vágyom haza, férjem egyáltalán nem. Persze ő német állampolgár. Ezért is kapjuk a csp-t és minden mást, amit lehet, de ha valamelyikőtöknek van bejelentett munkahelye, akkor az már elég a csp-re, úgyhogy azonnal szaladj az önkormányzathoz. Főleg, hogy te ott is szültél. Neked jár még emellett két másik szoctámogatás is. Írjam a nevüket? Persze csak akkor ha van valamelyikőtöknek ott bejelentett munkája, ha Mo-ról kapjátok a fizut, akkor nem biztos, de akkor is mindenképp hívd fel a Familienkasse-t vagy mifenét….
anettoo

Bori: Ha jol emlekszem te irtad, hogy hullik a hajad. Nekem is hullik. Kb ket hete, de nagyon. En mar attol felek, hogy a vegen nem marad semmi belole... :?

Orew

orew

Sziasztok!

Továbbra is várjuk a Te Történeted rovatba a szüléssel, gyermekvállalással, neveléssel kapcsolatos vicces, nevettető, megható, megkönnyeztető, tanulságos írásaitokat 1-2 oldal hosszúságban, Word dokumentumban a szerkesztőség email címére: szerkeszto@babanet.hu

A Kölökneten pedig még lehet nevezni a Mikulás-pályázatra, a legjobb történeteket remek gyerekkönyvekből álló csomagokkal díjazzák majd! Még odaérnek majd a Télapó előtt! Itt a következő mélcímre írhattok: szerkeszto@koloknet.hu

Mindenkinek további szép napot:

Dia
dia
Budapest

Kandi, hát igen, jó kis séta a boltba meg vissza, főleg, hogy visszafelé dombnak felfelé tolom a kocsit :). Csak akkor indulok neki, ha Emmus nyugodt -most pl. ébren volt, de szépen elnézelődött. A nagybevásárlás azért inkább Apájára hagyjuk :).

Fordulás: én babám még csak tolja fel néha a popsiját, de meg még nem fodult. Egyébként nagyon jár keze-lába, szóval egyszercsak biztosan meglep majd minket :)!

Piroska, szerintem is érdemes lenne Kandi tanácsát megfogadni, mert egyáltalán nem biztos, hogy olyan gyakran megéhezik Hajnus! Rokonunk dettó így van a kislányával, mint Te -ő éjfél után maga mellé veszi az ágyba, hogy tudjon még pihenni egy kicsit, mert egyébként ott is menne az óránkénti nyűgi.

Anett, ezt eddig nem is tudtam, hogy a férjed német állampolgár -így azért nem olyan meglepő, hogy ott próbáltok szerencsét :). Egyébként jobban vagy már: lábad, derekad?

Kép
angelita

Anett,
a férjem hivatalosan "ösztöndíjjal" van itt, úgyhogy nem állami állás. Az egészségbiztosításunk sem állami. Úgyhogy nem jár semmi, megkérdezte a munkahelyén az adminisztrátorokat. :( A munkahelye ad neki valamennyit pluszba, hogy megszületett a baba, de azért az nem olyan sok. (Viszont, hehe, énutánam is ad neki a munkahelye, mert nem keresek meg havi 400 eurót. És majdhogynem annyit ad, mint az én otthoni fizetésem. Na jó, mondjuk 70 százalékát. De persze mindenki ledöbbent itt azon, hogy én orvosként nem kapok havi 400 eurót otthon...)

Kép
bikmakk

sziasztok

Kata
igen vérhigito tablettát kell szednem (clopidogrel hexal)
igen ez lenne a megoldás másnál de nálam olyan mértékü volt a véralvadás h a dokik teljesen elzárkoznak a lehetőségtől konkrétan azt mondta hogy nem mernek felelőséget válalni sem értem sem a babáért . Ilyen feltételek melett nem merünk még 1 válalni a doki szerint ha sikerülne is ujra teherbe esni ugye most is 4 év probálkozás és gyogyszeres kezelés után sikerült 99% h 16-20 hét közöt elvetélnék és igy nem szeretném igy is nagyon letört h azt mondták h nem lehet, egy vetélést nem tudom h h tudnék feldolgozni .
De képzejlétek beszéltunk apával az este az örökbefogadásrol és azt mondta h ha 1-2 honaposat vagy még kisebbet tudnánk örökbefogadni akkor bene lenne de ezt nyilván jobban át kell goldolni.

Margit
Vendég

...
Vendég

Voltunk ma Robival neurologusnal, megnyugtatott, hogy a tapasztalata alapjan optimistak lehetunk, de allandoan tornaztassuk, minden pelenkazasnal, meg a fejet probaljuk jobb iranyba terelni, mert nagyon hatra es balra tartja a feszesseg miatt. Szerinte emiatt is nem szopizott... mert kenyelmetlen neki elore hajolni.
Szoval en is nagyon megnyugodtam es elhataroztam, hogy ennel is sokkal tobb idot szanok a tornaztatasra es meg inkabb bevonom a csaladot is ebbe a nemes feladatba. :)
A dokino diagnozisa :a korahoz kepest eretlen idegrendszer. :cry:

A h1n1 oltastol valoszinuleg, de nem biztos persze, hogy attol lett egy jo kis ekcema a mellemen, most 5 napig fagyasztott tejet ihat csak a Robi, a frisset ontom ki, mert szteroidos kremet kaptam ra, ami atmegy a tejen... meg jo, hogy sok van a fagyasztoban. :)
Az alapjan, amit en tapasztalok (orovsok velemenye es netes infok), meg az ekcema ellenere is azt mondanam, hogy erdemes egy oltas kockazatat felvalalni egy esetleges betegseg kockazataval szemben. Meg csak 500 ezren oltattak be magutak a 6 millio helyett, igy elegge durvan el tud a jarvany terjedni... A masik meg, hogy egy hagyomanyos influenzanak nincsen eseleges halalos, kezelhetetlen szovodmenye, mint az ebben az esetben levo veres tudogyulladas.

ltigram:
Sajnalom, hogy ennyire komoly a helyzet, de egy pici baba orokbefogadasan en is biztosan elgondolkoznek hasonlo esetben. :)

linacska:
Eszembe jutott, hogy ha nektek ph gorbe alapjan megallapitottak a refluxot, akkor emelt csaladi potlek jar.

baratodildi

Ildi: Sajnos a sima influenzaban is meg lehet halni:

"A betegség tünetei a fertőződést követően 1–3 nappal hirtelen kezdődnek: láz, hidegrázás, elesettség, étvágytalanság, izomfájdalom, fejfájás, szédülés. Később torokfájás és száraz köhögés is megjelenik. A láz 1–5 nap alatt megszűnik, majd napok–hetek múlva a többi tünet is elmúlik.

Szövődményként előfordulhat alsó és felső légúti gyulladás, tüdőgyulladás (mely időseknél és immunhiányos állapotúaknál gyakran halálos) és szívizomgyulladás (szintén vezethet halálhoz).

Influenzában csökken a légutak védekezőképessége más kórokozókkal szemben, így gyakran lépnek fel egyidejűleg bakteriális fertőzések is (pl. Streptococcus, Staphylococcus, Haemophilus influenzae)."

:(:(:(:(:(:(

Orew

orew

Ezen a linken van a hagyomanyos influenza leirasa:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Influenza

Orew

orew

Piroska, én azt nem értem, miért ne lenne elég a tejed 6 hós koráig? Hiszen hatalmas a kislányod, gondolom sok is a tejed. 6 hós kora után már indulhat a gyümölcs, aztán a zöldéség, majd a hús. Szóval egyáltalán nem valószínű hogy kell tápszer (Zora egy kortyot sem ivott soha), a tehéntej pedig tilos ilyen piciknek...

Kata, szuper lehet a 25 fok, nekem már elegem van a 2 gyerek öltöztetéséből...

A karácsony nálunk úgy szokott lenni, hogy szenteste nálunk vagyunk, és anyósom átjön vacsizni (egyedül él itt Bp-en), hamar hazamegy, aztán csak mi vagyunk. Tavaly átjött 2 barátunk is, akiknek az anyukájuk már nem él, nem tudnának hol karácsonyozni. 25-én lemegyünk vidékre anyuékhoz, ott van még egyszer "szenteste", mert öcsémék is akkor tudnak anyuékhoz lejönni. Általában mi maradunk is még pár napot, ha a férjem munkája megengedi. Zora nagyon élvezi a dolgot, mert kétszer van csillagszórózás, ajándékbontás. Anyuéknál még jobban is szokta érezni magát, szereti a nagycsaládos érzést, nekem 2 öcsém van, a kisebbik még gyerek, jól elbohóckodnak.:)

Linácska, ez a hosszú szilveszterezés jól hangzik!

Képzeljétek, ma megbeszélt időpontra mentünk mind a 4-en beoltatni engem és a férjem a h1n1 ellen, és kisebb várakozás után kijött az asszisztens, hogy mégsem kaphatunk, mert csak a 3. veszélyeztetettségi körben vagyunk.... Ezt persze nem tudta volna a telefonban megmondani hétfőn, akkor azt mondta megkapjuk ingyen. Végülis nem az ingyen a lényeg, a férjem mondta neki, jó, akkor kiváltja a patikában. Azt meg nem lehetett, mert még nem volt ott a doki hogy felírja. Elég rosszul esett, férjem ezért jött el melóból, ezért cuccoltuk le a 2 gyereket, stb. ÉS annak ellenére, hogy mekkora ellenhadjárat van az oltás ellen, rengetegen vártak rá a rendelőben!

Itigram, ilyen problémával akkor ez egy nagyon nagy szerencse, hogy a kisfiad ilyen szép egészséges!!!

Kép
Kép
Kép
oui

Hát igen pont ezt beszéltük az este h jó hogy ilyen akaratos vagyok és nem halgattam senkire januárban mikor mindenki azt javasolta h vetesem el mert még lehet gyerekem és kiderült h mégsem :cry: és ha akkor rájuk halgatok akkor most mitcsinálnék :cry:

Margit
Vendég

oui:
Pedig ingyenesen jar nektek az oltas. Neked es a ferjednek es a kisteso nagytesojanak is mar alapbol azert, mert 6 honaposnal kisebb csecsemovel eltek egy haztartasban. Szoval ingyen be kellett volna Titeket oltani. Mi is ingyen kaptuk ezert. A 18 ev alattiakat is ingyen oltjak.
Az en ferjem is elment egyszer potyara, de o azert, mert nem annal a haziorvosnal volt a TAJ kartyaja leadva, ahol lakunk es igy az nem tudta beoltani. Most felhozatta videkrol es igy neki is ingyen jart az oltas. O is tiszta ideges volt, mert fel napot el kellett jonni miatta a munkahelyerol, mert nalunk csak heti 2x15-16 ora kozott oltanak (ez meg meg boven a munkaideje)...

baratodildi

Csak gyoran átfutottam az oldalt, szerdától szombatig nincs a férjem, itt anyunál meg csak a férjem céges mobilinternetjét bitorolom, csak nem akarom nagyon lefogyasztani.

Ildi,
és hogy kell ezt az emelt családi pótlékot kérni? Mi kell hozzá? Mert elvileg Lili recidiváló pyelonephritise után is járna, de az orvos nem adott hozzá papírt, mivel nem szed rá vizelettisztítót.

És gyorsan magunkról, hogy ne legyen egyszerű a helyzet...
Képzeljétek el, tegnap hogy jártunk. Voltunk Levivel bőrgyógyászaton, nagyon csúnya alkati ekcémája lett. Aztán már majdnem eljöttünk, mikor megkérdezte a doktornő, hogy amúgy van ép rész a gyereken. Én meg mondtam, hogy a hasa, de nézzük meg. És felhúztuk a bodyját, és a köldöke tiszta piros volt, jött belőle valami trutyi, és olyan hülyén állt. Még szerencse, hogy ott vettük észre, és nem én itthon, mert ott is elég rosszul lettem a látványtól. Na ott letakarította a doktonő, de mondta, hogy menjünk az ügyeletre. Ott megnézték, igazából semmi nagyon vészes nincs, de lehet, hogy nem záródott rendesen születésekor a bélrendszer és a köldök közötti összeköttetés, úgyhogy mehetünk sebészhez, ahol majd valami szondával megnézik. Azt meg sem mertem kérdezni, hogy mi van, ha nem záródott...
Mondjuk az a valószínűbb, hogy a záródáskor visszamaradt még valami váladék ott a mélyén, és az most lökődött ki. Legalábbis nagyon remélem.

Ágota,
megkérdeznéd nekem a férjed, hogy fáj Levinek az a szonda dolog, és mi van, ha mégsem záródott??? Köszi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska :lol: Ezt nem hiszem el!!! Hogy mindig van valami Levivel!!! Mikor kell mennetek megnézetni???

Tegnap egy csomó mindent akartam írni, de nem tudtam már feljönni. Voltunk védőnőnél, Zsigi 6100 gramm, minden rendben vele. Nagyon vigyázok is rá, irtóra parázok, nehogy elkapjon valamit... Tegnap rá is gorombultam a húgomra, mert az első dolga volt, hogy a kezecskéjét puszilgatta. és mivel nálunk is ezerrel megy a nyáltenger, meg az ökölszopi, jól kiosztottam, hogy legyen már eszén, inkább a hasát puszilgassa. na, jól meg is sértődött.

egykeség: mi ugye 10 évet vártunk Zsigire, volt 6 lombik, 3 vetélés, úgyhogy én már fel voltam készülve arra, hogy akár ketten, akár örökbefogadással lesz csak gyerkőcünk. Ez utóbbit a férjem nagyon nehezen fogadta el, de végül igen. El is intéztünk minden papírt a Tegyesznél, jelentkeztünk a Gólyahírnél, kaptunk is egy 460-as sorszámot... és vártuk azt a bizonyos telefont. Na, és akkor lett spontán Zsigi. Ezt csak két dolog miatt írtam le:
- mert az a lényeg, hogy a babácskák itt vannak velünk és szerethetjük őket, és ha még testvérkéje is lehet, az csodálatos. De a egykeség nem tragédia, sokaknak elképzelhetetlen csoda családdá válni!!!
-a másik, hogy ha örökbe babát szeretnétek, minél hamarabb kezdjétek el konkrétan intézni a papírokat, tanfolyamot (ha akarjátok, részletesen írok róla priviben, mit hol érdemes), mert jelenleg olyan 3 év tutin a várakozás!

dajkaanyaság: épp a fentiek miatt nekünk is megfordult a fejünkben, hogy mi lenne, ha valaki a családból hordaná ki a bébinket, mert csak a megtapadással voltak gondok... el is mentünk a győri Kaáliba, hátha valahogyan el lehet intézni, mert mindkét nővérem vállalta volna a baba kirhordását. de sajnos itthon nincs rá jogi út!!!! De ha jól tudom, Angliában, Fr.o-ban, Romániában igen!!! és akkor mégis a saját génállományotok, azaz igazi tesóka. Az indok, amiért itthon nem engedik, hogy esetlegesen a kihordó anya túlságosan kötődik a magzatához, kihordott gyermekéhez, és ez később konfliktusokat okozhat!! Hát, szerintem nonszensz, hogy ezt ilyen indokokkal utasítják el, mikor mellette a melegek örökbefogadásának jogszerűsége a küszöbön, a donor magzat kihordása elfogadott, bejáratott dolog!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Szerintem felháborító (mármint a dajkaanyaság blokkolása)! Hiszen akinek minden szerve rendben, csak éppen nincsen méhe v. nem tudja kihordani, nincs más lehetősége babára........
úgyhogy Bikkmakk, Margit, nem feladni, mert vannak lehetőségek a babára, tesóra!!!!

Egyébként a tesóprojekt nálunk már lassan folyamatban van.... pont a fentiekből kifolyólag.... :lol: :lol: :lol: Csak várjuk, hogy megjöjjön...aztán hajráf!!!!

Bori :lol: Fa ültetésre a legalkalmasabb idő a késő ősz! és mivel még nincsenek nagy fagyok, most a legjobb rá az idő!! Ja, és ilyenkor a legnagyobb a választék is! A barack az egyik legigényesebb fa, nekünk még nem jött be egyszer sem, pedig már vagy 30 fát ültettünk! Nálunk vagy alma vagy cserkó lesz!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Hali, tegnap én sem értem ide....meg elötte sem este... :cry:
nagyon car délutánjaink, és éjjeleink voltak :cry:
Zora nem akar aludni, de már annyira fáradt h túl van pörögve aztán sír :roll:
Csak karban, ringatva van el, én meg a rehabos kezemmel nem bírom megtartani. Mármint tegnap nem bírtam, miután tegnap elött 3 órát ringattam. :twisted: :roll:
Tegnap aludt 12 percet aztán 17-et. Nah aztán elövettem a mei tait és abban elaludt, és itt sétálgattam 1 órát a lakásban h aludjon, így aludt még 1 órát.
Na megtettszet nekiem is a dolog, mondom kipróbáljk az utcán. De azt hiszem nem 3 órás sétával kellett volna kezdenem, mert most meg olyan izomlázam van mint állat. De a 4röl csúcsszenzációsan könnyű volt lemenni.
Nézeődött egy darabig abban is aztán végigaludta az utat.
Szóval altatásra kérek szépen tippeket, mert bezzzzzzizzzzzenek :shock: :roll:
(Bori ez tuti formába hozz, szerintem durvább mint a baba-mama torna)

Nah szóval semmire nincs itthon időm már tökre kivagyok, valamit ki kell találnom, hagyjam sírni?
Egyszer bírtam 5 percig aztán felemeltem és böfiznie kellett.
Egyszer meg 10 percet nah akkor meg össze carta magát. Szóval milyen anya vagyok h pont akkor hagyom sírni amikor baja van....car :?

Linácska ne már :cry: Mikor mentek a sebészetre?
Annyi mindent akartam én is írni.
Aki beoltatta magát az szopiztathat?

Most ennyi és bocs h csak magamról, de megint felkelt, alvás idő 19 perc :?

Adri

Kép

Kép
irdab

Barack fa ültetés: meszes talajt kedveli vszínű ezért nem maradt meg vagy fagyzugos a kertetek.

Adri

Kép

Kép
irdab

irdab:
En szoptattam oltas utan. nekem az Anyatejgyujtoben azt mondtak le lehet adni a tejet oltas mellett, tehat ha a koraszulott, beteg babaknak jo, akkor Robinak is jo. :)

linacska:
Hat en ugy tudom valami korhazi szakorvos adhat errol igazolast es avval kell menni a hivatalos szervekhez, hogy utana max 2 honapra visszamenoleg folyositsak.
Szerintem intezzed el, mert 2 gyerek utan az mar +30 ezer Ft kb havonta.
Sajnalom a koldok dolgot, de az ekcemat is :( Nem lehet neked sem egyszeru, hogy mindig van valami. :roll:

irdab:
Robi is kicsit nehezebben alszik mostanaban es elkezdett a hagnokra is mar erzekenyebben reagalni. Eddig porszivozni is tudtam mellette, most mar arra is felriad ha Timi kiabal. :roll: Aztan meg nehezen alszik vissza.

madaran:
Meg hagytatok a teso miatt az orokbefogado papirokat? Mennyi ido telt mar el a a 3 evbol?

baratodildi

Adri :lol:
sírás nálunk is van néha altatásnál. Amikor tutin látom, hogy fáradt és túl van pörögve, akkor is leteszem. Bár nem sokszor fordult elő, én is alig bírom, hogy ne vegyem fel. A férjem a múltkor azt mondta, hgoy hagyjam egy kicsit sírni, mert így lehet elkapatni, hgoy tudja, hogy kb. 2 percig bírom, és már kapom is ki az ágyból.... Na, sírt egy pár percig, aztán , mint amit elvágtak és: 1, 1.5 órás szunya!!!! :shock: :shock: Nem vagyok híve a sírni hagyásnak, de ha tutin látod, hgoy más baja nem lehet, csak túl van pörögve, akkor az a legjobb neki, ha alszik!!!
Úgyhogy hagyd egy kicsit sírni, semmi baja nem lesz -----de ez csak az én véleményem.....

Barackfa: megmarad, csak állandóan metszeni kell, hgoy legyen rajta valami, és nem bírja a bio tartást, nem lesz ép gyümölcs rajta, ha nem permetezed!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran - húha, nem semmi, máris tesóproject? Persze nálatok érthető, hiszen lehet, hogy megint sokára jön a tesó, de lehet, hogy volt valami probléma és azért nem lehetett neked és most már minden rendben van és azonnal teherbe esel. Hááááát készülj fel !!!! Baromi nehéz ez a kis korkülönbség.
Én konkrétan belerokkantam és belegebedtem. Remélem nem örök életemre. Illetve nehezen lehet kiélvezni ezt a boldog picike kort, mert mind a ketten 24 órás figyelmet igényelnek még.
Ezt csak úgy írom, de persze drukkolok nektek, hiszen én is nagyon-nagyon boldog vagyok velük így a fájdalmaim mellett is. :)
anettoo

Linácska - szegénykék, mikor mentek sebészetre?
mit mondott az ekcémára a bőrgyógyász? mi is voltunk a Heim Pálba annó még Mátéval, neki leginkább a feje volt csúnya, a hideg miatt jött ki mégjobban, aztán tavasszal elmúlt, már csak a lábacskáján, kezén van már kis rész.
Viszont kaptunk szteroidos krémet, azzal kentük, elmúlt, de mindig visszajött, ha nem kentük visszajött, viszont tökre elvékonyodott tőle az arcán a bőr, kis erek látszanak neki, remélem még regenerálódik.
Soha többet nem használok szteroidos car kenőcsöket az tuti.
anettoo

Anna úgy is terhes lehetsz h nem jön még meg, csak akkor szopiztatni nem tudod sokáig Zsigit. De nagyon szurkolok nektek h minnél hamarabb teljesüljön a vágyatok :lol:
Az elöbb visszafeküdtem még mellé aludt úgy 10 percet, most meg a kiságyába tettem be, és magátol elaludt :shock: , kivi vagyok meddig.
Enyém apa is mindig mondja h hagyjam sírni kicsit de ha itthon van Ő sem bírja hallgatni, de lehet be kell keményítenem... :?
Ikeában hol van a szoptatós helység amit írtál? (Budaörsiben?)

Anettoo írtál valami hintáról amit az ismerősötök használt a nem alvós gyerekre milyen hinta is az?

Tudom nem vigasztal de a bnőméknél is ennyi a korkülönbség mint nálatok, és Ő is szó szerint belerokkant. A 2. bb most lesz 1,5 éves, na most kezdi megtalálni a bnőm régi önmagát.

Minden érdekel ami altat, ha van valakinek valami jó ötlete, ajánlása (rezgő stb pihenőszék...)akkor írjátok le lécci.
Oui Tied Zora is ilyen volt azt írtad, Te hogyan bírtad? Hogyan oldottad meg?

Ildi eddig ha aludt pl azért nem tudtam pórszívózni mert felkelt rá, most azért nem mert nem alszik, és vagy kézben van, vagy igényli a foglalkozást (duma, ének stb)
Pedig nem kapkodom ám fel minden nyöszre, de úgy látszik nem voltam elég céltudatos. :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab

Jah és az éjszakák, alszik szegénykém, de nyüszög, meg dobálja magát. Van h én keltem már fel, mert sajnálom már. Aztán ha felkeltem vigyorog ám rám ezerrel éjjel. :roll:
Persze nem fél óránként keltem hanem 4-5 órára rá h már ettünk, ilyenkor tiszta a pelus. (szoval ez sem lehet a baja)Cicit is kap aztán alszik is már. Lehet h éhes, de fáradt annyira h magától felkeljen????
Persze nem keltegetem ha nyugodtan alszik, csak ha ilyen dobálos nyüszögös a babám.

Mivel nyügi 2-3 napja méregetem mennyit eszik. Tegnap 70 ml volt a vacsi. Mivel keservesen sírt próbáltam neki tápit adni, de nem kellett neki csak fintorgot rá, meg ki is köpte.
Egy ennyi idős babának elég 70 ml vacsira? :roll: :?:
Igaz hajnalban meg reggel 150 ml eszik.
Felbontott tápi meddig áll el?

felkelt

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab, Zora igazán jól babakocsiban vagy kendőben aludt el. Úgy gondolom, ő ilyen típus, most sem egy jó alvó. (Mira pont az ellentétje, ő itthon alszik a legjobbakat.) Nem gondolom, hogy te rontanád el a dolgot, Zora sem bírt egyedül elaludni, egyszerűen üvöltött (nem sírdogált) ha magára hagytam. Talán így utólag annyit csinálnék máshogy, hogy 1. kevesebbet foglalkoznék vele, csinálnám a mindennapokat ő meg "lenne" 2. nem várnám meg míg hulla fáradt, hanem hamarabb letenném az ágyába, mikor még nem sír a fáradtságtól. Persze lehet hogy nem működne, mert így visszaemlékezve nem gagyarásva ébredt soha, hanem sírva, tehát tényleg lehet hogy ő egy "többemberes" baba/gyerek eleve.

A rezgős pihenőszékről jókat hallottam, nekem sajnos nem volt.

Kitartás!:)

Kép
Kép
Kép
oui

Adri: szerintem hagyd néha magára Zorát. Csináld meg a dolgod, mert csak fel fog szaporodni és soha nem érsz a végére. Marci az elején volt borzasztó sírós, a legnagyobb sírásokkor, amikor már egészen egyszerűen nem tudtam vele mit kezdeni, betettem a kiságyába és elővettem a porszívót és kiporszívóztam a lakást, mert annak a hangjától megnyugodott, vagy hajat mostam és megszárítottam. Olyan is volt, hogy a nagy porszívózás közepette elaludt :lol: :lol:
Nálunk úgy volt, hogy reggel evés után kezdődött a sírás, ment a következő kajcsiig, és ez volt egészen estig. Először mindig nyugtatgattam, puszilgattam, simogattam, volt hogy használt. Ha nem akkor 5 percenként benéztem hozzá és közben ment a sírás, de nem lehetett Marcival mit kezdeni.
Kajálás: Marci esténként 90-110 grammokat eszik, ezzel legalább fél négyig elvan, de általában fél öt és fél hat között kelünk enni megint.

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!

Tegnap voltunk Atival kontrollon a kórházban minden renden van vele.Már nem kell mennünk,még egyszer Ők fognak hivni 8-11 hós környékén akkor lesz egy teljes kivizsgálás.
Most 5420 gr a drágám.
Ő máég mindig nagyon jó alvó szerencsém van vele. Nekem úgy rélik,hogyí Márk nem aludt ennyit ill. ilyen jól.
Éjszaka még mindig 1szer kel fel.

Irdab: nekünk van rezgős pihenőszékünk Ati nagyon szereti mondjuk aludni nem alszik benne.
Vendég

Irdab,
25-ére kaptunk időpontot a sebészetre, de holnap kell mennem anyukámnak kötözésre, és a főorvos kötözi személyesen, lehet, hogy visszük Levit is. Igaz nem gyereksebész, de sebész. Most nem váladékozik, de piros, és bele lehet látni elég mélyre.

Anetto, Bikmakk,
nem tudtok valami oldalt, ahol németországi telefonszámot vissza lehet keresni. Volt egy nem fogadott hívásunk, de nem tudom kitől.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina:?ha holnap viszitek Levit remélem tud vmit mondani a doki.Elég félemetesen hangzik ez az egész.
Remélem utána már minden rendben lesz veletek.
Vendég

Sziasztok!

Kandi72: általában reggel szokott beválni amit írtál bár éjszaka is előfordúlt olyan hogy kivettem a kiságyból leraktam a nagyágyra szájába adtam a cicit szopizott egy keveset aztán elaludt meg persze én is és fél óra múlva tértem magamhoz hogy valami nem stimmel. Egyébként a reggeli órákban tényleg igényli hogy mellé feküdjek, volt hogy becsaptam betakartam az én takarómmal ugye érezte az illatomat és aludt mint a bunda.

Oui: mikor írtam hogy nem lesz elég a tejem Hajnus 6 hós koráig? nem emlékszem rá :? Bár szerintem elég lesz. A tápszeres dolog csak azért jött képbe ha netán majd pótolni kell neki. A szomszédunknak jövő hónapban lesz 1 éves a kislánya és már le akarják szoktatni a szopizásról és azt mondta neki a gyerek doki hogy azért napi 2x még jó lenne ha kapna tápszert. Többek között ezért is írtam hogy inkább tápszer mint rendes tej.

Irdab: nekünk is van rezgős pihenőszékünk, bár Hajnus a rezgő funkciót nem igazán élvezte az elején, most kezdi megszokni de azt nagyon élvezi hogy a lábacskájával zenélteti. Karácsonyra venni akarunk neki FisherPrice-os zongorát amit a kiságyra lehet felszerelni mert a zenélős dolgokat nagyon kedveli. Viszont a férjem unokatesója is dicsekedett vele hogy az ő babájuk is a pihenőszék rezgésére alszik el, a miénk meg nem.

Madaran: ha hiszed ha nem én is szoktam gondolkodni az újabb babaprojekten, nekem nagyon bejött az hogy tesóm és köztem 1 év és 1 nap van. Na ennyi az én gyerekeim között már nem lesz. Egyébként tényleg nem kell kivárni hogy megjöjjön mert azt nem tudhatod hogy mikor lesz előszőr peteérésed.
Vendég

Hali!

Ági három hós, így íme egy kép a tablóba:

Kép

Talán öt napja mértem, akkor volt 6210g és 61cm. :)

Sajnos már 4,5 hete taknyos, nem csak kicsit, hanem elég rendesen. Éljen az ovi! :? Most ráadásul torokgyulladása van Gabinak, kíváncsi vagyok, mikor kapják el a többiek (mert az nemigen kérdés, hogy elkapják-e). Szóval zajlik az élet. A takony miatt Ági még a két hós oltást sem kapta meg, nagyon kíváncsi vagyok, mikor tudok elmenni beadatni. Nem mintha sietnék vele, de ahogy most állnak a dolgok, májusban fogja megkapni. :lol: :P

Kicsit átfutottam az oldalt, de időm nagyon kevés olvasni és írni is.

Ennyit azért, mint "ellentábor" :lol: :wink: : én babát sírni nem hagyok (csak ha vécén vagyok, vagy készülnünk kell, mert menni kell az oviba időre, vagy ilyesmi). Még ha el is aludna a sírástól, én akkor is rosszul érezném magam tőle, hogy hagytam sírni (inkább cipelem a fenekét, aludjon el rajtam, és majd megpróbálom letenni). Nincsen időérzéke, csak azt tudja, hogy most rossz neki, és senki sem segít (az, hogy öt percig sír csak, vagy öt percenként odamegyek hozzá, csak annyi, hogy akkor éppen jó, hogy ott vagyok, aztán megint rossz, egy kisbaba a jelenben él csak). És én azt akarom, hogy a kisbabám tudja, hogy mindig ott vagyok neki, ha szüksége van rám. És ne azért hallgasson, mert rájött, hogy hiába sír, úgysem jön senki segíteni. És Ági nem is sír sokat (szinte egyáltalán nem), hiszen szinte mindig rögtön felveszem, ha jelez. És cipelem magammal, úgy csinálom a dolgokat. Erre jó a kendő, bár mostanában gyakrabban van karban, mert a pihenőszékbe le-le lehet tenni pár percre, és így azért könnyebb. És nem mondom, hogy nem fárasztó, meg hogy nem szalad a ház. De egyszer ilyen kicsi csak, ez a korszak sosem jön többé vissza, most kell kiélvezni, a lehető legtöbbet kihozni belőle. De bevallom, szerintem a többgyerekeseknek könnyebb, mert ott a nagy, akit el kell látni (pláne ha hárman vannak, hehe), így nem jut idő arra, hogy szórakoztatni kelljen a kicsit, ő csak sodródik az árral. :D

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Húúú micsoda pingi-pangi van itt :cry:

Gondolom itt a jó idő mindenki megy ki a szabadba :lol:
Enyém apa dolgozik 13-ig.

Linácska én mindenképpen elvinném Levit anyukád sebészéhez is, több szem többet lát. Most hogy van a köldöke? Mit mondott a sebész?

Rilla neked még a jó múltkor akartam írni, hogy a Lővérekért nagyon irigy vagyok. Bogyesz elött 3 éven keresztül mindig ilyenkor mentünk a Moha - Muck - ba. És jövőre meg eldöntöttem megyünk újra.

Hbori isten éltessen szülinapod alkalmából! :lol:

Sissi de jó h minden renben és bejelentkeztél!

Oui kösuzi a tanácsodat megfogadom :lol: , megpróbálom hátha segít, tegnap ia mai teiztem már itthon megint, veszíteni valóm úgy sincs. De éjjel a nyakam sajna újból beállt :cry:

Oui, Ildi a sima influenza és HN1 ellen is oltottátok magatokat?

Zsizsa Ági nagyon cuki, jobbulást neki.

Piroska köszi az infót a pihenőszékről, lehet h használna akkor ehet h nem :?

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Zsizsa: nagyon édes a kis Ágika! egyébként én sem hagyom soha sírni Hajnust mondjuk nem is nagyon szokott csak ha fáj az ínye de akkor meg egyébként sem nagyon tudok mit csinálni.

Hát tényleg nagy pangás van, én is csak azért tudok írni mert a lányom alszik mint egy kis angyal.

Zsizsa írtad hogy íme egy kép a tablóba ki csinál tablót?
Vendég

Sissi, Irdab,
nem mentünk ma anyu sebészéhez, de megkérdezte anyu a dolgokat, és bár azt mondta, hogy nem az ő szakterülete, de szerinte baromság, amit mondtak az ügyeleten. Még csak 3 hónapos, lehet, hogy még nincs minden záródva, de akkor majd fog. Mindegy, 25-re van időpontunk a gyereksebészhez, akkor majd megmutatjuk.
Amúgy mára már összezáródott, nem lehet lelátni a "mélyére".

Fiús anyukák: mekkora lyuknak "kellene" már most lenni a fitymán? Levinek alig van, max. 2-3 mm csak.

Piroska
elvileg Dbea csinál majd tablót mindenkinek a 3 hónapos kori képéből.
Anyatejet vagy tápit reggel-este még nagyon sokáig isznak a gyerekek, Lili 2,5 éves koráig tuti tápizott, csak utána jött a nyuszikakaó rendes tejből. Azt a mai napig issza, pedig jövő hónapban már 4 éves lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok!

Linácska, remélhetőleg Levi köldöke hamar begyógyul! Tényleg szerencse a szerencsétlenségben, hogy pont a dokinál vettétek észre! A széklete rendeződött már egyébként?

Zsizsa, nagyon szép Ági baba :)!

Ma nálunk nincs olyan szép idő, mint tegnap, de azért egy szűk órácskát sétáltunk babszival, jól bealudt, még most is durmol.

További kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
angelita

Adri, felbontott (de persze visszazárt) tápi szerintem 3-4 hétig eláll, de ennek elvileg a tájékoztatójában is benne kéne lenni. Nálunk mindig elfogy pár nap alatt, ezért még nem mélyedtem el ebben a kérdésben.

Kép
angelita

Adri, megnéztem -3 hétig áll el.

Kép
angelita

Sziasztok!
Nekem is alszik Belcsi,Én is most bújtam ki mellőle...ez a szar idő is annyira álmosít!
H1N1 oltást nem kaptuk még meg és nem is kaphatjuk meg,míg 2 napig tünet mentesek nem leszünk....Én baromi náthás lettem-apa is és ugye Belus is elkapta kicsit...
Orew!
Nekem 11év van a két gyerköc között....nagyon jó szerintem...Nati már nagy-tudok szoptatni tőle,nem kell hozzá oda ugrálni....Ő jön oda közben és megérti a helyzetet...na nem mondom,hogy nem volt féltékenység pár hétig....de hiszen szegény egyke volt majd 11évet!!!
:lol:
Anettoo!Gratulálok a kijutásotokhoz ,szépek a gyerekeid Neked is!Jobbulást a hátadnak!
Angelita!Belcsi se fordul meg,csak oldalra...de annál biztosabban fog és húz oda mindent magának...nem pazarolja az energiáját a tárgyhoz fordulással!
Nem semmi a távolság....de szép karcsú leszel ha minden nap ennyit fogsz sétálni majd a jó időben!Vagy már az vagy?Bocsi nem tudom!

Margit!Ha komolyan gondoljátok az öri babát,akkor jelentkezzetek minél előbb....és konkrétan kérjetek újszülött babát....na és sajna az nem lesz 1-2nap,de még 1-2hónap se,ezért érdemes korán jelentkezni....de ha szerencsétek van mire szeretnétek meg is születik a baba Nektek!
Miért akarták elvetetni Veled Botit?

Ildi!Kitartás a tornához!Tuti meg lesz hamar az eredménye!!!
Adri!Iszol tejet?Belcsi akkor tekergett-nyavalygott,amikor még ittam-ettem tejtermékeket!Na meg ha a tápi tej alapú???
Nálunk egész nap kutya idő volt....nálatok jó volt?

Sissi!Örülök,hogy minden okés Attival!Nem semmi több mint 5hónapja izgultunk értetek...pedig mint ha a napokban lett volna...
Piroska!
EZ ismerős....az Én szagom....Fogászatra úgy járok,hogy leveszem az éjszakai pólómat és oda teszem Neki...fogdossa,gyűrögeti és szagolja alvás után!Apának így nem sok dolga van,átalussza azt az időt,míg vissza érek reggel!

Linácska!Remélem rendeződik Levi köldöke és 25.-én nem kell semmi kezelés!Kukit ilyenkor még nem kell feszegetni,ha tud pisilni rendesen...de ha 25.-én mentek sebészhez-mutasd meg Neki....bár mindegyik mást mond...
Zsizsa!
Iszol Ca + C vitaminos pezsgőtablettát?Nekem szigorúan azt kellett innom,amikor Belcsi náthás lett,na meg most is főleg!!!-és sajna elég elhúzódó náluk,mert sokat vannak a hátukon...és vissza folyik a dzsuva....Én teszek párnát is a feje alá ilyenkor...
Én se hagytam sírni egyik gyerekemet se...és nem is sírnak ok nélkül ezért!Belcsi nem is tud sírni...olyan mint egy macska és abba is hagyja pár másodperc múlva!Na és Én is vannak napok,hogy cipelem mindenhova!Na és nem is lehet elrontani egy ekkora gyereket...na meg a bizalom!
-és a szakmámból kifolyólag,ha más gyerekét is megvigasztalom és nem hagyom sírni....akkor a sajátomét miért tenném....

Na remélem senkit se hagytam ki!....Mimi is hiányzik,régen volt!
kandi72
Budapest III. kerület

Angelita köszi szépen h megnézted. Remélem adig még nem lesz szükségünk rá, úgyhogy oda is adom akkor sógornőmek.

Kandi neked múltkor nem válaszoltam (már nem volt időm a bb miatt) de a hordozó azért került hátra mert elöl légzsák van a kocsiban. Kikapcsolni nem lehet (pedig nekünk is skodánk van Linácska), és így a kresz nem engedi.

Már 2 órája fennt vagyok. Be állt ismét a hátam, csak most a változatosság kedvéért máshol mint a mulltkor :cry: . Akár hogyan feküdtem fájt, pedig bogyókám 6ig aludt (végre :lol: ) tegnap este óta 9töl.
Holnap meg azt hiszem azért nem fogok aludni mert hétfőn oltást fog kapni :? :cry: :roll:.

Na megyek kisütöm az oldalast amit api rendelt mára, meg elkezdek takarítani mert du vendégeket várunk.
És bocs az off ért de az oldalas története:
Bemegyek a henteshez (maszek) (bennt van a tulaj-aki kiszolgál-, illetve az eladó bácsika.

Még be sem lépek eladó bácsika:
-Mit kérek?
-Pillanat körbe szeretnék nézni!
(egy másodperc múlva)
-Nah választottam már?!
-Igen kérnék libatepertő krémet (még a fél pulton sem tudtam a tekintetemet elsuvítani)
illetve füstölt sonkát annak a darabnak a felét.
-Vigyem már el az egésszet!
-Mondom nekem nem kellenne ekkora darab de mérje le mennyi.
- 1 kg 1700 Ft.
- Hát nekem ne kell ennyi!
- Vigyem el azt a kis db-ot, (volt vagy 15 dkg, és régi és száraz volt).
-Nekem nem kell az mert nem szép. Fél kig nem lehet venni?
- Nem! :shock:
(Ekkor már modtam magamban anyád!)
-ok, akkor nem kérek sonkát vinnék oldalast.
-Ez jó lesz ?
-ok jó lesz. És turistájuk van?
(Erre a manusz:)
-Találjam már ki mit is akarok, mert itt meg van a rendje h melyik oldalon mit lehet kérni (egyik oldalon van a szinhús, a másikon a felvágott).
(mondom magamban vazze, ha még gondolkodni sem hagysz hogy mit akarok venni, te kö....ög!)
Ekkor éppen tele volt már a hentes vevőkkel és mindenki figyelte a mi kis párbeszédünket :shock:
Aztán mondom a bácsikának:
- Jól van akkor köszönöm szépen nem kérem a túristájukat, és azt hiszem többet ide nem jövök vásárolni, és az összes ismerösömnek el is mondom, h itt csak bizonyos rendsz szerint lehet kérni, meg vásárolni.:shock:
Ekkor bácsika és a tulaj meg sem mert mukkani.
Így utólag sajnálom h elhoztam az oldalast is, de igazábol csak a libatepertő krém miatt, mert már lassan 2 éve nem ettem, és imádom, és a környéken sehol nem lehet már kapni.
Azt hiszem ezek után apát vagy anyukámat fogom beküldeni érte.
De nagyon felidegesítettek :twisted: :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Jó reggelt mindenkinek :)!

Adri, jól tetted, hogy finoman kiosztottad őket! Én ilyen helyzetben általában annyira ledöbbenek az emberek bunkóságán, hogy nem tudom jól lereagálni a dolgot, utána meg magamat emésztem, hogy miért nem tettem őket helyre!

Kandi, bizony nem árt nekem a séta, jó lenne pár kilótól megszabadulni, nameg a kondi miatt is hasznos :)!

Orsi, boldog hónapfordulót Zarának :)! Én Emmusom is ma tölti be a 3. hónapot, egy tuti csörgő lesz az ajándéka :). Tablóképet igyekszem mihamarabb hozni :)!

Kellemes vasárnapot mindenkinek!

Kép
angelita

Angelita,
igen, a széklet már rendeződött...újra 6 naponként kakil Levi :lol: Mondjuk ezt sem nevezném rendeződésnek, de legalább nem hasmenés.

Irdab,
nem csak azért volt ennyire agilis a bácsika, hogy a tulaj lássa, hogy mennyire aktív? Amúgy tuti idegesítő lehetett.

Ma megint megyünk színházba, nem tudom, hogy csinálták ezt a műsorrendet, de voltunk két hete, megyünk most, meg december 6-án is. Aztán a következő 6 hónapra meg marad 3 előadás.

Kandi
úgy látom, már összezáródott a köldök, de ha már kértem időpontot, inkább elmegyünk. Nekem a kuki nem tűnt olyan vészesnek, csak mikor a Heim Pálban voltunk, volt vizeletvizsgálat is, és mielőtt rátették a zacsit ugye letakarították, és ott mondta a néni, hogy "hú, neked milyen fitymaszűkületed van", na akkor gondolkodtam rajta, hogy lehet, hogy már most nagyobb résnek kellene lenni... Mennyivel egyszerűbb volt egy kislánnyal :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Marcié is 2-3 mm-es, esténként húzogatjuk, de én nem aggódom miatta. Két hete voltunk gyerekorvosnál, azt mondta, hogy minden ok.

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!

Tud nekem valaki segíteni? Ha valaki át akar venni egy bt-t, annak mik a feltételei, illetve következményei? Mi van, akkor ha van a cégen pl. tartozás? Az átszáll az új tagokra? Köszi, ha valaki esetleg, tud segíteni!

kovisziszka

linácska, bea: nekünk anno azt mondta a doki nénink, hogy féléves korig ne nyúljunk a fitymához, csak akkor kell elkezdeni húzogatni! Nem is volt gond, most tapadt le, de próbáljuk, hátha megússzuk a sebészetet! A fiam 4 évesen magának csinálta már, de nem szabad még rábízni, mert most le van tapadva!

Domiról: olyan aranyos rengeteget vigyorog és annyit dumál, hogy az valami csúcs! Ezek szerint olyan lesz, mit a 8 éves lányom, be ne áll majd a szája! :lol:

2 napja reszeltem neki almát, először csak egy pici levét adtam, meg egy kanálnyi almát, de ici-pici adagokban! Tegnap is kapott, de megsértődőtt, amikor már nem adtam neki!

kovisziszka

Kovisziszka,
miért szeretnél átvenni bt-t? Jön vele a tartozás is. Inkább alapítanék egyet, az sokkal egyszerűbb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Bocsi Adri
,akkor Én nem figyeltem....a légzsák miatt!-ez így szar....de nem tudsz mit csinálni sajna!

Linácska!
Na akkor szupi,hogy már nem látni le....!A kuki meg még szerintem nem téma....nagyon kicsikék!Nekem 2 fiam van...nincs viszonyítási alapom!Natinak 11hónaposan csinálták meg,mert mivel inszemes volt és sok sok hormont szedtem végig...a fütyi alatt meg gyűlt hormon hormon csomocskák vagy micsudik kidomborodtak ls félt a doki,hogy ha felfertőződik,begyullad....így túl lettünk rajta!

Angelita!
Szupi csini leszel akkor! :wink:

Én ma marha pörit főzök!Juhhé ez csak pár óra konyha!
Egész család náthás!-hurrá zsepik!
kandi72
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?