Én még mindig ébren, most tudtam visszaolvasni.
Annus, Fitie: Köszi az ötletet. Nem is gondoltam a pelenkabetétre, mert olyan nagy.
Én most is használok ilyet, Popolinit, de az óriási, és drága is. Nem tudtam, hogy a Monapel is gyárt ilyet. Na, majd megpróbálom beszerezni, mert a Popolini igencsak drága popsitörlőnek.
Adraci: A csap már nekem is eszembe jutott, úgyis minden komolyabb kaki után lemosom a csap alatt (miután már letöröltem a kendővel). A gond csak az, hogy annyira pirinyó a fürdőszobánk, hogy ott nem tudom levetkőztetni a gyereket, a mosógép teteje már foglalt, ott van a kiskád, meg a fürdető, meg pár egyéb dolog állandó helye. A gyerekszobából meg kakis fenékkel nem tudom kihozni, úgyhogy ez kihúzva, nem menne.
Anikó: Nem olyan nagy a lakásunk, hogy messze el tudna menni benne Lilla baba.
Zili: Ki fogom próbálni a te ötletedet is, köszi.
Panndi: Eléggé horrorul hangzott a szemfúrós történet.
Örülök, hogy minden ok már.
Tényleg, ma kaptam egy levelet a Felicitas-tól, hogy vigyem a gyereket szemvizsgálatra, mert mennyi problémát lehet megelőzni ezzel. Ti elviszitek a gyerekeket?
Fitie: Petid nagyon mikulásosra vette a figurát azzal a vörös kalappal. Nagyon édes.
Szilveszter: Mi minden évben hazautazunk Erdélybe karácsony harmadnapján, a szilvesztert is ott töltjük. Szilveszterkor ki szoktunk menni egy "nyaralóba", egy tó partján van, faluvégen, nagy buli van mindig, tábortűz, miegymás. Csak sajnos arrafelé mínusz 20 fokok szoktak lenni, és sose sikerül teljesen kifűteni a házat, csak úgy kb. 15 fokig. Persze egy-két ital után ez senkit sem érdekel, és úgyis buli van. Gyerekkel oda nem mehetünk, úgyhogy valószínűleg otthon maradunk a szüleimnél a 87 éves nagymamámmal. Szüleim lehet, hogy elmennek szilveszterezni, de még nem beszéltük meg, hogy legyen.
Szofi: Hova mentek wellness-ezni?
Gyöngyi: Én jelentkezem, az én gyerekem mindig is ezt csinálta (csak kézben volt el)
De mostanában, különösen, mióta mászik, látok némi javulást. Képes a földön jó ideig eljátszani az apja papucsával vagy egy-két lerakott játékkal.
Gyed: 67 ezer? Nagyon nem hangzik jól.
Én e hó végén kapom az első tiszta gyedet, nagyon kíváncsi vagyok már.
Esztó: Szép családod van!
Fogzás: Látom, több baba is egyszerre kezdte el. Mi is Lilla 3 hónapos kora óta küzdünk ezzel, remélem, hogy most már csak jobb lesz a helyzet. Majd odaküldöm a fogtündért hozzátok!
Niki: Nálam akkor szopizott így Lilla baba, amikor cumit is adtunk neki. Szopizott egy sort, elfordult, sírt egy sort, visszafordult. Nem tudtam, miért csinálja, én is minden pózt kipróbáltam már. Aztán egyre rosszabb lett, végül már egyáltalán nem akart szopizni. Mióta elvettem a cumiját, minden ok, már csak akkor fordul elő, hogy sír, ha nagyon álmos. Ez is egyfajta sztrájk, a szakaszos szopi, a fogzástól is lehet, legalábbis a szoptatási tanácsadó szerint.
Én olyan jót röhögtem a pajzán szomszédaidon!
Na, megyek aludni, jó éjt mindenkinek!
Réka